آره به صورت دستی تنظیم شده وباید بگم که مختص خود gamr ranger هستش بااین پورت شماقطعامشکلی نخواهیدداشت.
آره به صورت دستی تنظیم شده وباید بگم که مختص خود gamr ranger هستش بااین پورت شماقطعامشکلی نخواهیدداشت.
این سوال چه ربطی به این تاپیک داره؟
بازیو پاک که کردی فولدرش توی my document رو هم پاک کن بعد توی یه درایو دیگه نصب کن شایدخوب شد ....
با سلام
یکی از رفیق های من وقتی میخواد آنلاین بازی کنه دسته کامپیوترش از کار میفته ، این مشکلش حل شدنی هست یا نه؟
ولی تو بازی آفلاین دسته کار میکنه.
اقا بازی من درست بود بدون هیچ مشکلی با دسته بازی میکردم ولی امروز نمیدونم چی شده تو منو ی بازی همش دسته بالا گرفته شده همش میره بالا لطفا راهنمایی کنید
لطفا یه نفر که با دسته هیچ مشکلی نداره فایل buttondatasetup که توMy Documents\FIFA 11 هستش رو برا دانلود قرار بده مرسی
Last edited by hts1369; 08-10-2010 at 11:29.
من امسال سال اولمه دارم فیفا بازی میکنم خداییش از pes خیلی سرتره ولی اگه اگه از دوستان حرفه ای لطف کنن درباره مدهای بازی و این فول دستی و کلا امکانات بازی یه توضیح کوچیک بدن من و خیلی از دوستای دیگه که امسال تازه سال اولشون فیفا بازی میکنن خیلی ممنون میشیم!در ضمن لیگ اگه راه میندازین منم هستم!
Last edited by mojtaba_tanha; 08-10-2010 at 11:52.
راس میگه...منم میخواملطفا یه نفر که با دسته هیچ مشکلی نداره فایل buttondatasetup که توMy Documents\FIFA 11 هستش رو برا دانلود قرار بده مرسی![]()
درست شد برادر تشکر اشتباهم اینجا بود که بازی رو پاک میکردم ولی فولدر فیفا در my document رو پاک نمیکردم
خب من نسخه دموی PES رو بازی کردم چندان به دلم ننشست البته باید نسخه اصلی رو که فعلا ندارم بازی کنم بعد نظرمو بدم و اما در مورد فیفا باید عرض کنم این فیفا دیگه اون فیفای قدیمی نیست وحشتناک آپدیت شده و عالی شده من خودم یه PES باز تعصبی هستم ولی باید بگم سر تعظیم فرو میاورم در برابر فیفا
---------- Post added at 12:09 PM ---------- Previous post was at 12:08 PM ----------
مگه ماله ما خار داره منم میخوام![]()
Last edited by max_3d; 08-10-2010 at 16:13.
یه سوال: سیو ها کجا ذخیره میشند ؟ (ویندوز سون)
قابل توچه دوستان
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)