چه جالب من نمیدونستم که اینطوری هست
اونوقت چرا توی ویندوز 64bit نمیتونن EDGE رو ساپورت کنن
چه جالب من نمیدونستم که اینطوری هست
اونوقت چرا توی ویندوز 64bit نمیتونن EDGE رو ساپورت کنن
عزیزان
منطقه ما همراه اول بیشتر موقع ها سرعتش روی 12K هستش. (فکر کنم حداکثر با گوشی همینه!!؟)
با این دانگل معرفی شده من رو چه سرعتی حساب باز کنم؟ (قرض الحسنه یا جاری. فرقی نمیکنه)
عزیزان
منطقه ما همراه اول بیشتر موقع ها سرعتش روی 12K هستش. (فکر کنم حداکثر با گوشی همینه!!؟)
با این دانگل معرفی شده من رو چه سرعتی حساب باز کنم؟ (قرض الحسنه یا جاری. فرقی نمیکنه)
والا منم نمیدونم تا حالا 2 تا مودم خودم دیدم، یکی که خریده بودم،بردم پس دادم ، یکی دیگه هم فامیلا گرفتن همینجوریه!!!
شما علامت E یعنی همون EDGE میاد بالای گوشیتون؟؟؟؟
گوشیتون EDGE ساپورت می کنه؟؟؟
سرعت گوشی با مودم زیاد تفاوت نمی کنه، فوقش 1 کیلو در سرعت دانلود،حساب باز نکنی بهتره
سجاد جان
بله. ما روی EDGE قرار داریم. چه جای با صفائیه.
ولی چه ارزش و مزیتی داره استفاده از این مودم ها؟ فقط مزیتش اینه که از شر کابل بازی گوشی خلاص میشی، درسته؟
بچه ها کسی میدونه که محدودیت سرعت بلوتوث چند کیلوبایت بر ثانیس؟
سلام
ببخشید من یه گوشی n73 دارم روزانه بیش از 7-8 ساعتم آنلاینم باهاش الانم حدود 1 سالیه که دارم استفاده میکنم فقط باطری ترکیده که با 12 تومن در 3 ماه حل شده
ولی یه سوال من سرعت دانلودم با همراه اول 9 کلیو بایته با این دستگاه چقد بالا میره ؟
برادر ربطی به گیرنده نداره
مگر اینکه گوشی شما edge رو ساپورت نکنه
خوده gprs هم 10 تا class داره که هر کدوم تا یه حد سرعتی رو ساپورت میکنه
من هم با 5800 هم با مودم یه سرعت رو میگیرم تقریبا
گوشیتون رو ببینید تا چه کلسی ساپورت میکنه
ممنون آقا داریوش خدای زورم میاد 70-80 تومن بدم مودم بخرم همین گوشی رو استفاده میکنم چون class های گوشی هم مثل مودم هست تقریبا
خوب پس تو منطقتون همراه اول خوب جواب نمیده!!
یه مزیتش همینه،با گوشی مشکلات دیگه هم داری مثلا موقع دانلود گوشیت زنگ نمیخوره، اس ام اس نمیاد و ...
460 KB/S
تا اونجا که یادمه ان 73 EDGE ساپورت می کنه! تا 23 میره سرعت دانلود همراه اول!!! با مودم هم تو همین مایه ها میشه!!! اگه واسه شما کمتره حتما تو منطقتون همراه اول خوب جواب نمیده!!
داریوش جان EDGE کلاس 10 تا 236.8 KB/S ساپورت می کنه!
Last edited by Sajad2006; 03-04-2011 at 16:39.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)