تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 82 از 98 اولاول ... 327278798081828384858692 ... آخرآخر
نمايش نتايج 811 به 820 از 980

نام تاپيک: Hitman: Blood Money

حـــــرفـه ای alex_pk's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2004
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

مشکل اینه که توی این مرحله هر چی پرت کنی از بازی خارج میشه
    من هم بهترین راه حل رو کشتن سگه با تفنگ دیدم
    بدجوری سروصدا می کنه
    اونی که توی استخره نمیشه بدون سروصدا کشت؟
    منم دقیقا همین مشکل رو دارم صفحات قبل اشاره کردم!
    نمیدونم چرا اینجوریه!

حـــــرفـه ای
    تاريخ عضويت
    Jul 2006

پيش فرض

این قدم به قدم مرحله
    death on the mississippi رو هم مینویسی؟
    نتونستم تواین مرحله اساسین بگیرم
    دارم می نویسمش ......
    من یه فکری باید به حال این تایپ فارسیم بکنم!
    Last edited by Kianoosh; 01-08-2008 at 15:53.

حـــــرفـه ای
    تاريخ عضويت
    Jul 2006

پيش فرض

مرحله: Death On The Mississippi
    خب این یکی از سخت ترین ماموریت های شماست شما در می سی سی پی توی یه کشتی توریستس(امیلی) هستید که درواقع یه پوشش برای قاچاق مواد مخدر هست باید 6 نفر از کارکنان کشتی که عضو گروه Gator هستند (اسماشون طولانیه بی خیال!) و خود کاپیتان(Skip Muldoon) که به کیک خامه ای هم خیلی علاقه داره بکشید و اسنادی رو از گاوصندوقش کش برید در این مرحله شما فقط سیم می خواین! توجه کنید هرکس کشته میشه باید جایی پنهان بشه که در طول مرحله پیدا نشه(همین طور بیهوشی ها) و هر کس رو که بیهوش میکنید نباید قبلش شما رو ببینه و بهتون مشکوک بشه کوچک ترین اشتباه ریت شما رو کاهش میده پس دقت کنید

سر جاتون صبر کنید تا یکی از اعضای گروه بیاد و بعد از پشت با سیم (بدون خون ریزی!) خفش کنید بعد خیلی فرز جسد رو به دریا بندازید بع به سمت چپ برید و از پله های آهنی بالا برید تا یک نگهبان (رکابی سفید!) و اونو وقتی به اتاق روبرویی میره با syringe sedative بیهوش کنید و بعد لباسشو بپوشید و کلید روی میز رو بردارید به جلوی کشتی برید و از پله ها بالا برید و به سمت راست برید

مستقیم برید و از کنار پره های موتور کشتی(با قرمز نوشته امیلی!) اونور بپرید و صبر کنید نگهبان بره بعد از دیواره سفید کنارتون بالا برید و هدف دوم رو وقتی پشتش به شماست با سیم بکشید(باید نزدیک در آشپزخونه و سمت چپ پله ها یی که به طبقه بالا میره باشه!) و بعد وارد آشپزخونه بشید لامپ رو خاموش کنید آشپز که خواست دوباره روشنشون کنه(می تونید با هر روش دیگه ای بیهوشش کنید) بیهوشش کنید(نباید شما رو ببینه یا بهتون مشکوک بشه) و جسدش رو کنار همون مرده (خارج از آشپزخونه) و لباسشو بپوشید کیک رو بر دارید و به بالاترین طبقه کشتی برید اینجا 3 هدف دیگه و خود کاپیتان هستند که باید بکشیدشون و سه نفر دیگه که نباید هیچ بویی ببرند اول به سمت راست برید جایی که سمت راست در ورودی یکی از هدف ها پشتش به شماست وداره خوراکی می خوره با سیم بکشیدش و جسدش رو چند متر جلو تر ببرید برگردید بعد منتظر بشید یکی از اهداف که میاد دور میزنه بره بعد صبر کنید تا هدف کنار در که شات گان دستشه به شما پشت کنه بعد با سیم خفش کنید و جسد رو همون جای قبلی ببرید و وقتی سومی که گشت میزنه اومد با اون هم همین کار رو بکنید و جسد رو کنار اون دو تا ببرید(تبریک میگم شما یه قبرستون افتتاح کردید!) کیک هم بالا سره اجساد بزارید گشنشون شد بخورن! بعد به سمت چپ محوطه برید و وقتی اون یارو حواسش نیست در اتاق کاپیتان رو pick lock کنید (مراقب باشید کاپیتان تو اتاق نباشه) بعد از گاو صندوق مدارک و عکس ها رو بردارید و چراغ رو خاموش کنید(با هر روشی دوست داری!) و یه گوشه پنهان شید و منتظر کاپیتان وقتی خواست چراغ رو روشن کنه با سیم بکشیدش و مسیر رو به سمت آشپزخونه برگردید دوباره لباس سفید نگهبان رو تنتون کنید و به اول کار برگردید از پله ها بالا برید و در دولنگه رو باز کنید و مستقیم برید و در جلویی رو هم باز کنید(وسط دو پلکان) اینجا آخرین هدف رو میبینید که داره.........بدویید و از وسطشون رد بشید!تا همدیگرو اینقدر محکم بقل نکنن! اینا کم نمیارن میرن تو اتاق!
    1-صبر کنید تا هدف بیرون بیاد و تعقیبش کنید وقتی داره سیگار میکشه و کسی مراقب نیست هلش بدید پایین!
    2-وقتی خانومه بیرون میاد قبل از بسته شدن در به سمت اتاق برید به طوری که در بسته نشه بعد یواش تو بخزید(در رو ببندید) طرف پشتش به شماست با سیم خفش کنید(اگه سیم نبود چی میشد!)

مسیر رو برگردید و لباستون رو عوض کنید او در روبرویی که کلیدش رو برداشتید(staff only) رو باز کنید و از نردبون پایین برید با اینکه کارگرها هدفون! گذاشتن ولی چشماشون هنوز میبینه پس مراقب باشید مستقیم بخزید و از در خارج بشید در سمت راست رو باز کنید(مراقب نگهبان و آشپزی که اونجا میپلکن باشید!) و سوار قایق بشید(Escape)

من گفتم این ماموریت سخته!؟

راستی ببخشید که دیر شد یه کاری برام پیش اومد
    فعلا.........
    Last edited by Kianoosh; 01-08-2008 at 20:19.

4. 3 کاربر از Kianoosh بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

حـــــرفـه ای
    تاريخ عضويت
    Jul 2006

13 قدم به قدم8

مرحله:Till Death Do Us Part
    شما تو می سی سی پی هستید و باید نسل این Muldoon ها رو منقرض کنید(Buddy Muldoon)! یه مراسم عروسیه(مبارکه!) و شما به عنوان قاتل بابای عروس(John Leblanc) دعوت شدید!
    البته این ماموریت خیلی سادس
    به سمت چپ برید و وارد خانه ویران شده و سوخته بشید بعد منتظر بشید تا یکی از مهمونه که زیادی نوشیده و حالش بد شده بیاد و وقتی خوابید دعوتنامه(کارت عروسی!) رو ازش قرض بگیرید(یا اگه خواستید وقتی پشتش به شماست بیهوشش کنید و لباسشم بپوشید) و بعد مستقیم به طرف در ورودی ساختمان برید(دو نگهبان دم در هستند)(هوس نکنید با اون کله کچلتون برید برقصید!) بدون مشکل وارد بشید آشپزخونه انتهای راهرو سمت چپه وقتی کسی مراقب نیست وارد بشید یه کیک واقعی اونجاست بدون دلدلی بهش syringe poison تزریق کنید و بیرون برید و به سمت دستشویی برید سمت (چپ سالن) وقتی هیچ کس مراقب نیست در سمت چپ رو pick lock کنید و بعد یه سکه بندازید تا نگهبان بیاد بعد بدون دردسر بیهوشش کنید و لباسشو بپوشید و دوباره وارد دستشویی بشید و از پنجره بیرون بپرید و پیش بابای عروس برید(و خداوند نقشه را آفرید.....) (چه آدم باحالیه!روز عروسیه دخترش داره به تمساحهاش غذا میده!)) و در یک موقعیت مناسب هولش بدید تو آب (نیازی نیست بگم جلوی چشم نگهبانا این کار رو نکنید!) در ضمن هیچ اثری از خون نباید باشه طوری که انگار یهو سر خورده و ....(سبک حادثه ای درام!!!) بعد که دوماد جان کیکو خورد(شایدم قبلا خورده!) و مرد شما (هم لباستون رو بپوشید )و عروسی رو ترک کنید

بیچاره عروس!!!برای اینکه از دلش در بیارید به مجلس ختم سوم و هفتم مرحومین مغفورین برید(یه وقت اونجا مادرش رو هم نکشید ها!)

6. 2 کاربر از Kianoosh بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

حـــــرفـه ای
    تاريخ عضويت
    Jul 2006

13 قدم به قدم 10

مرحله:A Dance With The Devil
    شما در وگاس هستید و این آخرین مرحله ایه که دیانا به شما محول می کنه یه مامور سیا (CIA) که خیانتکار دوطرفه دراومده به اسم Anthony Martinez که قصد معامله اسلحه با یه خونوم خوش تیپ!((Vaana Ketlyn رو داره البته غیر از این دو هدف دیگه هم طی ماموریت اضافه میشن این دفعه هم یه جشن برگزار شده !اونم از نوع دوبلش!توی زیرزمین ماله جهنمی ها و پنت هوس!!! مال بهشتی ها در این مرحله ترجیحا می تونید از Ballers استفاده کنید به شرط آپ گرید اگه هم نخواستید اتفاق خواصی نمی افته

وارد ساختمان بشید و مستقیم به سمت نگهبان برید و بهش بگید که کیفتون رو پس بده(کدوم کیف؟؟ داریم کلک میزنیم مثلا!!) بعد که رفت دنبالش کنید و وقتی به آخرین اتاق رسید بیهوشش کنید و لباسشو بپوشید بعد به سمت در پارکینگ برید و از اتاقک نگهبانی در موقع مناسب نوار فیلم دوربین امنیتی رو بردارید بعد به سمت یه یک کامیون برید که سفیده و درش پشتش باز شده یکی هم اون اطراف حالش بده هی اوق می زنه!(حالم بد شد اه اه!) پشت کامیون جایی که تو دید نباشه Ballers رو بندازید زمین بعد لباسی که مال پارتی بهشت هست(کنار کامیون) بپوشید(مراقب نگهبانی که گشت میزنه باشید) بعد به سمت آسانسور راستی برید و بعد از اینکه اون نگهبانه چلمن شما رو گشت وارد آسانسور بشید و از سقف آسانسور بالا برید

در اینجا شما می تونید برید حموم یا کوه یا فوتبال ببینید!!!
    چون واقعا این یه تیکه طول می کشه شما باید اینقدر اون بالا باشی که دوستمون آنتونی تاثیر مش....... ازش بره و یادش بیاد اومده معامله کنه!!و از آسانسور استفاده کنه ........

یک سال بعد.....

تار عنکبوت های روی لباستون رو پاک کنید و وقتی آنتونی اومد تو آسانسوربا سیم خفش کنید و لباسشو بپوشید و کیفش رو هم بردارید بعد دوباره به پارکینگ برید و Ballers رو بردارید و وارد آسانسورراست بشید(این دفعه دیگه نمی گردنتون!) وقتی رسیدید به بالاترین طبقه رسیدید بدون توجه به ......!!در سمت راست رو باز کنید و بعد دوباره اولین در سمت راست بعد از کامپیوتر اطلاعات بگیرید دو هدف جدید مشخص شدند خانوم Eve و آقای Mayrand John یکم صبر کنید Eve بیاد و بعد بی سر و صدا بکشیدش بعد به پارکینگ برید و این دفعه آسانسور چپیه

به جهنم خوش اومدید به هیچ چیز توجه نکنید دنبال یه ساقی!!! قرمز پوش بگردید این همون رفیقمون جانه! بعد یک ساعت و نیم کرکری(طرف شما رو میشناسه!) شما رو به یه مبارزه دعوت میکنه شما هم قبول کنید و دنبالش برید!(ای وای این دیگه چه مدلشه....!!!) بعد که وارد اتاق شدید جانی ازتون دور میشه و برق رو قطع می کنه(البت با توجه به قطعی های اخیر برق در کشورمون این یکی هیچ مشکلی نداره سریع یه شمع روشن کنید!) بعد یارو رو با Ballers یا هرچی که دوست داشتید بکشید و سر جسدش کلید رو بردارید و از همون مسیر خارج بشید و تا انتهای راهرو به سمت چپ برید و در رو باز کنید خانوم کتلین اینجا داره ترقه بازی میکنه دستگاه ترقه و آتش ساز!!! رو پیدا کنید و در وقت مناسب دستکاریش کنید کل مسی رو برگردید و در حال یکه لباستون رو عوض میکنید خانوم کتلین هم در یک سانحه ! آتش سوزی می سوزد با ماشین ون فرار کنید(مراقب نگهبان باشید)

چقدر بگم معامله اسلحه آخر و عاقبت نداره!؟

دوستان کسی اینارو می خونه؟؟! بابا یه نظری چیزی!!! خستگی به انگشتام موند!!!

8. 6 کاربر از Kianoosh بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Banned
    تاريخ عضويت
    Jul 2008
    محل سكونت
    tehran

6

مرحله:A Dance With The Devil
    شما در وگاس هستید و این آخرین مرحله ایه که دیانا به شما محول می کنه یه مامور سیا (CIA) که خیانتکار دوطرفه دراومده به اسم Anthony Martinez که قصد معامله اسلحه با یه خونوم خوش تیپ!((Vaana Ketlyn رو داره البته غیر از این دو هدف دیگه هم طی ماموریت اضافه میشن این دفعه هم یه جشن برگزار شده !اونم از نوع دوبلش!توی زیرزمین ماله جهنمی ها و پنت هوس!!! مال بهشتی ها در این مرحله ترجیحا می تونید از Ballers استفاده کنید به شرط آپ گرید اگه هم نخواستید اتفاق خواصی نمی افته

وارد ساختمان بشید و مستقیم به سمت نگهبان برید و بهش بگید که کیفتون رو پس بده(کدوم کیف؟؟ داریم کلک میزنیم مثلا!!) بعد که رفت دنبالش کنید و وقتی به آخرین اتاق رسید بیهوشش کنید و لباسشو بپوشید بعد به سمت در پارکینگ برید و از اتاقک نگهبانی در موقع مناسب نوار فیلم دوربین امنیتی رو بردارید بعد به سمت یه یک کامیون برید که سفیده و درش پشتش باز شده یکی هم اون اطراف حالش بده هی اوق می زنه!(حالم بد شد اه اه!) پشت کامیون جایی که تو دید نباشه Ballers رو بندازید زمین بعد لباسی که مال پارتی بهشت هست(کنار کامیون) بپوشید(مراقب نگهبانی که گشت میزنه باشید) بعد به سمت آسانسور راستی برید و بعد از اینکه اون نگهبانه چلمن شما رو گشت وارد آسانسور بشید و از سقف آسانسور بالا برید

در اینجا شما می تونید برید حموم یا کوه یا فوتبال ببینید!!!
    چون واقعا این یه تیکه طول می کشه شما باید اینقدر اون بالا باشی که دوستمون آنتونی تاثیر مش....... ازش بره و یادش بیاد اومده معامله کنه!!و از آسانسور استفاده کنه ........

یک سال بعد.....

تار عنکبوت های روی لباستون رو پاک کنید و وقتی آنتونی اومد تو آسانسوربا سیم خفش کنید و لباسشو بپوشید و کیفش رو هم بردارید بعد دوباره به پارکینگ برید و Ballers رو بردارید و وارد آسانسورراست بشید(این دفعه دیگه نمی گردنتون!) وقتی رسیدید به بالاترین طبقه رسیدید بدون توجه به ......!!در سمت راست رو باز کنید و بعد دوباره اولین در سمت راست بعد از کامپیوتر اطلاعات بگیرید دو هدف جدید مشخص شدند خانوم Eve و آقای Mayrand John یکم صبر کنید Eve بیاد و بعد بی سر و صدا بکشیدش بعد به پارکینگ برید و این دفعه آسانسور چپیه

به جهنم خوش اومدید به هیچ چیز توجه نکنید دنبال یه ساقی!!! قرمز پوش بگردید این همون رفیقمون جانه! بعد یک ساعت و نیم کرکری(طرف شما رو میشناسه!) شما رو به یه مبارزه دعوت میکنه شما هم قبول کنید و دنبالش برید!(ای وای این دیگه چه مدلشه....!!!) بعد که وارد اتاق شدید جانی ازتون دور میشه و برق رو قطع می کنه(البت با توجه به قطعی های اخیر برق در کشورمون این یکی هیچ مشکلی نداره سریع یه شمع روشن کنید!) بعد یارو رو با Ballers یا هرچی که دوست داشتید بکشید و سر جسدش کلید رو بردارید و از همون مسیر خارج بشید و تا انتهای راهرو به سمت چپ برید و در رو باز کنید خانوم کتلین اینجا داره ترقه بازی میکنه دستگاه ترقه و آتش ساز!!! رو پیدا کنید و در وقت مناسب دستکاریش کنید کل مسی رو برگردید و در حال یکه لباستون رو عوض میکنید خانوم کتلین هم در یک سانحه ! آتش سوزی می سوزد با ماشین ون فرار کنید(مراقب نگهبان باشید)

چقدر بگم معامله اسلحه آخر و عاقبت نداره!؟

دوستان کسی اینارو می خونه؟؟! بابا یه نظری چیزی!!! خستگی به انگشتام موند!!!
    بابا خفن من این مرحله هارو رد کردم ولی بازم دستت درد نکنه میگم باحالی ها بیشتر بنویس ممنون

آخر فروم باز Abolfazl3007's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2007
    محل سكونت
    Silent Hill

پيش فرض

اصلا دیگه وقت ندارم
    دمت گرم واسه مرحله 13 رو هم بنویس

حـــــرفـه ای
    تاريخ عضويت
    Jul 2006

پيش فرض قدم به قدم 11

اصلا دیگه وقت ندارم
    دمت گرم واسه مرحله 13 رو هم بنویس
    یکم امیدوار شدم!

اینم مرحله 13:

مرحله:Amendment XXV
    خب این آخرین ماموریت شماست که این دفعه از طرف مامور اسمیت هست(همون دست و پا چلفتی توی آسایشگاه!) شما در کاخ سفید هستید (بخش موزه!) رئیس جمهور آمریکا قرار ترور بشه اونم به دست یک قاتل حرفه ای از جنس شما به اسم Mark Parchezzi (the third) نمیشه از FBI یا CIA یا NSA کمک گرفت چون کسی که پشت پرده این تروره در واقع نایب رئیس ریاست جمهوری آمریکاست Daniel Morris
    شما باید هر دو نفر رو بکشید و مطمئن بشید رئیس جمهور در امانه

برای این مرحله به w2000 نیاز دارید با آخرین آپ گرید ها

وارد ساختمان کاخ بشید و کیف رو روی ریل دستگاه کنترل قرار بدید بعد خودتون از دستگاه رد بشید و بعد به انتهای سالن(جلوی دری که نگهبان داره) برید و سمت چپ وارد دستشویی بشید بعد سمت تابلو نقاشی کمین بگیرید تا خدمت کار قرمز پوش بیاد و موقعی که داره .... می کنه! بیهوشش کنید و لباسشو بپوشید جسد رو از جلوی در دور کنید و بیرون بیاید (مراقب باشید کسی جسد رو نبینه و گرنه در کسری از ثانیه آبکش میشید!) در سمت راست سالن رو باز کنید و دومین در از چپ رو باز کنید و وارد حیاط خلوت! بشید(از باران و موسیقی متن لذت ببرید!) بعد در فرصت مناسب نگهبان رو بیهوش کنید (اگه نیست صبر کنید بیاد) و جسدش رو پشت کانال هواکش و بوته ها طوری پنهان کنید که معلوم نباشه(اسلحه رو هم همون جا بندازید) لباسشو بپوشید و برگردید و کیفتون رو از رو ی دستگاه کنترل بردارید و وارد در انتهای سالن بشید بعد اولین در سمت چپ به اتاق نگهبان ها وارد بشید از روی میز کی کارد و نوار فیلم دوربین های امنیتی (زیر مانیتور) و از جعبه اسلحه یه pistol بردارید و بزاریدش تو جیبتون(راست کلیک!!!) بعد خارج بشید و مستقیم به مسیرتون ادامه بدید تا به در کارتی برسی که اونم مشکلی نداره از راهرو بگذرید و از پله ها بالا بیاید و اولین در سمت راست رو باز کنید شما نزدیک دفتر مارک هستید که یه خانومی هم اونجاست با یه سگ سیاه! به سمت اولین در از سمت چپ برید و صبر کنید تا مارک با اون خانوم و سگه برن قدم بزنن و وقتی نگهبانا حواسشون نیست وارد بشید از درهای سمت راست برید تو و دوباره به راست برید تا وارد دفتر مارک بشید توی مسیر کنار پیانو یک جعبه هست که درش رو باز کنید و منتظر بمونید تا مارک برگرده(در اینجا شما میفهمید که این خانوم زیادم به مارک وفادار نیست! شایدم برعکس!) و در موقعیت مناسب با Syringe poison بکشیدش و کی کاردشو بردارید و جسدش رو هم توی جعبه بندازید و از همون مسیر برگردید و خارج بشید اگه زنه دیدتون هول نشید و از در مستقیم اتاقش خارج بشید در انتهای سالن (سمت راست) رو باز کنید درکوچک کرم رنگ رو باز کنید و به طرف حیات غربی برید بعد از دیواره و پیچک ها بالا برید تا به پشت بام برسید(مراقب مامور سیاه پوش باشید) بعد مستقیم برید تا به در کارتی برسید ماموری داره اوجا سیگار میکشه(اگه نیست صبر کنید تا بیاد) بدون اینکه شما رو ببینه pistol رو دربیارید و از پشت سر سپر انسانیش کنید! بعد با اسلحه بکوبید تو سرش تا بیهوش شه و لباسشو بپوشید و کارتش رو بردارید pistop رو کنار جسد بندازید و کیف رو کمی دورتر زمین بزارید و وارد ساختمان بشید اتاق بیضی شکل ریاست جمهوری رو از روی نقشه پیدا کنید هدف اوجا داره چرخ میزنه و وارد بشید بعد از دمو و انفجار بمب بدون جلب نظر هدف رو تا روی بام تعقیب کنید و w2000 رو دربیارید (مراقب باشید سوراخ سوراخ نشید!) بعد از راه دور!(جلوی در) مخشو بزنید و بعد اسلحه رو جمع کنید و کل مسیر رو به دستشویی برگردید و لباستون رو بپوشید و از کاخ سفید خارج بشید(Escape)

خائن ها به بهشت نمی روند!

12. 4 کاربر از Kianoosh بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

کاربر فعال انجمن بازی های کامپیوتری و کنسولی brain's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2007

پيش فرض

سلام....آقا یکی این چیزایی که آخر مرحله میاد رو برام توضیح بده ..ماکه سر در نیاوردیم.....همینطور اون چیزی که میتونیم بخریم ( bribe cilvi....و غیره )
    کامل توضیح بدید....من هرکاری میکنم سایلنت اسیسن نمیشم..اصلا کجا مینویسه...برای اینکه سایلنت اسیسن بشم باید چی کار کنم ؟
    در ضمن برای من تو مرحله 3 از بازی میپره بیرون..حالا چرا نمیدونم.....کراک من همون 13 مگیه اس..اشکال از اون نیس...
    در ضمن برای قشنگ تر بازی کردن چه پیشنهادی دارید ؟

اگه نباشه جاش خالی می مونه Hitman67's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2007
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

من هم هر کاری میکنم سایلنت اساسین نمیشم من فقط هدفها رو میکشم و اون یکی ها رو بیهوش میکنم ولی رنت من اینه:
    Profissional
    نمیدونم چرا سایلنت اساسین نمیشه در ضمن من برو آخرین درجه ی سختی بازی میکنم.

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •