وقتی که تشریف آوردن ایران برام می آرن.من از پست تحویل نمی گیرم.
وقتی که تشریف آوردن ایران برام می آرن.من از پست تحویل نمی گیرم.
Last edited by koroshfe; 23-08-2010 at 18:04.
حالا چرا میزنی!
مخالف اپل به هیچ وجه نیستم چون اگر اینطور بود گوشی آیفون رو نمی خریدم!مگر عیبی داره اولین پست رو دادم؟!یکی از دوستان پدرم انگلستان و اکراین زیاد سفر می کنه برای خودش هم این گوشی رو خریده از اونجا و من از ایشون گرفتم و مطمئنم مشکل آنتن داره . . . چون یک n97 هم در کنارش دارم و کاملآ تفاوت آنتن دهیش مشخصه تو این مسئله!عذر خواهم که اینجا پست دادم ... حظوری به مراکز تعمیر تخصصی موبایل میرم![]()
در مورد آنتن دهی اینجا توضیح دادم:
اگه رفتار گوشیتون مشابه توضیحاتیه که اونجا دادم، گوشیتون کاملا سالمه و کسی هیچ کاری نمی تونه انجام بده... اگه با مشکل متفاوتی مواجه هستید ممکنه اشکال از نقص فنی آیفونتون باشه.کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
یه سوال دارم دوستان:چرا فروشندگان پایتخت بامپری که خودشون مجانی گرفتن در ازاش پول می گیرن؟این دیگه خیلی خیلی کار زشتیه.عملا دزدی ه یا این که می آن می گن به ما 50 تومن کمک کن.فرقی نمی کنه.
دوستان عزیز من اکانت آی تونز رو ساختم
اما error 1009 میگیره
یکی از کاربر ها گفت واسه اینه که اپل آی پی ایران رو بسته و باید از وی پی ان استفاده کنم
اما چطوری با گوشی از وی پی ان کانکت بشم ؟
اره اپل ip ایران مسدود کرده
شما توی pc یا از v+P+N استفاده کن یا از u 9 9
توی گوشیم برو این مسیر و V+P+N رو وارد کن
ُSettings>>General>>Network>>V+P+N
نه عزيز به گوشي كه بازرگانا مي خرنو قاچاق مي كنن به ايران بامپري داده نميشه بامپر فقط به كسي داده ميشه كه خودش بياد خريد آيفون و درخواست بامپر كنه اونايي كه ميبيني مي خوان بهت بفروشن خودشون وارد كردن ولي خوب قيمتشم 50 تومن نيست 25 تومنه
من با دیدن این کلیپ نظرم در مورد آیفون ۴ سفید عوض شد
باز کردن کارتون آیفون ۴ سفید :
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
آقا من متوجه نشدم حالا شما نظرت مثبت هست یا منفی؟؟؟![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)