نه cpu و کارت گرافیک رو به هیچ وجه نمیشه ارتقا داد
---------- Post added at 02:20 PM ---------- Previous post was at 02:16 PM ----------
نخیر..
این 3 تا رو که همیشه میبینم :
سیاه... آبی... قرمز
نه cpu و کارت گرافیک رو به هیچ وجه نمیشه ارتقا داد
---------- Post added at 02:20 PM ---------- Previous post was at 02:16 PM ----------
نخیر..
این 3 تا رو که همیشه میبینم :
سیاه... آبی... قرمز
منظورت از عبارت (من به شما توصیه نمیکنم ) چیه ؟ توصیه نمی کنی که با سیستم عامل داس بخرم و ویندوز نصب کنم و یا خرید با ویندوز اورژینال رو توصیه نمی کنی ؟؟!! یه ذره شفاف سازی کن!![]()
سلام Gilopa جان
چرا...اسيب ميزنه.البته usb دارها اونم وقتي كه لپتاب به برق وصل نيست
من اين موضوع رو چند جا شنيدم...چند تا تاپيك هم ديدم اينو نوشته بودند
ببخشید این سوال را می کنم n5010 کارت می خوره. اگه می خوره به درد چی می خورد
بخشید این سوال را کردم![]()
تا الان از usb دار استفاده نکردم و اطلاع خاصی در مورد آُسیبهایی که میگید ندارم .. اما هر جور فکر میکنم متوجه نمیشم چجوری میخواد آسیب برسونه.. بهرحال ممنون
---------- Post added at 03:49 PM ---------- Previous post was at 03:46 PM ----------
یعنی چی کارت میخوره ؟ واضحتر توضیح بده چه کارتی منظورته ..
راستی انقدر معذرت خواهی نکنید وو سوال عیبی نداره که رفیق .. همه ما اینجا قصدمون کمک به همدیگست![]()
ویندوزهای اورجینال (با توجه به قیمت ) در لپتاپها به صرفه نیستند ..مگر اینکه توسط برنامه ای چون acronis true image بک آپ کامل تهیه کنید که در اون صورت هم به دلیل تغیر زمان بندی ویندوزتون احتمال اینکه به مشکل بر بخورید وجود داره .. بهرحال مساله حرفه ای بودن کاربر در استفاده از بک آپ مهمه و اینکه شما بتونید از ویندوز اورجینالتون به دفعات استفاده کنید مساله پول اضافه دادن به خاطر این ویندوزهارو منطقی جلوه میده در غیر این صورت اگر قرار است فقط یک بار استفاده کنید چه فایده ای میتونه داشته باشه؟![]()
سلام دوستان
ميخواستم بدونم فن لپتاپ از اول كار ميكنه؟
يا اينكه نه وقتي داغ ميكنه كار ميكنه؟
آخه من احساس ميكنم فن كنارش كار نميكنه...
خیلی ممنونمن با برق کار میکنم. تنظیمات رو روی متوسط هم گذاشتم تاثیری نداشت. افت فریم داره!
PC من رمش 2 و گرافیکش 1 گیگه ولی خیلی عالی بازی رو اجرا میکنه!! فروردین 88 بستم!!!
چرا لپتاپ که سیستمش بالاتره اینطوری میشه؟!![]()
شما تو تنظیمات گرافیک .. دایرکت ایکس 11 رو به 9 تغییر بدید
در حین بازی تمام نرم افزارهایی که از طریق استارت آپ بالا میان رو ببندید تا سیستم سبک بشه ..
اگر به یوتیوب هم برید متوجه میشید نباید مشکلی داشته باشید
یعنی چی کارت میخوره ؟ واضحتر توضیح بده چه کارتی منظورته ..
راستی انقدر معذرت خواهی نکنید وو سوال عیبی نداره که رفیق .. همه ما اینجا قصدمون کمک به همدیگست[/QUOTE]
تو این سایت برو
به قسمت امکاناتش بروکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
توجه کن اگر تو لینک بالا دی جی کالا ننوشته بود خودت به انگلیسی بنویس![]()
Last edited by hosein7; 22-09-2010 at 11:07.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)