سلام. لطفا زحمت رتبه ما رم بکشین:
رشته: ریاضی-فیزیک
ریاضی: 18
فیزیک: 40
شیمی: 40
ادبیات: 20
زبان انگلیسی: 90
دینی: 55
عربی: 40
سلام. لطفا زحمت رتبه ما رم بکشین:
رشته: ریاضی-فیزیک
ریاضی: 18
فیزیک: 40
شیمی: 40
ادبیات: 20
زبان انگلیسی: 90
دینی: 55
عربی: 40
دوستان من کد رهگیری و شمارهی پروندم رو گم کردم واسه کنکور سراسری... به نظر شما چیکار کنم؟ راهی واسه برگندوندنش هست؟
Sent from Samsung GT-P6800 Galaxy Tab. 7.7 using Tapatalk
تذكر بسيار مهم : چنانچه هر يك از داوطلبان موفق به پرينت كارت شركت در آزمون نميباشند و يا اطلاعات كارت اعتباري را در اختيار ندارند، لازم است با همراه داشتن كارت ملي و يا شناسنامه عكسدار شخصاً از روز دوشنبه مورخ 5/4/91 لغايت روز چهارشنبه مورخ 7/4/91 از ساعت 8 الي 12 و 14 الي 18 براساس جدول شماره 2 به باجه رفع نقص حوزه ذيربط مراجعه نمايند.
جدول شماره 2 : [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
دااش لطف بزرگی کردی در حقم... ممنون از راهنماییت... امیدوارم برم اینجا شماره پرونده و کد رهگیریم رو بهم بدن... بازم ممنون...
Sent from Samsung GT-P6800 Galaxy Tab. 7.7 using Tapatalk
بچه قضیه سخت شدن عربی و شیمی چیه قراره امسال مفهومی بشه تازه از سال دیگه هم چهارم دبیرستانها عربی دارن
بچه ها شما حدودا چند زنید عربی سنجش های جامع رو؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
دارم سکته میکنم مال من حدودای 40 بود یعنی افتضاححححححححححح
دوست عزیز من دوسه ماه عربی رو خوندم آخر سر تصمیم گکرفتم کلا ولش کنم چون تو مغزم نمیرفت به جاش دارم رو درسای دیگه وقت میذارم میدونم هشتاد سال هم بخونم حتی نمی تونم درصد دورقمی بزنمبچه قضیه سخت شدن عربی و شیمی چیه قراره امسال مفهومی بشه تازه از سال دیگه هم چهارم دبیرستانها عربی دارن
بچه ها شما حدودا چند زنید عربی سنجش های جامع رو؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
دارم سکته میکنم مال من حدودای 40 بود یعنی افتضاححححححححححح
عربی خیلی پیچیدست باید مغزت بکشه
میشه بگین با چه درصدایی در منطقه 1 میشه
تا 1200 اورد
؟
مثلا با این درصدا میشه
ریاضی 40
فیزیک 40 50
شیمی 50
عمومیا هم 70 اینا
با درصدهای شما، رتبه میشه حدودا ۱۸۰۰-۲۰۰۰
برای ۱۰۰۰-۱۲۰۰ باید چیزی تو مایه های این درصد ها رو بزنین:
ریاضی ۵۰
فیزیک ۵۰
شیمی ۷۰
عمومی ها هم همگی ۷۰
ممنون اخه با توجه به کارنامه پارسال گفتم دیده بودم رتبه 800 900 اورده بودن با این درصدا حتی من رتبه 62 دیدم تو کانون ریاضی 40 بود فیزیک 60 شیمی 80 عمومیا هم بالای 80
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)