سلام مهدی جان من گالاکسی سفید دارم. خیلی ازش راضیم. میخوام بدونم دیزایز اچ دی بهتره برم بخرم؟؟؟ ممنون .
سلام مهدی جان من گالاکسی سفید دارم. خیلی ازش راضیم. میخوام بدونم دیزایز اچ دی بهتره برم بخرم؟؟؟ ممنون .
به نظر شما از نظر بزرگی مشکلی نداره؟ مثلا توی جیب به راحتی جا میگیره؟ یا اینکه موقع صحبت کردن با DHD زشت و مسخره به نظر نمیاد؟
ممنون.
سلام دوست عزیز
به نظر من صبر کن بزار htc inspire 4g و xperia arc بیان بعد تصمیم بگیر اگه میخوای از htc انتخاب کنی inspire 4g کیفیت صفحه نمایش بهتری داره super lcd و کیفیت صدای اسپیکرش هم بهتر شده
xperia arc هم تو صدا و تصویر عالیه....
xperia arc رمش و حافظه داخلیش کمتره
ram:512mb
storge:512mb
htc inspire 4g رم و حافظه داخلیش بیشتره
ram:768mb
storge:4gig
حالا باید بین دیزاین زیبای xperia arc خروجی hdmi ,کیفیت بهتر صدا و تصویر اون
و رم و حافظه داخلی بیشتر htc inspire 4g یکی رو انتخاب کنی
موفق باشی![]()
شما مقایسه صفحه نمایش دیزایر اچ دی و inspire 4g رو اگه دارید بذارید.
سلام
یه سوال
من یه دونه از این محافظ صفحه ها برای گوشیم گرفتم !!! آقا چشمتون روز بد نبینه .. بعد از چسبوندنش 5 دقیقه ایی کندمش !!! وقتی یه صفحه سفید باز میکردی کلا همه رنگهای دنیا رو میدیدی به جز سفید . یه حالت عجیبی شد صفحه . تقریبا 60% هم کدر شد . میخواستم بدونم محافظ بدی گرفتم یا همشون همینه !! البته این محافظ رو گرون هم گرفتم ! 7 تومن . برای X10 گرفتم 2 تومن .
راهنمایی بفرمایید
Last edited by mnaderpour; 31-01-2011 at 15:51.
دوست عزیز ال سی دیه این گوشی کاملا ضد خشه .. برچسب لازم نداره (برای هزارمین بار)![]()
آره ! سوتی بدی دادم . ولی عیبی نداره ! ایندفه ضرر میدم تا دفعه بعد حواسم جمع باشه !!! در ضمن اونی که اینها رو تولید میکنه باید از حماقت 4 تا مثل من نون بخوره !
سلام mnaderpour عزیز
راستی گوشی گرفتی یا نه؟
اگه گرفتی مبارکه شیرینی یادت نره
اگه گوشی گرفتی یه review در موردش بده
موفق باشی
سلام
آره بابا من بیش از 1 ماه گرفتم .من نظرم رو هم در باره گوشی گفتم . ولی بازم میگم عالیه
حالا یه سوال چطور میشه این گوشی رو به 2.2.1 آپ گرید کرد .
یه جا دیدم طرف گفته بود از سایت خود HTC گرفته ولی توضیح نداده بود .
رو خود گوشی هم که update software رو میزنم میگه آپ دیت جدیدی نیومده .
من فکرکنم رام فابریکم برای آسیا باشه چون وقتی دستگاه رو ریست میکنم توی زبانها اینگلیسی سنگاپور و مالزی و ویتنام و .... رو میده و کشور درت حسابی نداره .
راستی در مورد آپ دیت رام به 1.75 من گوشی رو ریست کردم مموری رو هم فرمت کردم ولی باز هم با هیچ کدام از روشها نشد .
اما اگر الان بشه اندروئید رو بکنم 2.2.1 خیلی حال میده
راستی یه جا خوندم 2.3 برای این گوشی تو 3ماه اول سال 2011 میاد
حالا ممنون میشم کمکم کنید
یکی هم جواب این سوال ما رو بده.
میخوام این گوشی رو بخرم این که میگن رام اروپا و رام آسیا، چطوری میشه فهمید موقع خرید که رامش اروپا یا آسیاست؟
با سپاس.
Last edited by J.Naderiii; 01-02-2011 at 18:02.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)