تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دانلود فیلم جدید
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام
ماهان سرور
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 82 از 339 اولاول ... 327278798081828384858692132182 ... آخرآخر
نمايش نتايج 811 به 820 از 3386

نام تاپيک: تاپیک اختصاصی استقلال تهران | آبی پوشان

El Capitano Amir M.ohAma.D's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2010
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

این بازی هم تموم شد
    نمیدونم چرا هر موقع من میرم استادیوم راضی بر نمیگردم
    فکر کنم کسی انتظار دیدنه میداوودیو نداشت وقتی دیدنش ورزشگاه تا مرز انفجار رفت....قبل از شروعه بازی خیلی ناصر خانو اتیلا رو تشویق کردن.
    نزدیکایه80 هزار تا اومده بودن.بیشتر بوده باشن کمتر نبودن.

بازیو خوب شروع کردیم ولی خوب تموم نکردیم افتضاح تموم کردیم
    نمیدونم چی شده بود هیچ کدوم از بچه ها اونطوری که باید باشن نبودن.
    رحمتی هم خیلی با استرس بازی میکرد تا حالا رحمتیو انقد سراسیمه ندیده بودم.
    نیمه دوم همه از لحاظه بدنی کم اورده بودن برایه همینم اونطوری تحته فشار قرار گرفتیم
    اندو خیلی جنگنده و خوب بازی کرد.مجتبی نیمه اول خوب بود نیمه دوم یه پاسه درست ننداختو تا تونست توپ لو داد
    ولیدعلی اصلا با تیم هماهنگ نبود زمان لازم داره به نظر بازیکنه خوبی میاد نیمه دومم داماشیا بستنش بچه ها پاسم بهش نمیدادن یه جورایی تحته تاثیر جو ورزشگاه هم قرار گرفته بود.میگن این بازیکن خیلی از هوار بهتره باید 2.3 تا بازی بگذره و ببینیم چی میشه.من بهش خیلی امید دارم
    فرهاد یه گله ای بدو دیگه زد و نشون داد امسالم همون فرهاده لیگه 9 و لیگه دهمه و باز هم در سنه 35 سالگی پتانسیله بهترین بازیکنه اسیا شدنو داره.پارسال تو سنه 34 سالگی دومین بازیکنه اسیا شداخه کیو دیدین تو سنه 35 سالگی پیشنهاد خارجی داشته باشه و از همه مهمتر استقلالو به همه اون تیما ترجیح بده
    شوته اندو هم حیف شد گل نشد ما همه اولش فکر کردیم گل شد

همه بازی یه طرف لحظه تعویضه میداوودی هم یه طرف.کله ورزشگاه از اون لحظه که اومد تو زمین تا اخر بازی یه نفش تشویقش میکردن میلاد میداوووودی واویلاااا واویلااااا میلاد میداوودی
    انگار دله همه براش خیلی تنگ شده بود همه منتظر بودیم تو همون لحظاته کم یه خطا بشه و میلاد بزنه.رو فرهاد خطا شد ولی وسطایه زمین بود

خلاصه بردی بود که رحمتی بهمون تقدیم کرد داماش باید 2.3 تا میزد.شانس اوردیم مهدویکیارو تعویض کرد
    دو تا داوری که با استقلال لجنو تو هر بازی که برایه استقلال سوت زدن ارزوشون باخته استقلال بوده بازیهایه اول دوممونو قضاوت کردن
    جهانبازیه یه پنالتیو که نگرفت هیچی سوتم نمیزد تا بالاخره داماش گلو بزنه.بازیه استقلال فولاد که 1 هیچ باختیم زمانه قلعه نویی بودو هیچوقت یادم نمیره این جهانبازی سرمونو برید

2. 5 کاربر از Amir M.ohAma.D بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Banned
    تاريخ عضويت
    Jun 2011
    محل سكونت
    p30world

پيش فرض

عمران‌زاده: استقلال واقعي را از هفته پنجم ببينيد
    خبرگزاري فارس: مدافع استقلال گفت: كم كم خود را آماده مي‌كنيم و از هفته پنجم استقلال واقعي را مي‌بينيد.به گزارش خبرگزاري فارس، حنيف عمران‌زاده پس از پيروزي يك بر صفر استقلال مقابل داماش عنوان كرد: بازي خوبي در نيمه اول ارائه كرديم. قبول دارم كه در بعضي دقايق نيمه دوم خوب نبوديم اما تازه دو هفته از ليگ گذشته و استقلال شرايط بهتري پيدا مي‌كند.
    وي افزود: ملي‌پوشان فقط 8 جلسه با تيم تمرين كردند. از هفته پنجم استقلال واقعي را مي‌بينيد. با يك فوتبال خوب و آمادگي كه هفته به هفته به دست مي‌آوريم خود را براي دربي پايتخت آماده مي‌كنيم.
    عمران‌زاده در خصوص ليست ارائه شده از سوي سازمان ليگ كه همراه با شماره شناسنامه و نام پدر بازيكنان بود گفت: نمي‌دانم چه كار به اسم پدر و شناسنامه ما بازيكنان دارند؟ شايد مي‌خواهند ما را مثل بازيكنان عربي صدا كنند و بگويند حنيف‌بن حجت. به نظر من رويه قبلي بهتر بود.
    انتهاي پيام/

آخر فروم باز hojjatinho's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2009
    محل سكونت
    نزدیکی های کویر

پيش فرض

تبریک برای برد ...

ولی بازی قابل قبولی ارائه نکردیم ... درسته خیلی از بازیکنان رو نداریم اما مقابل سپاهان بهتر بودیم ...
    یک تبریک و خسته نباشید هم باید به تماشاگران گفت ... انصافا خوب استقبال کرده بودند و تا اخر بازی هم تشویق می کردند...
    موقع ورود میلاد هم که دیگه ترکوندند!

مظلومی نشون داده هجومی ارنج کردن رو بلده ... اگه بازی مساوی بشه بازیکنان خوب حمله می کنند... ولی من نمی دونم چرا تا یک گل می زنند دفاعی می شن و به حریف اجازه میدن حتا مدافع هاشون روی دروازه ما باشند .

مهدی رحمتی خوب بود . فقط نیمه اول زیادی با اعتمادنفس بود ... یه جا هم می تونست توپ رو بگیره مشت کرد!
    خط دفاع احتیاج به تمرکز بیشتری داره ... خیلی خویه که بازیسازی می کنن و بزن زیرش انجام نمی دن ... ولی اعتماد به نفس بالا و اروم اروم حرکت ها و پاس های پژمان هم دیگه زیاد خوب نیست!

اندو خیلی خوب بود ... این کیا رحمتی هم نشون داده قراره امسال عوض شه !

اما بهترین بازیکن ، من فرهاد رو انتخاب می کنم به خاطر گلش ؛ از اون گلای که عادل میگه" فقط این شکلی می شد توپ رو گل کرد" بود!
    حمودی هم در حد انتظار من نبود ... خستگی یا عدم تمرکز توی آزادی می تونه دلیلش باشه ... در هر صورت من به حمودی خیلی امیدوارم . می تونه یکی از بهترین بازیکنانمون بشه.

پ ن : بچه ها کیا استادیوم بودند ؟ بیایید تعریف کنید از جو استادیوم. محمدی تشویق شد؟ یا نه؟

5. 4 کاربر از hojjatinho بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز Nasser_ZRE's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2008
    محل سكونت
    اصفهان

پيش فرض

محمدي: اگر اشتباه نمي‌كرديم، داماش به استقلال نمي‌باخت

محمد محمدي پس از شكست يك بر صفر داماش مقابل استقلال در جمع خبرنگاران گفت: به خاطر تشويق هواداران، شرمنده طرفداران استقلال شدم و از همه آنها متشكرم.
    وي ادامه داد: بازي خوبي بود، تيم ما در نيمه اول نتوانست بازي خوبي را ارائه دهد و كمي تحت تأثير جو ورزشگاه قرار گرفت اما در نيمه دوم بهتر شديم.
    محمدي تأكيد كرد: اگر اشتباه نمي‌كرديم در پايان اين مسابقه داماش بازنده نبود، اما در پايان اين پيروزي را به استقلالي‌ها تبريك مي‌گويم.

جباري: استقلال و داماش براي پيروزي وارد ميدان شدند

مجتبي جباري پس از برتري يك بر صفر استقلال مقابل داماش گفت: دو تيم آمده بودند تا در اين مسابقه با برتري ميدان را ترك كنند. در نيمه دوم استقلال بهتر شد و خوشبختانه به هر 3 امتياز رسيد، اما تلاش داماشي‌ها جاي تقدير دارد.
    وي ادامه داد: خوب بازي كرديم، اما به لحاظ بدني كمي خسته بوديم چرا كه فاصله زماني بين دو ديدار استقلال با سپاهان و استقلال و داماش بسيار كم بود.
    جباري تأكيد كرد: البته در مسابقه امشب كمي هم ناهماهنگي داشتيم. ما چند بازيكن را از دست داده و چندين بازيكن جديد را جايگزين آنها كرده بوديم. باز هم خدا را شكر كه نتيجه بازي به سود استقلال شد.

مجيدي: از هواداران عذرخواهي مي‌كنم، قول مي‌دهم در بازي‌هاي بعد بهتر باشيم

فرهاد مجيدي پس از برتري يك بر صفر استقلال كه با گلزني اين بازيكن مقابل داماش حاصل شد، در جمع خبرنگاران گفت: از هواداران عذرخواهي مي‌كنم كه زياد خوب نبوديم، از آنها ممنونم كه به ورزشگاه آمدند و اين قول را مي‌دهم كه حتماً در بازي بعدي استقلال بهتر بازي كند.
    وي ادامه داد: 50 درصد تيم عوض شده است و به همين دليل مشكلاتي به وجود آمده كه به مرور زمان رفع خواهد شد.
    مجيدي در مورد هواداراني كه امروز او را تشويق كردند، گفت: از آنها سپاسگزارم كه با زبان روزه به ورزشگاه آمدند و اين وعده را مي‌دهم كه در بازي‌هاي بعدي بهتر بازي كنيم و نتايج قابل قبول‌تري را به دست بياوريم.
    كاپيتان استقلال در پاسخ به اين سؤال كه چه رمز و رازي دارد كه مانند جوان 17 ساله بازي مي‌كنند، تأكيد كرد: سعي مي‌كنم تا وقتي پيراهن استقلال را مي‌پوشم با تمام سعي و تلاش براي اين تيم به ميدان بروم.
    وي در مورد صحبت‌هايي كه در چند روز اخير از وي در روزنامه‌ها چاپ شده بود كه مبني بر تأكيد حرف‌هاي محمد مايلي‌كهن مديرفني پرسپوليس بود، از توضيح اضافه به خبرنگاران خودداري كرده و در اين مورد گفت: صحبت‌هايم را با روزنامه‌ها كردم و هيچ پاسخ اضافه‌اي در اين خصوص ندارم.

7. 2 کاربر از Nasser_ZRE بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Apr 2008
    محل سكونت
    اصفهان

پيش فرض

مجيدي گفت من كاپيتان آن تيم بودم و آن حرف‌ها را نزدم

علي فتح‌الله‌زاده پس از پيروزي يك بر صفر استقلال برابر داماش در مورد صحبت‌هاي مايلي‌كهن مبني بر خريد يك بازيكن توسط يك تيم در يكي از فينال‌هاي جام حذفي تأكيد كرد: من نه به عنوان يك مدير بلكه به عنوان يك برادر ديني از مايلي‌كهن مي‌خواهم استغفار كند. در اين ماه مبارك اميدوارم وي از آن بازيكني هم كه چنين حرفي را راجع ‌به او زده بود هم عذرخواهي كند.
    فتح‌الله‌زاده در مورد اينكه مجيدي حرف‌هاي مايلي‌كهن را تأييد كرده است، گفت: فرهاد بحث دلالي كه مايلي‌كهن گفته بود را تأييد كرد نه جام حذفي را.
    در اين لحظه خبرنگاران به فتح‌الله‌زاده گفتند كه مجيدي گفته من سر حرفم ايستاده‌ام اما سرپرست آبي‌پوشان گفت: فرهاد چنين حرفي نزده است. او كاپيتان آن استقلالي بود كه در جام حذفي قهرمان شد. اين حرف را خود مجيدي به من زد كه چون كاپيتان اول اين تيم بودم هرگز چنين حرفي نزده‌ام.
    سرپرست باشگاه استقلال در مورد اينكه آيا هنوز هم روي حرف‌تان مبني براينكه جاسم كرار بهتر از علي كريمي است، هستيد، گفت: من اعتقاد دارم بعضي‌ها اگر بخواهند كسي را خراب كنند راه درستي را در پيش نمي‌گيرند. كريمي بازيكن كشور ما و يك بازيكن ملي است. شما ديديد كه تماشاگران استقلال مهدوي‌كيا را هم تشويق كردند من هم به احترام او ايستادم چرا كه او هم بازيكني ملي است. ما براي كريمي احترام قائل هستيم و من گفتم آقاي كرار سال گذشته بهتر از علي كريمي بازي كرد چرا كه كريمي فصل گذشته در برخي بازي‌ها به ميدان نرفت و در اواسط فصل هم به خارج از كشور رفت.
    وي ادامه داد: حتي حبيب كاشاني هم اعلام كرد كه من و فتح‌الله‌زاده نمي‌توانيم در مورد اين دو نفر نظر بدهيم. اين دو بايد در زمين مسابقه همه چيز را نشان بدهند.
    فتح‌الله‌زاده در پاسخ به سؤال يك خبرنگار مبني بر اينكه در گذشته گفته بوديد تا نيم‌فصل بيشتر به مظلومي فرصت نمي‌دهيد، گفت: بايد به يك مربي فرصت لازم را دارد اما بايد به يك مديرعامل هم 5 سال مهلت داد تا برنامه‌هايش را اجرا كند. به ما فشار زيادي وارد مي‌شود اما تا جايي كه بتوانيم از تيم حمايت مي‌كنيم.
    سرپرست باشگاه استقلال تصريح كرد: به هيچ وجه ليگ برتر تيم‌هاي ضعيفي ندارد اما تيم‌ ما نسبت به تيم‌هاي ديگر بهتر بسته شده است. اميدوارم با روحيه جلو برويم و به پيروزي‌هايمان ادامه بدهيم.

درخواست فتح‌الله‌زاده از مجيدي و حضور سرپرست كنار رئيس كميته انضباطي

علي فتح‌الله‌زاده سرپرست باشگاه استقلال در حالي پيروزي تيمش را در جايگاه ويژه نظاره‌گر بود كه حسن‌زاده، رئيس جديد كميته انضباطي در كنار وي حضور داشت.
    * ميلاد زنيد‌پور، بازيكن تعويضي سوم داماش پس از اينكه از زمين خارج شد روي نيمكت تيمش مستقر شده و جالب اينكه دينورزاده به سمت وي رفت تا به او خسته نباشيد بگويد. اين بازيكن به همراه غلامي دقايقي پس از تعويض راهي رختكن شدند.
    * تماشاگران استقلال با توجه به بازي سرد اين تيم در نيمه دوم در دقايق پاياني اين نيمه ورزشگاه را ترك كردند.
    * ميلاد ميدوادي كه پس از مدتها مصدوميت سرانجام براي استقلال بازي كرد از تمام بازيكنان اين تيم در جريان اين مسابقه بيشتر تشويق شد.
    * جاسم كرار مهاجم عراقي استقلال كه از حضور در ميادين محروم است با لباس شخصي از جايگاه ويژه بازي را تماشا كرد.
    * بهتاش فريبا مربي استقلال نيز كه نمي‌تواند روي نيمكت استقلال بنشيند او نيز از جايگاه ويژه به تماشاي اين مسابقه پرداخت.
    * علي فتح‌الله‌زاده در پايان مسابقه در راهروهاي ورزشگاه با فرهاد مجيدي كاپيتان تيمش صحبت‌هاي را كرد. پيش از اين صحبت‌ها خبرنگاران در گفت‌وگوهايشان با فتح‌الله‌زاده از او سؤال مي‌كردند كه چرا مجيدي با تأكيد حرف‌هاي مايلي‌كهن روي صحبت‌هايش ايستاده است كه سرپرست باشگاه استقلال اين موضوع را تكذيب كرد.
    مشخص بود كه فتح‌الله‌زاده در گفت‌وگو با مجيدي بر سر اين موضوع صحبت مي‌كند و گويا خواستار اين بوده است تا در گفت‌وگو با خبرنگاران آن صحبت‌ها را تكذيب كند.

فتح‌الله‌زاده: مايلي‌كهن به استقلال تهمت زده؛ اميدوارم استغفار كند

علي فتح‌الله‌زاده پس از پيروزي يك بر صفر استقلال برابر داماش در جمع خبرنگاران عنوان كرد: از حضور بالاي هواداران تشكر مي‌كنم. تماشاگران بايد اين گونه به ورزشگاه بيايند و تيم محبوب خود را تشويق كنند.
    وي با اشاره به اينكه حدود 80 هزار تماشاگر در ورزشگاه حضور داشتند، خاطرنشان كرد: معمولا هميشه ورزشگاه 10 هزار نفر را كمتر اعلام مي‌كند و در اين ديدار به جاي 70 هزار هوادار 80 هزار حضور داشتند.
    سرپرست باشگاه استقلال تصريح كرد: داماش تيم خوبي دارد و در دقايق پاياني فشار زيادي روي دروازه ما آورد. به عابديني براي داشتن چنين تيمي تبريك مي‌گويم. من از تمام بازيكنانم تشكر مي‌كنم كه صادقانه تا دقايق پاياني تلاش كردند.
    فتح‌الله‌زاده درباره مظلومي يادآور شد: از سرمربي استقلال تشكر مي‌كنم كه با توجه به اينكه تيم دچار تغييرات زيادي شد، بازي‌هاي زيبايي انجام مي‌دهد. مطمئنم در بازي‌هاي آينده با حضور خسرو حيدري و جاسم كرار تهاجمي‌تر خواهيم شد و بازي‌‌هاي بهتري انجام مي‌دهيم.
    وي افزود: از تمام بازيكنان راضي هستم و از نتيجه به دست آمده نيز رضايت دارم. اميدوارم كه به همين‌گونه در ساير ديدارها نيز ظاهر شويم و در آينده بتوانيم به موفقيت دست يابيم.
    فتح‌الله‌زاده درباره صحبت‌هاي محمد مايلي‌كهن يادآور شد: من ايشان را دوست دارم و يكي از طرفداران او هستم. او نيز خود اين موضوع را مي‌داند. نمي‌دانم چگونه مايلي‌كهن اين حرف‌ها را زده است! او به يك باشگاه تهمت زده و اميدوارم در اين ماه رمضان به خاطر اين حرف خود استغفار كند. از ايشان بعيد بود كه به اين راحتي چنين حرف‌هايي را مطرح كند.
    سرپرست باشگاه استقلال درباره قرارداد خسرو حيدري تأكيد كرد: فردا و نهايتاً تا چهارشنبه وضعيت حيدري نهايي خواهد شد و در بازي‌هاي آينده او را در اختيار خواهيم داشت. من به آينده استقلال خوش‌بين هستم و با داشتن چنين هواداراني مي‌توانيم نتايج بهتري در ديدارهاي آينده كسب كنيم.
    وي درباره صحبت‌هاي پورحيدري با موبايل در نيمكت ذخيره گفت: پورحيدري يك اسطوره است و افتخار مي‌كنم كه وي را در نيمكت استقلال در اختيار داريم. با پيوستن حسن روشن به عنوان مدير كميته فني كه جانشين حجازي شد جمع استقلالي‌ها كامل شد. در اصل استقلال مال اين افراد است و ما در اين باشگاه خدمت مي‌كنيم.
    او در پاسخ به اين سؤال كه پورحيدري با چه كسي صحبت مي‌كرد، عنوان كرد: نمي‌دانم وي با چه شخصي صحبت مي‌كرد من در نيمكت نبودم و اطلاعي از اين موضوع ندارم.

farsnews

9. 2 کاربر از Nasser_ZRE بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Apr 2008
    محل سكونت
    اصفهان

پيش فرض

سايپا صدرنشين شد؛ تقلب پرسپوليس از روي دست ذوب‌‌آهن

هفته دوم رقابت‌هاي ليگ برتر فوتبال باشگاه‌هاي ايران شب گذشته (دوشنبه) با برگزاري 4 ديدار به پايان رسيد.
    در حساس‌ترين بازي شب دوم استقلال با درخشش سيد مهدي رحمتي، دروازه‌بان ملي‌پوش خود با نتيجه يك بر صفر مقابل داماش به برتري رسيد تا اولين پيروزي‌اش در فصل يازدهم رقابت‌ها را در خانه و در حضور انبوه تماشاگرانش جشن بگيرد.
    در همين شب سپاهان، قهرمان فصل گذشته رقابت‌ها با كسب يك تساوي ديگر در قم مقابل صبا دو امتيازي شد و باز هم از كسب پيروزي محروم شد. نفت تهران نيز در خانه دست به كار بزرگي زد و شاگردان مرفاوي را شكست داد.
    همچنين در شب اول هفته دوم اين مسابقات 5 ديدار ديگر برگزار شد كه در حساس‌ترين آنها ذوب‌آهن در خانه مغلوب تراكتورسازي قلعه‌نويي شد و پرسپوليس نيز 2 بر يك از شاهين در بوشهر شكست خورد تا سرخپوشان با حميد استيلي در دومين هفته رقابت‌هاي ليگ برتر نخستين شكست را پذيرا شوند.
    نكته جالب اينكه تيم‌هاي مدعي پرسپوليس و ذوب‌آهن در پايان هفته دوم رقابت‌ها با يك امتياز در بين تيم‌هاي قعر جدولي قرار گرفتند.
    *نتايج كامل هفته دوم رقابت‌هاي ليگ برتر:
    مس سرچشمه صفر - فولاد خوزستان يك
    شهرداري تبريز يك - سايپا يك
    ذوب‌آهن صفر - تراكتورسازي يك
    ملوان صفر - راه‌آهن صفر
    شاهين بوشهر 2 - پرسپوليس يك
    صباي قم صفر - سپاهان اصفهان صفر
    نفت آبادان يك - فجر سپاسي يك
    نفت تهران 3 - مس كرمان 2
    استقلال يك - داماش صفر
    *جدول رده بندي ليگ برتر در پايان هفته دوم:
    1- سايپا 4 امتياز
    2- صباي قم 4 امتياز
    3- نفت تهران 4 امتياز
    4- استقلال 4 امتياز
    5- شاهين 4 امتياز
    6- فولاد 4 امتياز
    7- تراكتورسازي 3 امتياز
    8- راه آهن 2 امتياز
    9- شهرداري تبريز 2 امتياز
    10- سپاهان 2 امتياز
    11- نفت آبادان 2 امتياز
    12- فجر سپاسي 2 امتياز
    13- ملوان 2 امتياز
    14- مس يك امتياز
    15- پرسپوليس يك امتياز
    16- ذوب آهن يك امتياز
    17- داماش گيلان يك امتياز
    18- مس سرچشمه بدون امتياز
    *برنامه هفته سوم رقابت‌هاي ليگ برتر:
    پنجشنبه 20/5/90
    پرسپوليس -شهرداري تبريز-آزادي-تهران
    ملوان –مس سرچشمه-تختي-انزلي
    سايپا-ذوب آهن-انقلاب-كرج
    تراكتورسازي –شاهين بوشهر-يادگار امام (ره)-تبريز
    جمعه 21/5/90
    مقاومت شهيد سپاسي-داماش-حافظيه-شيراز
    مس كرمان-استقلال-شهيد باهنر-كرمان
    سپاهان-نفت آبادان-فولاد شهر
    راه آهن-صباي قم- اكباتان-تهران
    فولاد خوزستان-نفت-تختي-اهواز
    تمام بازي‌ها به جز ديدارهاي استقلال و پرسپوليس مقابل حريفانشان رأس ساعت 22 آغاز مي‌شود. سرخابي‌ها نيز از ساعت 22:30 به مصاف رقبا مي‌روند.

farsnews

11. 3 کاربر از Nasser_ZRE بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Apr 2008
    محل سكونت
    اصفهان

پيش فرض

غلامي: نبايد تعويض مي‌شدم

محمد غلامي و ميلاد زنيدپور دو بازيكن تيم داماش پس از اينكه از سوي مهدي دينورزاده سرمربي داماش تعويض شدند از اين تصميم سرمربي ناراحت بودند و با چهره‌اي درهم زمين مسابقه را ترك كردند و هر يك نيز پس از تعويض به رختكن رفتند. پس از پايان بازي اين دو بازيكن كه با يكديگر از رختكن خارج شدند مقابل خبرنگاران قرار گرفتند.
    محمدغلامي در پاسخ به سؤال خبرنگاري كه آيا پرسيد از تعويضت ناراحت شدي گفت: نظر سرمربي است و بازي دادن به بازيكن سليقه‌اي است. من چه بگويم. ما بد نبوديم و نمي‌دانم چرا تعويض شديم. فكر مي‌كنم نبايد تعويض مي‌شدم.
    وي در پاسخ به اين سؤال كه چرا داماش خوب نبود گفت: به خاطر فشار بدنسازي هنوز نتوانسته‌ايم شرايط خوبي پيدا كنيم.
    غلامي در خصوص اين سؤال كه آيا فكر مي‌كند سقف قرارداد در تيم‌ها رعايت شده يا خير گفت: بعيد مي‌دانم تيم‌ها چنين مسئله‌اي را رعايت كرده باشند. به نظر من سقف قرارداد رعايت نشده است.
    به گزارش فارس، ميلاد زنيدپور هم كه هنگام تعويض چهره‌اي درهم داشت و با اكراه با دينورزاده دست داد در جواب به اين پرسش كه چرا از تعويضش ناراحت بود گفت: من با تمام وجود براي تيم كار كردم و اين نظر سرمربي بود.
    وي درباره اينكه به عنوان يك بازيكن حرفه‌اي اگر معتقد است نظر سرمربي بوده چرا ناراحت شده اظهار داشت: چه بگويم؟ به هر حال نظر ايشان بود كه تعويض شوم.

farsnews

13. 2 کاربر از Nasser_ZRE بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Apr 2008
    محل سكونت
    اصفهان

پيش فرض

مظلومي: دستمان براي انتخاب بازيكن در استقلال بسته است

پرويز مظلومي پس از پيروزي يك بر صفر استقلال برابر داماش عنوان كرد: قبل از هر چيز بايد روز خبرنگار را تبريك بگويم و اميدوارم خبرنگاران در تمام طول زندگي موفق باشند. در مورد بازي بايد بگويم دو نيمه متفاوت داشتيم در نيمه اول خوب ظاهر شديم و پس از به ثمر رساندن گل چندين موقعيت ديگر به دست آورديم. يك صحنه مشكوك نيز روي فرهاد مجيدي به وجود آمد كه به نظرم پنالتي بود.
    وي ادامه داد: بازيكنان ما در نيمه دوم يك مقدار كم آوردند و اين موضوع به اين دليل بود كه تمرينات فشرده‌اي را انجام داديم. بازيكنان فشار زيادي را در بازي با سپاهان تحمل كردند و زمان كمي بين اين دو بازي وجود داشت. تيم داماش نيز در نيمه دوم خوب ظاهر شد و فشار زيادي را روي دروازه ما به وجود آورد.
    سرمربي تيم فوتبال استقلال خاطرنشان كرد: مهم 3 امتياز بازي بود ما در اين ديدار با كمبود نفرات به ويژه در خط ميانه مواجه بوديم. آندرانيك تيموريان را به زور به اين بازي رسانديم و در زمين قرار داديم اما خوشبختانه او همچون هفته گذشته تمام تلاش خود را انجام داد و از وي تشكر مي‌كنم.
    مظلومي افزود:‌ دست ما براي تعويض بازيكنان بسته بود و براي حضور افراد در زمين مشكل داشتيم. ما در دقايق پاياني متوجه شديم كه نمي‌توانيم خسرو حيدري را در اختيار داشته باشيم و سريعاً جايگزيني براي او انتخاب كرديم. خوشبختانه در هفته‌هاي آينده با اضافه شدن كرار و چندين بازيكن ديگرمان تيم كاملي خواهيم داشت و مي‌توانيم بهتر بازي كنيم و نتايج بهتري به دست بياوريم. از تمام تماشاگران كه در ورزشگاه حاضر شدند تشكر مي‌كنم زيرا كه حضور پرشور آنها انگيزه بازيكنان را دو برابر خواهد كرد.
    وي درباره خسرو حيدري يادآور شد: دو باشگاه استقلال و سپاهان صحبت‌هاي خود را انجام مي‌دهند و همانطور كه فتح‌الله‌زاده اعلام كرد فردا حيدري در اختيار ما خواهد بود و به تمرينات اضافه مي‌شود و مشكل خاصي وجود نخواهد داشت.
    سرمربي استقلال تصريح كرد: تمام بازيكنان ما در نيمه دوم خسته شده بودند و اين موضوع ممكن است در يكي دو بازي آينده ادامه داشته باشد. من معمولاً پس از ريكاوري يك روز به بازيكنان استراحت مي‌دهم اما به علت فشردگي بازي‌ها مجبور شدم اين امر را انجام ندهم.
    وي در مورد عملكرد مهدي رحمتي دروازه‌بان استقلال عنوان كرد: رحمتي مثل ساير بازيكنان بود و زحمت خود را در اين ديدار كشيد.
    مظلومي در مورد فشردگي بازي‌ها تأكيد كرد: زماني كه بازي‌ها با فاصله بيشتري برگزار شود چنين فشاري روي بازيكنان نخواهد آمد. ما بازيكن جايگزين در اين ديدار نداشتيم و دست‌مان بسته بود اما در هفته‌هاي آينده اين موضوع حل خواهد شد.
    وي درباره حضور بازيكن كويتي در تركيب استقلال گفت: او اولين بازي‌اش را انجام داد و اين بازيكن عضو تيم ملي كويت است و بازي‌هاي خوبي انجام داده است و در اين ديدار يك مقدار جو ورزشگاه او را گرفته بود و نتوانست بازي خود را ارائه كند.
    سرمربي تيم فوتبال استقلال درباره حضور ميداودي نيز عنوان كرد: سعي كردم براي روحيه دادن به ميدوادي او را وارد زمين كنم. وي 8 ماه دور از ميادين بود و هدفم اين بود كه پس از چند دقيقه بازي كردن بتواند شرايط روحي خوبي كسب كند.
    مظلومي در مورد داور مسابقه خاطرنشان كرد: داوري زحمت خود را كشيد و به او خسته‌نباشيد مي‌گويم. كارشناسان بايد در اين زمينه اظهارنظر كنند اما فكر مي‌كنم در صحنه‌اي كه فرهاد مجيدي متوقف شد پنالتي صورت گرفت. در هفته گذشته نيز صحنه‌ مشكوكي روي آرش برهاني رخ داد كه هيچ‌گاه اين صحنه به نمايش گذاشته نشد.

farsnews

15. 2 کاربر از Nasser_ZRE بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Apr 2008
    محل سكونت
    اصفهان

پيش فرض

از هواداران تشكر مي‌كنم
    تيموريان: خسته بوديم اما بهتر مي‌شويم
    هافبك استقلال گفت: اكنون خسته‌ايم اما در هفته‌هاي آينده بهتر مي‌شويم.

به گزارش خبرگزاري فارس، آندرانيك تيموريان پس از پيروزي يك بر صفر استقلال مقابل داماش گفت: بازي خوبي انجام داديم و خدا را شكر توانستيم 3 امتياز را بگيريم. به عنوان يك بازيكن كوچك در استقلال كه تازه به اين تيم آمده‌ام از تمام تماشاگراني كه به ورزشگاه آمده بودند و در اين وقت شب خانواده خود را تنها گذاشتند تشكر مي‌كنم و مثل آنها خوشحالم.

وي درباره كيفيت بازي آبي‌پوشان اظهار داشت: بازي زياد خوبي انجام نداديم چون بدن بچه‌ها سنگين بود و اين هم به دليل فشاري است كه در دوران بدنسازي به بازيكنان آمده است. خسته هستيم و استراحت كامل نداشتيم اما مطمئن باشيد هفته به هفته بهتر مي‌شويم.

arsnews

17. 3 کاربر از Nasser_ZRE بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

El Capitano Amir M.ohAma.D's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2010
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

پ ن : بچه ها کیا استادیوم بودند ؟ بیایید تعریف کنید از جو استادیوم. محمدی تشویق شد؟ یا نه؟
    اره محمدی هم قبل از بازی تشویق شد هم بینه دو نیمه
    قبل از شروعه بازی ناصرخان زیاد تشویق شد
    شعار اهای فرهاد مجیدیو وقتی میخوندیم اونوریا اصلا همکاری نمیکردن(اونایی که پشته نیمکت بودن)چند بار اینطوری شد.....
    تو راهرو ها هم بعد از بازی عده ای علیه سپاهان و ساکت شعار دادن.
    همه ارشو فحش میدادن
    وقتی مهدوی کیا تعویض شد پشت سریه من گفت استقلال باید اینو بخره
    در کل ارزشه رفتن نداشت

19. 5 کاربر از Amir M.ohAma.D بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •