تبلیغات :
دانلود فیلم جدید
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 82 از 99 اولاول ... 327278798081828384858692 ... آخرآخر
نمايش نتايج 811 به 820 از 985

نام تاپيک: مشاوره ی شغلی

حـــــرفـه ای ملا نصرالدین's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2007
    محل سكونت
    پایتخت

پيش فرض

واردات الان سخت شده
    چون یه سری اجناس رو ورودشون رو ممنوع کردند
    و هر سری که بار میاد حداقل 1 ماه توی گمرک میمونه تا ترخیص بشه
    1 ماه هم توی راه هست
    میشه 2 ماه.باید زرنگ باشی و توی 1 ماه جنست رو اب کنی.که اینجوری که میگی که به گل علاقه داری من مطمئن نیستم که وقتی برسه اینجا سالم مونده باشه

حالا برای جنس های دیگه هم باید یه انبار بزرگ داشته باشی + چند تا کارگر
    در ضمن باید بدونی چه جنسی بیاری.چون اگر جنس بیاری و مشتری خوب نداشته باشه همینجوری هی میمونه توی انبار و به قول ما کپک میزنه.چون الان بازار اینجوریه که جنسی که از مد افتاده رو خوب نمیخرند

اگر تا حالا تجربه تجارت نداشتی فعلا دست نگه دار.با چند تا تاجر صحبت کن و با انها برای خرید برو تا راهنماییت کنند چه جنسی بخری

داره خودمونی میشه m6ir's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2011

پيش فرض

سلام
    ممنون از راهنمایی هاتون
    در مورد کشاورزی علاقه ایی ندارم و فکر کنم دردسرش خیلی زیاد باشه

من خودم با واردات خیلی علاقه دارم
    مثلا جنسی رو وارد کنم و خودم بفروشم یا پخش کنم
    اگه توی مسئله واردات کسی بتونه کمک کنه و جنسی رو معرفی کنه که بدرد بازار ایران بخوره خیلی عالی میشه

نظرتون در مورد واردات انواع گل چیه؟
    مثلا الان بیش از 200 گل رز داریم و خیلی از گلها هستند که فکر نکنم توی ایران باشه

ممنون
    کشاورزی سال اول دردسر داره که البته حمایت های لازم رو جهاد کشاورزی میکنه ولی در سال های بعد خیلی دردسر نداره.

آخه گل یه چیزی هست که که به راحتی نمیشه روش حساب کرد و ریسک کرد.

واین که مملکت ما طوری شده مردم سر خرید نون و میوه و ... شکم سیر کردن پاشون گیره ،بیشتر مردم قدرت خرید درست حسابی ندارن .

امسال هم که میدونی سال واردات نیست دولت همه جوره میخواد چوب لا چرخ واردات کننده های بذاره تا سرمایه شون رو بیارن رو بیارن تو تولید داخل(البته امسال حمایت از تولید داخل میکنه) من این اواخر شنیدم بیشتره تعرفه ها رو افزایش دادن.

گفتی به واردات علاقه داری ببین ما تو دنیا میوه های مختلفی داریم که ایرانی ها هنوز یک بار هم هنوز ندیدنش
    مثل پرتقال تو سبز - سیب زمینی قرمز - توت موزی - خورمالو موزی- و... ببین میشه این میوه ها رو وارد کنی و
    البته امسال سالی هست قراره همه وارد کننده ها رو بد بخت کنن بیشتر تعرفه ها رو 10 برابر کردن برای جلو گیری از واردات.و البته وارد کردن میوه دردسر های خاصی داره .

البته یه سری خشکبار های هست که اونا هم برای مردم ایران ناشناخته هست اون هارو میتونی وارد کنی اینجا بسته بندی کنی به اسم خودت وارد بازار کنی.مثل زمانی که بادام هندی یا تمر هندی بهداشتی وارد بازار ایران شدن. یا کافه میکس ها، قهوه و شیر خشک رو کیلویی وارد میکردن اینجا با شکر مخلوط و بسته بندی و به اسم فلان بخش میکردن تو بازار

3. 2 کاربر از m6ir بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    May 2007

پيش فرض

کشاورزی سال اول دردسر داره که البته حمایت های لازم رو جهاد کشاورزی میکنه ولی در سال های بعد خیلی دردسر نداره.

آخه گل یه چیزی هست که که به راحتی نمیشه روش حساب کرد و ریسک کرد.

واین که مملکت ما طوری شده مردم سر خرید نون و میوه و ... شکم سیر کردن پاشون گیره ،بیشتر مردم قدرت خرید درست حسابی ندارن .

امسال هم که میدونی سال واردات نیست دولت همه جوره میخواد چوب لا چرخ واردات کننده های بذاره تا سرمایه شون رو بیارن رو بیارن تو تولید داخل(البته امسال حمایت از تولید داخل میکنه) من این اواخر شنیدم بیشتره تعرفه ها رو افزایش دادن.

گفتی به واردات علاقه داری ببین ما تو دنیا میوه های مختلفی داریم که ایرانی ها هنوز یک بار هم هنوز ندیدنش
    مثل پرتقال تو سبز - سیب زمینی قرمز - توت موزی - خورمالو موزی- و... ببین میشه این میوه ها رو وارد کنی و
    البته امسال سالی هست قراره همه وارد کننده ها رو بد بخت کنن بیشتر تعرفه ها رو 10 برابر کردن برای جلو گیری از واردات.و البته وارد کردن میوه دردسر های خاصی داره .

البته یه سری خشکبار های هست که اونا هم برای مردم ایران ناشناخته هست اون هارو میتونی وارد کنی اینجا بسته بندی کنی به اسم خودت وارد بازار کنی.مثل زمانی که بادام هندی یا تمر هندی بهداشتی وارد بازار ایران شدن. یا کافه میکس ها، قهوه و شیر خشک رو کیلویی وارد میکردن اینجا با شکر مخلوط و بسته بندی و به اسم فلان بخش میکردن تو بازار
    ممنون
    پیشنهاد های خوبی بود
    اگه چیزهای دیگه هم به ذهنت رسید لطفا بگو

5. این کاربر از boeing_747 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه m6ir's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2011

پيش فرض

ممنون
    پیشنهاد های خوبی بود
    اگه چیزهای دیگه هم به ذهنت رسید لطفا بگو
    حلا یه کم هم به صادرات علاقه داشته باش
    شرایط کشور برای صادرات هم خیلی خوبه
    حتما میدونی که جمعیت جهان حدود 7 میلیارد هست ، نکته جالب این 7 میلیارد میدونی چیه ؟ این که حدود 2میلیارد از جمعیت دنیا دور اطراف ایران هستند جالب تر این که همه کشور های اطراف ما از خود ایران بدبخت تر و به همه چیز نیازمند هستند. مثل افغانستان-عراغ- ترکمنستان- هند - بحرین- قطر و... همه این کشوها یه جورایی نیازمند هستند(یعنی مجبورند واردات کنن)
    حالا بیا ببین این کشور های به چی نیازمند هستند و قدرت مالی شون رو بررسی کن اونوقت میبینی که فرصت های صادرات هم خیلی خوبه البته فکر کنم وزارت بازرگانی کتاب های در مورد نیازهای کشور های همسایه و تمام کشور های دنیا منتشر کرده.
    یه نفر و تو بانه نزدیک مرز دیدم میگفت از این سس کوچیک های هست تولید میکنه دستگاه شو از چین خریده بود سس رو درست میکرد و با این دستگاه بسته بند میکرد حتی اسم برند سس رو هم عربی گذاشته بود و فقط تو بازار های عراق میفروخت (کشور های همسایه ما حدود چنیدین سال از ما عقب هستن همون چیزایی که تو کشور ما یه زمانی خیلی پر فروش بودن بعد از چند سال در کشور های مجاور نیازمند ما فروش بسیاری دارند.
    البته منکر این نمیشم که صادرات به این کشور ها مثل آب خوردن هست هر کاری اولش به بررسی و سختی و دردسر های خاصی داره .

7. این کاربر از m6ir بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

کاربر فعال انجمن برق khafan8288's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2010
    محل سكونت
    takab

پيش فرض

سلام
    دوستان به نظرتون مرغداری چقدر سرمایه میخواد؟
    درآمد خوبی داره؟

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Sep 2008

پيش فرض

دوستان،نظرتون در مورد فروش اینترنتی کارت شارژ چیه؟
    از کجا میشه کارت شارژها رو به قیمت پایین و عمده خریداری کرد؟
    اصلا این کار به صرفه هست؟
    واسه انجام این کار دقیقا باید چیکارا کرد؟

آخر فروم باز alivw71's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2011
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

سلام
    دوستان به نظرتون مرغداری چقدر سرمایه میخواد؟
    درآمد خوبی داره؟
    اگه زمین داشتی باشی حداقل 600 متر مکعب دور از شهر و مکان مسکونی. به تنهایی میتونی اداره کنی.(15-20) میلیون تومن سرمایه که بانک صنعت و معدن وام میده.
    درامد ماهیانه با احتصاب مالیات و سوخت و دان مرغ(700 هزار تومن درماه) که با این مشخصات که گفتم اگه تعدا مرغ رو زیاد کنی درامد بیشتر میشه ولی باید استاندارد و ... رو رعایت کنی. برای مرغ گوشتی بهتره تا مرغ تخمی دی

---------- Post added at 02:13 PM ---------- Previous post was at 02:11 PM ----------

دوستان،نظرتون در مورد فروش اینترنتی کارت شارژ چیه؟
    از کجا میشه کارت شارژها رو به قیمت پایین و عمده خریداری کرد؟
    اصلا این کار به صرفه هست؟
    واسه انجام این کار دقیقا باید چیکارا کرد؟
    فکر نکنم درامد ان چنانی داشته باشه (با توجه به تعداد زیاد این سایت ها و عدم اطمینان مردم) اگه فروشگاه اینترنتی بتونی بزنی که خیلی بهتره و میتونی در کنار محصولات این محصول هم اضافه کنی. اینجوری شاید بهتر باشه.

11. این کاربر از alivw71 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز alivw71's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2011
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

من الان صد تا فکر شغلی تو فکرمه ( از کارت خوب تا کار خلاف)
    کار خوب : تولید (جوراب بافی که درامد خوب و سرمایه کمی نیز داره) (بازیافت که شامل پلاستیک و فلزات میشه که با اجاره کردن یه کارگاه یا گاراژ میشه درامد خوبی دراورد.) ( صنایع نساجی. صنایع مواد غذایی و صنایع توتون و تنباکو) توتون و تنباکو که فقط الان تو ایران یه دخانیات فعال هست.)

کار خلاف: که دیگه اخرین راه هست. شامل واردات غیر قانونی کالا . تولیدات غیر مجاز(شامل: لوازم ارایشی. خوراکی. مخدر((شیشه و مشروبات الکلی و قرص های روان گردان)) که دیگه این کارهه اخرین راه هست و هیچ تضمینی برای بقا وجود نداره و کاری خطرناک هست و حرام به جز مورد اول.

13. 3 کاربر از alivw71 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

کاربر فعال انجمن برق khafan8288's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2010
    محل سكونت
    takab

پيش فرض

سلام
    دوستان یه سوال دارم که جایی بهتر از اینجا پیدا نکردم
    من فروشگاه اینترنتی دارم
    اما هیچ فروشی ندارم
    از کجا بازاریاب گیر بیارم؟

کاربر فعال انجمن pcsoft's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2009
    محل سكونت
    بهشت ایران

پيش فرض

سلام.
    برای کار شبکه چه چیزی رو پیشنهاد می دین و نیاز بازار هست که یاد بگیرم.
    CCNA,MCSE و...
    ممنون

---------- Post added at 10:36 PM ---------- Previous post was at 10:35 PM ----------

سلام.
    برای کار شبکه چه چیزی رو پیشنهاد می دین و نیاز بازار هست که یاد بگیرم.
    CCNA,MCSE و...
    ممنون

16. این کاربر از pcsoft بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •