Nokia N8 vs Nokia X6 vs Nokia N900
Nokia N8 vs Nokia X6 vs Nokia N900
Last edited by Majid-6120; 27-06-2010 at 17:09.
رو اين عكسام بازم رو ان8 نوشته ساخت فنلاند
اي كاش يكي از اين فنلانديهاش گير من بياد
نمونههايي از عكسهاي گرفته شده با N8 در شب
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] . . [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] . . [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] . . [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] . . [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
موفق باشید!
فکر نکنم بیشتر از این زیریه گیرمون بیاد با شنیدن اسم چین یه حال بدی بهم دس میده دست خودم نیست!
Made in china under the authority of nokia corporation, finland
البته شنفتم خط تولید زده فنلاندیا اومدن دارن تو چین کار می کنن حالا نمی دونم تا چه حدی موثقه!!!!
--------------------
دادن توپهای جام جهانی رو چین زده همه اعتراض می کنن بخصوص دروازه بان ها که می گن توپ از دست آدم لیز میخوره!!!!!
. . [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] .. [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] . . [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] . [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
موفق باشید!
با سلام .من یکی از طرفدارهای nokia هستم . و تا حالا فقط نوکیا می خریدم.یه 5800 داشتم که چند ماهی فروختم چون خیلی خز شده.
می خواستم n900 بخرم ولی با قیافش و سیستم عاملش حال نکردم تا این که n8 رو دیدم ولی وقتی مشخصاتش دیدم حالم گرفته شد(به جز hdmi و دوربین عالیش
) این گوشی واقعا از نظر cpu و رزلوشن کم میاره
. به نظر من نزدیکترین رقیبش wave سامسونگ هست که به نظرم wave در آخر برترهنظر شما چیه بازهم به نوکیا وفادار باشم
![]()
1:USB HOST
2:HDMI
3:دوربین 12Mpx
4:سیستم عامل سیمبیون 3
و...
بابا مگه می خواین کهکشان راه شیری رو شبیه سازی کنین که می گین پردازنده اش کم میاره؟!680 مگاهرتز بسه دیگه!!! والا ما که گوشی N82 مون 369 مگاهرتز پردازنده با یه چیپ شتاب دهنده گرافیکی ( عین N8 ) داشت؛ مانند هلو برنامه و بازی های سنگین گرافیکی می ریختیم و اجرا می کردیم و حالشو می بردیم... سیمبین 3 سیستم عامل بسیار سبکی هست که متناسب با این پردازنده بوده و هرگز با مشکلات کمبود فرکانس پردازنده مواجه نمی شین... مگه این که بخواین واقعا کهکشان راه شیری رو شبیه سازی کنین!!!
شاد باشین![]()
اینا را هم من اضافه کنم:
1 فرستنده اف ام
2 16 گیگ حافظه داخلی
3 قیمت فقط 370 یورو
دوست من قیمت wave چنده؟![]()
کاشکی نوکیا می رفت رو اندریود
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)