سلام
یه سوال داشتم
آقا من قبلا مودمم با 192.168.1.1 لود میشد ولی الان نمیشه
بعد ویندوز که عوض کردم الان وقتی لاگین میشم به ویندوز یه کانکشن میاد مال روتر هستش که وقتی ایپی نگاه میکنم اینو نوشته
چطور میتونم به حالت سابق برش گردونم ؟
Windows
Linux
Unix
Os2
Other
سلام
یه سوال داشتم
آقا من قبلا مودمم با 192.168.1.1 لود میشد ولی الان نمیشه
بعد ویندوز که عوض کردم الان وقتی لاگین میشم به ویندوز یه کانکشن میاد مال روتر هستش که وقتی ایپی نگاه میکنم اینو نوشته
چطور میتونم به حالت سابق برش گردونم ؟
منظورتون اینه که IP مودم عوض شده؟
الان یه IP تو رنج مودمتون مثلاً 192.168.1.2 به این Connection بدید ببینید کار می ده
فکر میکنم اگه گزینه obtain ip automatically رو بزنی درست بشه
gateway رو هم باید از isp بپرسی
ممنون
ولی من قبلا این مشکل نداشت ویندوز که عوض کردم اینطور شد
این کارایی هم که گفتین کردم نشد
در حال حاضر واسه من مهمه که بخام برم تو منوی مودمم و Upsteam و Down steam رو نگاه کنم
راه دیگه واسه دیدن این دو گزینه وجود نداره /؟
يعني براي اين يوزر تمام پكت ها بدون در نظر گرفتن اطلاعات مسير يابي ديگه , رو static Route
ي كه تعريف كرديم حركت ميكنه? .پس تكليف جدول مسير يابي و روتر هاي سر راه چي ميشه. بيشتر توضيح بدي ممنون ميشم
چطوری میشه یه کامپیوتر رو به یه secure network وصل کرد؟
چه طوری باید ip ,gateway , dns رو تنظیم کرد.
من جستجو کردم تو تاپیک ولی نمی دونم فارسی secure network چی میشه واسه همین به هیچ جا نرسیدم.
روی کانکشن شبکه رایت کلیک کن
پراپرتیز رو بزن
برو توی تی سی پی/ آ پی
دوباره پراپرتیز رو بزن و حالا مقادیر خواسته شده رو وارد کن
اگر امکان داره یکی گام به گام و کامل من را راهنمایی کنه که چه کار باید بکنم
من می خواهم کامپیوترم را با لپ تاپم که هر دو کارت وایرلس دارم شبکه کنم اما بلد نیستم.
لپ تاپ ویستا روش نصبه و اون کامپیوتر ایکس پی
یه مودم adsl که دارای پرت usb و ethernet هست دارم
همچنین می خوام فایل بین دو کامپیوتر هم ترانسفر بتونم بکنم
همچنین کسی غیر از خودم نتونه وارد شبکه بشه و امنیتش بالا باشه
می خوام لپ تاپ از adsl به صورت وایرلس استفاده کنه
اگه یکی لطف کنه کامل و گام به گام من را راهنمایی کنه ممنون میشم
این کارو کردم. حتی رفتم توی set up a home .. زدم add a computer to (masalan x) network بعدشم کول دیسک گذاشتم و همه ی ستینگ روی اون ذخیره شده, بعدهم کول دیسک رو به access point و سایر سیستم ها وصل کردم و ستینگ رو روشون ریختم ولی به جای اسنکه درست بشه. ارتباط همشون با شبکه قطع شد.
دوستان سلام،
من از يك شبكه LAN استفاده ميكنم و مسئولين شبكه محدوديت هايي را براي كاربران ايجاد كردند كه از آن جمله فقط مي توانيم فايلهاي PDF،Powerpoint و HTML را دانلود كنند و ساير فايلها مثل rar, Zip, EXE و ...رو اجازه دانلود نميدن. آيا راهي وجود داره كه اين محدوديت ها رو بشه دور زد و اونا هم متوجه نشن.در ضمن من ادمين هستم.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)