دوستان این مدل و کلا سونی ها هنوز مشکل نشون ندادن زیرنویس فارسی رو دارن؟ مشکل نشون دادن فایل تصویری با پسوند های مختلف ، مثل .MKV رو هم دارن هنوز؟
دوستان این مدل و کلا سونی ها هنوز مشکل نشون ندادن زیرنویس فارسی رو دارن؟ مشکل نشون دادن فایل تصویری با پسوند های مختلف ، مثل .MKV رو هم دارن هنوز؟
سلام
من امروز ex520 40 گرفتم یه مشکل داره وضوح تصویر 576هست هر جارو گشتم پیدا نکردم که 1080 کنم
لطفا راهنمایی کنید
آره ولی با DLNA این مشکل حل شده
به تاپیک های مربوط مراجعه کن
مرسی. میشه بیشتر راهنمایی کنید؟ این DLNA چی هست؟
ادیت: چه جالب! کلا نمایندگی های سونی اینجا فروش تی وی ندارن! یعنی اگه انتخاب من 50-50 بین سونی و سامسونگ بود دیگه الان راحت کردن کار منو!
Last edited by noisymind; 01-10-2012 at 00:20.
قیمت بانه : 2 ملیونو 950
قیمت گارانتی 3.200
حالا که تفاوت قیمت بانه و نمایندگی انقدر کم شده اصلا" خرید جنس بدون گارانتی ارزش نداره و به صرفه نیست که مشتری بخاطر تفاوت این مبلغ ناچیز از خدمات خوب گارانتی محروم بشه و با خیال راحت نتونه از جنس خریداری شدش استفاده کنه و لذت ببره .
Last edited by samira_googleOne; 07-10-2012 at 10:14.
سلام دوستان
این مسئله واسه منم به وجود اومده
میشه یه راهنمایی بکنید
خیلی ممنون و متشکر
در پاسخ به اين دوستان عزيز عرض ميشود كه : وضوح تصوير يا اصطلاحا" رزوليشن تصاوير، آن صورتي كه مدنظر شماست، ارتباطي با نمايشگرها شامل تلويزيون و مانيتورها ندارد. بلكه مشكل سيستمي است كه در حال پخش آن تصاوير مي باشد. از آنجاييكه وضوح تصاوير پخش شده از فرستنده هاي صداوسيما همين 576 هست بالطبع تصاوير دريافتي شما نيز به همين ميزان وضوح مي باشد. اگر شما ر-ي-س-يور با قابليت full HD به تلويزيون خود وصل كرده و شبكه هاي HD را با آن ببينيد و يا فيلمهايي با كيفيت 1080 با آن تماشا كنيد، ميبيند كه وضوح تصوير را در نمايشگر بالاي صفحه 1080 نشان مي دهد. نتيجه آنكه: مشكل از سيستم پخش و فرستنده ي صداو سيما است. قرار بود كه شبكه ورزش اولين شبكه HD ايران باشه كه طبق معمول خلف وعده گرديد. انشاالله بتوانيم در آينده شاهد ارتقائ سخت افزاري صدا و سيما باشيم.
راستي تشكر فراموش نشود. به همراه تشكر به ابراز همدردي شما هم نياز دارم. علت اونو كه يك نكته ايمني و بسيار بسيار بسيار مهم در مورد تلويزيون رو اگه بخواهيد براي يادآوري همه دوستان عرض خواهم كرد.
Last edited by عكاس باشي; 10-10-2012 at 13:54.
بابت پاسختون ممنون
ولی خدممتون بگم که اونجوری که من شنیدم شبکه نمایش HD هستش. (البته با ر س ی و ر اچ دی)
با تشکر
Last edited by afdm_2020; 10-10-2012 at 15:03.
من شبكه هاي داخلي رو با گيرنده ي خود تلويزيون ميگيرم. تجربه اي در خصوص در يافت از ر-ي-س-يور ندارم. ولي تا اونجاييكه ميدونم هيچ كدوم از شبكه هاي داخلي HD نيستند. حدود دو ماه پيش همايشي درون سازماني در صداوسيما با حضور مديران ارشد و فنيي برگزار شد كه موضوع آن بررسي امكانات پخش HD و تصميم گيري در خصوص آن بود. يه گزارش چند دقيقه ايي هم از اين همايش در برنامه شما و سيما همان روزها پخش شد.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)