فقط باید تنظیمات وایرلس مودم رو کنترل کنی چون گوشی مشکلی در این رابطه نداره
فقط باید تنظیمات وایرلس مودم رو کنترل کنی چون گوشی مشکلی در این رابطه نداره
هادی جان اینم چارشنبه سوری !
نیمد گوشی ها.من میترسم عید بی گوشی بمونم وگرنه فرقی برام نداشت کی بیاد.
معلوم نیس کی میاد؟می خوای یه زنگ بش بزنی ؟!![]()
شرمنده درست متوجه نشدم، فرمودین بعدش ریست میشه و فارسی (جز بروزر و...) یعنی چی؟الان یعنی با این 3 تا فایل هم نمیشه تو بروزر گوشی فارسی هم ببینیم؟
کدوم فایل لازمه بگید از مهدی جان بگیرم؟
امروز تو پاساژ پایتخت بودم فقط یه جا دیفای داشت که میداد 460
من با حرف و زوررسوندم قیمت رو به 440
اما گفتم الان پول نیوردم با خودمیه روز که پولام رو اوردم میام ازت میگیرم
احتمالا فردا برم به قصد خرید با جیبی پر از پول![]()
دوستان از شهرهای دیگه 410 یا 420 گرفتن، حالا شما که تهران هستی میخوای 440 بگیری؟
اگه دو تا ازش بخری 420 میده؟ اگه بده که منم پول بهت بدم برا ما هم بگیری.
این آقا هادی هم بارش فک کنم سیزده بدر برسه دستش.
نظرت چیه؟
440 :که دوستان میگن بالاست!!! با گارانتی؟؟؟
اکثر دوستان 430 گرفتن من خودم 440سه هفته پیش گرفتم بی گارانتی از علالدین
بنظرم اگه قصد خرید دارید دیگه 10تومن چیزی نیست البته اگه مثل من شهرستانید اگه هم تهرانید 420 25 راحت میشه میخرید با چک و چونه
همونطور که دوستان گفتن باید تنظیمات مودم رو دستکاری کنید ! میدونم الان میگید آخه چیکار باید کنم ؟! من میگم
خودمم این مشکل رو با Motorola ZN5 داشتم !
مودم رو باید به حالت PPPoE تنظیم کنید ! این حالت به این معنیه که شما دیگه هیچ کانکشنی لازم ندارید ! و مودم به صورت خودکار یوزر و پس رو کانکت میکنه ! فقط کافیه که مودم رو روشن کنید و مدت زمان اتصال به اینترنت رو تحمل کنید ! که مثل همیشه نهایتا تا 50 ثانیه طول میکشه !
حالا شما میتونید روی این حالت مودم رو کانفیگ کنید ؟ هیچ چیز خاصی نداره ! فقط باید وارد تنظیمات مودم بشید و روی این حالت قرار بدید و یوزر و پسورد اینترنت رو بدین و تنظیمات رو ذخیره کنید...
وایلس هم که روشنه ! پسورد هم که داره ! دیگه هیچی کاره دیگه ای لازم نداره !
اول باید گوشی رو به وایرلس کانکت کنید و بعد از برنامه های اینترنتی استفاده کنید ! (البته این کار برای اطمینان خاطر از کانکت شدن وایرلس هستش ! وگرنه نیازی به اول کانکت شدن نیست !)
اگه باز موفق نشدین ، اطلاع بدین و دقیق بگین مودم روی چه حالتیه تا اگه تونستم کمک کنم...
موفق باشی...![]()
دوستان براي بستن اتوماتيك نرم افزار هاي اضافي چه نرم افزاري لازمه؟اين Advance task manager رو من دارم،اين قابليت رو نداره كه!
به نظرتون گوشي من كه دوربينش همه چيو وارونه ميگيره،فيتكو تعويض ميكنه؟يكي دو هفته ميشه گرفتم!از اولم همينجوري بوده،اگه بخوان بازش كنن واسه تعمير قبول كنم؟
Last edited by ipejh; 16-03-2011 at 16:52.
ممنون از شما ali_nnn13 عزیز. ولی من اونو رو حالت bridge قرار دادم.(اونم به خاطر اینکه اگه کانکت نشد شماره ی ارور رو بهم بده. کلا شرکتی که ازش خدمات میگیرم گفت bridge باشه بهتره!) حالا نمیدونم چیکار کنم؟! ممنون میشم راهنماییم کنید.
با تشکر..............
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)