کسی میتونه یه مقدار اطلاعات در باره مقدار پروتئینی که باید مصرف کنم به من بده؟
کسی میتونه یه مقدار اطلاعات در باره مقدار پروتئینی که باید مصرف کنم به من بده؟
[QUOTE=3alimx;6249276]حالا چرا کلمه رو " بخور " رو یه خط پایین تر نوشتی ؟
خودت بخور ! بی ادب ! : دی
ما دست خودمون نیستا!! کلا عادت کردیم که این طوری برخورد کنیم باهم دیگه.من که خیالیم نیست ولی بخدا همین طرز برخورده که نمیزاره تاپیک جون بگیره.خیلی از بچه ها واسه همین چیزا بیخیال میشن نمییان بالا.اونوقت ضررشو خودتون میبینید که از اطلاعاتشون محروم میشید!!! میخوام اینو بگم که خواهشمندیم حرف حاشیه ای بی ربط نزنید لطفا.
Last edited by deadboy; 14-07-2011 at 13:51.
اول باید ببینیم منظور از این بدنسازی که شما میگی چیه؟بهتر بگم براچی میریم باشگاه؟هدفمون چیه؟اگه واقعا تفننی میریم که هیچ ولی اگه نه شک نکن که لازمه.ببین همونیم که میگه نه مکمل بده اخه و از این حرفا و میره باشگاه تا یه جایی بهش حال میده ولی بعدش میرسه به یه جایی که دیگه هرچی زور میزنه بدنه تکون نمیخوره(قفل میشه)اینجاس که میگن طرف بدنش شوک میخواد.حالا شوک چیه؟همون مکملس!کلی براتون بگم بدنسازی نصف تمرینه نصف تغذیه.حالا هرچقدرم که تمرین خواب باشه ولی تغذیه نداشته باشی هیچی نمیشی.
مکملم باعث میشه نیمه تغذیه کامل بشه.
چرا که نه؟افراد معمولی 0.8 گرم به ازای هر کیلو وزن بدن در روزافراد پرتحرک 1 گرمورزشکار استقامتی 1.2 تا 1.4 گرمورزشکار قدرتی 1.5 تا 2 گرمورزشکار حرفه ای بالای 2 گرممنبعشم انجمن تغذیه آمریکاس ADAالبته واسه اونایی که میخوان ورنشونو تغییر بدن یه خورده بالا پایین داره.
یعنی در کل 3هفته رفتی باشگاه؟؟این چیزاییم که گفتید تو همین3هفته مصرف کردی!!!خوب نوکرتم اشتباه کردی دیگه،باید دست کم 2ماهی تمرین میکردی تا بدنت تشنه میشد بعد مکمل میخوردی.حالام مشکلی نیست میتونی با بدنسازی به هدفت برسی فقط یه خورده پشتکار میخواد.ولی اینطوری نمیشه باید بری یه مربی آس بدنتو ببینه یه برنامه درس درمون برات بنویسه شروع کنی به تمرین.
نمیدونستم ای موضورو تو کدوم یکی ازجوابا بنویسم ولی یه کتابی هست به اسم آناتومی پرورش اندام نشر بامداد.کتاب بدی نیست اکثر حرکاتو با دامنه حرکتیشون با شکل توضیح کامل داده.نمیدومم شاید تو اینترنتم بشه پیداش کرد.جز واحدای بچه های تربیت بدنیم هست آشنا داشته باشید حتما داره.یه نیگایی بهش بندازین ضرر نداره.
راستش نفهمیدم من جزو کدوم گروه میشم
من میخوام پاورلیفتینگ رو کارکنم. وزنه ای که بر میدارم معمولا حدود هفتاد هشتاد درصد رکوردم هست و خوب بعضی وقتها هم رکورد گیری میکنم. یکی از دوستان که خودش چند ساله این ورزش رو انجام میده گفت باید به ازای هر کیلوگرم از وزنت ، 4 گرم پروتئین بخوری. میخواستم ببینم درست میگه یا نه
راستش منم منظور شمارو نفهمیدم!!!
شما میخوای رکوردت بره بالا؟منظورم اینه که الان هدفت چیه که میخوای رژیم پروتئین بگیری؟
اصلا چند کیلویی؟رکوردات چقدری هستن؟
نه ، من رژیم پروتئینی نمیخوام بگیرم میخوام پروتئین به اندازه کافی بخورم. اینم به خاطر همون حرف دوستم که گفت اگه بخوای این ورزش رو انجام بدی باید 4 گرم پروتئین به ازای هر کیلو از وزنت بخوری وگرنه آسیب میرسونی به مفصل هات
من قدم حدود 180 و وزنم 73 کیلوئه در ضمن وزنم به طور متناسب تقسیم نشده تو بدنم یعنی روی شکمم چربی دارم.
خوب آره ، همه میخوان رکوردشون بره بالا ، چه سوآلی میپرسیشما میخوای رکوردت بره بالا؟
سلام
دوستان بین مدل های که تو ماهواره تبلیغ محصولات رو می کنن با بدنسازا فرقی هست؟!
اون مدل ها چیکار کردن که هیکلشون اونجوری شده؟یعنی مثلا در کنار بدنسازی ورزشه دیگه ای هم کردن؟
من خودم 3 روز تو هفته میرم بدنسازی,3 روز دیگشم میرم کونگفو(البته این کونگفو زیاد جنب و جوش نداره ,انرژی زیادی مصرف نمیکنه)
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)