انگ می گوید:\" از اول تا پایان بازی کاری را که میخواستیم انجام دادیم. خیلی ترسناک بودیم. تیم ارسنال را چندان قدرتمند ندیدیم و انها را مجازات کردیم. دیدید که چگونه در زمین گام بر میداشتیم و موقعیت سازی می کردیم. همه بازیکنان، از دروازه بان تا نوک حمله، وظایفشان را بخوبی انجام دادند. امیدوارم بتوانیم این روند را تا پایان فصل ادامه دهیم.\"
وین رونی از اینکه تصمیم گرفتم در یونایتد باقی بمانم احساس راحتی می کنم.
وین رونی مهاجم انگلیسی شیاطین سرخ می گوید از اینکه تصمیم گرفتم که در اترافورد باقی بماند بسیار خوشحال هستم وین رونی مهاجم انگلیسی شیاطین سرخ می گوید از اینکه تصمیم گرفتم که در اترافورد باقی بماند بسیار خوشحال هستم. وین رونی یک قرار داد پنج ساله در ماه اکتبر با یونایتد در فصل گذشته امضا کرد. این مهاجم انگلیسی در حال حاضر برای مقدماتی یورو 2012 با تیم های بلغارستان و ولز باید رقابت کند. وین رونی فصل را بسیار ویران گر آغاز کرده او نیز پنج گل در سه بازی اخیر یونایتد زده است که در حال حاضر در صدر جدول قرار دارند
وی گفت: من از همه سپاسگزار هستم من از این که قرار داد جدیدی را با یونایتد امضا کردم بسیار خوشحال و من بخاطر این تصمیمم به هواداران بدهکارم. به نظر من این بهترین تصمیم در دوران حرفه ای من بوده من احساس می کنم که این تیم آینده ی بسیار درخشانی دارد و کار کردن با این جوانان فوق العاده است و من از این چیز لذت میبرم.
امیدوارم بتوانم با یونایتد افتخارات بزرگی را به ارمغان بیاورم. من همچنین در خارج از زمین هم احساس راحتی دارم و در یک مکان شاد قرار دارم و در اینجا احساس راحتی میکنم. رونی همچنین از دیوید دخیا هم حمایت کرد و گفت: او هم اکنون جوان است و چیز های زیادی برای یاد گیری لازم دارد او کارش را سخت دنبال میکند و در تمرینات به خوبی کار میکند . او پس از نمایشش مقابل منچستر سیتی و وست برومویچ به نظر میرسد که او دارد با توان بیشتری کار میکند و میخواهد خودش را نشان دهد و من فکر میکنم او در چند بازی اخیر نمایش خوبی داشت.
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
---------- Post added at 01:05 PM ---------- Previous post was at 01:01 PM ----------
انژی ماخاچ قلعه(اگه اسمش رو درست گفته باشم) پیشنهاد 25 میلیون یورویی برای ویدیچ داده(همون باشگاهی که اتوئو رو خریده)
ماچدا هم مثل اینکه میخواد قرضی به نیوکاسل بره!