سایت زیر سرعت دانلود رو تقریبا همون چیزی میزنی که شما دانلود می کنید:
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
سایت زیر سرعت دانلود رو تقریبا همون چیزی میزنی که شما دانلود می کنید:
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
سلام
از این سایت هم زیاد تست می کنم بعضی موقع ها بگیر نگیر دارهسرعت رو درست نشون میده ولی بعضی موقع ها اصلاً درست نشون نمیده .
سرور باکـو..............................|..............................سرور کویتفن آوا - 512 گرفتم ولی الان 1 مگه ، 2 مگ هم بعضی موقع ها میره...
...وضعیت الان...
![]()
اینا رو هم از توی آرشیو speedtest (قسمت Your Results) پیدا کردم....
بیشترین سرعت دانلود تا الان:..........................................................................
..........................................................................
کمترین پینگم تا الان:(الان خودم دیدم تعجب کردم!!)..........................................................................
بیشترین پینگ..........................................................................
این هم حدوداً یه هفته پیش با IDM:
![]()
Last edited by cdp; 26-11-2010 at 23:44.
پارس آنلاین 128 شیراز
ساعت 5:40 صبح
![]()
اینطوری که مخابرات داره پیش میره فکر کنم شرکت های خصوصی ور شکسته شن. البته ایرانیها هم دل دارن باد یواش یواش قیمت و سرعت به پایه ی کشورای دیگه برسه
![]()
اینه دیگه شرکتهای خصوصی برا رقابت با سرویس های نامحدود و ارزونه مخابرات هرچی سرعت ازاد دارن میدن به مشتری![]()
پارس آنلاین سرویس 128
ساعت 4:50 صبح شیراز
![]()
شاتل امروز خیلی رضایت بخش بود :
اینم پینگ :
دوستانی که تست سرعت با speedtest می گذارند توجه کنند که سروری که خود سایت speedtest انتخاب می کند به صورت پیش فرض واقعی ترین سرعت را نشون میده اگر با سرور default ارور نداد بعد سرور را عوض کنند
سرور ی که سایت speedtest انتخاب میکنه نزدیکترین سرور به درگاه بین المللی اینترنت هست که اینترنت را به دست شما میرساند
پس بیخود بت عوض کردن سرور سر خودتون را گول نمالید.![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)