سلام
کسی نیست مرا یاری کند؟؟؟؟
سلام
کسی نیست مرا یاری کند؟؟؟؟
عذر خواهی کمک داور داربی از پرسپولیسیها
مرتضی کریمی کمک داور بازی داربی شصت و نهم از پرسپولیسیها به خاطر آفساید اعلام کردن گل صحیح محمدنوری عذر خواهی کرد.
به گزارش سایت رسمی باشگاه پرسپولیس، کریمی در تماس تلفنی با برنامه ورزش از نگاه دو شبکه دوم سیما، گفت: "اگر اشتباه من منجر به شكست پرسپوليس شده و هواداران اين تيم را ناراحت كردهام از همه آنها عذر ميخواهم. آقاي كاشاني در دوره دبيرستان معلم من بوده و از اينكه يك تيم بزرگ ضربه خورده خيلي ناراحتم."
مسعود مرادی نیز که در این برنامه حضور داشته صحبت مرتضی کریمی را نشان دهنده پذیرفتن این اشتباه از سوی او دانست و گفت: "آقاي كريمي بزرگوارند اما اگر اشتباهي بوده مربوط به تيم داوري است. من نميتوانم خودم را كنار بكشم و تقصير را گردن كمكداور بيندازم."
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
از مسخره هم مسخره تره.
یه مهاجم 34 ساله تو دقیقه 90 یه استارت میزنه و مدافع پرسپولیس در آخرین لحظه برای زدن توپش تلاش نمیکنه.
مردشور این فوتبال رو ببرن![]()
گریه نکن عزیزم تیمت باخته میگی مردشور فوتبالو ببرن!!!
بعد میاین میگین اگه تیم ماهم ببازه بهتر از مساوی حالا دیدید که { تیمیتون باخت دارین میگین فوتباله ...}
من خودم استقلالی هستم.
تا وقتی قرار باشه نتیجه داربی از قبل مشخص باشه من داربی رو نمی بینم.
از نظر من اینبازی اینطوری نبود
دقيقا من هم همين رو چند تا پست قبل گفتم اما چون حرف منطقي بود دوستان پرسپوليسي جوابي ندادند . ما منتظر جواب به اين موضوع هستيم .
ضمن اينكه من ميگم اتفاقا خيلي هم حق استقلال بود . اون بازي هاي 1-1 يادتونه ؟ ما گل زديم و شما دقايق آخر مساوي كرديد و ما از اينكه نبرديم ناراحت و شما خوشحال بوديد . از همه هم بد تر او هند مسخره عليزاده بود كه پنالتي مفت رو به شما تقديم كرد . خوب حقش بود يكجا جبران بشه و اون اينجا بود كه خدا خواست ما ببريم . البته نيمه اول هم موقعيت هاي زيادي رو نزديم ...
تازه نايب قهرماني هم داريم كه تاريخش خيلي نزديك تره و مثل اون 6 تا كه اكثر ما نديديم نيست .
آره نيمه دوم استقلال خوب كار نكرد اما باز هم موقعيت داشت مثل اون شوت ميداوودي . ولي پرسپوليس هم كار خاصي نكرد . مرادي هم به درد داربي نمي خوره . در جريان بازي سوت هاي به ضرر استقلال هم زياد زد كه تو 90 خواهيد ديد .نوشته شده توسط Peyman Derakhshani [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
عذرخواهیش بخوره تو سرش.![]()
دوستان لطفا بحث در مورد این بازی رو تمام کنید و اجازه بدید تاپیک به روال عادی برگرده
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)