یوزر chess.com رو یادت رفت بزاری
این خبر خوبم به بچه های تیم بگم رضا پویا که بهترین بازیکن ایرانی حاضر در سایته به تیممون ملحق شد بازی هاشو ببینید یک فوق حرفه ایه
یوزر chess.com رو یادت رفت بزاری
این خبر خوبم به بچه های تیم بگم رضا پویا که بهترین بازیکن ایرانی حاضر در سایته به تیممون ملحق شد بازی هاشو ببینید یک فوق حرفه ایه
اون زنه بهترین شطرنج باز زن جهان بود اون دو تا هم جفتشون گرند مستر بودند ولی به نظر من بازیه بیشتر جنبه تبلیغاتی داشت چون سه نفر بودن معلوم بود که بازی چی از اب در میشه چون اصلا نمیتونستن هماهنگ کنن این یه نقشه تو ذهنش داشت اون یکی یه چیزه دیگهبازي قهرمان جهان رو با اون 3 نفر ديديد واقعا بايد شطرنج رو از اون ياد گرفت
منم بازي
آموزش کلی نداره من بلدمولی توضیح دادنش سخته تو مازلیس هست ولی این چیزها
اخرین چیزهایی که باس تو چس بلد بود
carlsen قهرمان جهان نیست 20 ساله شه انشالا 2012 قهرمان میشه رکورد کاسپاروفم میزنه.
نفر اول ریتینگ جهانه ایشون.
صفحه اول چس دات کام نوشته
ببخشید عید دیدنی رفتیم ماندگار شدیم.
اون نیم هم دیگه اینقدر جلو بودم که سریع زدم بعد یهو صفحه رفت تازه دیدم خودم دیگه پیشنهاد مساوی بش دادم.
42 تا بازی پراگریس داشته باشی همینه.
اینم نتایج که دارم می ذارم....
Last edited by chessmathter; 11-09-2010 at 20:05.
ممنون . میشه یه زیرنویس هم بزارید از BH , SB ؟ دی:
اینا انواع پوئن شکنی که انجام شده به سه صورت که اگه اولی مثلا برابر بود با دومی حساب می کرده اما این اتفاق نیفتاده.
BH مخففBuchholz
Sonneborn-Bergerمخفف
SBدیگه چه جوریه اینا من خودمم دقیق نمی دونم.
اینم لینک
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
برای اطلاعات بیشتر
اون بالا سیستم های پوئن شکنی موجود هست اون پایین هم اون سه تا سیستم پوئن شکنی که خودش دیفالت انتخاب کرده که محاسبه شه.![]()
من نائب قهرمان شدم.
بله منم موندم که چرا مساوی زدین!!!وگرنه فکر کنم یه رخ جلو بودین.اون نیم هم دیگه اینقدر جلو بودم که سریع زدم بعد یهو صفحه رفت تازه دیدم خودم دیگه پیشنهاد مساوی بش دادم
من 14 تا بازی دارم حوصلم سر رفته . اصلا خوشم نمیاد . بازی آنلاین آدم هی مخیواد فکر کنه!!!
ممنون خیلی مسابقات خوب اجرا شد.
کاشکی تعداد مسابقاتی که هر نفر انجام داده رو هم مینوشتید.![]()
چون فیل h2 کیش
Last edited by chessmathter; 11-09-2010 at 22:40.
الان اول جهانه به زودي زود هم ركورد كسپاروف رو ميرنه 20 سال وقت داره و 5 امتياز يعني 4 درهم امتياز در هر سالcarlsen قهرمان جهان نیست 20 ساله شه انشالا 2012 قهرمان میشه رکورد کاسپاروفم میزنه.
نفر اول ریتینگ جهانه ایشون.
ضمنا كارلسن نابغه ي شطرنجه و در 14 سالگي 4 رم جهان بوده بنده خودم 150 دست 1 دقيقه باهاشون بازي كردم و همش رو واگذار كردم
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)