تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 82 از 639 اولاول ... 327278798081828384858692132182582 ... آخرآخر
نمايش نتايج 811 به 820 از 6384

نام تاپيک: | گفتگو درباره بانک‌ها و امور بانکی |

داره خودمونی میشه masoud79's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2008

پيش فرض

ببخشید دوست عزیز که زیاد سوال میکنما
    بانک ملت؟
    مگه نگفتی بانک قرض الحسنه مهر این وامو میده؟
    بعدشم بعید میدونم این بانکای معروف فقط با گرفتن 4% کارمزد وام بدن!
    خوب اره,بانک ملتم وام میده شما میونید سوال کنین من زیاد پیگیر این وام نشدم فقط یه استعلام گرفتم. بانک کشاورزی یه وامه تعمیر مسکن به مبلغ 1میلیون میده که باید 350تومان برایه6ماه بذارین که اقساطشم یادم باشه 28تومانه.واسمه من که این جور وام ها خیلی خوبن عجله ایم ندارم من بیشتر پیگیر وامهایی هستم که کارمزدی هستن و سودی مثله وام های بانک قرض الحسنه میده و کشاورزی فقط زمانه انتظار دریافت وام یه خورده زیاده واسه من ک عجله ا یی هایی برایه دریافت وام ندارم خوبه.نمی دونم چه شما نیازتون چه قدر فوری.
    Last edited by masoud79; 03-02-2012 at 14:23.

2. این کاربر از masoud79 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز alone one's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2011
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

خوب اره,بانک ملتم وام میده شما میونید سوال کنین من زیاد پیگیر این وام نشدم فقط یه استعلام گرفتم. بانک کشاورزی یه وامه تعمیر مسکن به مبلغ 1میلیون میده که باید 350تومان برایه6ماه بذارین که اقساطشم یادم باشه 28تومانه.واسمه من که این جور وام ها خیلی خوبن عجله ایم ندارم من بیشتر پیگیر وامهایی هستم که کارمزدی هستن و سودی مثله وام های بانک قرض الحسنه میده و کشاورزی فقط زمانه انتظار دریافت وام یه خورده زیاده واسه من ک عجله ا یی هایی برایه دریافت وام ندارم خوبه.نمی دونم چه شما نیازتون چه قدر فوری.
    یکم فوری هس اما به صورت کارمزدی باشه،یعنی تقریبا وام قرض الحسنه بگیرم خیلی بهتره
    البته یه چیزی
    تو اون موردی که شما گفتی 500 میخوابونیم و ماهی 80 تومن ،3ساله برمیگردونیم فقط کارمزد نیس،سودم دارن میگیرن،چون بعد 3 سال 880 تومن به جز اون 2 میلیون که گرفتیم باید برگردوند
    بعدشم فک کنم فقط از یه بانک بشه وام با کارمزد 4% برداشت،یعنی قرض الحسنه ای،چون من سایت بانکارو که میدیدم تو شرایطش گفته بود نباید همزمان از بانک دیگه ایم وام قرض الحسنه گرفته باشین
    دوست عزیز یه جمع بندی بکنم حرفای شمارو
    شما گفتی بانک کشاورزی دوتا وام با کارمزد 4% درصد داره
    یکی بانوان که 750 واسه 6 ماه میخوابونی و یکیم 350،تو همین مدت که اولی 2 تومن واسه بانوان و دومی 1 تومن واسه تعمیر مسکن میده،درست فهمیدم؟
    اینا دیگه بجز کارمزد ،سود که نمیگیرن؟
    بانک قرض الحسنه مهر هم اگه 10 میلیونو 3 ماه بخوابونی و یا 5 میلیونو 6 ماه،5 میلیون وام میده با کارمزد 4%،بدون سود اونم،درسته؟
    اگه 500 تومنم افتتاح حساب کنم که نمیدونم بعد چن ماه،یه وام 2 میلیونیم با کارمزد 4%،بدون سود میده،اینم درست فهمیدم؟

ببخشید که دوست من اینهمه وقتتو میگیرم
    خودت میدونی شعب خوب جواب آدمو نمیدن و میپیچونن آدمو،پیدا کردن شخصی مثه شما که تجربه داشته باشه خیلی گران بهاست ...
    خلاصه از سوالای زیادم شرمنده

تاريخ عضويت
    Oct 2008

پيش فرض

یکم فوری هس اما به صورت کارمزدی باشه،یعنی تقریبا وام قرض الحسنه بگیرم خیلی بهتره
    البته یه چیزی
    تو اون موردی که شما گفتی 500 میخوابونیم و ماهی 80 تومن ،3ساله برمیگردونیم فقط کارمزد نیس،سودم دارن میگیرن،چون بعد 3 سال 880 تومن به جز اون 2 میلیون که گرفتیم باید برگردوند
    بعدشم فک کنم فقط از یه بانک بشه وام با کارمزد 4% برداشت،یعنی قرض الحسنه ای،چون من سایت بانکارو که میدیدم تو شرایطش گفته بود نباید همزمان از بانک دیگه ایم وام قرض الحسنه گرفته باشین
    یکی بانوان که 750 واسه 6 ماه میخوابونی و یکیم 350،تو همین مدت که اولی 2 تومن واسه بانوان و دومی 1 تومن واسه تعمیر مسکن میده،درست فهمیدم؟
    بانک قرض الحسنه مهر هم اگه 10 میلیونو 3 ماه بخوابونی و یا 5 میلیونو 6 ماه،5 میلیون وام میده با کارمزد 4%،بدون سود اونم،درسته؟
    اگه 500 تومنم افتتاح حساب کنم که نمیدونم بعد چن ماه،یه وام 2 میلیونیم با کارمزد 4%،بدون سود میده،اینم درست فهمیدم؟

ببخشید که دوست من اینهمه وقتتو میگیرم
    خودت میدونی شعب خوب جواب آدمو نمیدن و میپیچونن آدمو،پیدا کردن شخصی مثه شما که تجربه داشته باشه خیلی گران بهاست ...
    خلاصه از سوالای زیادم شرمنده
    اگه وامه بدونه بره میخای بگیریی بانک قرض الحسنه مهر خوبه,باک ملت بعد از یک ماه وامو بهتون پرداخت می کنه
    بانکه ملتم چون آشنا هستن زودترم میتونسم بگیرم که دیگه پیگیرش نشدم .موسسه قرض الحسنه مهر هم بدون سود وام میده و فقط کارمزد میگیره یه بانکدیگه هم هست بانک قرض الحسنه رسالت اونم وامهاش بدونه سوده.بهترین کار اینه که برین سوال کنین .

5. این کاربر از masoud79 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز alone one's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2011
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

اگه وامه بدونه بره میخای بگیریی بانک قرض الحسنه مهر خوبه,باک ملت بعد از یک ماه وامو بهتون پرداخت می کنه
    بانکه ملتم چون آشنا هستن زودترم میتونسم بگیرم که دیگه پیگیرش نشدم .موسسه قرض الحسنه مهر هم بدون سود وام میده و فقط کارمزد میگیره یه بانکدیگه هم هست بانک قرض الحسنه رسالت اونم وامهاش بدونه سوده.بهترین کار اینه که برین سوال کنین .
    بله حق باشماست
    مرسی که با حوصله به سوالام جواب دادی
    فقط این قسمتم بگو درست برداشت کردم یا نه

تاريخ عضويت
    Oct 2008

پيش فرض

بله حق باشماست
    مرسی که با حوصله به سوالام جواب دادی
    فقط این قسمتم بگو درست برداشت کردم یا نه
    خواهش می کنم.
    درسته دوست عزیز.

8. این کاربر از masoud79 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز amin_fixfox's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2008
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

سلام

یه سایت پرداخت اینترنتی هست به اسم زرین پال
    [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

چقدر مطمئنه؟ لطفا یه منبعی، سایتی دولتی - بانکی ای، چیزی بگید که قابل اعتماد بودنش رو نشون بده

ممنون

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Jul 2007

پيش فرض

دوست عزیزم مطمئن باش که زرین پال کارش درسته و نظارتش از بانکهای خصوصی و دولتی مون بیشتر با اینکه بانک نیست من از همون موقعی که اومد باهاش کار میکنم تا الان موردی هم نداره

حـــــرفـه ای alex_pk's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2004
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

سلام
    موقع خرید اینترنتی از درگاه سامان وقتی کلیک میکنم می نویسه
    Redirection to Saman Bank , Online Payment

و همینجوری می مونه.
    سرعت نت هم بالاست.

مشکل چیه؟

حـــــرفـه ای alex_pk's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2004
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

از اینترنت بانک ملت چطور میشه به حساب دیگه آنی پول واریز کرد؟ (مثلا سامان)
    قبلا راحت میشد
    الان وقتی میخوام واریز کنم از طریق این قسمت اقدام می کنم :

حواله اینترنتی
    ولی اخطار میده
    شماره حساب(شبا) دريافت كننده وجه معتبر نيست.
    و جا هم به اندازه کافی نداره که شماره شبا رو بزنم. (کلا 16 رقم جا داره) اونجا چیو باید وارد کنم؟

ضمنا اگر ممکنه یکی لطف کنه در مورد این نوع حواله ها توضیح بده:
    ساتنا
    پایا

ممنون.

کابر فعال انجمن لوازم صوتی و تصویری ghahremanimehdi's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2008
    محل سكونت
    !ashfield

پيش فرض

از اینترنت بانک ملت چطور میشه به حساب دیگه آنی پول واریز کرد؟ (مثلا سامان)
    قبلا راحت میشد
    الان وقتی میخوام واریز کنم از طریق این قسمت اقدام می کنم :

حواله اینترنتی
    ولی اخطار میده
    شماره حساب(شبا) دريافت كننده وجه معتبر نيست.
    و جا هم به اندازه کافی نداره که شماره شبا رو بزنم. (کلا 16 رقم جا داره) اونجا چیو باید وارد کنم؟

ضمنا اگر ممکنه یکی لطف کنه در مورد این نوع حواله ها توضیح بده:
    ساتنا
    پایا

ممنون.
    با حواله شتاب-سحاب انتقال بده البته اینترنتی سقف داره . فکر کنم سقفش 3 تومنه.

14. این کاربر از ghahremanimehdi بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •