تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 82 از 449 اولاول ... 327278798081828384858692132182 ... آخرآخر
نمايش نتايج 811 به 820 از 4487

نام تاپيک: تاپیک اختصاصی محصولات COMODO - || آرشیو شماره 1 ||

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Jun 2009

پيش فرض

درباره کومودو در این حد اطلاع داشتم که یه فایروال قویه و به همراه آنتی ویروس ها نصب بشه. الان خودشکار آنتی ویروس رو هم انجام میده ؟ تستی ازش هست؟

آخر فروم باز M E H R A N's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2008
    محل سكونت
    سوئد

پيش فرض

درباره کومودو در این حد اطلاع داشتم که یه فایروال قویه و به همراه آنتی ویروس ها نصب بشه. الان خودشکار آنتی ویروس رو هم انجام میده ؟ تستی ازش هست؟

دوست عزیز من شخصا تست ها را به دو دسته تقسیم میکنم. دسته اول تست هایی هستند که در سایت های مختلف انجام میشه و در آخر فقط یک نمودار و چند تا درصد که کنار هر آنتی ویروس نوشته میشه در اختیار ما قرار داده میشه. در این تست ها ما از جزئیات و نمونه هایی که تست شدند اطلاعی نداریم. حتی تنظیمات آنتی ویروس را هم نمیدونیم و در اینجا ما دو راه بیشتر نداریم.. یا باید نمودارهایی را که هر کسی میتونه در Exel بکشه را باور کنیم و یا اینکه کمی هوشیار تر با مسئله بر خورد کنیم و این نوع تست ها را گذری بهشون نگاه کنیم و نگذاریم بر روی ما تاثیر گذار باشند.

دستۀ دوم تست ها, تست هایی هستند که تمام جزئیات را همراه با نمونه های آزمایش شده در اختیار ما قرار میدند تا حتی اگر کسی ذره ای هم به درست بودن تست شک داشته باشه با خوندن تست و فهمیدن جزئیات شکش برطرف بشه.

برای تست های نموداری میتونید صفحۀ زیر را نگاه کنید.

کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

و اما برای تست هایی که به واقعیت نزدیکتر هستند میتونید این پست ها را بخونید.

کد:
    کد:
    تاپیک دانلود ویروس و تروجانها هم یک منبع واقعی برای تست آنتی ویروسها هست.

کد:
    صفحۀ اول پست دوم همین تاپیک یعنی کمودو را هم اگر بخونید نتایج تست هایی گذاشته شده که در یک نمونه از اونها تست بصورت فیلم برداری شده انجام شده.

موفق باشید.

3. این کاربر از M E H R A N بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز hellbrain666's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2006
    محل سكونت
    تـهـــران

پيش فرض

سلام
    من در حال حاضر از ESET Smart Security استفاده می کنم
    با تعریف هایی که از کومودو شنیدم قصد تغییر به این نرم افزار رو دارم
    اما بدلیل جدید بودن این برنامه و نبود مقایسه های دقیق و تست های زیاد بین این دو ، در تصمیمم کمی مردد شدم
    حالا به نظر شما این برنامه چند درصد امنیت بیشتری نسبت به ESET Smart Security دارد؟
    باتشکر

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Apr 2010

پيش فرض

سلام
    من در حال حاضر از ESET Smart Security استفاده می کنم
    با تعریف هایی که از کومودو شنیدم قصد تغییر به این نرم افزار رو دارم
    اما بدلیل جدید بودن این برنامه و نبود مقایسه های دقیق و تست های زیاد بین این دو ، در تصمیمم کمی مردد شدم
    حالا به نظر شما این برنامه چند درصد امنیت بیشتری نسبت به ESET Smart Security دارد؟
    باتشکر
    زیـــــــــــــــــــــــ ـــــاد

شما چند صفحه از همین تاپیک را بخونی متوجه میشی (در صورتی که با eset آشنایی کامل داشته باشی و بتونی پیش خودت مقایسه کنی)

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Jun 2009

پيش فرض

پس کومودو دیگه فقط یه فایروال نیست. قابل رقابت با کسپرسکی اینترنت سکیوریتی هست؟ قدرت آنتی ویروسش چطوره؟

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Jun 2009

پيش فرض

گفتم سوالم رو اینجا بپرسم بهتر باشه

Sonar در نورتون توسط خیلی از ویروسها و تروجانها قابل دور زدنه اما نکته ای که اینجا باید حتما بهش دقت بشه اینه که Sonar بعنوان یک Behavior Blocker بصورت Cloud کار میکنه و اگر موقع انجام تست اینترنت شما قطع باشه Sonar نتونه با اینترنت در تماس باشه در نتیجه شما فقط دیتابیس نورتون را آزمایش کردید و نه Sonar را. البته Sonar در صورت قطع بودن اینترنت هم میتونه در صورت آپدیت بودن دیتابیس تا حد 10 تا 20 درصد نمونه ها رو تشخیص یده اما وقتی به اینترنت دسترسی داشته باشه این تشخیص تا حد 70 تا 80 درصد میره بالا و در بعضی تست ها و نمونه ها حتی تا 90 درصد هم میرسه.

پس اینکه Sonar = Internet نباید فراموش بشه

موفق باشید
    سونار با HIPS فرق داره؟ کلا دو چیز متفاوت هستن یا ذاتشون یکیه؟ چه آنتی ویروس هایی (منظورم کلاً برنامه های امنیتیه) این تکنولوژی رو دارن
    برای تست
    HIPS هم باید به اینترنت وصل بود.

دارم همه چیو قاطی میکنم. انتی ویروس و دامین و تعیرات موبایل. مقایسه لپ تاپ ها و..

Last edited by tiyam 01; 14-11-2010 at 21:18.

اگه نباشه جاش خالی می مونه milaaad's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2008
    محل سكونت
    NEVER LAND

پيش فرض

سلام.خداییش کمودو فوق العادس! مهران جان دست گلت درد نکنه مارو با این نرم افزار اشنا کردی

9. 2 کاربر از milaaad بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه ezat451's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2008

پيش فرض

درود:
    آخرين آپديت كومودو اين شماره است 6718چون مقداري مشكوكم كه براي انتي ويروس مشكلي پيش اومده باشه

Banned
    تاريخ عضويت
    Jul 2009
    محل سكونت
    اصـــــــــــــفهان وضعیت:Deactivated

پيش فرض

سلام داداش مهران من به لطف یکی از کاربران این سایت که خیلی هم مخلصشم.کمودویی شدیم.اگر با مشکلی روبرو شدم.از شما دوست خوبم اقا مهران خواستارم که من را یاری کنید.اگرچه برای کسپر یک کاربر نیمه حرفه ای بودم.ولی الان برای کمودو یک کاربر مبتدی هستم.که باکمک شما دوست دارم از تنظیماتش سر در اورم.قربان شما اقا مهران.پس گفتن سوالات در مورد کمودو از من وجواب از شما.

---------- Post added at 10:21 PM ---------- Previous post was at 10:18 PM ----------

درود:
    آخرين آپديت كومودو اين شماره است 6718چون مقداري مشكوكم كه براي انتي ويروس مشكلي پيش اومده باشه
    داداشی نگران نباش درست است ورژن شما.من هم که همین الان اپدیت کردم ورژن اپدیت 6718 است.شما میتونید با مراجعه بع این لینک از اخرین ورژن اپدیت کمودو مطلع شوید.
    کد:

12. 2 کاربر از Karkas20 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Banned
    تاريخ عضويت
    Jul 2009
    محل سكونت
    اصـــــــــــــفهان وضعیت:Deactivated

پيش فرض

دوستان یک نیگا به این بندازید.من که به به کمودو میگم خسته نباشید.

14. 3 کاربر از Karkas20 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •