نامه يك هوادار پرسپوليسي به مدير عامل استقلال؛از فتح اله زاده ممنونم
جمعه ظهر و پس از پايان برنامه ورزش و مردم ،يكي از هواداران پرسپوليس با ارسال فكسي به استقلال جوان،روزنامه هواداران باشگاه ،مطالب جالبي را بيان داشت كه ذكر كردن آن در سايت رسمي باشگاه استقلال خالي از لطف نيست.
اين شما و اين هم نامه اين هوادار خطاب به مدير عامل باشگاه استقلال؛
جناب آقاي فتح اله زاده مدير محترم باشگاه اسقلال، با سلام خدمت شما و آرزوي قبولي طاعات،من يكي از هواداران تيم قديمي و با سابقه پرسپوليس هستم كه به دليل صحبت هاي شما در برنامه ورزش و مردم تصميم گرفتم تا اين نامه را برايتان ارسال كنم.
فكر نمي كردم حرفهاي شما در مورد حميد استيلي بتواند تا اين اندازه روي من تاثير بگذارد اما گذاشت.من يكي از كساني هستم كه در بازي با شهرداري تبريز علي دايي را تشويق كردم تا اعتراضم را به حميد استيلي نشان دهم.الان اما پشيمانم. وقتي مدير عامل تيم رقيب از ضرورت فرصت دادن به مربي تيم من حرف مي زند،من بايد خود را پرچمدار حمايت از استيلي و مربيان پرسپوليسي بدانم. آقاي فتح اله زاده از شما ممنونم كه مرا به خودم و از آقاي حميد استيلي هم عذر خواهي مي كنم كه چرا عليه ايشان در ورزشگاه شعار دادم.آقاي استيلي ما از شما حمايت مي كنيم و اميدواريم كه بتوانيم با حمايت از شما تيم محبوبمان را دوباره بالاي جدول ببينيم.
رقابت ما با استقلاليها اگرچه سر جاي خودش برقرار مانده اما رفاقتمان بايد بيشتر شود.فوتبال ايران نيازمند مديراني است كه رنگ ها را نبينند و حتي در فرصتهايي كه براي كري خواندن و تحقير كردن تيم رقيب دارند استفاده نكنند و اجازه بدهند اين جو سالم و اين رقابت سالم ادامه يابد.ممنون آقاي فتح اله زاده ،اميدوارم كه سايه شما بالاي سر استقلال باشد و امثال شما در فوتبال ايران زياد شوند.
با احترام
امير شمشيري
کد:
http://fcesteghlal.ir/NewsView.aspx?id=2404