تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 82 از 674 اولاول ... 327278798081828384858692132182582 ... آخرآخر
نمايش نتايج 811 به 820 از 6731

نام تاپيک: Pro Evolution Soccer 2011

پروفشنال pedramgolchin's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2007

پيش فرض

عجب یکی از بهترین لحظات در جام جهانی گوش دادن به سرودهای ملی تیمها بود!حالا تو اون عکس از بازیکنهای فرانسه نوشته دارن سرود ملی کشورشون را میخوانن!
    عجب چیزی بشه این PES 2011................
    بله کاملا درسته
    توی همون imperssion که نقل قول کردم توی پست بالا،در مورد جو و اتمسفر بازی نوشته با اینکه سرودهای تماشاچیان (chants) زیاد منو راضی نکرد با اینکه حالا وقت برای وارد کردن چنت ها زیاده ولی چیزی که منو خوشحال کرد خواندن سرود ملی تیمهای ملی در ابتدای بازی هستش
    چیزی که یه حرکت تازه برای pes 2011 به حساب میاد

2. 2 کاربر از pedramgolchin بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

اگه نباشه جاش خالی می مونه MJ assassins creed's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2010

پيش فرض

آخ ببخشید که اینجوری حرف زدم.

اما خداییش باید عوضش میکردن چون پارسال هم اون بوده فقط به خواطر این گفتم.
    خواهش میکنم.این به این دلیل است که مسی با اونها همکاری میکنه.در طراحی حرکات.

آخر فروم باز google_boy07's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2007

پيش فرض

خواهش میکنم.این به این دلیل است که مسی با اونها همکاری میکنه.در طراحی حرکات.
    نه دوست من ربطي به همكاري مسي نداره

براي فقط پارسال بمدت 1 هفته در شهر بارسلونا با تيم موشن كپچر كونامي همكاري داشت و بس ....

دليله اصليش همين بود كه دوستمون گفت ........بهترين بازيكن جهان فوتبال ( به نظره من كسي جز مسي شايسته نيست )
    .................................................. ......................................
    منوي بازي

سايز بزرگ :
    کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    .................................................. .................................................. ....................

اگه يادتون باشه هفته پيش قرار بود چند نفر از سايتهاي مختلف برن و باري رو تست كنن و نظراتشون رو بگن ..اونا رفتن و بازي كردن و اين هم نظراتشون ...!!!!
    حالا ترجمه با شما دوستان
    حسين پرتوان برس به داد اين تاپيك

نظر Trowel از سايت uerogamer.net ‌( در صفحه نظرات نام trowel را پيدا كنيد ) :

کد:
    .................................................. .................................................. .................................................. ...
    نظر سايت Evo – Web

کد:
    .................................................. .................................................. .................................................. ..
    نظر سايت PESKings

کد:
    سوال و جواب PESKings در مورد بازي

کد:
    .................................................. .................................................. ..............
    نظر كاربري بنام Rage06

کد:
    .................................................. .................................................. ..............

.......................
    اين هم يك گزارش ديگه از يكي ديگه .......!
    کد:
    .................................................. .................................................. ......
    متاسفانه هنوز در بازي مشكلاتي هستش خصوصا دروازه بانها و داورها كه خيلي مهم هستند ..............اميدوارم اين مشكلات رو تو اين چند ماهي كه فرصت دارند حل كنند.....

Last edited by google_boy07; 24-07-2010 at 20:18.

5. 10 کاربر از google_boy07 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

کاربر فعال فوتبال خارجی vahidreza2007's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2007

پيش فرض

بچه ها زمان ریلیز دمو قابل بازی کردن مشخص نشده ؟

آخر فروم باز bahador2009's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2008
    محل سكونت
    شهر

پيش فرض

نه دوست من ربطي به همكاري مسي نداره

براي فقط پارسال بمدت 1 هفته در شهر بارسلونا با تيم موشن كپچر كونامي همكاري داشت و بس ....

دليله اصليش همين بود كه دوستمون گفت ........بهترين بازيكن جهان فوتبال ( به نظره من كسي جز مسي شايسته نيست )
    .................................................. ......................................
    منوي بازي

سايز بزرگ :
    کد:
    .................................................. .................................................. ....................

اگه يادتون باشه هفته پيش قرار بود چند نفر از سايتهاي مختلف برن و باري رو تست كنن و نظراتشون رو بگن ..اونا رفتن و بازي كردن و اين هم نظراتشون ...!!!!
    حالا ترجمه با شما دوستان
    حسين پرتوان برس به داد اين تاپيك

نظر Trowel از سايت uerogamer.net ‌( در صفحه نظرات نام trowel را پيدا كنيد ) :

کد:
    .................................................. .................................................. .................................................. ...
    نظر سايت Evo – Web

کد:
    .................................................. .................................................. .................................................. ..
    نظر سايت PESKings

کد:
    سوال و جواب PESKings در مورد بازي

کد:
    نظر كاربري بنام Rage06

کد:

.......................
    اين هم يك گزارش ديگه از يكي ديگه .......!
    کد:
    .................................................. .................................................. ......
    متاسفانه هنوز در بازي مشكلاتي هستش خصوصا دروازه بانها و داورها كه خيلي مهم هستند ..............اميدوارم اين مشكلات رو تو اين چند ماهي كه فرصت دارند حل كنند.....

مشکل داور و دروازه بان شدیدا مهمه و اگه تا الان درستش نکردن من موندم دارن چی کار می کنند پس.
    اگه این دست از مشکلات حل نشن نمیشه زیاد به تغییراته دیگه هم مطمئن بود. البته ما دیگه میدونیم که حتما درستش می کنند بقیش با خودشون
    طرحی برای آزادی هم شعار جالبیه .
    اون کسی که این عکس رو گذاشته نمیتونست از یک صفحه بعدش بزاره ببینیم اونطرفش چه خبره ؟

پروفشنال mtx891's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2009

پيش فرض

آخ ببخشید که اینجوری حرف زدم.

اما خداییش باید عوضش میکردن چون پارسال هم اون بوده فقط به خواطر این گفتم.
    خواهش میکنم
    خاطر رو هم غلط نوشتی

من یه سوال پرسیدم هیچ کس جواب نداد گرافیک پیشنهادی این بازی چقدره؟

پروفشنال pedramgolchin's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2007

پيش فرض

خواهش میکنم
    خاطر رو هم غلط نوشتی

من یه سوال پرسیدم هیچ کس جواب نداد گرافیک پیشنهادی این بازی چقدره؟
    هنوز به صورت رسمی سیستم پیشنهادی بازی اعلام نشده ولی به نظر میرسه سیستم مورد نیاز در حد همون سیستم pes2010 باشه

آخر فروم باز google_boy07's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2007

پيش فرض

من فقط اميدوارم تو اين چند ماه كه از انتشار بازي مونده مشكلات بازي مرتفع بشه و اونايي كه ميرن بازي ميكنن گزارشاتي از بازي رو بدن كه عاري از هزگونه احساس و به قول خودموني جو گرفته گي باشه ، البته توي اين مسئله شك نكنين كه اين گزارشات حتما و 100 درصد به گوش كونامي ميرسه و اين افراد هر چند مدتي كه يك پلي تست دارن ميرن اونجا و نظرشونو در مورد بازي و مشكلاتش ميگن مثل همين آقاي ADAM توي لندن كه خودش ميگفت من هرموقع بازي رو تست ميكردم و مشكلاتشو ميديدم به اون كساني كه اونجا مسئول بودن ميگم ، حالا بايد ديد چي ميشه ...........باور كنين من دارم دست به دعا برميدارم
    بازي فقط و فقط اساس گيم پلي اون مهمه و نه هيچ......عناصر در بازي كامل و بدون نقص
    اميدوارم و اميدورام كه اين مشكلات حل بشه .......

.................................................. ...............................................
    بدون شرح .....!

11. 10 کاربر از google_boy07 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

اگه نباشه جاش خالی می مونه hasani2008's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2007

پيش فرض

جواب سوال قبليم رو كه نداديد(شايد دلتون خواسته كه جواب ندبد) ولي لطفا اگه امكانش هست بهترين تريلر منتشر شده رو بزاريد تا دان كنيم

آخر فروم باز Armin 7's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2009
    محل سكونت
    رشــــت

پيش فرض

جواب سوال قبليم رو كه نداديد(شايد دلتون خواسته كه جواب ندبد) ولي لطفا اگه امكانش هست بهترين تريلر منتشر شده رو بزاريد تا دان كنيم
    با سلام.
    این اخرین تریلری که منتشر شده.
    کد:

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •