تبلیغات :
دانلود فیلم جدید
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 82 از 88 اولاول ... 3272787980818283848586 ... آخرآخر
نمايش نتايج 811 به 820 از 874

نام تاپيک: تاپیک اختصاصی Chelsea F.C | آبی‌های لندن

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Sep 2011
    محل سكونت
    بی خداحافظی...

پيش فرض

سلام،

من به عنوان یه طرفدار Real Madrid . این قهرمانی سزاوارانه و به حق رو به چلسی تبریک میگم. واقعا پیتر چک فوق العاده بود هم بازی بارسا تو استمفوردبریدج هم
    نیو کمپ هم بایرن نو جهنم آلینس آرنا
    پنالتی ها رو هم با دست گرفت هم با چشم......اشاره به نحوه ی تغییر مسیر دادن توپه راموس توسط نوئر با چشم..........

از بازی زیبای چلسی هم نمیشه گذشت.
    یه جورایی مثل خودمون (مادرید) جلوی بارسا (2-1) بازی کردند البته دفاعی تر.
    مالکیت توپ مال بایرن قهرمانی واسه چلسی
    واقعا چلسی فینال خیلی بازیکن نداشت : میرلس رامیرس تری و ... ولی با همون بازیکنایی که داری بیای قهرمان شی خیلی حرفه.
    دفاع چلسی خوب بود روبن هم عالی کار میکرد
    دی متئو هم آدم جالبیه داشت با همه دست میداد و دید و بوسی میکرد خیلی خوشم اومد.
    دروگبا هم غیرتی بازی کرد ها.

تبریـــــــــــــــــــــــــــــــ ـــــــک میگم.
    Last edited by CRIS Joon CR7; 22-05-2012 at 15:40.

2. 6 کاربر از CRIS Joon CR7 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز sAeEd_kHaAn's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2009
    محل سكونت
    اینور آب

پيش فرض

منم تبریک میگم به همه چلسی دوستای عزیز بازی قشنگی بود و مملو از هیجان
    یه جورایی سناریو اینتر 2010 رو تکرار کرد نیمه نهایی بارسا رو برد و فینال بایرنو بازم این جملم ثابت شد ( همیشه پای یک ایتالیایی در میان است ) چه کرد این دی متئو با چلسی واقعا کی فکرشو میکرد بعد از اون بازی های نا امید کننده اول فصل چلسی به اینجا برسه ؟ دی متئو 2 جام برای چلسی اورد ( البته میتونه بیشترشم کنه ) و مانچو هم سیتی رو قهرمان پریمیم لیگ کرد کاپلو هم که سرمربی اینگلیس بود و اگه اون اتفاقات نمیافتاد ...
    خوب این ایتالیایی ها اقایی میکنن تو انگلیس ها

4. 4 کاربر از sAeEd_kHaAn بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

حـــــرفـه ای Havbb's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2007
    محل سكونت
    .: اصــــــ‍‍‍‍‍فــــــهــــان :. اسم من: حـامـد

پيش فرض

سلام
    با تاخیر بسیار تبریک میگم این قهرمانی رو.... پس از سالها انتظار بالاخره قهرمان شدیم البته مجبور شدیم قید لیگ رو بزنیم به خاطرش...

6. 5 کاربر از Havbb بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

کاربر فعال انجمن اتومبیل dash_mehdi's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2011
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

سلام به همه ی کاربرای عزیز
    بلاخره بعد از 2 ماه بنی الان که ان بن شدیم اولین پستمون رو در تاپیک چلسی میدیم . اخرین پستمون هم که باعث بن شدنمون شد در همین تاپیک و زمان گل زدن فرناندو تورس به بارسا بود.
    بعد از 107 سال به مهمترین افتخار تاریخمون رسیدیم
    قهرمانی در چمپیونز لیگ چیزی بود که در مراحل ابتدایی حتی فکرش رو هم نمیکردم
    ما بایرن رو در الیانز شکست دادیم و این. این افتخار رو دو چندان میکنه.
    بازی بسیار منطقی و حساب شده ای انجام دادیم
    در کل به نظر من قهرمانی حقمون بود.
    به همه ی هوادارای عزیز این قهرمانی رو تبریک میگم . قهرمانی ای که یک رنگ و لاعابه بهتری به چمپیونز لیگ داد . رنگی که با قهرمانی های پی دی پی بارسلونا رنگ بی رنگی گرفته بود , رنگ یک نواختی گرفته بود رنگ ...
    باز هم تبریک

8. 5 کاربر از dash_mehdi بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال AMIR-AIRGUNNER's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2011

پيش فرض

خب انگار رفتن دروگبا قطعی شد اخه چرا رفت ؟!؟!؟!؟

حداقل تا 2 ساله دیگه هم میتونست رو بهترین فرم بازی کنه مخصوصا بعد از اومدن دي متئو و این قهرمانی ها تیم برای سال بعد انگیزه اش خیلی زیادتر شده .

10. 3 کاربر از AMIR-AIRGUNNER بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Moderator vahidgame's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2010
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

در مورد جدایی دروگبا واقعا از ته دل ناراحتم و حتی دوس دارم گریه کنم
    ولی جای خوشحالی وجود داره که توی اوج از چلسی رفت و با آخرین ضربه ای که برای چلسی زد باعث اولین قهرمانی چلسی در لیگ قهرمانان اروپا شدش
    واقعا بخشی بزرگی از تاریخ باشگاه رو دروگبا رقم زد و همیشه توی چلسی جاودانه خواهد بود
    جالبه توی سایت اختصاصی چلسی هم صفحه اصلی بیشتر به دروگبا اختصاص داره
    مصاحبه زیبایی با اون انجام شده که از [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] می تونید اونو مطالعه کنید
    یه جای این مصاحبه از دروگبا پرسیده میشه که کار تو با فوتبال انگلیس تموم شده؟ اون جواب میده که:
    من برای باشگاه انگلیسی دیگه ای بازی نخواهم کرد . من خیلی به چلسی وابسته ام. خون من آبیه و تغییر نخواهد کرد.
    این تیکه آخر واقعا فوق العاده ست

چیزی نمی تونم بگم. فقط می تونم بگم که به خاطر همه چی ممنونم و همیشه در قلب ما هستی

.............................

دروگبا: تورس آینده چلسی است؛اگر نتیجه فینال متفاوت بود، شاید می ماندم؛حاضرم چمن زن استمفورد بریج شوم
    ستاره ساحل عاجی مطمئن است که تورس اسپانیایی آینده موفقی را در استمفورد بریج خواهد داشت

سایت گل- دیدیه دروگبا، مهاجم ساحل عاجی باشگاه چلسی معتقد است که فرناندو تورس، در فصل آینده، یکی از بازیکنان کلیدی چلسی خواهد شد.

این ستاره ساحل عاجی روز سه شنبه اعلام کرد که در فصل تابستان و در پایان قراردادش با چلسی این تیم راترک می کند. البته اومعتقداست که چلسی بازیکنی آماده را دارد که جای او را پر کند.

این درحالی است که دروگبا در جریان شروع ضعیف تورس در چلسی است. ال نینیو در ژانویه سال 2011 با قراردادی 50 میلیون پوندی از لیورپول به چلسی منتقل شد ولی هرگز نتوانست مهره ای کلیدی برای آبی های لندن باشد. با این وجود دروگبا معتقد است که تورس آینده چلسی خواهد بود.

دروگبا در صحبتهایی به بی بی سی گفته:« کار برای تورس سخت بود ولی او نشان داد که مرد روزهای سخت است. فصل آینده، فصل تورس خواهد بود و من سعی خواهم کرد تا با او صحبت کنم. ما رابطه دوستانه و خوبی داریم و درک نمی کنم که چرا ما بیشتر در کنار هم به کار گرفته نشدیم. البته گذشته ها گذشته و تورس آینده چلسی خواهد بود.»

این ستاره 34 ساله بعد از 8 سال حضور در چلسی تصمیم به ترک این تیم گرفت. دروگبا ادامه داد:« فکر می کنم قهرمانی در لیگ قهرمانان اروپا،و برد دراین بازی کلید موفقیت ما بود و نه پنالتی من که به گل مبدل شد. برد در این بازی، نقطه عطفی برای ماست. به همین خاطر هم هست که من تصمیم به جدایی از چلسی گرفتم.ما باهم تاریخ ساز شدیم و من می خواهم هواداران این را به یاد داشته باشند. الان بهترین زمان برای جدایی است.اگر نتیجه ای متفاوت در فینال رقم می خورد، شاید می ماندم.ما هفته ها دراین باره صحبت کردیم ولی نقطه عطف دراینجا بود که من با چلسی به تمام جامهای ممکن دست یافتم و در اکثر فینالهایی که درآن حضور داشتم به گل رسیدم و سعی کردم تا تفاوتها را رقم بزنم. امیدوارم که همه این را درک کنند.هرکاری که من کردم، برای هواداران بود و امیدوارم که آنها هم این را درک کنند.»

ستاره ساحل عاجی گفت:« دوست دارم تا درهر صورتی به چلسی کمک کنم، حتی اگر آنها از من بخواهند که بیایم و چمن زمین را کوتاه کنم. مطمئن باشید که این کار را انجام می دهم.حضور دراینجا برای 8 سال شانس بزرگی بود. بازیکنان می آیند و روزی جدا می شوند ولی باشگاه برجای خود باقی می ماند. من نگران نیستم.چلسی قبل از آمدن من به این باشگاه وجود داشت و بعد از این هم وجود خواهد داشت. غیرممکن است که این لحظات را فراموش کنم. جدایی از چلسی درهرشرایطی سخت است و الان سخت تر از همیشه .این غیرممکن است. چلسی در قلب من است. خون من آبی است و قلبم هم همین طور.»

[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
    Last edited by vahidgame; 23-05-2012 at 18:42.

12. 11 کاربر از vahidgame بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

کاربر فعال انجمن موسیقی و ورزش Pessimist's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2010
    محل سكونت
    تهران

12 خداحافظ درگبای عزیز!

منم وقتی شنیدم دروگبا میخواد چلسی رو ترک کنه خیلی ناراحت شدم یعنی واقعا ناراحت شدم با وجود اینکه این مهاجم تو این چند فصل حضورش تو چلسی بلای جان آرسنال بود و گل های زیادی به تیم ما زد اما از همون موقع که اومد تو چلسی میدونستم که تو این تیم موفق میشه!

علاقه من به این مهاجم بزرگ از وقتی شروع شد که این بازیکن تو تیم مارسی فرانسه بازی میکرد و تو آخرین فصل حضورش تو مارسی فوق العاده بود و اگه اشتباه نکنم تو نیمه نهایی جام یوفا بود که با پیراهن مارسی یکی از زیباترین گل های تاریخ جام یوفا رو زد و چقدر حیف شد که اون سال مارسی قهرمان نشد!

هیچ وقت گل های زیبایی که با پیراهن چلسی زد رو فراموش نمیکنم و امیدوارم تو هر تیمی که میره موفق باشه!

یکی از زیباترین بازیهایی که از این بازیکن دیدم بازی فینال لیگ قهرمانان همین امسال و بازی با آرژانتین تو جام جهانی 2006 بود که جانانه بازی کرد و شاید باورتون نشه اگه بگم بعد از بازیش جلوی آرژانتین حس عجیب و غریبی داشتم و تا چند وقت ناراحت بودم از اینکه میدیدم ساحل عاج اون بازی رو واگذار کرد!

این بازیکن به نظر من بهترین خرید آبراموویچ تو تیم چلسی بود و وقتی چلسی رو ترک کنه مطمئنا هواداران بیشتر از قبل حسرت رفتنش رو میخورن اما خب بالاخره یه روزی باید این تیم رو ترک میکرد!

خداحافظ مهاجم بزرگ و دوست داشتنی

وحید احساست رو در مورد جدایی دروگبا کاملا درک میکنم.
    ضميمه هاي کوچک ضميمه هاي کوچک 184154hp2.jpg  

14. 6 کاربر از Pessimist بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

حـــــرفـه ای Arrowtic's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2009
    محل سكونت
    Westeros

پيش فرض

منم تبریک میگم قهرمانیتونو!(به عنوان طرفدار سرسخت رئال و بعدم آرسنال!)
    بسیار لذت بردم از اینکه به همون صورتی که بایرن توی سانتیاگو برای ما جهنم به وجود اورد شما هم براشون جهنم به وجود اوردید تو آرنا!
    واقعا اگه بخوام بگم یه بازیکن چلسیو خیلی دوست دارم اون شخص پیتر چکه عزیزه!

16. 3 کاربر از Arrowtic بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

کاربر فعال انجمن اتومبیل dash_mehdi's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2011
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

واقعا ناراحتم . دروگبای عزیز رو بعد این همه سال از دست دادیم
    دروگبا واقعا نقش اصلی داشت در افتخارات دهه 2000 چلسی
    قهرمانی سال 2010-2011 چلسی که دروگبا 26 گل زد و اقای گل لیگ برتر شد شیرین ترین قهرمانی عمرم بود در فوتبال که دروگبا نیمی از این قهرمانی رو تشکیل داد.
    امیدوارم که در نیم جدیدش هم موفق باشه و در اوج.

18. 5 کاربر از dash_mehdi بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز MORINIO's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2007
    محل سكونت
    ESF

پيش فرض

بچه ها این ویدئو 150 گل دروگبا در چلسیه البته میدونید که دروگبا 157 گل زده و 7 گل آخر دروگبا تو این ویدئو نیست ولی حتمآ ببینین کلی خاطرات شیرین واستون زنده میشه واسه من که اینطور بود

اگه idm دارین میتونین دانلودش کنین یا اینکه از این سایتای دانلود ویدئوی یوتیوب استفاده کنین:

[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

تازه فهمیدم چه جواهری رو داریم از دست میدیم

20. 7 کاربر از MORINIO بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •