تبلیغات :
تعمیر تخصصی لوازم دیجیتال و خانگی
خرید لپ تاپ استوک
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دانلود فیلم جدید
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام
ماهان سرور
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 82 از 170 اولاول ... 327278798081828384858692132 ... آخرآخر
نمايش نتايج 811 به 820 از 1694

نام تاپيک: اخبار کوتاه بازی ها

آخر فروم باز marmolak kocholo's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2007
    محل سكونت
    It's S3cr3T

پيش فرض

فکرکنم این قسمت رو اشتباه ترجمه کردید.
    Death اسم یکی 4 اسب سوار آخرالزمان هست.
    پس توی Dardsiders 2 بجای جنگ(War) مرگ رو(Death) کنترل میکنیم!
    علی جان ممنون از اینکه گفتی...
    یکم عجله ای شد ترجمه ی اون قسمت.

داره خودمونی میشه March1987's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2008

پيش فرض

یادش بخیر syphon filter توی پی اس وان , لع... یک پلی استیشن هم نداریم , آخه این چه سیاستی که بازی ها رو انحصاری منتشر میکنند , آخه شما که بازی رو ساختی حالا چی میشه روی یه پلتفرم دیگه هم ریلیز کنی .

تاريخ عضويت
    May 2007
    محل سكونت
    It's S3cr3T

پيش فرض

بالاخره انتظارها به پایان رسید و اولین تریلر از بازی Serious Sam 3 منتشر شد!
    تو تریلر یه جورایی می خواد بگه شما آخرین امید انسان ها هستید! در ادامه هم یه سری غول و اسلحه های جدید رو نشون میده، اینم بگم جنبه ی فان بازی هنوز پابرچاست!!
    بازی در تابستان امسال برای سه پلتفرم PC, PS3, و Xbox 360 منتشر خواهد شد...
    کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    کد:
    منبع:
    کد:
    یادش بخیر! چه قدر با این بازی خاطره دارم!! امیدوارم این سری هم بتونه موفق باشه.

4. 4 کاربر از marmolak kocholo بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز kortol's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2009
    محل سكونت
    اراک

پيش فرض

بالاخره انتظارها به پایان رسید و اولین تریلر از بازی Serious Sam 3 منتشر شد!
    جنبه ی فان بازی هنوز پابرچاست!!
    یادش بخیر! چه قدر با این بازی خاطره دارم!! امیدوارم این سری هم بتونه موفق باشه.
    من تازه سیستم گرفته بودم و این بازی رو از دوستم گرفتم و بازی کردم.... بعد از IGI نسخه 1 این دومین بازی بود که بازیش کردم...چه حالی می داد ........یه سری شخصیت توش بود اگه درست یادم مونده باشه سر نداشتند و یه جفت دستکش بوکس دستشون بود و به سرعت 10 برابر یه زامبی اویل 5 به سمت سم ( یا سام ) می دویدند!!!!!!!!!! چقدر می خندیدیم وقتی صدای جیغ ها و فریادشون رو می شنیدیم!!!!!!!!! پشت بندش یه گله گاو هم می اومدند

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Oct 2005
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

به غیر نسخه اولی باقی نسخه هاشو بازی کردم و واقعا که لذت بردم طبق گفته دوستمون بازی یک مخفی کاری شبیه اسپلینتر هستش و واقعا حس خفنی داره بازیش...خیلی خوشحال شدم با این خبری که الان شنیدم مخصوصا که در انحصار سونی باشه
    مرسی بابت خبر.
    شما که "ناظر انجمن بازی های ویدیوئی هستی دیگه چرا؟!

البته دوست عزیز این تلفظی هم که شما نوشتید اشتباه است!
    تلفظ صحیح این کلمه "توم" /tu:m/ هست.
    همچنین "ریدر" هم که اشاره کردید باز هم اشتباه است و تلفظ این کلمه هم "رایدر" که میشه ر رو هم نگفت
    اگر دقت کرده باشید محل ساخت دو حرفMوBدر دهان، یا همون آوای این دو حرفت labialهست و در زبان انگلیسی هر موقع این شرایط باشه اون یکی خونده نمیشه.
    البته راستش من اصلا کاری به تصحیح و اصلاح و ندارم و توی کار گرفتن غلط دیگران هم نیستم ولی چون شما خودتون نسبت به درست نوشتن حساس هستید گفتم بهتره که خودتون هم درست تلفظ کنید!
    موفق و پیروز باشید.
    اولین تریلر رسمی Hitman ab 8th june پخش میشه درسته؟
    عکس قشنگیه ولی شبیه splatterhouse شده
    راستشو بخوای من خودم وقتی عکس رو دیدم یاد یکی از شخصیت هایی افتادم که تو کارتون T.M.N.T (لاک پشت های نینجا) به لاک پشت ها کمک می کرد، همونی که یه چوب هاکی همیشه دستش بود دقیقا نقابی هم که می زد همین شکلی بود!! (داسی هم که این دستش گرفته شبیه همون چوب هاکیس)
    امسشم فکر کنم کیسی جونز بود...
    کلا الان بازی رو بردم زیر سوال

اینم عکسش:

یادش بخیر syphon filter توی پی اس وان , لع... یک پلی استیشن هم نداریم , آخه این چه سیاستی که بازی ها رو انحصاری منتشر میکنند , آخه شما که بازی رو ساختی حالا چی میشه روی یه پلتفرم دیگه هم ریلیز کنی .
    من تازه سیستم گرفته بودم و این بازی رو از دوستم گرفتم و بازی کردم.... بعد از IGI نسخه 1 این دومین بازی بود که بازیش کردم...چه حالی می داد ........یه سری شخصیت توش بود اگه درست یادم مونده باشه سر نداشتند و یه جفت دستکش بوکس دستشون بود و به سرعت 10 برابر یه زامبی اویل 5 به سمت سم ( یا سام ) می دویدند!!!!!!!!!! چقدر می خندیدیم وقتی صدای جیغ ها و فریادشون رو می شنیدیم!!!!!!!!! پشت بندش یه گله گاو هم می اومدند

دوستان!! اینجا تایپیک اخباره! نه نظر و پرسش و درخواست!!

لطفا از زدن پست های غیر خبری مطابق قوانین تایپیک خودداری کنید

لطفا رعایت کنید و اگر خواستید تشکر کنید می تویند به راحتی با زدن دکمه خیلی زیبا تشکر کنید.
    Last edited by resident; 02-06-2011 at 05:43.

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Oct 2005
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض Resident Evil: Operation Raccoon City

کد:

در نمایشگاه E3 امسال باید شاهد حضور یکی دیگه از سری بازی های پرطرفدار قدیمی Resident Evil با عنوان "عملیات در شهر راکون" باشیم.

در این نسخه زیبا که در زمان Resident Evil 2 اتفاق میفته، بازی با نسخه های قدیمی تفاوت زیاد داره و اون تفاوت که میتونه خیلی محبوبش کنه "بازی چند نفره" تا 4نفر هستش.
    شخصیت های قابلیت بازی کردن، Vector, Spectre, Beltway و Bertha هستند که هرکدوم مهارته ای خودشون رو دارن.

محبوب ترین شخصیت، یعنی Leon S.Kennedy هم در این نسخه حضور داره ولی با نکته ای مبهم که باید بازی رو انجام داد تا بهش پی برد:
    کد:
    کد:
    منبع: incgames
    جزئیات بیشتر:
    کد:
    کد:
    Last edited by resident; 02-06-2011 at 18:10.

8. 4 کاربر از resident بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    May 2007
    محل سكونت
    It's S3cr3T

پيش فرض

شما که "ناظر انجمن بازی های ویدیوئی هستی دیگه چرا؟!

دوستان!! اینجا تایپیک اخباره! نه نظر و پرسش و درخواست!!

لطفا از زدن پست های غیر خبری مطابق قوانین تایپیک خودداری کنید

لطفا رعایت کنید و اگر خواستید تشکر کنید می تویند به راحتی با زدن دکمه خیلی زیبا تشکر کنید.
    عزیز هر گونه بحث در مورد اخبار تو این تاپیک صورت می گیره!
    خبری که مربوط به بازی(ای) باشه که تاپیک داشته باشه، در تاپیک مربوط به خودش قرار می گیره و بحث هم در اونجا صورت میگیره، ولی خبرهایی که تاپیک نداشته باشن بالاجبار بحث ها اینجا ادامه پیدا می کنه، قبلا هم این مسئله پیش اومده بود و توضیح هم در موردش داده شده بود...
    بهتره در مورد جزئییاتی که ازش خبر ندارید سوال کنید.

الان پست بالایی شما هم مربوط به بازی Resident Evil: Operation Raccoon City میشه که تاپیک داره و باید تو تاپیک خودش زده بشه، نه اینجا !!!!

10. 6 کاربر از marmolak kocholo بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

اگه نباشه جاش خالی می مونه hamed_dij's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2009

پيش فرض

رفیق عوضش شما splinter cell:conviction که یه سرو گردن از syphonFilter و بقیه بازی های مخفی کاری بالاتره رو بازی کردی با pc که مطمئنا همه playStation دارها آرزوش رو دارن ولی هرگز برای playstation ریلیز نشد و نتونستن بازی کنن .همیشه نیمه پر لیوان رو ببین .هه هه

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Oct 2005
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

عزیز هر گونه بحث در مورد اخبار تو این تاپیک صورت می گیره!
    خبری که مربوط به بازی(ای) باشه که تاپیک داشته باشه، در تاپیک مربوط به خودش قرار می گیره و بحث هم در اونجا صورت میگیره، ولی خبرهایی که تاپیک نداشته باشن بالاجبار بحث ها اینجا ادامه پیدا می کنه، قبلا هم این مسئله پیش اومده بود و توضیح هم در موردش داده شده بود...
    بهتره در مورد جزئییاتی که ازش خبر ندارید سوال کنید.

الان پست بالایی شما هم مربوط به بازی Resident Evil: Operation Raccoon City میشه که تاپیک داره و باید تو تاپیک خودش زده بشه، نه اینجا !!!!
    درمورد بحث درمورد بازی ها همون تایپیک اول قوانین هستش، یا باید اون رو به روز کرد یا این بحث ها جاش اینجا نیست:
    کد:
    کد:

درمورد رزیدنت اویل من هیچ تایپیکی ندیدم!! و اونقدر هم اطلاعات بازی زیاد نبود که تایپیکی براش بزنم، لذا اینجا قرار دادم. حتی الان دوباره جستجو کردم تایپیکی نداشت!! اگر هست راهنمایی کنید، با کمال میل
    Last edited by resident; 02-06-2011 at 10:44.

کاربر فعال انجمن بازی های کامپیوتری و کنسولی Leon-117's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2008
    محل سكونت
    on eath

پيش فرض

من هیچ تایپیکی ندیدم!! و اونقدر هم اطلاعات بازی زیاد نبود که تایپیکی براش بزنم، لذا اینجا قرار دادم. حتی الان دوباره جستجو کردم تایپیکی نداشت!! اگر هست راهنمایی کنید، با کمال میل
    Resident Evil:Operation Raccoon City
    کد:

14. 5 کاربر از Leon-117 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •