تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 82 از 335 اولاول ... 327278798081828384858692132182 ... آخرآخر
نمايش نتايج 811 به 820 از 3344

نام تاپيک: Battlefield 3

آخر فروم باز saeed_cpu_full's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2006
    محل سكونت
    توی هارد كامـپـيـوتـر!!

پيش فرض

به یکی از دوستان گفتم که چقد ناراحت شدم بازی تو تهرانه
    تعجب کرد گفت همه به خاطر همینش دوست دارن ولی کافیه فقط کامنتهای مردمو بخونین
    The sad part is... This is a normal day in Tehran...

always wanted to shoot some Iranian butt... thanks Dice
    توی بازی CoD : MW 2 ، چندین مرحله اگه اشتباه نکنم توی برزیل جریان داشت و در حال جنگ با یک گروه تروریستی متشکل از برزیلی ها بودیم ، یا مرحله هایی که توی روسیه روایت میشد و حتی توی بازی خود روسی ها مردم خودشون رو به گلوله میبستن و ...اما شاهد هیچ عکس العمل منفی از جانب مردمشون نبودیم . حتی همین بازی B3 توی شهر های دیگه ای مثل پاریس هم اتفاق میفته پس فرانسوی ها باید دلخور بشن که چرا داستان بازی توی کشور ما اتفاق میفته ؟

+

مگه شما با بازی کردن MW2 دیدت نسبت به مردم برزیل عوض شد ؟ الان همه ی برزیلی هارو به چشم تروریست می بینی ؟

این جریان دلخوری و ناراحتی هم فقط برای ما ایرانی ها اتفاق میفته ...

+

اکثر کامنت هایی که در مورد تهران و ایران توی فـیـس بــوک و یـوتــیــوب میبینید رو همین ایرانی ها نوشتن

2. 18 کاربر از saeed_cpu_full بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

اگه نباشه جاش خالی می مونه metallica is me's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2009

پيش فرض

توی بازی CoD : MW 2 ، چندین مرحله اگه اشتباه نکنم توی برزیل جریان داشت و در حال جنگ با یک گروه تروریستی متشکل از برزیلی ها بودیم ، یا مرحله هایی که توی روسیه روایت میشد و حتی توی بازی خود روسی ها مردم خودشون رو به گلوله میبستن و ...اما شاهد هیچ عکس العمل منفی از جانب مردمشون نبودیم . حتی همین بازی B3 توی شهر های دیگه ای مثل پاریس هم اتفاق میفته پس فرانسوی ها باید دلخور بشن که چرا داستان بازی توی کشور ما اتفاق میفته ؟

+

مگه شما با بازی کردن MW2 دیدت نسبت به مردم برزیل عوض شد ؟ الان همه ی برزیلی هارو به چشم تروریست می بینی ؟

+

اکثر کامنت هایی که در مورد تهران و ایران توی فـیـس بــوک و یـوتــیــوب میبینید رو همین ایرانی ها نوشتن
    نه نه دوست عزیز اشتباه نکن
    چون هیچ وقت از برزیل و فرانسه و... بد تو اخبارها نمیشنوی همیشه سرشون تو کاره خودشونه
    ولی ایران و با سلاح هسته ای تروریسم تحر یم حقوق بشر و...تو اخبارها گفته میشه که یکی مثل این آقا که تو اسپویلر میزارم آرزوش کشتن ایرانیا بشه
    البته ایراد از خودمونه نه اونا...
    در هر صورت الان که تریلر دیدم خیلی برام عجیب بود دوتا برج میلاد بود رو دیوارها هم انگلیسی نوشته بودن

کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    Last edited by metallica is me; 10-09-2011 at 19:14.

4. 7 کاربر از metallica is me بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز Mool Tee's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2010
    محل سكونت
    Does it Matter?

پيش فرض

من که ککمم نمی گزه بازی تو تهرانه تازه باعث میشه علاقیه من به این بازی بیشتر بشه!تازه بعضی از بازی ها نشون میده خودشون خودشون رو می کشن پس اونا که بیشتر باید شاکی بشن و مثل ایران(تا یه بازی تو ایرانه) بازی خودشون رو تو کشور خودشون ممنوع کنن.ایران اینطوریه تا یه بازی تو ایران هست سریع می گن این بازی ممنوعه واقعا متاسفم واسه کسایی که فک می کنن بازی تو تهرانه بهشون توهین شده.دوستمون saeed_cpu_full راس میگه شما تو بازی COD برزیلی ها و فرانسوی ها رو می کشتید پس بازی باید تو این دوتا کشور ممنوع بشه!!؟یا مردمشون نارحت بشن؟!!!(مثل ایران البته اولی که ممنوع میشه ولی دومی رو بعضی ها قبول دارن)
    Last edited by Mool Tee; 10-09-2011 at 19:37.

6. این کاربر از Mool Tee بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

پروفشنال king_darkness's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2009
    محل سكونت
    كرج

پيش فرض

درسته بازی fps هست و باید به یه جایی حمله بشه که معمولا روسیه هست
    ولی هیچ کشوری اندازه ایران تو اروپا و امریکا منفور نیست با این تبلیغاتی که علیه ایران انجام میشه که بعضی هاش خودمون مقصریم
    و فک نکنید فقط ایرانه که اینجوری واکنش نشون میده سر MW2 هم تو روسیه خیلی جنجال شده بود ولی دولتشون کاری نکرد

-------------------------
    من خیلی به این بازی امیدوارم ! ولی عمرا بتونه Cod Mw3 را شکست بده! همش شعاره!
    قرار هم نیست ea با همین یه بازی cod شکست بده
    مطمئن باشه اگه MW3 بدترین بازی سال هم باشه به خاطر اسمش فروشش رو می کنه
    Last edited by king_darkness; 10-09-2011 at 19:47.

8. 5 کاربر از king_darkness بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز SIMON137's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2006
    محل سكونت
    خدا مي دونــــــه...!

پيش فرض

من که ککمم نمی گزه بازی تو تهرانه تازه باعث میشه علاقیه من به این بازی بیشتر بشه!تازه بعضی از بازی ها نشون میده خودشون خودشون رو می کشن پس اونا که بیشتر باید شاکی بشن و مثل ایران(تا یه بازی تو ایرانه) بازی خودشون رو تو کشور خودشون ممنوع کنن.ایران اینطوریه تا یه بازی تو ایران هست سریع می گن این بازی ممنوعه واقعا متاسفم واسه کسایی که فک می کنن بازی تو تهرانه بهشون توهین شده.دوستمون saeed_cpu_full راس میگه شما تو بازی COD برزیلی ها و فرانسوی ها رو می کشتید پس بازی باید تو این دوتا کشور ممنوع بشه!!؟یا مردمشون نارحت بشن؟!!!(مثل ایران البته اولی که ممنوع میشه ولی دومی رو بعضی ها قبول دارن)
    بنده در جریان بودم که خودشون ناراحت بودن گویا ، جایی هم شنیدم بودم بعضی از نسخه ها اون مراحل رو نداشت.

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Dec 2007
    محل سكونت
    زیر خط فقر

پيش فرض

بنده در جریان بودم که خودشون ناراحت بودن گویا ، جایی هم شنیدم بودم بعضی از نسخه ها اون مراحل رو نداشت.
    یه توزیع روسی هست که اون مرحله رو نداره.

پ.ن:
    اینقدر حساس نباشید تو خیلی از بازیها خود امریکا مورد حمله قرار گرفته،فقط یه بازی ویدئویی هست اینا همش برای هیحان انگیز کردن بازیه.
    Last edited by Big-Boss; 10-09-2011 at 20:26.

حـــــرفـه ای Arrowtic's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2009
    محل سكونت
    Westeros

پيش فرض

البته اون مرحله با این فرق داره!تو اون مردم کلا قتل عام شدن!تازه بازم اومد ولی نسخه مخصوص!
    اینجا نه یه مرحله تو ایرانه کلا بازیو ممنوع میکنن!(چه بازیو ممنوع نمیکنن؟!همه بازیا ممنوع میشن)

اگه نباشه جاش خالی می مونه metallica is me's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2009

پيش فرض

یه توزیع روسی هست که اون مرحله رو نداره.

پ.ن:
    اینقدر حساس نباشید تو خیلی از بازیها خود امریکا مورد حمله قرار گرفته،فقط یه بازی ویدئویی هست اینا همش برای هیحان انگیز کردن بازیه.
    درسته من شخصا یکم ناراحت شدم ولی برام خیلی مهم نیست
    ولی برای کسایی که فکر میکنن اینا اصلا مهم نیست و تازه خوشحال میشن که تو ایرانه پیشنهاد میکنم یه سفر اروپایی داشته باشن که ببین هم مردم چه جوری به آدم نگاه میکنن یا تو فرودگاه از جای مخصوصی باید خارج بشی... خوک از سیاست تمیز تره

البته از ماست که بر ماست

13. 4 کاربر از metallica is me بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال mac_world's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2009

پيش فرض

+

+

سلام آقا سعید
    البته اینو توجه بکنید که وضعیت ایران و کشورهای دیگه تفاوت داره
    ایران منفوره ولی کشورهای دیگه مقبول
    من بدم نمیاد که نیروهای ایران بمیرن ولی این برام سخته که تا 30 سال پیش همینا جرات نمیکردن به ما بگن بالای چشتون ابروه
    ولی الان......!!!!!

15. این کاربر از mac_world بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز saeed_cpu_full's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2006
    محل سكونت
    توی هارد كامـپـيـوتـر!!

پيش فرض

نه نه دوست عزیز اشتباه نکن
    چون هیچ وقت از برزیل و فرانسه و... بد تو اخبارها نمیشنوی همیشه سرشون تو کاره خودشونه
    ولی ایران و با سلاح هسته ای تروریسم تحر یم حقوق بشر و...تو اخبارها گفته میشه که یکی مثل این آقا که تو اسپویلر میزارم آرزوش کشتن ایرانیا بشه
    البته ایراد از خودمونه نه اونا...
    در هر صورت الان که تریلر دیدم خیلی برام عجیب بود دوتا برج میلاد بود رو دیوارها هم انگلیسی نوشته بودن

کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    درسته بازی fps هست و باید به یه جایی حمله بشه که معمولا روسیه هست
    ولی هیچ کشوری اندازه ایران تو اروپا و امریکا منفور نیست با این تبلیغاتی که علیه ایران انجام میشه که بعضی هاش خودمون مقصریم
    و فک نکنید فقط ایرانه که اینجوری واکنش نشون میده سر MW2 هم تو روسیه خیلی جنجال شده بود ولی دولتشون کاری نکرد
    سلام آقا سعید
    البته اینو توجه بکنید که وضعیت ایران و کشورهای دیگه تفاوت داره
    ایران منفوره ولی کشورهای دیگه مقبول
    من بدم نمیاد که نیروهای ایران بمیرن ولی این برام سخته که تا 30 سال پیش همینا جرات نمیکردن به ما بگن بالای چشتون ابروه
    ولی الان......!!!!!

نمیخوام بحث رو ســیــاســی کنم ولی خبر در اصل یه چیزه . صدا و سیمای ما با یک لحن خبر رو میگه و BBC هم با یه لحن دیگه. هر کدوم طوری میگن که برداشت مخاطب به نفع خودشون باشه

+

در مورد منفور بودن کشورمون توی اروپا و آمریکا باید بگم که در واقع ســیــاســت اونها زمین تا آسمون با ســیــاســت ما فرق داره . هیچ وقت یک کشور رو منفور نشون نمیدن .. یه خبر مسخره گیر نمیارن چهار تا دروغ هم بزارن روش تحویل ملتشون بدن . دست میزارن روی فرهنگمون ( که سر تا پاش ضعفه ! ) مثلا میگن توی ایران سر کرایه تاکسی روی هم چاقو میکشن ( که عین واقعیته ) یا توی ایران حتی اگه مردم بعد از تصادف ها چیزیشون نشه حتما از دعوا های بعدش آسیب میبینن ( همون موقع هم یه ویدئو از دعوا کردن دو نفر به خاطر تصادف میزاره - که این هم عین واقعیته ! ) به خاطر همین پیش مردم اروپایی و آمریکایی یه کشور عقب مونده و صرفا مصرف کننده هستیم ( که هستیم ! ) نه به عنوان یک کشور منفور ( البته به استثنای آمریکا ) نه به عنوان یک کشور تروریست . این درسته که ایران رو با بمب اتم هم میشناسن ولی هیچ وقت ، هیچ جا ندیدم بهمون تروریست بگن ..

+

من به خاطر گرفتن جزوه ی DirectX 11 API با یک استاد دانشگاه کانادایی صحبت کردم که وقتی فهمید ایرانی هستم واقعا تعجب کرد که البته این رفتار ایشون برای من عادی بود نمونه های مشابه رو زیاد دیده بودم . چند سال پیش هم مجله بازی رایانه یه گزارش از E3 گذاشته بود که با بازیساز های معروف مصاحبه میکرد و وقتی بازیساز ها میفهمیدن که اینها از ایران اومدن تعجب میکردن و اکثرشون میگفتن : مگه توی ایران گیمر هم هست ؟!
    بازی B3 بر خلاف بازی های مشابه ایرانی ها رو مدرن تر نشون داده . سر همین ماجرای دشمن ها من خیلی پیگیر بودم که آخر سر بهم جواب دادن که گروه PLR فقط ایرانی نیستن .. از سرتاسر دنیا توش عضو هستن

+

بر فرض کل دشمن های توی بازی ایرانی باشن . بر فرض که کل دنیا ما رو با اسم تروریست بشناسن و هدف این بازی هم همین باشه .. با ناراحتی من و شما که کاری درست نمیشه ! اون موقع که همین آمریکا ، فرت و فرت بازی میساخت که توش آمریکایی ها دنیا رو نجات میدادن و ... ( طوری که شخصیت مثبت هر بازی حتی بازی هایی که کشور های دیگه میساختن یه آمریکایی بود ) ما چه گلی به سرمون زدیم ؟! اون موقع که عزیزان هم وطن پشت سر هم مستند میساختن که بازی کامپیوتری بده ! بازی کامپیوتری اخــه ! ما چیکار کردیم ؟! بدبختی ما اینجاست که فقط اعتراض کردن رو بلد شدیم ! ( مخاطبم شخص خاصی نیست .. دارم کلی میگم ) در مورد اینکه 30 سال پیش چی بودیم و چی شدیم باید بگم که مقصر خودمونیم . همین کره ی جنوبی رو ببینید که تا 40 سال پیش نوکری کشور ما رو میکرد ... پیشرفت الانشون به خاطر انقلاب ســیــاســی بود یا فرهنگی ؟ واقعا چه خوبه اگه یاد بگیریم که به جز اعتراض کردن میتونیم کار دیگه ای هم انجام بدیم !

=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=--=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=
    تمام حرفت کاملا درست و بحثی درش نیست
    من اون مصاحبه رو دیدم این هم من به متن بالا اضافه کنم
    مردم کشورهای دیگه (منظورم کشورهای منطقه نیست که از ما بدبخت تر هستن) فک می کنن ایران کره شمالی دوم هست
    و این که میگن تروریست هستم کاملا با مدرک هستش حمله به سفارت امریکا و......
    دوستان بحث رو همینجا تموم کنیم تا همگی بن نشدیم و تاپیک بسته
    بحثمون چی بود چی شد !!! : دی
    حمله به سفارت آمریکا که نشونه ی تروریست بودن نیست .. توی آرشیو VoA بگرد . از اون ماجرا برای نشون دادن فرهنگمون استفاده میشه . بازم میگم من جایی ندیدم که به ایرانی ها بگن تروریست ...

ممنونم از این که نظراتتونو در اختیار من گذاشتید

فقط درباره اون قسمت قرمز بگم که
    بنده یه شغلی پیدا کردم تو بلزیک رفتم برای مصاحبه و قبول شدم چون با پاس یه کشور دیگه خودمو معرفی کردم
    هفته اول رتم سر کار همکارام کم کم باهام ارتباط برقرار کردن و گفتن لحجه داری ..منم گفتم ایرانی هستم
    3 نفر با من داشتن صحبت میکردن هر سه نفرشون یعد از این که من این حرف زدم یهویی رفتن ....
    منم فردا اومدم سر کار رئیسم اومد گفتم که یه نفر گفته شما تو ایران زندگی میکردی....منم گفتم آره
    برگشت گفت تو این شرکت تروریست و مسلمون جایی نداره از اینکه تو این هفته باشما کار کردم بسیار خوشحالم و ....خلی راحت اخراج شدم
    دیگه بهتره این بحث تموم بشه
    مراجعه بشه به قسمت انتهایی این پست ...

پ.ن :
    همه میان یه پست ســیــاســـی میدن آخرش هم میگن بهتره این بحث ادامه پیدا نکنه !! : دی
    Last edited by saeed_cpu_full; 10-09-2011 at 23:11.

17. 11 کاربر از saeed_cpu_full بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •