باهاتون موافقم دوست عزیزگلهای بازی اینتر و بایرن کلهم اجمعین اتفاقی بودن![]()
![]()
آرسنال - Arsenal
اینتر - Inter
بارسلونا - Barcelona
بایرن مونیخ - Bayern Munich
تاتنهام - Tottenham
چلسی - Chelsea
شاختار دونتسک - Shakhtar Donetsk
شالکه - Schalke
رئال مادرید - Real Madrid
رم - Roma
کپنهاگن - Copenhagen
لیون - Lyon
مارسی - Marseille
منچستر یونایتد - Manchester United
میلان - Milan
والنسیا - Valencia
باهاتون موافقم دوست عزیزگلهای بازی اینتر و بایرن کلهم اجمعین اتفاقی بودن![]()
![]()
خداییش بی طرفانه گفتم
عجب ضربه هنرمندانه ای زد پاندف !
یاد گل دل پیرو به آلمان افتادم ...
اينتر بايرن گالري اشتباهات دفاعي بود و هرچند سهم اينتر از اين اشتباهات بيشتر بود اما به علت گل نزدن ، بايرن محكوم شد به گل خوردن
بايرن ميتونست نيمه اول كار رو تموم كنه ولي استفاده نكرد و كمي هم غير حرفه اي عمل كردن و بعضي مواقع بيخيال بازي ميكردن
كه هيچوقت در ذات فوتبال آلمان سابقه نداشت
كلا نيمه اول بايرن بهتر بود و نيمه دوم اينتر
البته انصافا به دور از هر مسئله اي برتري اينتر در نيمه دوم تاكتيكي نبود
انگيزه سهم بيشتري در برتري نيمه دوم اينتر داشت تا مسائل تاكتيكي
در كل با اينكه بازي هيجان زيادي داشت اما كيفيت چنداني نداشت
و در سطح اول اروپا نبود
بايرن در روزي كه ميتونست راحت ببره از ذات فوتبال آلماني دور شد و فوتبال رو جدي نگرفت كه در اين بين فكر ميكنم مربي و بازيكناي غير آلماني بايرن مثل روبن و ريبري سهم بيشتري داشتن
پ.ن: نميشه گفت فيلمبرداري بد اما چقدر كارگرداني ضعيفي داشت اين بازي
صحنه آهسته خطا رو نشون ميداد اما موقعيتهاي خطرناك رو بيخيال شده بود
کسری جان منم به تو و تمام طرفدارای اینتر تبریک میگم.
واسه من فرقی نمیکرد کدوم تیم بالا بیاد، جفتشون رو دوست داشتم.
اما دیگه فکر کنم الان همه ی ما این جمله تو ذهنمون چرخ میزنه که: تیمی که گل نزنه، گل میخوره!
برـــــــــــــــــــــــ ــدــــــــــــــــــــــ یــــــــــــــــــیا کجایی؟؟؟؟؟؟
---------- Post added at 01:58 AM ---------- Previous post was at 01:57 AM ----------
![]()
آقا ما مهمونی بودیم. بعد از 2-2 یه چند دقیقه ای نگاه کردم و بعدش اومدیم.
گل سوم رو ندیدم.
کسی لینک مستقیم داره دانلود کنیم؟؟؟
در ضمن تبریک به اینتری ها و منچستری ها.
ولی بایرن هم حیف شد.
موافق نیستم... به نظرم نیمه دوم اینتر میانه میدون رو خیلی خوب در دست داشت، واسه همین خیلی بهتر از بایرن توپ رو به چپ و راست خط حملش منتقل کنه و چون احتیاج به گل داشت حملات همه جانبهه بود... این وسط کافی بود که یکی از بازیکنا یه پاس اشتباه میداد... بایرن سریع می رفت فاز ضد حمله که انصافا هم ضد حملات خطرناک بود...البته انصافا به دور از هر مسئله اي برتري اينتر در نيمه دوم تاكتيكي نبود
ضمن اینکه تعویض روبن به نظر من اشتباه بود... شاید اگه روبن تو زمین می بود، الان بایرن تیم صعود کرده می بود...
چقدر قاطع ...
حسين جان نزن هر چي تو بگي
جداي از شوخي
به نظر من نيمه دوم اصلا بازي شكل خاصي پيدا نكرد كه تيما بخوان توي تاكتيكاشون عمق پيدا كنن
تعداد پاسها خيلي كم بود
داداش . روبن مصدوم شد. یه صحنه نشون داد که کنار دکتر مولر بود . یعنی فکر میکنین فان خال یانقدر تعطیله که روبی رو بکشه بیرون ؟
========
بایرن به تک روی و بی دقتی بازیکناش باخت . نیمه اول باید 4 تا میزد . چون اختلاف 1 گل موند اینتر روحیه شو نباخت .
جناب برنو هم که دیگه نوبره ماشالله . نیمه دوم اینتر نیاز به گل داشت و باید حمله میکرد . گل اول هم که آفساید . لگد تیاگو موتا هم به روبن نادیده گرفته شد .
فوتبال بی رحمیشو نشون داد .
شب خوش![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)