تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 82 از 241 اولاول ... 327278798081828384858692132182 ... آخرآخر
نمايش نتايج 811 به 820 از 2402

نام تاپيک: بررسی تخصصی پیغام های صفحه آبی (Blue Screen)، خطاهای دائم سیستمی و رفع مشکل آنها

داره خودمونی میشه mohamadfalah's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2011
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

سلام منم مشکل ریستارتو دقیقا هر یک ساعت یکبار دارم. اوایل اون صفحه آبیه میومد بعد خیلی زود ریستارت میشد اما الان دیگه آبیه نمیاد یکدفعه ریستارت میشه.
    اگه میشه کمکم کنید.
    این فایلو با کمک برنامه ای که در پست یک بود ساختم:
    [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
    اینم فایلی که تو مسیر C:\Windows\Minidump بود.
    اینم مشخصات سیستم :
    اینم فایل لوگی که برنامه HiJackThis بهم داده:
    با احترام.
    Last edited by mohamadfalah; 01-04-2012 at 14:00.

حـــــرفـه ای jafarian's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2008
    محل سكونت
    Mashhad

پيش فرض

سلام منم مشکل ریستارتو دقیقا هر یک ساعت یکبار دارم. اوایل اون صفحه آبیه میومد بعد خیلی زود ریستارت میشد اما الان دیگه آبیه نمیاد یکدفعه ریستارت میشه.
    اگه میشه کمکم کنید.
    این فایلو با کمک برنامه ای که در پست یک بود ساختم:
    اینم فایلی که تو مسیر C:\Windows\Minidump بود.
    اینم مشخصات سیستم :
    اینم فایل لوگی که برنامه HiJackThis بهم داده:
    با احترام.
    مشکل شما مربوط به یکی از فایلهای مدیریت سیستم خودتونه که روی بوت سیستم هم تاثیر داره اول از همه کابل هارد عوض کنید بعدش جای کابل هارد روی مین رو هم عوض کنیددرمرحله بعد داخل سرچ منوی استارت دستور cmd رو وارد کنید روی گزینه مورد نظر کلیک راست بعدشم گزینه run as administrator انتخاب کنید کنید داخل صفحه ای که باز میشه دستور sfc /scannow رو وارد کنید بعدشم اینتر کنید بزارین تا 100 درصد کارش انجام بده بعد از اتمام این مرحله باز داخل همین پنجره cmd دستور CHKDSK x: /f /r بجای x اسم درایوهای خودتون تک تک بزنید بعدش که سیستم ریستارت کردین بزارین هارد سیستم کامل اسکن کنه درضمن برنامه Bitlocker روی سیستم اگر فعال هست غیر فعال کنید آخر سرم بایوس سیستم آپدیت کنید بعلاوه کلیه درایورهای سیستم برای آپدیت درایورها هم از برنامه driver genius استفاده کنید اگر بازم رفع نشد سیدی ویندوز خودتون چنج کنیداز نوع ویندوز نصب کنید

3. این کاربر از jafarian بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Dec 2008
    محل سكونت
    Mashhad

پيش فرض

در مورد مشکل کارت گرافیک باید بگم که قبلا گرافیک من nvidia بود و الان ati هستش.(با گرافیک قبلی هم همین مشکب بوده)
    در مورد دایرکت هم که آپدیت آپدیته
    در مورد سیستم کانیک هم باید بگم که فبلا نصب بوده و الان پاکش کردم و روی ایکس پیم این برنامه نصب نیست.بعدشم من خیلی وقت پیش این مشکل رو داشتم چیزی جدید نیست که بگید به خاطر این نرم افزار بوده
    درمورد جواب اول بگم ربطی نداره که قبلا انویدیا بوده الان ati شده الان مشکل شما مربوط به کارت خودتون میشه تو اکثر خطاهایی که دارین اگر از آخرین ورژن کاتالیست استفاده میکنید یک ورژن دیگه رو دانلود کنید تست کنید پیشنهاد من 11.11c بعدش دایرکست سیستم خودتونم به وسیله همون لینکی که قراردادم حتما آپدیت کنید درضمن من به ویندوز اکس پی شما کاری ندارم این ویندوز سون دارم خطاهاش بررسی میکنم این خطاها چون مربوط به ویندوز 7 که روی سیستم دارین درمرحله بعد برنامه FurMark از لینک اول دانلود کنید کار ت گرافیک خودتون با این برنامه تست کنید ببینید حین تست با این برنامه ریست نمیشه سیستم آموزش این برنامه هم داخل لینک دوم هست یکی هم مروبط به یک برنامه امنیتی روی سیستم خودتون میشه Authentium AntiVirus5 اگر این برنامه رو روی سیستم دارین به وسیله برنامه your unistaller کلا پاکش کنید .

Last edited by jafarian; 01-04-2012 at 23:57.

تاريخ عضويت
    Dec 2008
    محل سكونت
    Mashhad

پيش فرض

سلام دوستان عزیز....
    من اوایل که لپ تاپ خریدم با مشکل صفحه آبی زیاد برخورد داشتم که بعد از تست رم و فهمیدن خرابی یکی از آنها پیش تعمیر کار بردم و درست شد....
    بعد حدود یک ماه دوباره این مشکل پیش اومد که با تست دوباره رم دیدم مشکل از رم نیست ولی چون یه بار پیش اومد دیگه مطرح نکردم....الان بعد تقریبا دو هفته دوباره پیش اومد که گزارش رو با نرم افزار پست اول براتون آپ کردم...
    اگه بخواین از صفحه آبی عکس هم گرفتم..اگه لازم شد آپ میکنم

شما دو تا فایل دامپ دارین کی یکی مربوط به گرافیک سیستم خودتون که انویدیا باشه میشه برای رفعشم طبق سایت اول از طریق رجیستری که بصورت فیلم تو ضیح داده شده برین با ساختن کی مورد نظر برای اون یکی فایل دامپ هم بترتیب روی درایو اول خودتون کلیک راست کنید بعد گزینه Properties انتخاب کنید بعدش به سربرگ Tools برین روی گزینه Check Now کلیک کنید بعدشم استارت برای تک تک درایوهاهمین کار انجام بدین درمرحله بعدبرنامه hdd regenerator 2011 ازلینک دوم دانلود کنید هارد خودتون با این برنامه اسکن کنید بعدش dvd سون داخل دستگاه بزارین به صورت بوت بالا بیاین اون گوشه سمت چپ که نوشته شده repaire and install اون گزینه رو انتخاب کنید بعدشم همینطوری next بزنید تا به عکس پایین که گذاشتم برسین در این مرحله روی گزینه Command Prompt کلیک کنید بعدشم این دستور x:\i386\ntoskrnl.ex_ c:\windows\system32 وارد کنید اینتر کنید بجای x هم اسم درایو خودتون که داخلش dvd گذاشتین وارد کنیدبعد که کارش تموم شد پنجره رو ببندین سیستم ریستارت کنید بعدش وارد ویندوز بشین یک اکانت جدید درست کنید با اون وارد بشین ورجیستری خودتون با برنامه Vit Registry Fix که داخل لینک سوم هست فیکس با optomize کنید

6. این کاربر از jafarian بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه mohamadfalah's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2011
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

مشکل شما مربوط به یکی از فایلهای مدیریت سیستم خودتونه که روی بوت سیستم هم تاثیر داره اول از همه کابل هارد عوض کنید بعدش جای کابل هارد روی مین رو هم عوض کنیددرمرحله بعد داخل سرچ منوی استارت دستور cmd رو وارد کنید روی گزینه مورد نظر کلیک راست بعدشم گزینه run as administrator انتخاب کنید کنید داخل صفحه ای که باز میشه دستور sfc /scannow رو وارد کنید بعدشم اینتر کنید بزارین تا 100 درصد کارش انجام بده بعد از اتمام این مرحله باز داخل همین پنجره cmd دستور CHKDSK x: /f /r بجای x اسم درایوهای خودتون تک تک بزنید بعدش که سیستم ریستارت کردین بزارین هارد سیستم کامل اسکن کنه درضمن برنامه Bitlocker روی سیستم اگر فعال هست غیر فعال کنید آخر سرم بایوس سیستم آپدیت کنید بعلاوه کلیه درایورهای سیستم برای آپدیت درایورها هم از برنامه driver genius استفاده کنید اگر بازم رفع نشد سیدی ویندوز خودتون چنج کنیداز نوع ویندوز نصب کنید

سلام
    ممنون از راهنماییتون
    این اطلاعاتیه که توسط اسکنی که گفته بودین انجام دادم از درایو c :

راستی من دو روز این مشکلو پیدا کردم میخواستم بدونم با ریستور کردن سیستم به چند روز قبل سیستمم درست میشه؟اگه جواب مثبته یه راهنمایی کوچولوهم بکنید ممنون میشم.
    با احترام.
    Last edited by mohamadfalah; 02-04-2012 at 08:43.

آخر فروم باز AliROCK's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2005
    محل سكونت
    طهران

پيش فرض

برا من هر وقت صبح روشنش میکنم نمیدونم چرا بعضی وقتا میاد

اینم dmp مشکلی ندارم فقط نمیدونم چرا بعضی روزا این صفحه میاد

تاريخ عضويت
    Dec 2008
    محل سكونت
    Mashhad

پيش فرض

سلام
    ممنون از راهنماییتون
    این اطلاعاتیه که توسط اسکنی که گفته بودین انجام دادم از درایو c :

راستی من دو روز این مشکلو پیدا کردم میخواستم بدونم با ریستور کردن سیستم به چند روز قبل سیستمم درست میشه؟اگه جواب مثبته یه راهنمایی کوچولوهم بکنید ممنون میشم.
    با احترام.
    تو عسکهایی که قراردادین بد سکتور ندارین اون روشهای دیگه رو تست کنید به غیر ازاین روشی که گفتم بطور مثال آپدیت کلیه درایورهای سیستم با اون برنامه که معرفی کردم یا اون دستوری که گفتم وارد کنید برای repair کردن فایلهای سیستم چنج کردن کابل هارد با جای هارد روی مادربورد اگر نشد میتونید از restore ویندوز هم استفاده کنید مشکلی داشتین باز مطرح کنید .

10. این کاربر از jafarian بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز milad_takjoo's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2009
    محل سكونت
    Draem Within Dream

پيش فرض

شما دو تا فایل دامپ دارین کی یکی مربوط به گرافیک سیستم خودتون که انویدیا باشه میشه برای رفعشم طبق سایت اول از طریق رجیستری که بصورت فیلم تو ضیح داده شده برین با ساختن کی مورد نظر برای اون یکی فایل دامپ هم بترتیب روی درایو اول خودتون کلیک راست کنید بعد گزینه Properties انتخاب کنید بعدش به سربرگ Tools برین روی گزینه Check Now کلیک کنید بعدشم استارت برای تک تک درایوهاهمین کار انجام بدین درمرحله بعدبرنامه hdd regenerator 2011 ازلینک دوم دانلود کنید هارد خودتون با این برنامه اسکن کنید بعدش dvd سون داخل دستگاه بزارین به صورت بوت بالا بیاین اون گوشه سمت چپ که نوشته شده repaire and install اون گزینه رو انتخاب کنید بعدشم همینطوری next بزنید تا به عکس پایین که گذاشتم برسین در این مرحله روی گزینه Command Prompt کلیک کنید بعدشم این دستور x:\i386\ntoskrnl.ex_ c:\windows\system32 وارد کنید اینتر کنید بجای x هم اسم درایو خودتون که داخلش dvd گذاشتین وارد کنیدبعد که کارش تموم شد پنجره رو ببندین سیستم ریستارت کنید بعدش وارد ویندوز بشین یک اکانت جدید درست کنید با اون وارد بشین ورجیستری خودتون با برنامه Vit Registry Fix که داخل لینک سوم هست فیکس با optomize کنید
    ممنون...
    ویتدوز من اریجیناله لپ تاپه...بعد یه سی دی ویندوز کینگ و پرند دارم میزارم توش اصلا اون مسیری که گفتین وجود نداره...اون فایل جایی واسه دانلود نیستش؟
    ntoskrnl.exe
    Last edited by milad_takjoo; 02-04-2012 at 13:12.

تاريخ عضويت
    Dec 2008
    محل سكونت
    Mashhad

پيش فرض

ممنون...
    ویتدوز من اریجیناله لپ تاپه...بعد یه سی دی ویندوز کینگ و پرند دارم میزارم توش اصلا اون مسیری که گفتین وجود نداره...اون فایل جایی واسه دانلود نیستش؟
    ntoskrnl.exe

شما طبق سایت پایین که بصورت 3 تا شکلی که قرار داده شده رفتین با یک dvd دیگه هم امتحان کنید اگر بازم نشد باید از داخل خود ویندوز یک سیدی repair disk درست کنید طبق سایت دوم .

13. این کاربر از jafarian بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Dec 2008
    محل سكونت
    Mashhad

پيش فرض

برا من هر وقت صبح روشنش میکنم نمیدونم چرا بعضی وقتا میاد

اینم dmp مشکلی ندارم فقط نمیدونم چرا بعضی روزا این صفحه میاد
    فایل داخل یک آپلود سنتر دیگه آپلود کنید از رو سرورش حذف شده من تست کردم در ضمن برنامه پست اول دانلود کنید از طریق اون گزارشگیری کنید فایلش بعد کلا آپلود کنید.

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •