کسی نبود جواب بده ؟![]()
کسی نبود جواب بده ؟![]()
سلام. میخواستم بپرسم آیا نباید گوشیم - xperia mini - رو به نسخه 4 اندروید آپدیت کنم؟
تو نت خوندم نسخه 4 پر از مشکله. با کندیش کنار میام اما گفته میشه مثلا در wifi هم اختلال ایجاد میکنه.
بنظرتون این کارو نکنم؟
سلام. یکی از دوستانم سامسونگ کالاکسی اس 4 داره و موقعی که میخواد دیتای یکی از بازیها رو کپی کنه روی کارت حافظه، پیغام زیر رو میده:
ممکنه راهنمایی کنید که چطور میشه این مشکلو حل کرد؟کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
سلام.
این پیغام کمبود مموری هست ببینید حجم فایل چقدره و اینکه فضای خالی مموریتون چقدره.![]()
سلام من یه گوشی گالکسی نوت 2 خریدم از خارج از کشور الان که در ایران هستم وقتی اس ام اس فارسی به دوستانم میفرستم براشون بصورت علامت سوال میره (؟؟؟؟؟) میخواستم بدونم کسی هست که همچین مشکلی داشته منو کمک کنه ؟ چیکار باید بکنم؟
نه ظاهرا روی کارت حافظش جا داره به اندازه کافی. اما بهرحال میاد این پیغام.
پی نوشت:
عذر میخوام ظاهرا فضای کافی نداشته و حق با شماست.
اما مشکل اینه که وقتی فضای کافی داره، و میخواد کپی کنه، یه ارور دیگه میاد. ارورش اینه:
عکس ارور هم اینه:کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
![]()
Last edited by Honradez; 05-07-2013 at 00:42.
سلام
تو دست یکی از بچه ها دیدم که از آلمان گرفته بود و مشکلی هم با هاش نداشت.
سلام به همه دوستان من با گوشی Xperia Ray مشکل پیدا کردم نمیدونم دقیقا چیه قضیش ! بیشتر توی قسمت مسیج هست مثلا وقتی به یه کسی اس ام اس میدی اون مسیجی که دادی باید اون پایین نوشته میشه ولی اونجا نمیاد و باید صفحه مسیج ها رو ببری بالای بالا اون بالا میاد! بعد هم مسیج ها به ترتیب نیستن ! یه مشکل دیگه اینکه وقتی به یه کانتکت مسیج میدی به جای اینکه بره بالا میره پایین پایینه contact ها! چیکارش کنم!؟؟ ریستشم کردم درست نشد!
سلام.
دوست عزیز شما قسمت اس ام اس رو باز کنید سپس از طریق کلید منو وارد ستینگ اس ام اس بشید.توی قسمت ستینگ Input Mode رو انتخاب کنید و اونجا گزینه Automatic رو انتخاب کنید.بدین ترتیب مشکلتون حل میشه.![]()
سلام.
تاریخ و ساعت گوشیتون رو درست کنید مشکلتون حل میشه.(مخصوصا" سال رو باید حواستون باشه)![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)