تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 82 از 215 اولاول ... 327278798081828384858692132182 ... آخرآخر
نمايش نتايج 811 به 820 از 2144

نام تاپيک: مشکلات آلوده شدن سیستم به ویروس ها و اسپای ور ها ( ابتدا پست اول را ببینید )

حـــــرفـه ای vtn54's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2005

پيش فرض

سلام
    خسته نباشید

چند روز پیش از این تاریخ به یک تالار روسی رفتم و یه File فشرده با پسوند RAR رو گرفتم. بعد از استخراج کردن اون (Extract) یک File فشرده ی دیگه با پسوند RAR باز شد، اون رو هم استخراج کردم. اما بعد از استخراج اون File مادر RAR غیب شد!!! من تعجب کردم ولی کاری نکردم. دستاگاهم تو حالت Stand by بود و چیزی آشکار خاصی ندیدم. وقتی دستگاه رو خاموش کردم (Turn Off) دیدم که Drive D ی من به حالت پیش از Format دراومده و همش میگه "The disk in drive D is not formatted. Do you want to format it now" به حالت Safe mode رفتم ولی نتونستم کاری بکنم. با اینکه NOD32 و Spy... داشتم ولی هیچ کاری نکردند. این برنامه ها هم تو D بود! Windows رو از نو ریختم بازم Hardم درست نشد.چیزی که بیشتر ناراحت کننده تره اینه که تازه الان هم Fileهای RAR رو که باز می کنم، می پرن، نا پدید میشن، غیب میشن!!!
    البته نا گفته نمونه که یک برنامه به نام Folder lock روی Drive D داشتم که چند تا پوشه رو قفل کرده بود!!! شاید از اون باشه نه؟ چون Hard Cleanup نمی تونستم بکنم و می گفت Drveتو نمی تونم بخونم!!!

به شرکت ایمن اسکن زنگ زدم، اونا گفتن ما چنین Virus قدرتمندی نداریم و هزینه ی بازیابی Hardتون هم بین 50 تا فضا تومنه!!! که باهاتون هماهنگی می کنیم!! من هم گفتم ممنون نیاز به هماهنگی نیست!!!

اگه بتونید راهنماییم کنید ممنون می شم. میشه Drive رو ساده برگردوند به سادگی رفتنش!!! یا خرج سنگینی داره؟ برای غیب شدن و پریدن Fileهای RAR چیزی می دونید؟ باید قید دستگاهم رو بزنم؟

چهارشنبه، 13 تیر 1386
    سلام

لینک آن فایلی را که از آن سایت روسی گرفتی برایم بفرست شاید بشود کاری کرد.

تاريخ عضويت
    Oct 2005

پيش فرض

آقا میشه یکی یه برنامه معرفی کنه که منو از دست exe شدن پوشه ها نجات بده ؟
    رو هر پوشه ای که کلید میکنم تبدیل به exe میشه !

کامپیوتر منم شده کمک کنید اگر از انتی ویروس استفاده کنم پوشه ها پاک نمیشه؟ اگر ویندوز عوض کنم چی ؟یکی یه برنامه معرفی کنه که منو از دست exe شدن پوشه ها نجات بده ؟
    رو هر پوشه ای که کلید میکنم تبدیل به exe میشه !

[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    May 2006

پيش فرض

سلام
    من يه ويروس دارم كه گزينه Show Hidden را از كار انداخته است و هنگامي كه اين گزينه را فعال ميكنم اتو ماتيك بر داشته مي شود حتي من از داخل ريجستري هم نتوانستم اين مشكل را حل كنم ويروس يابي هم كه استفاده مي كنم مك كافي ورژن 8i هستش آپديت هم شده است.
    با تشكر

پروفشنال Booseh_ye_Irani's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2006
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

سلام
    لینک آن فایلی را که از آن سایت روسی گرفتی برایم بفرست شاید بشود کاری کرد.
    سلام
    ممنون از اینکه می خواید کمک کنید، این آدرس اون File اولی هست که غیب شد! البته من نمی دونم که مشکل اون باشه یا نه. چون غیر عادی بود به فکر اون افتادم

دیروز به من دوستی گفت که سپاه پاسداران ویروس جدیدی رو به جون کاربرا انداخته!!! شاید من هم یکی از اونام دیگه! چون برام نامه هایی می یاد که میگه یه تصویر هست که باید Load بشه، اما Load نمیشه! البته من دیگه باهاشون کاری ندارم.
    به هر حال عزیز من اگه یه سازمان با سرمایه ی بزرگ بخواد یه ویروس مخرب بسازه، چند شرکت مثل Norton, McAfee, NOD32, ... نمی تونن کاری بکنن!!!
    اما اگه کمکی از دستتون بر می یاد حتمی بگید. من Driveم رو Format کنم یا درست میشه؟ با این Virus مخفی چه کنم؟ هزینش رو هم می تونم در بزاعتم بدم.

عرضی دیگه داشتم و اون این بود: شما به عنوان یک فرد کاربلد تو این ضمینه ها، چه برنامه ی ضد ویروس و، چه برنامه ی ضد تروجان و Cracker رو پیشنهاد می دید؟

خسته نباشید و خداحافظ
    پنجشنبه، 14 تیر 1386
    Last edited by Booseh_ye_Irani; 05-07-2007 at 12:25.

پروفشنال Aloneboy's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2004

پيش فرض

رو سیستم من انتی ویروس نصب هستش حتی اپدیت شده اما من یه فلش مموری دارم که وقتی به کامپیوتر رفیقم متصل می کنم یه ویروس می گیره که من وقتی به کامپیوترم وصل کنم انتی ویروس من فعال میشه و اون ویروس رو از بین میبره ولی با وجود این وقتی رو درایو فلش مموری که ایجاد شده دوبار کلیک می کنم برای باز شدن باز نمیشه و یه صفحه میاد که میگه با کدوم برنامه اجرا کنم و فقط تنها راه دیدن محتویات داخل مموری از طریق اکسپلورر هست و برای این که کلا این مشکل رفع بشه حتما باید با خود برنامه فلش مموری فرمت کنم ولی من که نمیتونم این کار رو هردفعه انجام بدم شاید جایی باشم که سی دی برنامه فلش مموری همراهم نباشه اگه ممکنه یک فکری برای رفع این مشکل کنید

تاريخ عضويت
    Oct 2005

پيش فرض

سلام
    ممنون از اینکه می خواید کمک کنید، این آدرس اون File اولی هست که غیب شد! البته من نمی دونم که مشکل اون باشه یا نه. چون غیر عادی بود به فکر اون افتادم

دیروز به من دوستی گفت که سپاه پاسداران ویروس جدیدی رو به جون کاربرا انداخته!!! شاید من هم یکی از اونام دیگه! چون برام نامه هایی می یاد که میگه یه تصویر هست که باید Load بشه، اما Load نمیشه! البته من دیگه باهاشون کاری ندارم.
    به هر حال عزیز من اگه یه سازمان با سرمایه ی بزرگ بخواد یه ویروس مخرب بسازه، چند شرکت مثل Norton, McAfee, NOD32, ... نمی تونن کاری بکنن!!!
    اما اگه کمکی از دستتون بر می یاد حتمی بگید. من Driveم رو Format کنم یا درست میشه؟ با این Virus مخفی چه کنم؟ هزینش رو هم می تونم در بزاعتم بدم.

عرضی دیگه داشتم و اون این بود: شما به عنوان یک فرد کاربلد تو این ضمینه ها، چه برنامه ی ضد ویروس و، چه برنامه ی ضد تروجان و Cracker رو پیشنهاد می دید؟

خسته نباشید و خداحافظ
    پنجشنبه، 14 تیر 1386
    دوست من

این فایلی که لینکش را گذاشته اید اولا یک فایل با پسورد zip است نه rar در ثانی حاوی یکی از تم های برنامه Windows Blind

است نه یک فایل فشرده دیگر .فکر می کنم لینک را اشتباه گذاشته اید. شناخت این ویروس اولین قدم برای پاک

کردن ان است ولی با توجه به شرحی که داده اید ممکن است بازیافت کامل سیستمتان مقدور نباشد و بهترین راه

همان فورمت هارد باشد ولی اگر امکانش مقدور نیست علاوه بر گذاشتن لینک آن فایل من پیشنهاد می کنم آخرین

نسخه کاسپرسکی ( نسخه 7.0.0.125 ) را روی یک سیستم تمیز دیگر نصب کنید و پس از آپدیت آن یک

RescueCD با ان ایجاد کنید و سیستم را با آن بالا بیاورید .علاج قطعی مشکل شما احتمالا همین راه است اگر

سوالی بود در خدمتتان هستم.

