میتونید ازبرنامه GenuineCheck مایکروسافت استفاده کنید برای اینکه ببینید ویندوز اکتیو شده یا که ازبرنامه Product Key Explorer استفاده کنید![]()
میتونید ازبرنامه GenuineCheck مایکروسافت استفاده کنید برای اینکه ببینید ویندوز اکتیو شده یا که ازبرنامه Product Key Explorer استفاده کنید![]()
سلام.من لپ تاپ ASus با كانفيگ زير دارم:
Core I 7
Ram8
graphic 2gig
750 hdd
ولي نميدونم چرا بازم وقتي ويندوز ميخاد لود بشه.بالاي 90 ثانيه ميشه...چيكار كنم سه سوته بالا بياد
براي اينكه سرعت خيلي بالايي تو ويندوز سون داشته باشم باس چيكار كنم؟
با تشكر.
اگرمنظورتون لود سیستم که باید درایور c خودتون دیفرگ کنید من برنامه O&O Defrag پیشنهاد میدم از برنامه soluto هم میتونید استفاده کنید اما اگر منظورتون اینه که دیر برنامه های ویندوز بالا میاد از فایل پست پایین استفاده کنیددرضمن رجیستری خودتونم دیقرگ بعلاوه فیکس کنیدسخت افزاری هم که با گذاشتن یک هارد ssd لپ تاپ تاثیرش میبینید
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
سلام دیگه برای من علامت جنیو نمی اد من remove wat رو ریختم چراااااااااااااااااااا؟؟؟ ؟؟؟
اگرویندوزاون الان بصورت تریال که از کرک پست پایین استفاده کنید
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
سلام من می خوام ویندوز 7ام رو جینیین کنم چه کار کنم؟ در ضمن ویندوزم پروفشنال 64 بیتی هست و از اول ترایل نبود. و از سایت تبیان قبلا دانلودش کردم.
پیشاپش سپاس گذارم.
سلام
ویندوز 7سون سر 2 ساعت ریستارت میشه چکار کنم ؟
(ویندوز سون 32 ultimate با کرک لودر 2.8 هم رجیستر کردم و بعدش هم ریمو وات نصب کردمنمیدونم دیگه چکار کنم ؟؟؟ )
دوستان یه سوال
من میخوام یه لپتاپ بخرم
فروشنده گفت ویندوزش اورجینال هست
حالا سوالم اینه که از کجا موقع خرید بفهمم که ویندوز اصل هست یا نه؟
پشت لپتاپ سریال لایسنس مایکروسافت ویندوز چسبوندن.
موقعی هم که لپتاپو واسه بار اول روشن میکنید ویندوز تازه شروع به نصب میشه.
از لودر پست اول این تاپیک استفاده کنید.
سلام
پست اول همین تاپیک رو بخونید.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)