تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 82 از 280 اولاول ... 327278798081828384858692132182 ... آخرآخر
نمايش نتايج 811 به 820 از 2800

نام تاپيک: تاپیک اختصاصی پرسپولیس تهران | ارتش سرخ

آخر فروم باز yashgin128's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2009
    محل سكونت
    شیراز

پيش فرض

نامه يك هوادار پرسپوليسي به مدير عامل استقلال؛از فتح اله زاده ممنونم

جمعه ظهر و پس از پايان برنامه ورزش و مردم ،يكي از هواداران پرسپوليس با ارسال فكسي به استقلال جوان،روزنامه هواداران باشگاه ،مطالب جالبي را بيان داشت كه ذكر كردن آن در سايت رسمي باشگاه استقلال خالي از لطف نيست.
    اين شما و اين هم نامه اين هوادار خطاب به مدير عامل باشگاه استقلال؛
    جناب آقاي فتح اله زاده مدير محترم باشگاه اسقلال، با سلام خدمت شما و آرزوي قبولي طاعات،من يكي از هواداران تيم قديمي و با سابقه پرسپوليس هستم كه به دليل صحبت هاي شما در برنامه ورزش و مردم تصميم گرفتم تا اين نامه را برايتان ارسال كنم.
    فكر نمي كردم حرفهاي شما در مورد حميد استيلي بتواند تا اين اندازه روي من تاثير بگذارد اما گذاشت.من يكي از كساني هستم كه در بازي با شهرداري تبريز علي دايي را تشويق كردم تا اعتراضم را به حميد استيلي نشان دهم.الان اما پشيمانم. وقتي مدير عامل تيم رقيب از ضرورت فرصت دادن به مربي تيم من حرف مي زند،من بايد خود را پرچمدار حمايت از استيلي و مربيان پرسپوليسي بدانم. آقاي فتح اله زاده از شما ممنونم كه مرا به خودم و از آقاي حميد استيلي هم عذر خواهي مي كنم كه چرا عليه ايشان در ورزشگاه شعار دادم.آقاي استيلي ما از شما حمايت مي كنيم و اميدواريم كه بتوانيم با حمايت از شما تيم محبوبمان را دوباره بالاي جدول ببينيم.
    رقابت ما با استقلاليها اگرچه سر جاي خودش برقرار مانده اما رفاقتمان بايد بيشتر شود.فوتبال ايران نيازمند مديراني است كه رنگ ها را نبينند و حتي در فرصتهايي كه براي كري خواندن و تحقير كردن تيم رقيب دارند استفاده نكنند و اجازه بدهند اين جو سالم و اين رقابت سالم ادامه يابد.ممنون آقاي فتح اله زاده ،اميدوارم كه سايه شما بالاي سر استقلال باشد و امثال شما در فوتبال ايران زياد شوند.

با احترام
    امير شمشيري

کد:
    http://fcesteghlal.ir/NewsView.aspx?id=2404

2. 2 کاربر از yashgin128 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

R e b i r t h Kurosh's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2007
    محل سكونت
    همون جا ! :دی

پيش فرض

اوه ...
    تیتر روزنامه‌ها رو خوندین ؟!
    علی کریمی چقدر موضعش تغییر کرده بعد از شعارای تماشاگرا ... تا دیروز حرفاش محافظه‌کارانه و در دوستی با دایی بود، امروز چند تا چیز تند گفته ...
    یکی گفته که هوادارا دایی رو چماق کردن می‌زنن تو سر تیم! مگه همین دیروز نمی‌خواستین از تیمتون بره ؟!
    یه جا دیگه تیتر زده بود که کریمی گفته یکی از دوستان نزدیک دایی هوادارا رو تحریک می‌کنه ...

تو رختکن هم که ظاهراً بدجوری به همه و به خصوص نصرتی توپیده و گفته با این بازی‌ها از خودتون خجالت بکشید ...

کاظمیان هم حرف قشنگی زده ... گفته هوادارای پرسپولیس مثل مردم کوفه می‌مونن !!

یه کم حواشی داره تیم رو می‌گیره، بازیکنا کمن، مایلی کهن هم پا میشه میره تلویزیون به فتح‌الله‌ زاده و امثالهم فحش میده ...
    فتح‌الله برگشته گفته این آقا به اسطوره بودن دایی حسودیش میشه ! مایلی هم گفته آها ! این آقا اسطوره است، من پشه کوره ؟!
    برگشته به فتح‌الله گفته تویی که با نسبت فامیلی اومدی مدیرعامل شدی حق نداری به من توهین کنی !
    فتح‌الله هم گفته فکر کردی دو سال تو پرسپولیس بازی کردی می‌تونی یقه‌ی همه رو بگیری !!‌

: دی

4. 12 کاربر از Kurosh بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

کاربر فعال انجمن های فوتبال MCSE MAN's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2009
    محل سكونت
    TeHRaN

پيش فرض

علی کریمی چقدر موضعش تغییر کرده بعد از شعارای تماشاگرا ... تا دیروز حرفاش محافظه‌کارانه و در دوستی با دایی بود، امروز چند تا چیز تند گفته ...
    یکی گفته که هوادارا دایی رو چماق کردن می‌زنن تو سر تیم! مگه همین دیروز نمی‌خواستین از تیمتون بره ؟!
    صحبت های کریمی اونجوری که روزنامه ها تیتر زدن و آدم برداشت میکنه تند نیست
    این مصاحبه کریمیه:

علي كريمي در پايان بازي برابر شهرداري تبريز و شكست 2 بر يك پرسپوليس برابر اين تيم در جمع خبرنگاران اظهار داشت: از دقيقه 42 اعتراض تماشاگران آغاز شد و علت اين اتفاق را نمي دانم و بهتر است از تماشاگران بپرسيد كه به چه چيزي اعتراض داشتند. قطعاً اعتراض آنها بر روند بازي ما هم تاثير منفي دارد.

وي ادامه داد: تمام بازيكنان زحمت كشيدند، اما نتيجه را واگذار كرديم. شرمنده هواداران شديم و اميدوارم در بازي هاي آينده اين نتيجه را جبران كنيم. با اين شرايط اوضاع در آينده بدتر مي شود و هر بازي بايد با استرس وارد زمين شويم و نمي دانم براي رفع اين مشكل چه كار بايد بكنيم.

كاپيتان تيم فوتبال پرسپوليس گفت: تا دقيقه 42 شهرداري تحت فشار بود و ناگهان تماشاگران عليه تيم شعار دادند. از تماشاگران بپرسيد كه اگر جاي ما بودند و از دقيقه 42 شعار مي شنيدند چه احساسي پيدا مي كردند؟ تا آن زمان بازيكنان شهرداري تنها يك موقعيت روي دروازه ما خلق كردند كه آن هم تبديل به گل نشد.

كريمي درخصوص حرف هاي استيلي كه گفته بود نحوه جدايي دايي از پرسپوليس موجب ايجاد اين اتفاقات شده است افزود: اين موضوع را قبول ندارم و بحث دايي نيست. همين تماشاگران در بازي سال گذشته پرسپوليس و صبا همين كارها را كردند، اما نمي دانم چرا دايي در اين شرايط حمايت مي كنند و وي را مانند چماق بر سر ما مي كوبند.

وي افزود: در آرشيو اخبار نگاه كنيد كه همين تماشاگران پس دريافت 4 گل از تيم صبا دست به چه كارهايي زدند. در حال حاضر هم اگر ناراحت هستند به ما بد بگويند و نام فرد ديگري را مطرح نكنند. نظر باشگاه بوده كه استيلي سرمربي شود و وي هم اين بازيكنان را انتخاب كرده است. مديريت حق دارد هر تصميمي كه مي خواهد بگيرد.

كاپيتان تيم فوتبال پرسپوليس خاطرنشان كرد: نمي توانم بگويم كه تا هفته چندم بايد صبر كرد، چون اگر تا آن زمان هم اين مشكلات وجود داشته باشد چه بايد كرد؟ با اين شرايط در آينده مشكل خواهيم داشت. اگر قرار باشد هميشه با استرس بازي كنيم و براي هر باري كه نمي توانيم گلزني كنيم شعار بشنويم قطعاً كاري نمي توانيم بكنيم.

