سلام
ممنون که لطف کردید و جواب منو دادید
یه سوال: Passport essential/se حجم 500 gig هم داره و قیمت حجمای مختلفش چنده؟
ممنون از لطفتون
سلام
ممنون که لطف کردید و جواب منو دادید
یه سوال: Passport essential/se حجم 500 gig هم داره و قیمت حجمای مختلفش چنده؟
ممنون از لطفتون
سلام خدمت اساتید
می خوام 2 تا هارد اکسترنال یکی با ظرفیت 500 و دیگری با ظرفیت 320 بگیرم
فقط می خوام کیفیتشون عالی و توپ باشه
شما دوستان چه مدلی رو پیشنهاد می کنید؟
خیلی ممنون
کسی سوال منو نمیتونه جواب بده ؟
مدل My passport Essentila 500 گیگ داره ولی مدل SE از 750 تا 1 ترا داره.
قیمت رو هم شرمنده نمیدونم!
---------- Post added at 12:10 PM ---------- Previous post was at 12:08 PM ----------
شما واسه چه کاری میخواید؟
اگه 320 میخواین که باید مدل های پاپورتی وسترن رو بگیرید.کیفیتشون هم عالیه.500 هم داره.
چرا 2 تا هارد مجزا؟
نمیشه 1 هارد بگیرین بعد اونو پارتیشن بندی کنید؟
سلام دوستان
کسی جواب سوال من رو میدونه؟
سرعت متوسط نوشتن هارد اکسترنالهای USB2 چنده؟البته سرعت عملیش رو میگم نه تئوریش رو
شما ببین رویه محصولی که میخوای بخری چی نوشته اگه نوشته باشه هم از USB2 و هم از USB3 پشتیبانی میکنه اونوقت مشکلی نیست.
ولی اگر الان به محصولی که میخوای بخری دسترسی نداری خیلی راحت میتونی بری سراغ سایت اصلی A-DATA و از اونجا امکانات محصول مورد نظرت رو مشاهده کنی و تصمیم خودت رو بگیری.
سلام دوست عزیز
قیمت 500 گیگ رو نمیدونم ولی تویه دجی کالا قیمت 750 گیگ رو 140 و قیمت 1 ترا رو 180 زده بود فکر کنم با این اوصاف قیمت 500 گیگ حدود 100 تومن باشه.
---------- Post added at 12:57 PM ---------- Previous post was at 12:56 PM ----------
سلام دوست عزیز
قیمت 500 گیگ رو نمیدونم ولی تویه دجی کالا قیمت 750 گیگ رو 140 و قیمت 1 ترا رو 180 زده بود فکر کنم با این اوصاف قیمت 500 گیگ باید حدود 100 تومن باشه.
ممنون از راهنماییتون
من از این هارد برای انتقال بازیهای ps3 و کپی بروی کنسولم میخوام ، واسه همین باید کیفیت و سرعتشون عالی باشه
البته می خوام آنتی شوک هم باشه
حالا نظرتون چیه؟
البته درسته که هارد اکسترنالهای وسترن دیجیتال خیلی خوبن ولی اگه میخواین به مارک دیگه ای هم فکر کنید من سیلیکون پاور رو به شما معرفی میکنم.
من خودم بعد از کلی تحقیق تصمیم گرفتم هارد اکسترنال سیلیکون پاور بگیرم.
سیلیکون پاورها دارای سیستم آنتی شوک و ضد ضربه و ضد آب هستند و مدلهای جدید این هارد اکسترنال از USB3 هم پشتیبانی می کنند و تویه بازار ایران هم هستند با قیمتی معقول.(640 گیگ حدود 100 هزار تومان)
من خودم منتظره اینم که تعطیلات بگذره برم بگیرم اگه میخوایت منتظر باشید من بگیرم نتیجه رو به شما و دوستان بگم.
Last edited by omid.pari; 02-02-2011 at 13:25.
با سلام
از دوستان عزیزی که اطلاعات در مورد هارد اکسترنال وترن دارند خواهشمندم کمک کنند
مشکلم در این است که پس از ریختن اطلاعات درون هارد یکسری فایلها را نمیخواند و the file is corrporated and unreadabel
دلیلش چیه ممنونم
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)