بچه ها بیخیال! لطفا بحث رو ادامه ندید!
برزیل باخت! بهتر که باخت : دی
هلند هم بدبخت گناه داره! یه بار بره نیمه نهایی بعد 100 سال! قهرمانی رو تو خواب هم نخواهند دید
بچه ها بیخیال! لطفا بحث رو ادامه ندید!
برزیل باخت! بهتر که باخت : دی
هلند هم بدبخت گناه داره! یه بار بره نیمه نهایی بعد 100 سال! قهرمانی رو تو خواب هم نخواهند دید
دقیقا امیدوارم صحت نداشته باشه
فدراسیون برزیل دست کمی از فدراسیون ایران نداره!
البته : هر سرمربی ای بیاد اول باید تصمیم بگیره چنت میخواد سرعت گیر واسه تیم ( هافبک دفاعی ! ) بزاره
تو این بازیا همه دوس داشتیم مث همیشه رو به جلو باشیم ولی توپ که میومد میانه میدان یه جاهایی سرعت تیم میومد پایین
از اون پاسای کوتاه و دریبلای ریز هم خبری نبود !
من از بچگیم املا بالاتر از 10 نگرفتم ... مشکلیه ؟
همینجور که ما اومدیم جلوتر شما و رفیقات از بی جوابی بیشتر به حاشیه رفتی ... خوبه که تاریخ نشون میده برزیل فقط یه بار مارو برده وگرنه بجای عقده ای ما رو روانی خطاب میکردید ... هر موقه جوابی برای حرفهای بی ربطتان داشتید اضحار نظر کنید ... نه در مورد غلطهای املایی... مثل اینکه با پستام رنجتون دادم ... ببخشید که داغ دلتون رو تازه میکنم هی ... ولی عجب افتضاحی بود
![]()
خجالت بكشيد بابا!
برزيل برزيله!!!
هيچ تيمي هم پاش نميرسه
مقايسه كردن برزيل با خودش فقط درسته
الان خبر خوندم چند تا بنگلادشي به خاطر حذف برزيل خودكشي كردن... چه تيمه ديگه اي هست كه مردم ديگه اي به خاطرش اين كارو بكنن؟
البته برزيل امسال برزيل هميشه نبود! يه تيم معمولي بود.
متهم رديف اول باخت برزيل هم دونگا هست...
اگه برزيل تو جام كنفدراسيون ها قهرمان نميشد دونگا رو انداخته بودن بيرون و شايد يه مربي بهتر رو آورده بودن.. وبرزيل قهرماني كنفدراسيون رو با قهرماني جهان عوض كرده بود.
Last edited by Original Titan; 04-07-2010 at 22:56.
کافیه عزیزم ! تاپیک هنلد اونطرف تره! شما قهرمان نمیشی!
باور کن هلند در حدی نیست که بخوایم روش بحث کنیم! تیم نداره!
حالا برزیل رو برده دلیل نمیشه خوب باشه. تیم دیگه ای هم بود می تونست ببره برزیل تو اون بازی!
کلا شما توی اسپمهات جمع میبندی !مثل اینکه با پستام رنجتون دادم ...
رنج واسه یاد اوت شدنمون نیست : واسه اینه که توی پی سی ورلد متاسفانه یک همکاری هستش که مدام داره اسپم میده و قصدش بسته شدن اینجاست ! عمو : اینجا تاپیک کره شمالی و .. نیستش
هر چه قدر بیشتر کش بدی : فقط بیشتر مایه تاسف میشی با این همکار بودنت و اینکه خودت نقض قانون میکنی
دیگه بیشتر از این خودت ر و کوچیک نکن !
=========================
در کل یه چیزایی هستش که واضحه اونم لذت بردن آدما از بازی بعضی از تیماست که میشن هوادار یه تیمالان خبر خوندم چند تا بنگلادشي به خاطر حذف برزيل خودكشي كردن... چه تيمه ديگه اي هست كه مردم ديگه اي به خاطرش اين كارو بكنن؟
این باخت هم مارو از دونگا ناراضی تر کرده نه از هوادار برزیلی بودنمون
برو خدا رو شکر کن من اینجا پست میدم ... وگرنه اینجا همون موقع که تیمتون اوت شد بسته می شد .واسه اینه که توی پی سی ورلد متاسفانه یک همکاری هستش که مدام داره اسپم میده و قصدش بسته شدن اینجاست !
همکار بودن من هم ربطی به این انجمن نداره ...
شما تشریف ببر صحبتای کرایوف استوره هلندی رو بشنو تا دیگه ملاکت دوتا بدبخت بنگلادشی نباشه واسه اینکه بگی کدوم تیم زیبا بازی میکنه ....در کل یه چیزایی هستش که واضحه اونم لذت بردن آدما از بازی بعضی از تیماست که میشن هوادار یه تیم
این باخت هم مارو از دونگا ناراضی تر کرده نه از هوادار برزیلی بودنمون
اساتید محترم بعد پست من خیلی پست دادید ... نگفتید چطور به این نتیجه رسیدید که هلند عقده بردن برزیل رو داشت ... اصلا هلند بدترین تیم . اما عقده ی بردن برزیل رو داشتن از اون حرفها بود که ....
بسی ناراحت شدیم که از بیسوادی رنج می برید .
پست که میدی : چون ارزش فنی نداره که بخوام شکر کنم ! آدم وقتی شاکر میشه که چیزی به دانشش افزوده بشهبرو خدا رو شکر کن من اینجا پست میدم ... وگرنه اینجا همون موقع که تیمتون اوت شد بسته می شد .
شما میای اینجا کلی حرف بدون ربط !!! میزنی شکر چی ر و بکنم ؟
یادم نمیاد جایی رو واسه اینکه یه همکار پست اسپم داده باشه باز نگهش دارن تا بی منطقیش رو بتونه اونجا به رخ دیگران بکشه !
چه تو باشی چه نباشی کسی از برزیلی بودنش زده نمیشه و دلیل واسه بسته شدن اینجا دیده نمیشه : چون اینجا کسی توهین نمیکنه ، البته اگه اسپمرهای پی سی بزارن
=======
واسه اینکه قانع کنی اطرافیانت رو تو باید نوشته رو کنی : نه من : این رو شما یاد بگیر واست خوبه عموشما تشریف ببر صحبتای کرایوف استوره هلندی رو بشنو تا دیگه ملاکت دوتا بدبخت بنگلادشی نباشه واسه اینکه بگی کدوم تیم زیبا بازی میکنه ....
کدوم حرفش رو میگی ؟
اولا اظهار نظر
دوما شما نه تنها املات بلکه تاریختم شدیدا ضعیفه
کاش لا اقل با یه نفر که اینا رو میدونست بحث میکردیم!
توی جام جهانی برزیل و هلند سه بار با هم بازی کردن
1974 هلند 2-0 برد
سال 94 برزیل 3-2 برد (گلهای معروف روماریو و ببتو)
سال 98 برزیل 5-3 تو پنالتی برد
مجبورین راجع به چیزی که نمیدونین نظر بدین؟خوبه که تاریخ نشون میده برزیل فقط یه بار مارو برده
Last edited by LeBron; 04-07-2010 at 23:19.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)