تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 82 از 227 اولاول ... 327278798081828384858692132182 ... آخرآخر
نمايش نتايج 811 به 820 از 2267

نام تاپيک: Mass Effect 3

کاربر فعال آفيس soroosh_cz's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2007
    محل سكونت
    روناش

پيش فرض

درایور جدید انویدیا ورژن 295.73 که امروز منتشر شده تنظیمات Mass Effect 3 و Skyrim را بهتر میکند
    متن منبع رو وقت نداشتم ترجمه کنم ؛ چیز خاصی هم ننوشته بود خودتون بخونید
    لینک دانلود ( * ها رو بردارید ) :

کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    منبع :
    [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
    برای دوستانی که ممکنه مشکل داشته باشن و میخوان راحت دانلود کنن، فایل ها رو ریموت کردم توی هیپ فایل، میتونید از اونجا دانلود کنید:
    32 بیت:
    کد:
    64 بیت:
    کد:

2. 4 کاربر از soroosh_cz بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز AlexMercer's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2010
    محل سكونت
    کرج

پيش فرض

طبق صحبت هایی که با حسین نازنین داشتم تصمیم گرفتم اطلاعات جدید رو از این به بعد داخل اسپویلر بزارم چون شاید حتی یک خبری که تنها 1 درصد اسپویل داره برای یک سری از دوستان آزاردهنده باشه .

اطلاعات جدید مایک گمبل در مورد From The Ashes . درصد اسپویل 5 درصد: شامل محل پیدا کردن جسد پروتئون.

محتوای مخفی: From The Ashes 
    DLC اول مس افکت 3 که در روز پخش بازی منتشر میشه FROM THE ASHES نام داره. این DLC حاوی:

1- یک یار از نژاد باستانی پروتئون

2- ماموریتی در EDEN PRIME ( از نسخه 1 تا بحال در بازی از این کالونی استفاده نشده بود ، در نسخه 1 و در مرحله اول بازی در پی یافتن یک BEACON متعلق به پروتئون ها که الاینس تصمیم گرفته برای درک بهتر پروتئون ها و پیشرفت بیشتر ازش استفاده کنه شپرد رو میفرسته تا بیکون رو تصاحب کنه اما ارتباط شپرد با BEACON باعث نابودی بیکون میشه. دیدن یک ریپر برای اولین بار ،دیدار با سارن و البته پیوستن اشلی به تیم همه در مرلحه اول و در این کالونی اتفاق می افته.)

3-اسلحه ای جدید

4- یک لباس اضافه برای تمامی SQUAD MATE ها.

این DLC توسط یک تیم جدا ساخته شده و اتمام مراحل تولیدش بیشتر از بازی اصلی طول کشید . نداشتن اینDLC چیزی از بازی کم نمیکنه و هنوز بازی اصلی به اندازه کافی بزرگ هست. قیمت DLC در ایکس باکس 800 امتیاز و در کامپیوتر 10 دلاره.

در روزهای آینده تصاویر و کلیپی در مورد این DLC پخش میشه.
    Last edited by AlexMercer; 23-02-2012 at 03:49.

4. 8 کاربر از AlexMercer بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Jan 2007
    محل سكونت
    روناش

پيش فرض

طبق صحبت هایی که با حسین نازنین داشتم تصمیم گرفتم اطلاعات جدید رو از این به بعد داخل اسپویلر بزارم چون شاید حتی یک خبری که تنها 1 درصد اسپویل داره برای یک سری از دوستان آزاردهنده باشه .

اطلاعات جدید مایک گمبل در مورد From The Ashes . درصد اسپویل 5 درصد: شامل محل پیدا کردن جسد پروتئون.

محتوای مخفی: From The Ashes 
    DLC اول مس افکت 3 که در روز پخش بازی منتشر میشه FROM THE ASHES نام داره. این DLC حاوی:

1- یک یار از نژاد باستانی پروتئون

2- ماموریتی در EDEN PRIME ( از نسخه 1 تا بحال در بازی از این کالونی استفاده نشده بود ، در نسخه 1 و در مرحله اول بازی در پی یافتن یک BEACON متعلق به پروتئون ها که الاینس تصمیم گرفته برای درک بهتر پروتئون ها و پیشرفت بیشتر ازش استفاده کنه شپرد رو میفرسته تا بیکون رو تصاحب کنه اما ارتباط شپرد با BEACON باعث نابودی بیکون میشه. دیدن یک ریپر برای اولین بار ،دیدار با سارن و البته پیوستن اشلی به تیم همه در مرلحه اول و در این کالونی اتفاق می افته.)

3-اسلحه ای جدید

4- یک لباس اضافه برای تمامی SQUAD MATE ها.

این DLC توسط یک تیم جدا ساخته شده و اتمام مراحل تولیدش بیشتر از بازی اصلی طول کشید . نداشتن اینDLC چیزی از بازی کم نمیکنه و هنوز بازی اصلی به اندازه کافی بزرگ هست. قیمت DLC در ایکس باکس 800 امتیاز و در کامپیوتر 10 دلاره.

در روزهای آینده تصاویر و کلیپی در مورد این DLC پخش میشه.
    جالبه.
      محتوای مخفی: گیر میدید ها! 
    Eden Prime جای باحالیه برای این DLC و احتمالا با نسخه ی 1 و اتفاقاتی که توش افتاد هم مربوط بشه (منظورم دیدن ویژن و ... هست). راستی، چرا گفتی شامل پیدا کردن جسد پروثیَن؟ مگه مرده؟ منظورت بدنش بود؟

قیمتش هم هر چی میخواد باشه. ما که راحتیم اونقدر قدرت داریم که 499$ رو با یه پچ ساده بکنیم 0$ ، اینم روش
    Last edited by soroosh_cz; 23-02-2012 at 21:21.

6. 3 کاربر از soroosh_cz بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Mar 2010
    محل سكونت
    کرج

پيش فرض

جالبه.
    .................

قیمتش هم هر چی میخواد باشه. ما که راحتیم اونقدر قدرت داریم که 499$ رو با یه پچ ساده بکنیم 0$ ، اینم روش
    دوست من بزار توی اسپویلر اون قسمت رو هرچی من گذاشتم توی اسپویلر شما اسپویل کردی!!!

نه در حالت کماست . کلمه مترادف بهتری پیدا نکردم. شاید باید میگفتم پیکر یا....

8. 6 کاربر از AlexMercer بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Mar 2010
    محل سكونت
    کرج

پيش فرض

من فایل های صوتی دمو رو استخراج کردم( پس از اینکه دیدم تو فروم مس افکت اینکارو کردند) و صدای پروتئون رو شنیدم

اگر خواستین بشنوین بگین اپ کنم.

محتوای مخفی: . 
    صدا و لهجه افتضاح!!!!دانلود نمیکنم!!! خیلی بده

10. 3 کاربر از AlexMercer بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

حـــــرفـه ای mjorh's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2009
    محل سكونت
    !Arkham City

پيش فرض

Unboxing Trailer

http://www.mediafire.com/?rdahss57yy737h3

به امید این روز!

کاورش خیلی باحاله ...

12. 9 کاربر از mjorh بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Moderator vahidgame's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2010
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

این چند روز مونده به انتشار بازی رو دارم سعی می کنم با شماره 2 سر کنم. واقعا انتظار برای این شماره سرنوشت ساز خیلی سخته!
    بازی های دیگه هم که این چند وقت اخیر اومدن رو دارم سعی می کنم تموم کنم تا دیگه زمان انتشار بازی فقط وقتم برای اون باشه. جالبه همزمان با انتشار اون دیگه بازی خاص بزرگی تا چند وقت نمیاد و بهترین موقع برای انتشار بازی همین موقعست مخصوصا برای ایرانی ها که نزدیک عیده و فکر کنم تا آخر عید هم مشغول بازی اون باشن

فقط امیدوارم دوباره این EA از اون تاثیر های منفی توی بازی های Bioware نذاشته باشه یعنی مثل DA2... جالبه بعضی ها که مولتی پلیر زیاد بازی می کنن ازشون سوال کردم زیاد از مولتی پلیر راضی نبودن و حتی بعضی ها می گفتن ضعیفه! حالا بازی در حد شاهکار که حداقل هست و همون فقط داستاتش برای از هوش بردن بعضی ها کافیه ولی اگه بخش مولتی پلیر بازی نداشت شاید در نهایت باعث میشد موفقتر بشه. کلا این قضیه مولتی پلیر کار EA بوده و احتمالا برای سود بیشتر...

یه نکته مهم هم که باید رعایت کنید همین بحث اسپویل کردن مطالبه که دیگه مخصوصا بعد انتشار بازی این خیلی مهمه و کوچکترین چیز ها اگه توی اسپویلر قرار داده نشه و یه نفر که عاشق بازیه ببینه باعث نابودی اون فرد میشه!
    برای این کار هم فقط از این دکمه ( ) استفاده کنید. این که یه مطلبی از داستان بازی رو سفید بنویسید و بعدا یه نفر اونو نقل قول کنه و کل داستان بازی لو بره ( که قبلا توی تاپیک بتمن همچین اتفاقی افتاده بود) یا یه نفر یه سوالی رو توی اسپویلر بپرسه بعد نفری که می خواد جواب بده جواب اون رو توی اسپویلر نذاره و به طور کلی همچین چیزایی هم اصلا قابل قبول نیست...
    پس اینا رو حتما در نظر داشته باشید

14. 11 کاربر از vahidgame بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Mar 2010
    محل سكونت
    کرج

پيش فرض

کرک نشدن syndicate تا به الان و همچنین به روز شدن فیفا 12 تنها از طریق اوریجین یکم منو ناراحت میکنه. چون احتمال داره دیگه dlc ها به صورت قبل لینک مستقیم نداشته باش دانلود کنی و مستقیم فقط از اوریجین قابل دانلود باشه که اگر اینطوری بشه باید چشم انتظار حرکت مثبت شکر ها بود!

16. 4 کاربر از AlexMercer بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

حـــــرفـه ای Sam Fisher 11's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2006
    محل سكونت
    فیس فود

پيش فرض

دموشو از نتورک گرفتم ومولتی و سینگلشو تستیدم...
    لاکردار گرافیکی داره هــــا....
    رو پلی استیشن بی نقصه...با وجود محیط های بزرگ اما وضوح عالیه...همه چیز صیقل زده و شفاف و عالی. لگ هم نداشت.
    تو دمو بخش اکشن رو رفتم دو مد داستان و آر پی جی هم داش که نرفتم. نمیدونم چرا ولی گیم پلی دموش به نظرم برای یه دمو طولانی اومد: دی
    اول بازی یکم زیادی هالیوودی بود ولی صحنه هارو قشنگ درآورده بودن...

مولتی بازی هم که شدیدا خشک و بی روح...اصلا حال نکردم. با گیرز هم حتی مقایسه نمیکنم چون پایین تر از این حرفاست... . اما به نظرم کسایی که فنه بازین اگر سخت نگیرن ازش لذت میبرن.

18. 14 کاربر از Sam Fisher 11 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Jan 2007
    محل سكونت
    روناش

پيش فرض

دوست من بزار توی اسپویلر اون قسمت رو هرچی من گذاشتم توی اسپویلر شما اسپویل کردی!!!

نه در حالت کماست . کلمه مترادف بهتری پیدا نکردم. شاید باید میگفتم پیکر یا....
    روی چشم، فقط شما سوتی ما رو هم از توی نقل قول اسپویل کن

کرک نشدن syndicate تا به الان و همچنین به روز شدن فیفا 12 تنها از طریق اوریجین یکم منو ناراحت میکنه. چون احتمال داره دیگه dlc ها به صورت قبل لینک مستقیم نداشته باش دانلود کنی و مستقیم فقط از اوریجین قابل دانلود باشه که اگر اینطوری بشه باید چشم انتظار حرکت مثبت شکر ها بود!
    اصلا تو فکر نباش، بازی های معروف رو روی هوا میزنن شکرها یعنی هزار روش پشت سر هم نیاز باشه انجام میدن تا بازی رو شک کنن، در اینصورت یه کلی دعا نصیبشون میشه (چونکه این کارشون امر خیر هست و دید مالی ندارن )

20. 5 کاربر از soroosh_cz بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •