سلام
رفقا تو مایه های Chi Chi البته مدل زنونه اش عطر و ادکلن مردونه میشناسن رفقا؟
سلام
رفقا تو مایه های Chi Chi البته مدل زنونه اش عطر و ادکلن مردونه میشناسن رفقا؟
دوستان این ریو کالکشن قلابیه ادکلن هاش ؟ مثلا همین سایت چاره که ادکلن هاش برای ریو کالکشن هست و بعضی هاشم خیلی گرونه اصله یا نه ؟
. اینکه تو تهران کجا هست که وافعا اصل باشه ؟ خودم تا چند وقت پیش از جمال میگرفتم تو پاسداران ولی یه بار 1milion گرفتم مشکوک زد دیگ از نگرفتم ؟
یادش بخیر تگزاس که خیلی معروفه خودم تقریبا فقط دوبار کادو گرفتم از اطرافیان .. 1 بار هم خریدم
حدود 4 ماه پیش قشم رفته بودم اونجا تقریبا تو هر مغازه ای دیدم (البته مسلما اصل نبودا ) الان هم حتما میتونی پیدا میکنی
اون ریو کالکشن که تامین کننده جنسهای چاره است احتمالا اسم شرکت نماینده ریو است که ادکنهای اصل هم وارد می کنه یا شایدم اسم مغازه باشه. درهرصورت جای نگرانی نیست . هرچند که همین امازون هم گاهی جنسهاش قلابی در میاد( رویوی خریدارها)
1 میلیون رو من چند روز پیش در قائم تست زدم بنظر منم قلابی اومد.
اگه منظور کمپانی ریو هست که اکثر ادکان هاش کپی هست و بسیار بی کیفیت
ولی خود چاره ادکلن هاش اصله.من اتفاقا همون وان میلیون رو ازش خریدم و راضی ام.البته یه کم گرون میده
ممنون دوستان از جوابتون من فکر کرذم این ریو اون ریو هست !
ممنون رفیق از اینکه وقتت رو گذاشتی حتما تست که کردم خبرت میکنم
تو اين لينك يه چيزايي درباره كوبيسم نوشته اما من خودم امتحانش نكردم تا حالا
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
يه سوال!
من ديروز تشخيص دادم كه ادكلن Chastity بوي بسيار مشابهي به Boss Hugo Boss داره...به نظر شما تشخيصم درسته؟
راستي يه سوال ديگه
اگه هر كدوم از شما بخواهيد فقط 100 تومن پول ادكلن بديد ترجيح ميديد 1 ادكلن 100 تومني بگيريد يا 2 تا ادكلن 50 تومني يا اصلا 5 تا ادكلن 20 تومني؟؟
اون دوستمون كه اطلاعات راجع به كوبيسم ميخواستند يه سري به اين لينك بزنند:
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
هم اکنون 3 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 3 مهمان)