تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 82 از 98 اولاول ... 327278798081828384858692 ... آخرآخر
نمايش نتايج 811 به 820 از 971

نام تاپيک: تاپیک جامع مشاوره خرید هر نوع موتورسیکلت

داره خودمونی میشه فرهود 86's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2015

پيش فرض

ببین دوست عزیز
    منظورم از طریف بودن مقایسه توان این موتور ها در برابر هونداهای چینی یا همین باکسر هندی
    همونطور که بالا گفنم طرح ویو ها موتور های شهری هستند وبرای مسیرهای کوتاه ساخته شدند وانتظار بالایی نمیشه داشت
    همشونم تو بازار که میبنی چینی هستند حالا با نام های متفاوت به جز جی تی 130 که ساخت مالزی و قمتشم 9 تومن .

در مورد کنترل باکسر هم زیاد سخت نیست باید پشتش بشینی تا تجربه کنی .
    در کل اگه برا کارهای کوچیک و شهری می خوای موتور بخری من طرح ویو های موجود تو بازار رو پیشنهاد میدم .
    اما اگه یه موتور سگ جون و با کیفیت می خوای بخری باکسر 150 انتخاب خوبیه ولی باید بودجتون رو افزایش بدید .

2. این کاربر از فرهود 86 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

کاربر فعال انجمن اتومبیل dash_mehdi's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2011
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

ببین دوست عزیز
    منظورم از طریف بودن مقایسه توان این موتور ها در برابر هونداهای چینی یا همین باکسر هندی
    همونطور که بالا گفنم طرح ویو ها موتور های شهری هستند وبرای مسیرهای کوتاه ساخته شدند وانتظار بالایی نمیشه داشت
    همشونم تو بازار که میبنی چینی هستند حالا با نام های متفاوت به جز جی تی 130 که ساخت مالزی و قمتشم 9 تومن .

در مورد کنترل باکسر هم زیاد سخت نیست باید پشتش بشینی تا تجربه کنی .
    در کل اگه برا کارهای کوچیک و شهری می خوای موتور بخری من طرح ویو های موجود تو بازار رو پیشنهاد میدم .
    اما اگه یه موتور سگ جون و با کیفیت می خوای بخری باکسر 150 انتخاب خوبیه ولی باید بودجتون رو افزایش بدید .
    خیلی ممنونم

قیمت نو باکسر چنده و کارکردش رو تمیز چقدر میشه پیدا کرد؟

ممنون

از دیگر عزیزان و آقای ایزل هم خواهش دارم اگر تجربه یا اطلاعاتی در این زمینه دارند بنده رو راهنمایی کنند.

بحث نهایی این شد که باکسر از لحاظ کنترل برای یک آماتور چطوره و آیا با 2500-2600 تمییزش گیر میاد؟
    با راهنماییهای عزیز از خرید طرح ویو منصرف شدم.
    Last edited by dash_mehdi; 11-09-2015 at 15:33.

تاريخ عضويت
    Jul 2015

پيش فرض

یه سری به سایت دیوار و شیپور بزن قیمتا دستت میاد .

5. این کاربر از فرهود 86 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Super Moderator Ezel's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2007

پيش فرض

@ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

من شخصا بوکسر رو به تمامی گزینه ی های دیگر مد نظرتون ترجیح میدم

من چند ساله موتورسوار هستم و شخصا برای قدرت موتور به شتاب و ظاهرش می چربه

موتورهای طرح ویو مونتاژ ایران و چین موتورهای قوی ای نیستند ، و من تجربه ای که ازشون داشتم راضیم نکرد اصلا ولی خب رادیسون کویر یک سر و گردن بالاتر از تمامی طرح ویو های تولید داخله

البته اینها نظرات شخصی من هست ، من با موتور کلاچ اتومات نمیتونم راحت باشم چون خیلی جاها نیاز به کنترل کامل کلاچ دارم و موتورهای کلاچ اتومات با کوچکترین اشاره به دنده خلاص میشن و اصطلاحا میگن کلاچشون سر دنده هست ولی خب برای شما که تجربه ی کافی ندارید به قول خودتون ، طبیعتا کنترلش راحت تر هست واحتمالا احساس راحتی بیشتری خواهید داشت تا موتورهایی که کلاچ روی دسته دارند

اما خب در کل بوکسر موتور قوی تر ، نرم تر ، و کم استهلاک تری هست نسبت به تمامی گزینه های دیگر مد نظرتون ، و دیگه این نظر و سلیقه ی شماست که تصمیمتون رو مشخص میکنه

- - - Updated - - -
    @ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

من شخصا بوکسر رو به تمامی گزینه ی های دیگر مد نظرتون ترجیح میدم

من چند ساله موتورسوار هستم و شخصا برای قدرت موتور به شتاب و ظاهرش می چربه

موتورهای طرح ویو مونتاژ ایران و چین موتورهای قوی ای نیستند ، و من تجربه ای که ازشون داشتم راضیم نکرد اصلا ولی خب رادیسون کویر یک سر و گردن بالاتر از تمامی طرح ویو های تولید داخله

البته اینها نظرات شخصی من هست ، من با موتور کلاچ اتومات نمیتونم راحت باشم چون خیلی جاها نیاز به کنترل کامل کلاچ دارم و موتورهای کلاچ اتومات با کوچکترین اشاره به دنده خلاص میشن و اصطلاحا میگن کلاچشون سر دنده هست ولی خب برای شما که تجربه ی کافی ندارید به قول خودتون ، طبیعتا کنترلش راحت تر هست واحتمالا احساس راحتی بیشتری خواهید داشت تا موتورهایی که کلاچ روی دسته دارند

اما خب در کل بوکسر موتور قوی تر ، نرم تر ، و کم استهلاک تری هست نسبت به تمامی گزینه های دیگر مد نظرتون ، و دیگه این نظر و سلیقه ی شماست که تصمیمتون رو مشخص میکنه

7. این کاربر از Ezel بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

کاربر فعال انجمن اتومبیل dash_mehdi's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2011
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

سلام بر شما

خیلی ممنون

بنده جسته ی لاغر و تقریبا ضعیفی دارم البته قدّم بلنده. در کنترل باکسر دچار مشکل نمیشم؟
    تنها ترس من که منو مردد کرده از خرید باکسر اینه که نتونم خوب جمش کنم.

- - - Updated - - -

سلام بر شما

خیلی ممنون

بنده جسته ی لاغر و تقریبا ضعیفی دارم البته قدّم بلنده. در کنترل باکسر دچار مشکل نمیشم؟

تاريخ عضويت
    Jul 2015

پيش فرض

یه موتور هوندا از دوستی آشنایی بگیر یه امتحان بکن .

کاربر فعال طراحی وب DaRiOuShJh's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2006
    محل سكونت
    تـهران - امانیه

پيش فرض

مدیر جان این بوکسر رو میتونی ی رنج قیمت یدی حدودی
    آپشن کارکرده دست دوش برای کسی که تا به حال سوار موتور نشده و با مخ ممکنه بره تو در و دیوار هم در نظر بگیرید

تاريخ عضويت
    Nov 2007

پيش فرض

آپشن کارکرده دست دوش برای کسی که تا به حال سوار موتور نشده و با مخ ممکنه بره تو در و دیوار هم در نظر بگیرید
    سلام برادر ارزشی

صفرش 150 سی سی فکر کنم حدودای 3800 باشه ، و 125 بوکسر هم اگه اشتباه نکنم حدود 3500 اینطورا هست

چون خیلی از تولیدش نگذشته اختلاف چندانی نداره صفر و کارکرده اش ، و صرف با صفر هست همه جوره

سلام بر شما

خیلی ممنون

- - - Updated - - -

سلام بر شما

خیلی ممنون

اونچه که در کنترل موتور اهمیت داره تجربه و مهارت موتورسواری شما هست و آمادگی برای مواجهه با شرایط مختلف در حین روندن ؛ و جثه و قد و وزن و اینها به نظر من اصلا مهم نیست

من شخص قد کوتاه و ریز نقش میشناسم که سوار موتور سنگین میشه و جزو موتورسوارای خوب هم هست ، شخص قوی هیکل و تنومند هم میشناسم که دوزار موتورسواری بارش نیست !

کلا موتورسواری مهارت هست ، و مهارت هم در طول زمان و با تجربه ی شرایط مختلف در موتورسواری بدست میاد

توضیح : موارد بالا صرفا نظرات شخصی من هستن

- - - Updated - - -

سلام برادر ارزشی

صفرش 150 سی سی فکر کنم حدودای 3800 باشه ، و 125 بوکسر هم اگه اشتباه نکنم حدود 3500 اینطورا هست

چون خیلی از تولیدش نگذشته اختلاف چندانی نداره صفر و کارکرده اش ، و صرف با صفر هست همه جوره

سلام بر شما

خیلی ممنون

- - - Updated - - -

سلام بر شما

خیلی ممنون

اونچه که در کنترل موتور اهمیت داره تجربه و مهارت موتورسواری شما هست و آمادگی برای مواجهه با شرایط مختلف در حین روندن ؛ و جثه و قد و وزن و اینها به نظر من اصلا مهم نیست

من شخص قد کوتاه و ریز نقش میشناسم که سوار موتور سنگین میشه و جزو موتورسوارای خوب هم هست ، شخص قوی هیکل و تنومند هم میشناسم که دوزار موتورسواری بارش نیست !

کلا موتورسواری مهارت هست ، و مهارت هم در طول زمان و با تجربه ی شرایط مختلف در موتورسواری بدست میاد

توضیح : موارد بالا صرفا نظرات شخصی من هستن

12. 2 کاربر از Ezel بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه MaySam.M's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2011

پيش فرض

سلام
    بهترین موتورسیکلت طرح ویو به نظر شما چیه؟

تاريخ عضويت
    Nov 2007

پيش فرض

سلام
    بهترین موتورسیکلت طرح ویو به نظر شما چیه؟
    سلام

به نظر من رادیسون کویر

15. این کاربر از Ezel بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •