تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 82 از 510 اولاول ... 327278798081828384858692132182 ... آخرآخر
نمايش نتايج 811 به 820 از 5093

نام تاپيک: Elder Scrolls V: Skyrim

آخر فروم باز virus2009's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2008
    محل سكونت
    NormandySR2       نام.گوشی : Samsung Galaxy Note3

پيش فرض

هرچی میگردم نیست :| داخل خود شهر اصلی هست درسته؟ از در که میای تو یعنی روبه روت هست؟
    در هر خونه در میزدی بالاخره یکیش معلوم میشد ....

بیا عکس گرفتم : ( من الان جلوی در ورودی شهر ایستادم )

کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    یه سوال
    این چیزمیزایی که جمع میکنیم نیمشه بفروشیم؟
    این Value واسه چیشونه؟
    همه چیز رو میشه فروخت
    value هم به معنی ارزش اون آیتم هست ( مقدار گلدی که باید بدی و اون رو از یک نفر بخری یا اینکه به نصف این قیمت بفروشیش )
    البته بعدا میتونی مهارت صحبت کردن رو افزایش بدی و ارزونتر بخری و گرون بفروشی
    Last edited by virus2009; 15-11-2011 at 22:01.

2. 3 کاربر از virus2009 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز musketeer's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2006
    محل سكونت
    کرج

پيش فرض

آقا جایی رو میشناسید بازی رو داشته باشه؟ (بفروشه)

4. این کاربر از musketeer بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

اگه نباشه جاش خالی می مونه david071's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2010
    محل سكونت
    شیراز

پيش فرض

این جا گیر کردم :

کد:
    خیلی فکریه ....

چجوریه اینجاهارو رد میکنید
    منم همینجا گیر کردم.
    فکر کنم یک دست اسکلت هم میخواد

کاربر فعال انجمن بازی های کامپیوتری و کنسولی brain's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2007

پيش فرض

آقا جایی رو میشناسید بازی رو داشته باشه؟ (بفروشه)
    اگه تهرانی ، برو میدون انقلاب ، ارزون میده (3 تومن)
    یا پاساژ پایتخت که دور و گرونه

ولی دمشون گرم عجب بازی شاخیه ، هرچی میرم جلو تر ، بیشتر حال میکنم باش اینقدر هم سیستم بازیش ساده و گیراس که حد نداره. اشکالات ریزی هم که داشت با این آپدیت ها ردیف شد.

منم همینجا گیر کردم.
    دست اسکلت که از همون طرف که تار عنکبوت دورش پیچیده و نجاتش میدیم میوفته. اون شکل ها رو هم یادم نیست چه کردم ، فقط فکر کنم باید از قوی ترین حیوان به ضعیف ترین بچینی همین. از بالا به پایین بود یا بالعکس که یادم نیست.

راستی من می خوام ساید کوئست رو برم .... کجان اینا ؟؟؟
    J رو که بزنی ، صفحه کوئست باز میشه ، بعدش هرچی کوئست تو قسمت miscellaneous هست ، یه جورایی فرعیه کاملا. کوئست اصلی هام بقل عنوانش اگه دقت کنی تصویر سر dragon هستش. یه سری کودست هام که عکس سر dragon نیست که فکر کنم تقریبا مهمه ولی اصلی شاید نباشه. خودم موندم چیه جریانش. یکی بی زحمت تفکیک کنه
    Last edited by brain; 15-11-2011 at 22:59.

7. 3 کاربر از brain بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

حـــــرفـه ای mjorh's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2009
    محل سكونت
    !Arkham City

پيش فرض

کد:

همه چیز رو میشه فروخت
    value هم به معنی ارزش اون آیتم هست ( مقدار گلدی که باید بدی و اون رو از یک نفر بخری یا اینکه به نصف این قیمت بفروشیش )
    البته بعدا میتونی مهارت صحبت کردن رو افزایش بدی و ارزونتر بخری و گرون بفروشی
    کجاها باید بفروشیم ؟
    این خونه خریدنو زن گرفتن از لول چن به بعد ؟

آخر فروم باز Aria1997's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2011
    محل سكونت
    Deutschland

پيش فرض

من اونجاهارو رد کردم الان رسیدم به جایی که با اون زنیکه میریم اژدها رو بکشیم !!!! میرم جلو ببینم به کجا میرسم
    فکر نکنم حالا حالا ها تموم بشه (مگه بتلفیلده)؟؟؟؟

کاربر فعال انجمن بازی های کامپیوتری و کنسولی brain's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2007

پيش فرض

کجاها باید بفروشیم ؟
    با بعضیا که صحبت میکنی ، گزینه اولش مثلا : What have you for sale یا چیزایی شبیه به اینه .... what good you have
    بعدش e رو بزن ، صفحه جدید باز میشه . 2 قسمت داره ، قسمت آیتم های فروشی طرف که بالای خط هستش و پایین خط میشه آیتم های خودت ، برو اونجا هرچی خواستی بفروش. بپا لباساتو نفروشی. در ضمن به هر کی یه سری چیزارو میفروشه. مثلا کسی که غذا خریدو فروش میکنه خب food مخره فقط و ....

م به جایی که با اون زنیکه میریم اژدها رو بکشیم !!!!
    فکر نکنم حالا حالا ها تموم بشه (مگه بتلفیلده)؟؟؟؟
    آره خیالت راحت هنوز شروع نکردی تازه. پیشنهاد میکنم کوئست فرعی هارو هم از دست ندی که محشره.

این خونه خریدنو زن گرفتن از لول چن به بعد ؟
    این قضیه رو هم بی زحمت یکی راهنمایی کنه
    Last edited by brain; 15-11-2011 at 23:20.

11. این کاربر از brain بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

کـاربـر بـاسـابـقـه saeed_136915's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2005
    محل سكونت
    The Land of Skyrim

پيش فرض

منم همینجا گیر کردم.
    سلام اون دست اسکلت رو که برداشتین برین توی Items تون اون رو پیدا کنین و زوم کنین (فکر کنم با RS بود) بعد اون حیوونا که روی دست کشیده رو همونطوری روی در هم بچینین

13. 2 کاربر از saeed_136915 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز 779's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2008
    محل سكونت
    In The World of Game

پيش فرض

خوب منم بازی رو گرفتم یک 10 ساعتی بازی کردم. ( متاسفانه تو Xbox بازی میکنم PCایم داغونه )
    فعلا که زیاد ته و توش رو در نیاوردم ، اما این Engine جدید بازی هنوز هم یک مشکل کم جزئیات بودن Distance ها رو داره. البته اون قبلی تو نزدیک هم همینطوری بود اما این باز نزدیکش عالی هست. مثلا به طرف Whiterun که میاین خیلی میخوره تو ذوق تون چون بیشتر چمن زار هست کلا تپه ها خالیه خالی هستند مثله این بازی هایه دو نسله قبل.( امیدوارم ، یعنی امیدوارم قسمت هایه دیگه ی مپ اینطوری نباشه ، چون جدا RiverWood شاهکار بود از زیبایی )( چند وقت پیش به حامد گفتم اسم The Elder Scroll میاد گریم میگیره ، جدا گریم گرفت )
    کیفیت تکسچر ها پایین بود رو Xbox که طبیعی با این عظمت ولی امیدوارم رو PC بهتر باشه.
    تغییرات گیم پلی عالی بوده! فعلا زیاد نتونستم تعامل مردم و رفتارهاشونو بهم چون 100 ساعتی وقت میخواد اما درگیری ها با وجود باگ هایه فرآوان عالی هست. ( Darks Souls که سوم شخص هست سبکش اینقدر قشنگ طراحی نشده بود که این شده! )
    طراحی آب و هوا عالی هست طوری که حسشو بهت القا میکنه + برف و کوه ها و کوهستان ها فوق العاده ان.
    حالا تنها شهری که رفتم Whiterun بوده اما اونم اگه اون کم جزئیات بودن محیطش تویه PC درست بشه بقیش دیگه بماند بدجوری حماسی میشه!!! فکر کنم Winterhold و ... برسم سکته کنم! وااااو یاده قلعه های حماسی و تو صخره فرو رفته ی Dwarf ها میفتم با اون فضایه سرد و برفی و حماسی! خدا چقدر قشنگه!
    منو هایه بازی و کلا ... یکم از حالت کلاسیک در اومده و مدرنیزه شده به نظرم میتونست قشنگ تر باشه این یکم حالت Fable بهم دست میده البته مدله Item انتخاب کردن ایناش رو میگم ولی به نظره من باید یک مدل منویه کلاسیک با پیش زمینه ی برف و یخ و کاغذ هایه پاپیروس و ... درس میکردن ، البته اینم هست که منوها خیلی سری میان بالا و شیشه ایند طوری که جلو دیدتو نگیرند ولی من اون مدل کلاسیک و تطابق با منو رو خیلی بیشتر میپسندم.
    دوربین سوم شخص تو حالت Combat عالیه اما تویه حالت معمولی نصفه صفحه رو شخصیت میگیره ( اگه کسی میدونه که میتونی دوربین رو دورتر از شخصیت کنی بگه ) که تویه اون حالت اوله شخص رو بیشتر ترجیح میدم! یک جورایی Dead Space میشه!
    مپ! مپ یک جورایی عالیه یک جورایی... نمیدونم چجوری بگم کلا از مپ هایه 3d به خاطره سنگینیش و شلوغ شدنش و زاویه دار بودنش خوشم نمیام ، اما این خوب تو دلم نشسته! یکم منو یاده Civilization میندازه اون ابر هایی که بالا هست. اما یک جورایی احساس میکنم مپ کوچکتر هست نسبت به Cyrodiil هرچند که باید هم باشه اگه به نقشه ی Tamriel دقت کنین Cyrodiil خیلی بزرگتره. برا من که خوبه هرچه کوچکتر پر جزئیات تر. امیدوارم اینقدر جاهایه باستانی و تاریخی و Rune و... داشته باشه که تا 400 ساعت بنده رو ارضا کنه!
    با اسپل ها زیاد کار نکردم چون کلا خوشم نمیاد از اسپل و همیشه دوست دارم Warrior باشم حتی از Archer هم خوشم نمیاد زیاد دنگ و فنگ داره همیشه دوست دارم تانک و قوی باشم با آرمور زیاد چون خیلی راحت وسایلش تو بیشتر بازی ها پیدا میشه ( از جمله DA و خیلی از بازی هایه دیگه ) اما این سیستم جدیدش جالبه برام هرچند استفاده ی زیادی ازش نمیکنم.
    یکی از بهترین قسمت ها همین قسمت Skill ها هست به نظرم فوق العاده درست شده و کاملا برآزنده ی بازیه.
    اون همه پرک و اون Skill ها با حالت ستاره گونه و راحتش احساسه خوبی بهم دست میده حداقل میدونم این یک موردش یکم کلاسیک و Elder Scroll ای هست!
    صداگزاری بازی با اینکه عالی بود اما خیلی طبیعی هست! چجوری بگم من رفته بودم رویه کوهی دقیقا لبه پرتگاه برف میومد و زیرم رودخونه و روبه روم تا جایی که چشم کار میکرد جنگل و کوه بود. خلاصه جون میداد واسه یک آهنگ حماسی و شاهکار که ... صدایه برف و رودخونه و از اونور یک گرگ کلا زد تو حالم حالا نمیدونم چون کسی اینجا بود زیاد به صدا هایه محیطی و موسیقی محیط توجه نکردم اما خیلی زیبا میشه اگه اینطوری بشه .( یک چیزی مثله موزیک منویه بازی تویه بازی باشه... واااااااااای )
    داشتم تویه رودخونه راه میرفتم که یکدفهعه تعدادی ماهی دیدم که میپریدن اینور اونور جالب بود تویه همون چند ثانیه هم میشد بگیریشون. نمیدونم بازی قابلیت ماهیگیری هم داره یا نه! اگرم نداشته باشه مهم نیست چون کلا کاره وقت تلف کنی ای هست
    Smithing ، Alchemy و... قسمتی که من همیشه تو هر بازی ای ازش بدم میاد! میدونی چرا؟! باید Ingredient جمع کنی اون همه مدل هایه مختلف که تویه هر بازی ای یک جور هست تو Witcher ، WOW و ... این همه وقت باید بزاری بشناسیشون. بعد بری دنبالشون!! یادمه تویه Oblivion یک کوئست بود ماله گیاهان نادر بودش ، که یک کتاب بهت یارو میداد جاهایی که میشه پیداشون کرد رو میگفت ، خلاصه بعد خوندن اون فکر کنم 10 ساعت من وقت گزاشتم برا پیدا کردنشون چون وسط راه یکدفعه یک کوئستی ، جایه جالبی و ... پیدا میشد وقتمو میگرفت ... خلاصه پیر شدیم. این Ingredient ها و مواد لازم Smithing و... هم دقیقا همینجوری باید اینقدر وقت بزاری که چی! منم اصلا ازشون استفاده نمیکنم کلا اهل Potion و چیز هایه دست ساز و ... نیستم تو درگیری یادم میره بزنم اما خوب یکم که زیاد میشه میرم هموشونو درست میکنم بعد میفروشم که هم Skill هم زیاد شده هم شاید روزی واسه Boss یا هرچیزه دیگه ای بدردم بخوره Level ش.
    مشکل Skyrim ، به جز کم جزئیات بودنش تویه Xbox و تکسچر هاش که کاملا طبیعی هست + باگ ها...
    به نظرم بسیار بزرگ بودنش هست!! طوری که کسی ممکنه همون اول ببینه ( مثله یکی از دوستام ) دیوانه میشه بس که Skyrim بی نهایت بزرگه! اونهم ingredient اون همه مواد و گیاه و... تویه هیچ بازی ای ( مگر WOW ) نیستند حتی بعد از 30 ساعت بازی کردن DA و Witcher تمامه اینا رو من حفظ بودم اما تویه TES همیشه ای خدا این چیه دیگه اینو با چی قاطی کنم حالا چی درست میشه دست به کتاب خوندن و ... میشدم 4 تا چیز یادم میموند! یادمه تو Oblivion انواع و اقسام گل ها بود که فکر کنم تویه این بیشتر هم هست! بنفش نارنجی قرمز زرد ... حالا اونور میرفتی مزرعه یکدفعه انگار بازی عوض میشد! هویج پیاز کلم گل کلم نمیدونم ریحون ... اینور باز یک چیزایه دیگه! برگ درخت بودن بیشتر! میوه ها رو که دیگه نگو! آخه آدم جدا دیوانه میشه
    + این Discover کردن این مپ خلت میکنه! من که دوست دارم همه چیرو کامل برم! مثله Oblivon میشه واسم که 60 70 ساعت بازی کردم و اینقدر Side Quest حل کردم که بازی اصلی یادم رفت! هنوز که هنوزه تموم نشد اون بازی و Side Quest هاش چی باشه این که بی نهایت... فکر کنم اصلا بازی رو نتونم تموم کنم
    خوب دیگه زیاد حرف زدم. از همه ی عزیزان میخوام که این RPG شاهکار رو که فکر کنم بیشترین میانگین امتیاز رو تو کله RPGها داشته باشه ( جز چندتا مثله Oblivion فکر کنم 96 شد و ME2 که اصلا RPGش بدرد باباش میخورد و شاید 1 ای دیگه ) بازی کنن. دیدتون به بازی عوض میشه کلا. عظمت + آزادی + تنوع + گیم پلی + زیبایی + هوش مصنوعی = The Elder Scroll .
    100% میطمئنم این بازی جایه Fallout 3 رو به عنوان بهترین بازیه RPG عمرم میگیره.
    هنوز سره بحثم هستم : Diablo 3 vs Skyrim : Which one is better?

15. 9 کاربر از 779 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز Scary Feelings's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2008
    محل سكونت
    دور از خودم تا جایی که امکان داره

پيش فرض

دمت گرم شرمنده خدایی , هرچی میگشتم پیدا نمیکردم , الان رسیدم یه جایی با این پیرمرد و دختره رفتیم یه کوُست انجام بدیم , رفتیم تو یه غاری , اونجا یه پازل دیگه هست , شکلاش عجیب غریبه , دختره گفت باید این پازل یه ربطی به این پل داشته باشه , اما هرچی میچینمش اتفاقی نمیوفته !

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •