کدوم نمایندگی؟؟ تو تهران 3 تا نمایندگی داره!! + همه جا هست اما من نمی دونم کجا معتبره قاعدتا اون جا علاالدین نیست!!!
در ضمن سفیدش که خیلی قشنگه !!![]()
کدوم نمایندگی؟؟ تو تهران 3 تا نمایندگی داره!! + همه جا هست اما من نمی دونم کجا معتبره قاعدتا اون جا علاالدین نیست!!!
در ضمن سفیدش که خیلی قشنگه !!![]()
کسایی که دارن این گوشی رو واقعا خود به خود میخاموشه یا نه ؟![]()
برای من که تا حالا همچین اتفاقی نیافتاده!
فقط گاهی اوقات وای فایش روشن نمیشه که باید گوشی رو روشن و خاموش کرد که دوباره به کار بیوفته! (راه حل نداره این؟!)
Sent from my GT-S5660 using Tapatalk
حالا دوربینش کیفیت نداره مهم نیست واسه من
اما این که فلش رو پشتیبانی نمیکنه خیلی خیطه که هیچ کی هیچ راهی سراغ نداره ؟![]()
ماله من که تا حالا نشده ( معدود شده که هنگ کنه اما خاموش نشده) اما وایر لس هر از گاهی ارور میده
---------- Post added at 03:10 PM ---------- Previous post was at 03:08 PM ----------
اتفاقا کیفیت دوربین برای عکاسی بد نیست
برای من که تا حالا خاموش نشده و وای فای هم ایرادی نداره در ضمن هنگ هم تا حالا نکرده فقط بعضی وقتا خیلی کم اتفاق میفته که منو رو دیر باز میکنه
Last edited by saeed bigdeli; 27-08-2011 at 19:48.
براي من يه بار بيشتر خود به خود خاموش نشده ولي دو بار هنگ خيلي خيلي ناجور كرد كه كلي با هنگ هاي معمولي تفاوت داشت.اميدوارم مشكلات گريبانگير هيچكسي نشه....
قضیه وایر لسه جدی نیست به نظرم خیلی خودش حل میشه به مرور زمان حتی ( یه مدت محل ندی)
فقط خاموش روشن کردن گوشی با 8 صفحه app سخته تا بیاد لود شه دوباره
شما چجوری 8 صفحه app روش ریختی ؟
واسه من 1.5 صفحه ریختم تازه همشم move2SD کردم بازم هی میگه memory getting low
خدایش این یه مورد خیلی رو اعصابه
یه چند باری اینجوری شده بود که البته فکر کنم مشکل نرم افزاری باشه و با آپدیت حل بشه
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)