كريمي درمورد اينكه آيا پرسپوليس به بلوغ تاكتيكي رسيده است يا خير تصريح كرد: به هر حال اين تاكتيك كادر فني است. مگر در نيمه نخست بد بازي كرديم. در تمام نيمه اول يك توپ روي دروازه ما آمد و كسي هم فكرش را نمي كرد. چه كار بايد مي كرديم كه نكرديم؟

وي افزود: من هم مانند ساير بازيكنان بازي كردم. وقتي تيم مي بازد همه بازنده هستند. پستم به گونه اي است كه در سيستم 4-3-3 نقش هافبك دفاعي را دارم و وظيفه ام است كه به دفاع هم كمك كنم. تماشاگران حق دارند ناراحت باشند و اعتراض كنند، اما با اين شرايط اگر جاي ما بودند انگيزه اي براي دفاع از حق پرسپوليس داشتند؟

كاپيتان تيم فوتبال پرسپوليس گفت: من نمي گويم كه ناراحت نباشند. تيم خودشان است و بسيار براي آن زحمت كشيده اند. حضور آنها بسيار با ارزش است، اما از آنها انتظار دارم تا ناراحتي خود را به گونه ديگري بيان كنند. اگر شما راه حلي پيدا كردند به من هم اطلاع بدهيد.

كريمي ادامه داد: ما بازيكنان ي داريم كه جلو بازي مي كنند. من هم از پستي كه بازي مي كنم راضي ام و در تيم ملي هم در همين پست بازي مي كنم، اما سليقه ها متفاوت است. برخي ها مي گويند اگر من جلو بازي كنم موفق تر هستم، اما بايد اعلام كنم كه در شرايط كنوني هم آزادي كافي را دارم و مي توانم رو به جلو حركت كنم.

وي درمورد اين اتفاق كه در پايان بازي بازيكنان را به سمت تماشاگران برد و از آنها عذرخواهي كرد اظهار داشت: تا زماني كه كاپيتان پرسپوليس باشم پس از كسب هر نتيجه اي اين كار را خواهم كرد، مگر اينكه بازيكن ديگري كاپيتان باشد. مي دانم تاكنون اين اتفاق تاكنون در فوتبال ايران نيفتاده است، اما بايد جوابگوي محبت تماشاگران باشيم. آنها دلشان به حال پرسپوليس مي سوزد و با برد اين تيم شاد و با شكستش ناراحت مي شوند.

كاپيتان تيم فوتبال پرسپوليس در مورد اينكه آيا بهتر نيست بازي هاي پرسپوليس بدون تماشاگر برگزار شود؟ گفت: نمي شود اينگونه اظهار نظر كرد. آنها از قديم ما را حمايت مي كردند، اما از آنها مي خواهم حداقل آخر بازي اعتراضات خود را اعلام كنند، نه اينكه در دقيقه 60 اين كار را بكنند. چرا كه با اين كار روحيه بازيكنان خراب مي شود و نمي توانند از حق پرسپوليس دفاع كنند.

كريمي عنوان كرد: در شهرستان ها هم اين موضوع وجود دارد و معتقدم كه خودمان بايد اين اتفاقات را درست كنيم. در مصاحبه مطبوعاتي اعلام كرده بودم كه فكر نمي كنم كار دايي باشد. برخي ها مي خواهند خود را براي دايي شيرين كنند و براي وي عزيز شوند. دايي اين تيم را قهرمان كرده و بسيار زحمت كشيده است. بدون شك هيچ كس دوست ندارد تيمش لطمه بخورد و اين هم براي دايي است و قطعاً وي دلش نمي خواهد پرسپوليس آسيب ببيند.

بازيكن تيم فوتبال پرسپوليس ادامه داد: دوستان نزديك دايي اين كارها را مي كنند و در بوشهر هم برخي ها پلاكاردهايي آوردند تا نزد دايي شيرين تر شوند. به هر حال بنيان بدي نهاده شده است و اميدوارم ختم به خير شود.

6. 8 کاربر از MCSE MAN بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز anon85's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2010
    محل سكونت
    here & there

پيش فرض

یه جا دیگه تیتر زده بود که کریمی گفته یکی از دوستان نزدیک دایی هوادارا رو تحریک می‌کنه ...
    بازيكن تيم فوتبال پرسپوليس ادامه داد: دوستان نزديك دايي اين كارها را مي كنند و در بوشهر هم برخي ها پلاكاردهايي آوردند تا نزد دايي شيرين تر شوند. به هر حال بنيان بدي نهاده شده است و اميدوارم ختم به خير شود.
    منظورش از دوستان دایی، بهمن دهقان، نماینده تام الاختیار دایی در جریان مذاکره با کاشانی، هست...

ایشون به تازگی مدیر عامل شاهین بوشهر شدن؛

کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    پ.ن. به نظر من هم آوردن بنر دایی، اونم تو بوشهر، یه خورده بوداره...

8. 3 کاربر از anon85 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز گرافيكار's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2009

پيش فرض

یه کم حواشی داره تیم رو می‌گیره، بازیکنا کمن، مایلی کهن هم پا میشه میره تلویزیون به فتح‌الله‌ زاده و امثالهم فحش میده ...
    فتح‌الله برگشته گفته این آقا به اسطوره بودن دایی حسودیش میشه ! مایلی هم گفته آها ! این آقا اسطوره است، من پشه کوره ؟!
    برگشته به فتح‌الله گفته تویی که با نسبت فامیلی اومدی مدیرعامل شدی حق نداری به من توهین کنی !
    فتح‌الله هم گفته فکر کردی دو سال تو پرسپولیس بازی کردی می‌تونی یقه‌ی همه رو بگیری !!‌
    درسته كه مايلي كهن متاسفانه كنترلي روي حرفاش نداره و به عالم و آدم گير ميده غير از خودش
    اما فتح‌الله زاده هم اينقدرا كه خودش رو نشون ميده فرشته صفت نيست
    اميدوارم خيلي زود اين حاشيه از دور و بر تيم جمع بشه من در عجبم كه چرا كاشاني سكوت كرده و چيزي به مايلي كهن نميگه

درخواستهای "3 علی بزرگ" پرسپولیس
    خيلي قشنگ بود
    همون سه تفنگدار خودمون
    علي پروين كه تا تونست براي اين تيمك قهرماني اورد
    علي دايي هم دوبار قهرمان جام حذفي شد
    اميدوارم علي كريمي هم بتونه با پرسپوليس قهرماني بشه

اميدوارم تماشاگرا اگر هم اعتراض ميكنن كمان رو به سمت هدف درست نشونه بگيرن نه استيلي بيچاره

10. 4 کاربر از گرافيكار بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Apr 2011

پيش فرض

تیمی که از همین 2-3 هفته اول بره تو حاشیه، تا آخر فصل خدا میدونه چه بلایی سرش میاد.. سقوط میکنه میره دسته یک

12. این کاربر از The Auditor بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه reza_p's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2008

پيش فرض

آقرین به این دوستان پر نفوذ دایی که میتونن سکوها رو مفابل استیلی فرار بدن .
    اگه واقعا تماشاگران ما اینقدر جوگیرن که باید فاتحه شعور هواداران رو خوند .
    سابقه استیلی کاملا مشخصه رفتاری که در زمان کمک مربیگریش داشت .
    حالا هی بگید سپاهان تا هفته فلان اینجای جدول بوده یا استقلال اینطوری بوده .
    بهتره به جای این حرفهای به لیست بازیکنان و مدیریت سپاهان یه نگاه بندازیذ سپاهان به خاطر ملی پوش بودن بازیکنانش رتبش در جدول پایین بود یا سایر مسائل . منم مثل بقیه دوستان امیدوارم پرسپولیس رو تو اوج ببینم ولی ......
    استیلی ها و کاشانی ها میرن ولی اسطوره های باشگاه همیشه نامشون در کنار باشگاه خواهد ماند .

14. 2 کاربر از reza_p بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

R e b i r t h Kurosh's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2007
    محل سكونت
    همون جا ! :دی

پيش فرض

چهار بازيکن برزيلي براي تست در تمرين شنبه پرسپوليس حضور پيدا کردند.

تمرينات تيم فوتبال پرسپوليس بعدازظهر امروز پشت در‌هاي بسته برگزار شد.
    در اين تمرين چهار بازيکن برزيلي با هماهنگي با کادر فني پرسپوليس در جمع قرمزپوشان حضور پيدا کردند تا از آنها براي حضور در جمع قرمزپوشان تست گرفته شود.
    البته کادر فني تيم فوتبال پرسپوليس به دو بازيکن اجازه تمرين داد و دو بازيکن اجازه تمرين پيدا نکردند.
    اين بازيکنان در پست‌هاي دفاع راست، هافبک نفوذی و مهاجم بودند.
    همچنين محمد مايلي‌کهن که روز گذشته اعلام کرده بود که شايد ديگر در تمرينات پرسپوليس حضور پيدا نکند، امروز در جمع قرمزپوشان حضور پيدا کرد.

××

ببینیم از اینا چی در میاد ...

Banned
    تاريخ عضويت
    Aug 2011

پيش فرض

عسگري: گل علي كريمي به شهرداري تبريز آفسايد بود
    خبرگزاري فارس: نايب رئيس كميته داوران فدراسيون فوتبال گفت: گلي كه علي كريمي به شهرداري تبريز زد آفسايد بود.

به گزارش خبرگزاري فارس و به نقل از سايت فدراسيون فوتبال، حسين عسگري درباره قضاوت بازي استقلال و مس كرمان گفت: اين بازي صحنه خاصي نداشت و قضاوت در صحنه‌اي كه شريفات پيراهنش را از تنش بيرون درآورد براي دادن كارت زرد درست بود. گرفتن چنين كارت زردهايي ممكن است در آينده باعث شود تا بازيكن خوب تيم سه اخطاره شود و از يك بازي حساس محروم شود. بهتر است مربيان به بازيكنان تذكر دهند تا هنگام گل هيجان خود را كنترل كنند و يا به صورتي شادي گل را انجام دهند كه اخطار نگيرند.

عسگري درباره درگيري لفظي سرمربي و بازيكن مس گفت: با توجه به اينكه درگيري‌هاي لفظي در طول بازي رخ داده و مثل اينكه از روي صحنه تلويزيوني قابل لب خواني است داور مي‌بايستي اگر توهين يا ناسزايي شنيده بود با خاطيان برخورد مي‌كرد، چرا كه در قوانين داوري فرقي نمي‌كند بازيكن با تيم حريف درگيري لفظي پيدا كند يا با اعضاي تيم خودي. البته داور بازي شايد در آن لحظه مشغول ثبت گل بوده و متوجه درگيري‌هاي سرمربي با بازيكن نشده است. داور كه نمي‌تواند مثل تصوير تلويزيوني لب خواني كند.

وي درباره بازي پرسپوليس و شهرداري تبريز گفت: گلي كه پرسپوليس توسط علي كريمي به ثمر رساند آفسايد بود و كمك داور در اين زمينه اشتباه كرد. البته در بازي فجر با داماش براساس گزارش ناظر داوري، كهوري كمك داور اول بازي اشتباه تاثير گذاري انجام داد و گل سالم فجر سپاسي را آفسايد اعلام كرد. صحنه به اين ترتيب بود كه پرتاب اوت به نفع تيم فجر اعلام شده بود و همانطور كه مي‌دانيد پرتاب اوت آفسايد ندارد. هنگامي كه مدافعان و مهاجمان براي سرزني از جاي خود بلند شدند، كمك داور تشخيص نداد كه مدافع داماش به توپ ضربه زده و احساس كرده مهاجم فجر اين كار را انجام داده به همين دليل پس از اينكه توپ در منطقه آفسايد به مهاجم فجر مي‌رسد كمك داور پرچم را بالا مي‌برد و گل سالم تيم فجر را نمي‌پذيرد. البته تشخيص اين صحنه بسيار سخت بوده كه آيا مهاجم به توپ ضربه زده يا مدافع حريف. به هر جهت اشتباه تاثير گذار بود و اگر گل فجر به ثمر مي‌رسيد بازي يك بر يك مساوي مي‌شد.

عسگري در پايان گفت: ما منتظريم فيلم بازي‌هاي ديگر هم به دست ما برسد، البته در دو بازي تراكتورسازي و شاهين سرمربي شاهين بوشهر؛ حميد درخشان به صورت محترمانه اعلام كرده كه يك پنالتي براي تيم گرفته نشده است و همچنين سرمربي تيم مس سرچشمه نيز اعلام كرده در بازي در مقابل ملوان يك پنالتي به اشتباه براي تيم ملوان گرفته شده و منجر به گل اول اين تيم شده است. ما منتظريم كه فيلم بازي‌ها برسد تا در باره اين صحنه قضاوت كنيم و به اعتراض تيم‌ها رسيدگي كنيم. در ديگر بازي‌ها تا آنجايي كه ناظران به ما گزارش داده اند صحنه خاصي اتفاق نيفتاده است.
    انتهاي پيام/
    Last edited by *17*; 14-08-2011 at 03:40.

17. این کاربر از *17* بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Banned
    تاريخ عضويت
    Aug 2011

پيش فرض

جريمه 30 ميليوني در انتظار مديرفني و سرپرست سرخابي‌ها
    بررسي پرونده مايلي‌كهن و فتح‌الله‌زاده در هيئت رسيدگي به تخلفات فوتبال
    خبرگزاري فارس: دبير هيئت رسيدگي به تخلفات حرفه‌اي فوتبال از بررسي مصاحبه جنجالي مدير فني پرسپوليس و سرپرست باشگاه استقلال در اين هيئت خبر داد.

حجت الاسلام عليرضا عليپور در گفت‌وگو با خبرنگار ورزشي خبرگزاري فارس، در مورد جدال لفظي محمد مايلي كهن و علي فتح الله زاده در برنامه زنده تلويزيوني عنوان كرد: كار هيچ كدام از اين دو نفر را تاييد نمي‌كنيم به ويژه اينكه اين اتفاق در ماه مبارك رمضان رخ داده است. انجام كار زيبا هميشه زيبا است و اگر از سوي بزرگان انجام شود زيباتر است و در صورت انجام كار بد از سوي آنها اين عمل بدتر جلوه مي‌كند.

وي ادامه داد: بر اساس بند يك ماده يك آئين نامه رابطه باشگاه‌ها و سازمان ليگ حرفه‌اي اظهار نظر انتقادي اشخاص حقيقي و حقوقي اهالي مرتبط با فوتبال حتي عليه يكديگر تخلف محسوب مي‌شود و مايلي كهن و فتح الله زاده قطعا مرتكب تخلف شده‌اند. امروز پرونده اين دو نفر را به كميته انضباطي ارسال مي‌كنيم و پس از آن نيز در هيئت رسيدگي به تخلفات به طور ويژه به اين مسئله رسيدگي خواهيم كرد.

دبير هيئت رسيدگي به تخلفات حرفه‌اي فوتبال در مورد اينكه جريمه اين دو چه خواهد بود گفت: احتمال جريمه 30 ميليون توماني با شدت و ضعف براي هر دو نفر وجود دارد. بايد پرونده به طور دقيق بررسي شود. ضمن اينكه از رسانه‌ ملي هم انتقاد داريم كه در ماه مبارك رمضان چنين برنامه‌هاي را توليد مي‌كند. همان‌طور كه ديه در ماه‌هاي حرام دو برابر است انجام تخلفات اخلاقي در ماه مبارك رمضان جريمه‌ دو برابري دارد.

عليپور تاكيد كرد: من شنيده‌ام شفيع در جاي عنوان كرده ما مي‌خواستيم نشان دهيم كه اگر بخواهيم مي‌توانيم جنجالي‌تر از 90 باشيم. اين كار درست نيست. اهالي فوتبال بايد عاقل باشند و تحريك نشوند ضمن اينكه مايلي كهن از ساعت 9:50 منتظر ارتباط با برنامه ورزش و مردم بود و در واقع گرفتار بازي رسانه‌اي شده است زيرا در ساعت 11:50 با او صحبت كرده‌اند.
    Last edited by *17*; 14-08-2011 at 03:39.

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •