من هم الکل روی ویستا نصب کردم داقون شده باید صبر کنی یک ورژنی که با ویستا سازگار باشه رو استفاده کنی .
من هم الکل روی ویستا نصب کردم داقون شده باید صبر کنی یک ورژنی که با ویستا سازگار باشه رو استفاده کنی .
گرافیک.در ضمن شما همه درایورار ها رو باید نصب کنی
CLONE هیچ مشکلی نداره با ویندوز ویستا و لپ تاپ ها ... مشکل از سیستم نرم افزاری خودتهدوستان ، سوالات نرم افزاری رو هم باید اینجا پرسید ؟
با توجه به اینکه لپتاپ فقط به DVD Drive داره ، استفاده از برنامه هایی مثل clone خیلی کمک میکنه..مشکلم اینجاست که ورژنی که روی Pc با ویندوزXP راحت نصب میشد و درایو مجازی ایجاد میکرد حالا روی Laptop با ویستا درست کار نمیکنه یعنی درایو مجازی رو نمیسازه.تو قسمت Device Manager ، روی این درایو مجازی یه علامت ! قرمز هست .
اگه این برتامه روی ویستا جوب نمیده ، برنامه دیگه ای با همین کارایی وجود داره ؟ یعنی هم رایت کنه هم درایو مجازی بسازه که بشه ایمیج گرفت و بدون نیاز به DVD اجرا کرد و همون ایمیجها رو رایت کنه ؟
رزلوشن lcd لپتاپ من 800*1280 هست..خیلی از بازیها این رزلوشن رو تو تنظیماتشون ندارن..راهی داره ؟
مشکل بازی ها با مانیتور واید همینه دیگه ! البته توی لپ تاپ HP من که خودش تنظیم میکنهرزلوشن lcd لپتاپ من 800*1280 هست..خیلی از بازیها این رزلوشن رو تو تنظیماتشون ندارن..راهی داره ؟
خیلی سوالت گنگه ... یعنی چی پاورش اصلسشو بیارم روی باتری ؟!!!
اگه باتری اش مشکل داره باید حتما عوض بشه و جاش توی دله هست
20 دیقه خاموش بزار شارژ اگه بازم شارژ نشد باطری تعطیله .باید بصورت اتوماتیک خودش بره رو برق
ممنون..حالا این مشکلو چطوری درستش کنم ؟!
الکل رو نصب کردم هنوز که مشکلی نداره تا ببینیم بعدا چی پیش میاد .
سلام
میخواستم بدونم باتری دوم از لحاظ ساعات کارکرد چه فرقی با باتری اصلی داره؟
منظورم اینه که باتری دوم هم 6cell و 9cell داره و اینکه دقیقا مثل همون باتری اصلیه(از لحاظ ساعات کارکرد) ؟ یا...
نه دیگه ... توان بالاتر فلسفه اش اینه که باتری هم عمر و ثبات کارکرد بیشتری داره و سیکل بیشتری رو طی میکنه
مثلا در شرایط power saver :
6 سلولی سالم - نهایت 3 ساعت
9 سلولی سالم - نهایت 4 ساعت و 30 دقیقه
12 سلولی سالم (جدید) - اینطور که آمار دادن حدود 7 ساعت !!! که فوق العاده است
ممنون بابت جواب ولی شرمنده ، من منظورم اینه که باتری دوم (که فقط بعضی از مدل ها این قابلیت رو دارن) نسبت به باتری
اصلی خودش ( با اون حجم و سنگینی!! ) ، در شرایط یکسان (مثلا هر دو 6cell) قابلیت هاشون یکیه؟!
اها ... extension ها رو میگی
اونا هم خوبه ... بهت اجازه میده که همزمان دو تا باتری رو شارژ کنی ... قابلیت هاشون یکی هست ولی اغلب بدلیل حجم بالا و غیر قابل حمل به صورت آسان استفاده نمیشوند
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)