تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 82 از 97 اولاول ... 327278798081828384858692 ... آخرآخر
نمايش نتايج 811 به 820 از 962

نام تاپيک: آموزش ورود به منوی مخفی تلویزیون های جدید LG

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Aug 2010

پيش فرض

سلام
    روی برد و در کنار ای سی نوشته :
    Ic100
    بازم خودتون می دونید به نظر من که نسبتا ریسک داره ... خوبی پروگرامر و کلیپس بکاپ گیری و عدم لحیم کاری بود ... در هر صورت قیمت این ای سی حدودا 2 تومن هست...

سلام
    برای پرگرام کردن آی سی جدید به فایل ایپرام tv هم نیاز هست من نتونستم اون رو پیدا کنم در ضمن برای تغییر کشور چطور اون رو در فایل ایپرام فعلی پیدا کنم ؟
    هرچند که از هرکی پرسیدم می گفتن ربطی به ایپرام نداره و آی سی فلش باید دوباره برنامه ریزی بشه

پروفشنال !As@d's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2006
    محل سكونت
    Vavan

پيش فرض

سلام
    برای پرگرام کردن آی سی جدید به فایل ایپرام tv هم نیاز هست من نتونستم اون رو پیدا کنم در ضمن برای تغییر کشور چطور اون رو در فایل ایپرام فعلی پیدا کنم ؟
    هرچند که از هرکی پرسیدم می گفتن ربطی به ایپرام نداره و آی سی فلش باید دوباره برنامه ریزی بشه
    سلام
    متاسفانه دقت به نوشته ها ندارید... عرض کردم ایپرام رو خالی کنید این یعنی نیازی به فایل ایپرام ندارید... خالی کردن هم یا با پروگرامر و پاک کردن اطلاعات ای سی قابل انجام هست ( مزایا بدون ریسک و لحیم کاری اما با هزینه 70 تومنی) یا با تعویض ای سی با نوع خام اون (مزیا هزینه 2 تومنی اما با ریسک لحیم کاری و... )

Eeprom یه ایسی قابل خواندن و نوشتن هست ... و اطلاعات کانفینگ سیستم تو اون ذخیره میشه... در هنگام روشن کردن. پردازشگر درخواست اطلاعات مربوط به راه اندازی و... رو از این ایسی میکنه که اگه موفق به دریافت اون نشه دستور به فراخوانی اطلاعات اصلی از حافظه دیگری رو میده...
    وقتی ایپرام خالی شد تی وی رو یکبار روشن و خاموش کنید (ممکنه برای بار اول لگو الجی معکوس نمایان بشه!)بعد تنظیمات تولز اپشن 4 تو منو مخفی رو دوباره به وضعیت فعلی تغییر بدید تا بتونید کانال یابی کنید ... همچنین گزینه مکان(کشور) برای یکبار قابل تغییر هست که رو 20 یا 19 باید باشه... تو منو خود تی وی هم کشور بجز ایران انتخاب بشه
    تی وی رو دیگه اپدیت یا تنظیم کارخانه ای (از منو) نکنید... چون با انجام اینکار دوباره امکان م ا ه و ا ر ه رو از دست خواهید داد!

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Aug 2010

پيش فرض

دوست عزیز سلام
    ممنون ار توضیحات شما
    مطلب شما رو خونده بودم که بعد از خالی کردن آی سی ایپرام باید دوباره خاموش روشن کرد
    ولی از دوستان تعمیر کارم و ازنمایندگیش پرسیدم گفتن که برای LG اینجوری نیست حتی بعضی ها با دیدن عکس مین برد گفتن آی سی ایپرام مجزا نداره
    بلکه داخل آی سی فلش هست بعضیها هم آی سی دیگری رو بعنوان آی سی ایپرام معرفی کردن
    بهمین خاطر اون سوال رو مطرح کردم
    بهرحال ممنون از پاسخ و توضیحات شما

پروفشنال !As@d's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2006
    محل سكونت
    Vavan

پيش فرض

دوست عزیز سلام
    ممنون ار توضیحات شما
    مطلب شما رو خونده بودم که بعد از خالی کردن آی سی ایپرام باید دوباره خاموش روشن کرد
    ولی از دوستان تعمیر کارم و ازنمایندگیش پرسیدم گفتن که برای LG اینجوری نیست حتی بعضی ها با دیدن عکس مین برد گفتن آی سی ایپرام مجزا نداره
    بلکه داخل آی سی فلش هست بعضیها هم آی سی دیگری رو بعنوان آی سی ایپرام معرفی کردن
    بهمین خاطر اون سوال رو مطرح کردم
    بهرحال ممنون از پاسخ و توضیحات شما
    یه تعمیر کار هم به من گفت سری LB ها اصن ایپرام ندارند و یکپارچه هستن و کاری جز تعویض مین برد وجود نداره و...
    توصیه من به شما استفاده از پروگرامر یکی از دوستان تون هست ... همون ای سی شماره 100 رو اول بکاپ بگیرید و بعد پاک کنید
    اینجوری اصن ریسک ندارید ... حتی اگه اشتباه. باشه راه برگشت دارید
    در هر صورت منم تست کردم. و نتیجه گرفتم روی. 42LB 580v-ta

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Oct 2009

پيش فرض

با عرض سلام و خسته نباشید
    مدل تلوزیون من اینه 49lx341c
    از بانه گرفتم
    ماهواره و دیجیتالش فعاله ولی بزرگترین ایراد اینه که دکمه رکورد نداره
    کلافه شدم
    روی کنترلش هم نداره
    با تشکر

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Aug 2010

پيش فرض

یه تعمیر کار هم به من گفت سری LB ها اصن ایپرام ندارند و یکپارچه هستن و کاری جز تعویض مین برد وجود نداره و...
    توصیه من به شما استفاده از پروگرامر یکی از دوستان تون هست ... همون ای سی شماره 100 رو اول بکاپ بگیرید و بعد پاک کنید
    اینجوری اصن ریسک ندارید ... حتی اگه اشتباه. باشه راه برگشت دارید
    در هر صورت منم تست کردم. و نتیجه گرفتم روی. 42LB 580v-ta

سلام دوست عزیز
    مین برد رو بردم پیش یکی از دوستانی که پروگرامر داشت مین رو که دید گفت آی سی ایپرام نداره منم IC 100 رو که گفته بودین نشونش دادم گفت که ایپرام با 24 شروع میشه مال اینی که می گی 425 هست در ضمن این آی سی ارتباطی به سی پی یو نداره در پروگرامر هم شناسایی نمی شه چون مدل IC100 رو در پروگرامر پیدا نکرد روی برد رو هم نگاه کرد گفت هیچ کدام آی سی ایپرام نیستن
    هیچی دست از پا درازتر برگشتم
    Last edited by farhaadi; 13-08-2016 at 12:00.

پروفشنال !As@d's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2006
    محل سكونت
    Vavan

پيش فرض

سلام دوست عزیز
    مین برد رو بردم پیش یکی از دوستانی که پروگرامر داشت مین رو که دید گفت آی سی ایپرام نداره منم IC 100 رو که گفته بودین نشونش دادم گفت که ایپرام با 24 شروع میشه مال اینی که می گی 425 هست در ضمن این آی سی ارتباطی به سی پی یو نداره در پروگرامر هم شناسایی نمی شه چون مدل IC100 رو در پروگرامر پیدا نکرد روی برد رو هم نگاه کرد گفت هیچ کدام آی سی ایپرام نیستن
    هیچی دست از پا درازتر برگشتم
    یعنی دوست دارم خفه تون کنم!
    بله اسم کامل ش هست:
    42568RP
    K338
    ولی چه ربطی داشت!!
    نوع ایپرام این تی وی 24c256 از اتمل هست.... و همونی هست که روی برد با شماره ic100 نام گذاری شده(فقط نام گذاری شده وگرنه همچین ای سی وجود نداره )... نوشته روی ای سی هم ملاک نیس! ای خدا... من چیکار کنم از دست شما

مرتبط به بحث:
    این چه تعمیر کاری هست که حتی مبانی تعمیرات رو نمی دونه .... خدایا بیچاره مردمی که به خاطر خام کردن یه ای سی که به راحتی با پروگرامر قابل انجام هست و یا دو هزار تومان هزینه ای سی خام ش هست باید 600 تومن پول تعویض مین برد رو بدن!
    Last edited by !As@d; 16-08-2016 at 19:27.

پروفشنال !As@d's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2006
    محل سكونت
    Vavan

پيش فرض

فریمور تی وی های ما یکی هست: مطابق عکس زیر

و این یعنی مین برد هم یکی و یا حداقل بسیار نزدیک بهم هست: مشخصات مین بنده:

شما مشخصات بالا رو خوب نگاه کنید و بعد بگید که ایپرام نداره!
    البته با این سطح اطلاعات فنی خود و دوست تان توصیه من اینه که دست به مین برد نزنید چون ممکنه منجر به خراب کاری بشه... اینا رو گفتم و وقت گذاشتم فقط برای این که بگم راهنمایی بنده اشتباه نبوده و اگر توانایی انجام کاری رو ندارید ....

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Aug 2016

پيش فرض

سلام خدمت دوستان ....
    برای کسایی که تلویزیون lg سری اسمارت ( مدل های جدید ) بدون گارانتی گرفتن و مشکل دیجیتال باکس دارن نیاز به کار های سخت و تغییر عدد به 16 و... نیست
    1 : نصب نرم افزار Smart.IR.Remote.AnyMote در گوشی اندرویدی که اینفرارت داشته باشه سپس گزینه tv و نوشتن lg و ... بقیه کار ها که به راحتی انجام میشه
    2 : وارد منوی EZ-ADJUST بشید ( رمز ورود 0413)
    3: در قسمت AREA OPtion کد 27777 وارد کنید .
    4: از تنظیمات خارج بشید .
    5 : تلویزیون خاموش روشن کنید ( در بیشتر مدل ها نیاز به ریست فکتوری نیست )
    6 : وارد تنظیمات تلویزیون بشید و در بخش (( عمومی )) مکان ایران انتخاب کنید .
    7 : بعد از روشن شدن tv وارد تنظیمات انتن بشید و کانال یابی انجام بدید .
    Last edited by pourya1367; 17-08-2016 at 09:04.

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    Mar 2013

پيش فرض

سلام

اقا تلویزیون lg گرفتیم وقتی ضبط می کنی میره تو حافظه داخلی هیج جوری هم نمیشه اونو خارج کرد همه جا رو گشتم چیزی بدرد بخور پیدا نکردم کسی می تونه کمک کنه چطوری باید اونو به حافظه خارجی usb وارد کنم یا به طور مستقیم برنامه رو روی فلش ضبط کنه

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •