عجب داستانیه!!!
مطمئنم برای بار سوم هم آندرتیکر بدون اون فن اج رو می بره تا دیگه اساسی حالگیری کنه![]()
عجب داستانیه!!!
مطمئنم برای بار سوم هم آندرتیکر بدون اون فن اج رو می بره تا دیگه اساسی حالگیری کنه![]()
واینوشته شده توسط emtn [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
اما این پایان ماجرا نبود.
-
-
-
ویکی وارد شد و گفت که ادج همین الان مجوز پزشکی اش رو گرفته. ادج پرنفس و سر حال به سمت رینگ دوید تا با بتیستای کتک خورده که تقریبا بیرون رینگ بود بازی کنه. با یه ضربه، بتیستا به راحتی به بیرون پرت شد تا ادج برای دفعه ی سوم برای کسب قهرمانی به مصاف آندرتیکر بره.در ضمن ، آندرتیکر تو اون بازی حق استفاده از فن مرگبارش یعنی triangle choke رو نخواهد داشت!
آخه ادج کجا انیمل کجا؟؟؟؟؟
[QUOTE]مطمئنم برای بار سوم هم آندرتیکر بدون اون فن اج رو می بره تا دیگه اساسی حالگیری کنه[/
QUOTE]
مطمئن باش جز اون نمیشه
آره همون فنه.
اون یارو هم که می گی فک کنم مدیر برنامه هاش بوده.
که مثلا به ورزشکارا صدمه نخوره(ویکی این رو تعیین کرد)
[quote=ehsssssan;2398419 ]
وای
آخه ادج کجا انیمل کجا؟؟؟؟؟
آره، ادج هیچ حرفی واسه گفتن نداره.مطمئنم برای بار سوم هم آندرتیکر بدون اون فن اج رو می بره تا دیگه اساسی حالگیری کنه[/
QUOTE]
مطمئن باش جز اون نمیشه
راستی، یه خبر خوب !
Jeff Hardy برگشت!
همین الان مسابقات رو یکشنبه شب رو دیدم چه کولاکی بود
هاردی چه کولاک کرد این خپل بی عقل رو زد که من خدائیش خیلی حال کردم
اون هم از اون jbl نامرد که نذاشت سینا به راحتی اون اورتون رو ببره
من شدیدا منتظر بازی ها هستم ببینم اخر کی قهرمان سنگین وزن میشه و مطمئنم خود خود اندر هست
من جای اندر بودم میزدم این اج رو میکشتم که دیگه زنش نیاد به نامردی طرف اون رو بگیره
خدائیش همش این زنش داره طرف اون رو میگیره
اقا یکی بگه این مایکل قضیه ای که با این richal داشت چی بود و چرا زدش ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
من جای اندر بودم میزدم این اج رو میکشتم که دیگه زنش نیاد به نامردی طرف اون رو بگیره
جاي تايكر؟؟؟؟؟
ميشه وزن و قدت رو بگي ببينم ميتوني بهش برسي يا نه؟ :دي![]()
خوبه گفتم اگه جاش بوداگه گفته بودم خودش بودم حتما یک عکس هم ازم میخواستی نه ؟؟؟؟؟؟؟؟؟
![]()
احسان تلفظت منو كشته
اون از ورساتلمنيا كه به رستلمنيا ميگفتي
اينم از تايكر كه به تيكر ميگي
عزیز جان ت اش تلفظ نمی شه.
رسل می(may) نیا
![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)