بنزما فک کنم دوپینگ کرده!
هتریک کرد! ایول!
+
جالبه که توی گروه مرگ باشی و با وجود اینکه یه مربی جدید هم داشته باشی، بتونی از 18 امتیاز ممکن، 16 امتیاز بگیری و 15 گل بزنی و فقط 2 گل بخوری!
به این میگن صعود...
بنزما فک کنم دوپینگ کرده!
هتریک کرد! ایول!
+
جالبه که توی گروه مرگ باشی و با وجود اینکه یه مربی جدید هم داشته باشی، بتونی از 18 امتیاز ممکن، 16 امتیاز بگیری و 15 گل بزنی و فقط 2 گل بخوری!
به این میگن صعود...
ماشالا به چلسي كه به هيشكي نه نميگهدم انجلوتي و لمپارد گرم
![]()
انصافا رئال صعود مقتدرانه اي داشت
شايد اين يه ريكاوري روحي باشه براي بازيكناي رئال و يه بازيابي هوشي باشه براي مورينيو
بعد از اون هم بايرن و چلسي و شاختار با امتياز خوبي پا به مرحله بعدي گذاشتن
و در اين بين صعود شاختار با اين امتياز واقعا دست مريزاد داره
شگفتي خاصي رخ نداد و اكثر تيمايي كه احتمال صعودشون بود بالا اومدن
اما دو اتفاق كه براي من غيره منتظره بود رو دو تيم آلماني رقم زدن
اول شدن شالكه با 13 امتياز و چهارم شدن وردربرمن براي من عجيب بود خصوصا چهارم شدن وردربرمن البته اول شدن تاتنهام هم يه كم عجيب بود كه خب مسبب اين هم يه تيم آلماني بود
من طرفدار منچستر نيستم اما زدن فقط 7 گل براي اين تيم براي مني كه توي انگليس طرفدار ليورپولم هم زياد خوشايند نبود حتي به قيمت خوردن يك گل دوست دارم منچستر رو هجومي تر از اينها ببينم
اون هم وقتي ديگر تيمهاي جزيره يعني تاتنهام و آرسنال با زدن 18 گل بهترين خط حمله رو تا اينجا داشتن
نكته جالب اينكه هر چقدر سعي كردم چيزي در مورد بارسا بنويسم پيدا نكردم
بارسا فقط صعود كرد همين به نظر من هنوز نميشه آينده بارسا در ليگ قهرمانان رو پيشبيني كرد چون اصلا محك نخوردن
دور مقدماتي به جز دو اخراج ساختگي نقطه تاريكي نداشت
تا مرحله حذفي چه پيش آيد
گروه E: صعود بایرن و رم؛ درخشش ریبری
سایت گل – رقابتهای گروه E در لیگ قهرمانان اروپا امشب به پایان رسید و بایرن مونیخ و رم از این گروه صعود کردند.
در یکی از دو دیدار امشب این گروه، بایرن مونیخ توانست سه بر صفر بازل سوییس را شکست دهد.
بایرن در دقیقه 35 به گل رسید. دیهگو کنتنتو با سماجت توپ را به پیش برد و آن را به فرانک ریبری داد تا او دروازه خالی فرانکو کاستانتزو را باز کند.
دو دقیقه بعد، کرنر تونی کروس با کمک ماریو گومز با آناتولی تیموشچوک رسید و او هم با ضربهای محکم از فاصلهای نزدیک گل دوم را زد.
بایرن در دقیقه 49 روی حرکت توماس مولر و ضربه ریبری به گل سوم رسید.
در دیگر دیدار گروه، رم در خانه کلوژ رومانی به تساوی یک بر یک رسید. ابتدا فابیو سیمپلیسیو توپ را از لاسینا ترائوره گرفت و آن را با پاسی عالی به مارکو بوریلو داد. بوریلو هم بدون تعلل با ضربهای زمینی گل اول را زد.
ترائوره در آخرین دقایق دیدار بازی را روی سانتر کولیو به تساوی کشاند و دروازه بوگدان لوبونت، دروازهبان رومانیایی رم را گشود.
بایرن، رم، بازل و کلوژ با 15، 10، 6 و 4 امتیاز در ردههای اول تا چهارم قرار گرفتند.
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدگروه F: صعود چلسی و مارسی؛ بازگشت تلخ دروگبا
سایت گل – آخرین روز دیدارهای گروه F لیگ قهرمانان امشب برگزار شد و چلسی در خانه المپیک مارسی یک بر صفر شکست خورد.
چلسی مانند دیدارهای قبلی بد بازی کرد و در دقیقه 81 با پاس عالی تایه تایوو و ضربه براندائو از فاصلهای نزدیک گل خورد و باخت. دیدیه دروگبا در این بازی به ورزشگاه ولودروم برگشته بود، جایی که پیش از آمدن به چلسی در آنجا برای مارسی بازی میکرد.
در دیگر دیدار این گروه، ژیلینا در خانه دو بر یک به اسپارتاک مسکو باخت. این بازی در دقیقه 3 به دلیل پرتاب مواد محترقه از سوی طرفداران اسپارتاک به مدت 20 دقیقه متوقف شد.
مایتان در دقیقه 48 برای ژیلینا، و الکس و ایبسون در دقایق 54 و 61 برای اسپارتاک گلزنی کردند. ایبسون در دقیقه 78 با کارت قرمز مستقیم اخراج شد.
چلسی، مارسی، اسپارتاک و ژیلینا با 15، 12، 9 و صفر امتیاز به کار خود خاتمه دادند.
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدگروه G: اولین هتتریک بنزما برای رئال؛ باخت میلان مقابل آژاکس دیبوئرسایت گل – آخرین روز دیدارهای گروه G لیگ قهرمانان امشب برگزار شد.
رئال مادرید موفق شد در خانه اوسر چهار بر صفر پیروز شود.
ابتدا کریم بنزما در دقیقه 11 روی سانتر کریس رونالدو گل اول را زد. مادرید در دقیقه 49 روی پاس عالی مارسلو و شوت دیدنی کریس به گل دوم رسید.
در دقیقه 71، لاسانا دیارا با پاسی عمقی توپ را به بنزما داد و او پس از کنترلی هوشمندانه، توپ را وارد دروازه اولیویه سوران کرد. در دقیقه 88 روی اشتباه سوران، بنزما با ضربهای عالی از زاویهای بسته اولین هتتریک خود با پیراهن رئال مادرید را ثبت کرد.
در دیگر دیدار این گروه، آژاکس توانست با مربیگری موقت فرانک دیبوئر میلان را دو بر صفر ببرد. دیبوئر جانشین موقت مارتین یول شده که اخیرا استعفا داده است.
ابتدا دمی دزئو در دقیقه 57 از گوش محوطه جریمه با شوتی زمینی دروازه مارکو آملیا را گشود. سپس در دقیقه 66، توبی آلدرویلد بلژیکی روی پاس لوییس سوارس با ضربهای محکم گل دوم را زد.
رئال، میلان، آژاکس و اوسر با 16، 8، 7 و 3 امتیاز در ردههای اول تا چهارم قرار گرفتند.
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدگروه H: شاختار و آرسنال به دور بعد رسیدند
سایت گل – در آخرین دیدارهای گروه H لیگ قهرمانان اروپا، شاختار دونتسک و آرسنال به دور بعد راه یافتند.
آرسنال میزبان پارتیزان بلگراد بود و البته نمایش خوبی مقابل تیم صربستانی نداشت.
ابتدا روبین فانپرسی در دقیقه 30 پس از برخورد با میلان یوانویچ خود را به زمین زد و پنالتی حاصل را خود او به گل اول تبدیل کرد.
کلئو در دقیقه 52 گل تساوی را زد. ضربه او از گوشه محوطه جریمه مهارشدنی به نظر میرسید اما به سباستین اسکیلاچی برخورد کرد و توپ وارد دروازه لوکاژ فابیانسکی شد.
در دقیقه 73، دفع توپ یوانویچ مستقیما به تئو ولکات رسید که چند دقیقه قبل جانشین آندری آرشاوین شده بود و او هم با شوت آن را به گل دوم تیمش تبدیل کرد. در دقیقه 77 هم روی حرکت الکس سونگ و پاس او به سمیر نصری، این بازیکن فرانسوی روی نقطه پنالتی با چرخشی خوب گل سوم تیمش را به ثمر رساند.
در دیگر دیدار این گروه، شاختار دونتسک با دو گل رازوان رت در دقیقه 78 و لوییز آدریانو در دقیقه 83 براگا را شکست داد. براگای پرتغال همان تیمی بود که برای رسیدن به مرحله گروهی لیگ قهرمانان، سویا را در پلیآف برده بود.
شاختار، آرسنال، براگا و پارتیزان با 15، 12، 9 و صفر امتیاز در ردههای اول تا چهارم قرار گرفتند.
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدفان خال و تمجید از دروازه بان تیمش
سایت گل- لوئیس فان خال، مربی هلندی بایرن مونیخ از عملکرد چهارشنبه شب تیمش در دیدار مقابل بازل کاملا راضی بود و از میان شاگردانش توماس کرافت را برای تمجید کردن برگزید
مربی هلندی باواریایی ها گفت:« فکر می کنم این کرافت بود که در نیمه اول ما را حفظ کرد. ولی سه گل به ثمر رساندیم و از این بابت خیلی خوشحالم.»
فان خال معتقد است که کرافت جانشین خوبی برای هانس یورگ بوت خواهد شد. اوشروعی تماشایی در دیدار 4شنبه شب تیمش داشته و پیش از به ثمر رسیدن گل اول این بازی که در دقیقه 35 توسط فرانک ریبری از راه رسید، سه موقعیت خطرناک تیم حریف را مهار کرد.
مربی باواریایی ها ادامه داد:« این پیروزی به اعتماد به نفس ما برای دیدارهای آتی خواهد افزود. تیمهای زیادی نیستند که به 5 پیروزی در مرحله گروهی دست یافته باشند.»
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدالگری: پرکردن جای خالی زلاتان خیلی سخت است
سایت گل- ماسیمیلیانو الگری ،مربی میلان از اینکه تیمش نتوانست در دیدار دور ششم رقابتهای لیگ قهرمانان اروپا مقابل آژاکس گلی را به ثمر برساند، بسیار مایوس شده است.
میلان در این دیدار با نتیجه 0-2 مغلوب آژاکس شد.
الگری در این دیدار زلاتان ایبراهیموویچ را در اختیار نداشت و این کار را برای روسونری سخت کرده بود.
در پایان این مسابقه مربی میلان به اسکای سپورت گفت:« فکر می کنم که دلیل اصلی این شکست، کمبود انگیزه در بازیکنان تیم ما بود.البته هیچ کسی دوست ندارد که ببازد.این یک بازی از رقابتهای لیگ قهرمانان اروپاست و ما انگیزه های زیادی برای ارائه بازی به مراتب بهتری نداشتیم.»
مربی میلان ادامه داد:« زمانی که به بازیکن مهمی مثل زلاتان استراحت می دهی، شرایط سختی را تجربه می کنی؛ چون ما معمولا با دو فوروارد بازی می کنیم که پشت سر او قرار می گیرند.فکر می کنم بازیکنانم نهایت تلاششان را در دیدار چهارشنبه شب به کار گرفتند.هیچ جانشینی برای ایبرا نیست ولی ویژگی های تیم نباید در غیاب یک بازیکن تغییر زیادی بکند. رونالدینیو و روبینیو دو بازیکن کاملا متفاوت هستند.من باید به ایبرا استراحت می دادم و همین کار را هم کردم.»
روسونری به رغم این شکست، به عنوان تیم دوم گروه جی، پس از رئال مادرید به مرحله یک هشتم پایانی لیگ قهرمانان اروپا راه یافت.
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدکارانکا:بنزما مقابل اوسر فوق العاده بود
سایت گل- آیتور کارانکا، دستیار ژوزه مورینیو برروی نیمکت مربیگری رئال مادرید ازعملکرد تیم مادریدی مقابل اوسر در دور ششم دیدارهای مرحله گروهی لیگ قهرمانان اروپا، بسیار راضی است و بیش از هر بازیکن دیگری تحت تاثیر بازی خوب بنزما که در این دیدار هت تریک کرد قرار دارد
کارانکا در صحبتهایی اعلام کرد که زمانی که گروه بندی رقابتها اعلام شد، تیمش تحت فشار بود ولی در نهایت و در پایان رقابتهای مرحله گروهی، به نظر می رسید که رئال در گروه آسانی قرار گرفته و در نهایت این رقابتها را با صدرنشینی به پایان برد.
کارانکا در صحبتهایی در پایان این مسابقه که در وب سایت رئال مادرید دات کام بازتاب یافت گفت:«پس از قرعه کشی رقابتها،بیشترین توجه برروی گروه ما بود ولی تیم ما در تک تک دیدارها خیلی خوب بازی کرد و به همین خاطر الان به نظر می رسد که گروه آسانی بود. ولی اصلا این طور نیست. به عنوان مثال، اوسر در دیدار رفت مشکلات زیادی را برای ما ایجاد کرد.»
کمک مربی رئال در تمجید از کریم بنزما گفت:«ما به توانایی های کریم واقفیم و کارهایی که او در تمرینات روزانه انجام می دهد را می شناسیم. او دردیدار چهارشنبه شب واقعا مهم بود. کریم و تیم رئال در دیدار اوسر واقعا خوب بودند. در دیدارشهر آمستردام هنوزصعود ما به دور بعد مسجل نشده بود ولی کریم در آن بازی هم خیلی خوب بود و گلزنی هم کرد.ما باید او را تنها بگذاریم تا حس نکند که تحت فشار است.»
دستیار مورینیو در بخش پایانی صحبتهایش گفت:« بازیکنانی هستند که بیشتر از سایرین بازی می کند ولی آنهایی که کمتر بازی می کنند هم خیلی خوب هستند.این تنها نکته مهم است.وقتی تعطیلات کریسمس به پایان برسد، 9 بازی در ژانویه برگزار خواهیم کرد و همه بازیکنانمان را سالم می خواهیم.»2010/12/9
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
اخی حیونکی میلان
![]()
Last edited by بی باک بی بال; 09-12-2010 at 11:39.
بنزما:در هر بازی بهتر می شوم
سایت گل- کریم بنزما، ستاره فرانسوی باشگاه رئال مادرید اعلام کرد که در هر دیدار، بهتر از بازیهای قبل می شود.
او در دیدار 4شنبه تیمش مقابل اوسر در سانتیاگو برنابئو که با برتری 0-4 رئال همراه بود، هت تریکی تماشایی را به نمایش گذاشت.
بنزما در پایان این مسابقه در صحبتهایی به رسانه ها گفت:« من در رئال بهتر و بهتر می شودم.این بهترین بازی ام به عنوان بازیکن رئال مادرید بود و من به تلاش سختم در این مسیر، برای آنکه دقایق بیشتری برای تیم بازی کنم، ادامه خواهم داد.مهمترین نکته این بود که در این بازی به پیروزی رسیدیم و از این بابت بسیار خوشحالیم.»
گل اول کریم بنزما دراین دیدار،سیصدمین گل رقابتهای لیگ قهرمانان اروپا بود.
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدبوریه لو: مهمترین نکته، صعود به دور بعد بود
سایت گل- مارکو بوریه لو در صحبتهایی اعلام کرد که تساوی 1-1 تیمش مقابل کلوژ در دیدارچهارشنبه شب، گرچه با نمایش خیره کننده ای از سوی رم همراه نبود، ولی کسب مجوز صعود به دور بعدی رقابتها برای او کافی است.
بوریه لو با گلی که در نیمه اول به ثمر رساند، رم را از حریف پیش انداخت ولی در نهایت کلوژ در نیمه دوم به گل مساوی رسید.
بوریه لو در پایان این مسابقه به رای سپورت گفت:«مهمترین نکته، کسب مجوز صعود بود. خیلی بد شد که در دقایق پایانی بازی گل خوردیم.ما باید پیشرفت کنیم و تیمی منسجم تر شویم.خیلی بد شد که گل من پیروزی را برای تیم به ارمغان نیاورد ولی ما یک امتیاز کسب کردیم.»
این ستاره 28 ساله در ادامه در مورد مصدومیتی که در جریان این دیدار برایش به وجود آمد گفت:«در طول هفته باید ببینیم که اوضاع فیزیکی ام چطور است ولی مشکلی جدی به نظر نمی رسد.»
رم با 10 امتیاز به عنوان تیم دوم گروه ایی به مرحله یک هشتم پایانی راه یافت.
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدگزارش روز:رئال،بهترین تیم مرحله گروهی لیگ قهرمانان اروپا
سایت گل- مرحله گروهی رقابتهای لیگ قهرمانان اروپا چهارشنبه شب به پایان رسید و رئال مادرید در این مرحله نمایشی خیره کننده داشت.
این اولین بار در تاریخ این رقابتهاست که رئال مرحله گروهی را با کسب 5 پیروزی به پایان برد و توانست با بیشترین امتیاز و بهتر از هر تیم دیگری، با 16 امتیاز روانه مرحله یک هشتم پایانی شود.
این در حالی است که چلسی آنچلوتی با 15 امتیاز و بارسلونا با 14 امتیاز از مرحله گروهی به دور بعد راه یافتند.
البته رئال در گروه چندان آسانی هم نبود و همگروهی با دو قهرمان سابق اروپا، یعنی میلان و آژاکس، کار را برای مورینیو و شاگردانش سخت می کرد ولی کهکشانی ها با نمایشی خیره کننده در دیدارهای گروهی شان و کسب 5 پیروزی و تنها یک تساوی در سن سیرو، با 16 امتیاز، قاطعانه به پایان برد.
بدین ترتیب رئال برای سومین سال پیاپی به عنوان تیم صدرنشین گروهش روانه مرحله یک هشتم پایانی این رقابتها شد.2010/12/9
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
گزارش روز: آرسنال، میلان و اینتر، تهدید جدی برای صدرنشینان چمپیونزلیگ
جمعه هفته آینده، قرعه کشی مرحله یک هشتم پایانی رقابتهای لیگ قهرمانان اروپا انجام خواهد شد.
سایت گل - روز هفدهم دسامبر سال جاری (جمعه هفته آینده)، قرعه کشی مرحله یک هشتم پایانی رقابتهای لیگ قهرمانان اروپا انجام خواهد شد و تیمهای حاضر در این مرحله حریفان آتی خود را خواهند شناخت.
در یک گلدان تیمهای صدرنشین رقابتهای مرحله گروهی قرار می گیرند (8 تیم) و در گلدانی دیگر، تیمهای دوم هر گروه قرار داده می شوند و اینتر و آرسنال، خطرناک ترین تیمهایی هستند که در گلدان دو قرار می گیرند. حریفانی که تیمهای صدرنشین مرحله گروهی از آنها اجتناب می کنند. تیم بنیتس شاید در رقابتهای این فصل، با افت چشمگیری مواجه شده ولی نباید فراموش کرد که این تیم، قهرمان فصل گذشته رقابتهای اروپایی است و این امکان وجود دارد که با قهرمانی در رقابتهای جام جهانی باشگاه ها، اوضاع این تیم تغییر کند. البته تیمهای میلان، والنسیا و رم هم دیگر تیمهای قدرتمند در گلدان دوم هستند که می توانند حریفان خطرناکی برای سایر حریفان باشند.
اوضاع دو گلدان بدین ترتیب است:
تیمهای صدرنشین مرحله گروهی: تاتنهام، شالکه، منچستریونایتد، بارسلونا، بایرن، چلسی، رئال مادرید و شاختاردونستک
تیمهای دوم مرحله گروهی: اینتر، لیون، والنسیا، کپنهاگن، رم، مارسی، میلان و آرسنال
2010/12/9کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
فان پرسی:دوست دارم در یک هشتم به رئال یا بارسا بخوریم
ستاره هلندی اطمینان دارد که توپچی ها در پایان رقابتهای این فصل، به قطحی عناوین قهرمانی پایان می دهند.
سایت گل - روبین فان پرسی،ستاره هلندی آرسنال معتقد است که تیمش می تواند در رقابتهای این فصل به 5 سال ناکامی در کسب جام قهرمانی پایان دهد.
آرسنال چهارشنبه شب توانست با پیروزی 1-3 مقابل پارتیزان بلگراد، حضورش در جمع 16 تیم نهایی لیگ قهرمانان اروپا را مسجل کند و برای یازدهمین فصل متوالی به جمع 16 تیم پایانی راه یابد.
تیم لندنی با گلهای فان پرسی (پنالتی) و تئو والکات و سمیر نصری به پیروزی رسید و به عنوان تیم دوم گروه به دور بعد راه یافت.
فان پرسی اکنون از خواسته هایش برای آینده می گوید: «ما امیدواریم که می توانیم به قهرمانی برسیم. همه چیز از باورهای شخصی آغاز می شود و اگر تو به خود باور نداشته باشی، شاید نتوانی فوتبال خوبی را به نمایش بگذاری. ما معتقدیم که می توانیم در پایان رقابتهای این فصل به عناوین متعددی برسیم و باید این کار را انجام دهیم.»
ستاره هلندی آرسنال ادامه داد: «پارتیزان تیم خوبی بود ولی ما طبق برنامه ریزی برآنها غلبه کردیم.»
او در بخش پایانی صحبتهایش در مورد حریف آتی تیمش در رقابتهای اروپایی گفت: «به عنوان یک هوادار فوتبال دوست دارم که بازی خوبی را بین آرسنال و رئال یا بارسا ببینم و به عنوان یک بازیکن هم دوست دارم تا در این دیدارها حاضر باشم.»
2010/12/9کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
خوشحالي فونتاس از اولين بازي براي بارسلونا در ليگ قهرمانان؛ شروعي بهتر از اين امكان نداشتسايت گل - آندرئو فونتاس، مدافع جوان بارسلونا، از اينكه اولين بازي اش در ليگ قهرمانان را شب گذشته مقابل روبين غازان انجام داد، ابراز خوشحالي كرد.
در اين ديدار فونتاس در اولين دقايق بازي در نيمه دوم گل اول تيمش را وارد دروازه ميزبان كرد.
در اين ديدار كه با پيروزي 2-0 آبي و اناري ها به پايان رسيد، فونتاس در اولين دقايق بازي در نيمه دوم گل اول تيمش را وارد دروازه ميزبان كرد.
او در مصاحبه با ماركا گفت: "شروعي بهتر از اين امكان نداشت. بازي بسيار پربرخورد و مبارزه جويانه بود زيرا تيم حريف نيز همچنان شانس صعود به مرحله بعد را داشت و براي رسيدن به اين هدف تلاش زيادي كردند.
من با انتظار زيادي پاي به زمين مسابقه گذاشتم. پيش از مسابقه كمي عصبي بودم اما زماني كه مسابقه آغاز شد، خيلي زود همه چيز را فراموش كردم."
اين بازيكن 21 ساله چند هفته قبل در ديدار بارسلونا مقابل آلمريا كه با پيروزي 8-0 كاتالان ها به پيروزي رسيد، نيز به ميدان رفت.
2010/12/8کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
مشخص نشده تو مرحله بعد كي با كي بازي مي كنه..؟
قرعه کشی میشه احتمالا جمعه همین هفته
تیم های اول گروههای یک تا چهار با تیم های دوم گروههای پنج تا هشت و تیم های اول گروه های پنج تا هشت با تیم های دوم گرو ههای یک تا چهار برخورد می کنند.
ضمنا مسیر تیم ها تا فینال هم در همین قرعه کشی مشخص میشه.
Last edited by errmii; 09-12-2010 at 16:10.
چه اشتهاييفان پرسی:دوست دارم در یک هشتم به رئال یا بارسا بخوریم
و البته چه اعتماد به نفسي
منم دوست دارم بارسا با آرسنال بازي كنه
به نظر من فوتبال زيبايي ميشه
چون آرسنال ضد فوتبال بازي نميكنه
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)