تاريخ عضويت
    Oct 2005

پيش فرض

رو سیستم من انتی ویروس نصب هستش حتی اپدیت شده اما من یه فلش مموری دارم که وقتی به کامپیوتر رفیقم متصل می کنم یه ویروس می گیره که من وقتی به کامپیوترم وصل کنم انتی ویروس من فعال میشه و اون ویروس رو از بین میبره ولی با وجود این وقتی رو درایو فلش مموری که ایجاد شده دوبار کلیک می کنم برای باز شدن باز نمیشه و یه صفحه میاد که میگه با کدوم برنامه اجرا کنم و فقط تنها راه دیدن محتویات داخل مموری از طریق اکسپلورر هست و برای این که کلا این مشکل رفع بشه حتما باید با خود برنامه فلش مموری فرمت کنم ولی من که نمیتونم این کار رو هردفعه انجام بدم شاید جایی باشم که سی دی برنامه فلش مموری همراهم نباشه اگه ممکنه یک فکری برای رفع این مشکل کنید
    دوست من

بهترین راه نصب یک ضد ویروس روی سیستم دوستتان است ولی برای حل مشکل خودتان در این گونه مواقع

معمولا یک فایل مخفی ( Hidden ) روی فلش مموری است که اگر آن را پاک کنید مشکل حل می شود.

تاريخ عضويت
    Oct 2005

پيش فرض

سلام
    من يه ويروس دارم كه گزينه Show Hidden را از كار انداخته است و هنگامي كه اين گزينه را فعال ميكنم اتو ماتيك بر داشته مي شود حتي من از داخل ريجستري هم نتوانستم اين مشكل را حل كنم ويروس يابي هم كه استفاده مي كنم مك كافي ورژن 8i هستش آپديت هم شده است.
    با تشكر
    سری به این لینک بزن ببین مشکلت حل می شود یا نه :

آخر فروم باز amintnt's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2006

پيش فرض

سلام......

متاسفانه منم همین ویروسو دارم....... اما مدیر جان این ویروسی که شما لینکشو دادین تیک گزینه ی Hide Operating system file رو نمیذاره برداریم......... اما این یکی ویروس برعکسه! فقط اجازه ی نشون دادن فایلای مخفی به حالت معمولی رو نمیده!

آخرین آپدیت نورتون نتونست شناسایی کنه......... منم هنوز نتونستم پیداش کنم ........

موفق باشید

تاريخ عضويت
    Oct 2005

پيش فرض

سلام......

متاسفانه منم همین ویروسو دارم....... اما مدیر جان این ویروسی که شما لینکشو دادین تیک گزینه ی Hide Operating system file رو نمیذاره برداریم......... اما این یکی ویروس برعکسه! فقط اجازه ی نشون دادن فایلای مخفی به حالت معمولی رو نمیده!

آخرین آپدیت نورتون نتونست شناسایی کنه......... منم هنوز نتونستم پیداش کنم ........

موفق باشید
    دوست من

در این گونه موارد امیدی به نورتون نیست کاسپرسکی را نصب کن و با آپدیت کامل در حالت Safe Mode سیستمت را

اسکن کن ببین مشکل از کجا است.یا اگر عجله داری این برنامه فسقلی ولی همه کاره را داونلود کن و روی سیستم اجرا

کن همانطور که می بینی این برنامه می تواند تغییراتی را که ویروس روی سیستمت ایجاد کرده است برگرداند مثلا در این

مورد کافی است روی گزینه Show Hidden Files کلیک کنی و بعد گزینه Enable را بزنی و در صورت لزوم سیستم را

ریستارت کنی.

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •