عوضش کردم!
والا چیزای خوبی نوشته!
اصل حرف اینه که رونی تمدید میکنه! متنش رو ترجمش میکنم، میفرستم.![]()
عوضش کردم!
والا چیزای خوبی نوشته!
اصل حرف اینه که رونی تمدید میکنه! متنش رو ترجمش میکنم، میفرستم.![]()
حالا چقدر بهش پول دادن تا به باشگاهش احساس تعلق کنه؟
----------------------------------------------------------------------------------------------
زن هندی پس از توصیه یک مرتاض به امید اینکه بتواند ثروتمند شود، زبان دختر چهار ماهه همسایهاش را برید.
به گزارش ایسنا، مانجو دوی 35 ساله ساکن روستای سیسوان در هند ادعا کرد مرد مرتاضی که طی چند هفته گذشته دائم به خانه این زن میرفته مقصر اصلی این اقدام است چون به مانجو توصیه کرده که اگر این کار را انجام دهد، پولدار میشود.
به گزارش پایگاه اینترنتی یانز، ساکنان روستا نوزاد بیچاره را در حالی که در نزدیکی اجاق خوابانده شده بود، پیدا کردند.
به گفته پلیس نوزاد نگون بخت در زمانی که مردم او را پیدا کردند به شدت خونریزی داشت و هم اکنون در بیمارستان بستری شده اما حالش وخیم است.
Last edited by iceweek; 22-10-2010 at 17:01.
متاسفانه یکی از اشکال های شکل جدید انجمن اینه که طرف هر چی دلش میخواد و به تیم حریف توهین می کنه بعد میگه اینجا تاپیک ماست میخواستید نیاید تو!!
دوستان این تاپیک مال کسی نیست
البته دقت کنید که مباحث هر تاپیک رو در تاپیک خودش انجام بدید و منطق رو فراموش نکنید
در ضمن اگر پستی رو خلاف قوانین و توهین آمیز میدونید فقط از دکمهجهت گزارش استفاده کنید و خودتون هیچ اقدامی انجام ندید
BBC هم همین الان خبر موندن رونی اعلام کرد
اصلا تصور اینکه رونی پیراهنی به غیر یونایتد بپوشه سخته
فکر کنم همه اینا برای این بود که رونی از حاشیه های اخلاقیش دور بشه و اتقدر گیر الکی بهش ندن و خب یه حسن دیگه هم داشت گلیزرا شاید یه غلطی برای تیم بکنن
تبریک به برو بکس منچستر
منم خیلی خوشحال شدم![]()
دروغ گو![]()
اینها همه به خاطر اینه که تابستون با مبلغ بهتر بشه فروختش![]()
مثه اینکه پر بیراه هم نمی گفتم ها!![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)