سلام
والا من حرکت زیدانی رو بلد نیستم
اگه یادم بدین ممنون می شم
با دسته نه با کیبورد![]()
سلام
والا من حرکت زیدانی رو بلد نیستم
اگه یادم بدین ممنون می شم
با دسته نه با کیبورد![]()
اگر می شود طرز کار این ها را بنویسیدAFSExplorer Game Graphic Studio وبگویید چطور میتوانم فیس و استادیوم ها را در بازی اجرا کنم.
Last edited by alissarvaty; 01-03-2007 at 20:54.
در کیت سرور نمی شود کلیک کرد روی کلمه install.
Last edited by alissarvaty; 01-03-2007 at 20:54.
ممنون ولی این همون یک و دو هست
منظور من چیزه دیگه ای بود
به هر حال ممنون
سلام.
از هرگونه Cheatcode یا Trainer برای این بازی استقبال می شود.
با تشکر.
خوب تا الان همه کار های لازم برای عرضه یک DVD از لیگ ایران در بازار رو کردیم ...
این DVD شامل 7 یا 8 تا استادیوم هست از لیگ ایران که همه با برنامه 3d ساخته شده ، این از لیست :
1- ثامن مشهد ---- علی اسلامی (خودم)
2-آزادی تهران ---- سیامک تهرانی ( این استادیوم یه سورپرایزه بزرگه !)
3- دستگردی تهران ---- سیامک تهرانی
4- حافظیه شیراز ---- حسین مراوج
5- تختی اهواز --- اردلان مقیمی
6- صبا شهر ---- اردلان و محسن
و دو استادیوم دیگه از هرمزگان ...
در ضمن بجز اینا هم 300 استادیوم دیگه توش هست ... که ماله خارج هست ... استادیوم حدید یووه رو هم خودم ساختم و لینکش هم هست ...
300 تا توپ داره ... لباس های لیگ برتر همه توسط بچه های Persian-pes با کیفیت HD ساخته شده !
تابلو های تبلیغاتی لیگ برتر هم همینطور .... صورت ها هم از استقلال 10 و پرسپولیس 10 صورت با کیفیت و بقیه تیم ها هم 3 یا 2 بازیکن صورت خودشونو دارن ...
قدرت ها هم همه تنظیمه ... یعنی تو رنجه 60 تا 85 هست و خیلی تخیلی نیست ...
حتی اسکوربورد لیگ برتر یعنی همون آرم کانال 3 و اون نمایشگر نارنجی هم ساخته شده با کیفیت توپ ...
پریویو :
دستگردی تهران :
آزادی تهران :
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
(البته این هنوز کلی کار داره روش میشه )
ثامن مشهد :
صبا شهر :
ما 1 سال برای این DVD تلاش کردیم ... ولی یه مشکل کو چولو داریم ... که باید به کمک یکی از شما حل بشه ...
برای اینکه بتونیم عرضه کنیم به Super patch احتیاج داریم همون 2 گیگیه که ماله سایت Nt89.net بود ... خوب از اونجایی که چند نفر از شما ADSL دارید دانلودش کردید ولی متاسفانه ما کسی رو نداریم که ADSL داشته باشه ! واشه همین میخواستم یه با مرام بیاد این DVD رو به دست من برسونه ...
هر کی دوست داشت DVِِD شو بهم بده یه آدرسشو اینجا بگه تا ببینم چجوری بگیرم ...
کسی اینجا طرفای ازگل یا مینی سیتی باشه عالی میشه ... البته من به دوستم گفتم واسم جور کنه اگه اون نتونست درخواستم جدی تر میشه ...
در جواب دوست عزيزم كه با صفحه كليد ميخواست حركت زيداني بزنه
عزيزم شما قبل بازي بايد كليد آر 3 را براي بازي انتخاب كنيد(تعريف كنيد) بعد سريع توي بازي به ترتيب ازبالا گرفته جهت عقربه ساعت دكمه كيبورد را بزنيد من تا حالا امتحان مكردم با صفحه ولي اگه تند بزني ميشه![]()
درخشانی جان
حرکت زیدانی رو یکی از بچه ها توی همین تاپیک توضیح داده بود .
شما باید واسه 4 تا دکمه ، یه دکمه روی صفحه کلید تعریف کنی .
که اون دوستمون کلیدای i , j , l , k رو انتخاب کرده بودن . که در اینصورت ، با زدن کلید i و بعدش j این حرکت توسط بازیکن صاحب توپ انجام میشد . البته باید اون بازیکن تواناییشو داشته باشه .
مثلا اگه با رونالدینیو انجام بدی ، میشه . ولی اگه با یه بازیکن از توی دفاع ، که تکنیک بالایی نداره انجام بدی ، حرکت رو ناقص انجام میده و توپ رو از دست میده .
حالا شما صفحات قبل رو یه نگا بنداز ، اگه پیدا نکردی خودم واست میذارم .
بچه ها ، اینو کسی دانلود کرده ؟
UEFA CL Mod Version 2.0 ALL IN ONE [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
ممنون
یا حق
سلام
وای شرمنده
منظورم این بود که با دسته چه جوریه نه اینکه با کیبورد
مثل اینکه جمله بندیم ضعیف بود
باز هم ممنون از راهنماییتان
خواهش میکنم دوست عزیز
منم اول شک کردم که شاید منظورت دسته بوده . بعد که محسن جان در مورد کیبورد توضیح داد ، منم همونو کامل کردم ....
قربانت
یا حق
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)