تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دانلود فیلم جدید
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام
ماهان سرور
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 82 از 598 اولاول ... 327278798081828384858692132182582 ... آخرآخر
نمايش نتايج 811 به 820 از 5974

نام تاپيک: Xperia X10 | سونی اریکسون 8 مگاپیکسلی از جنس اندروید

حـــــرفـه ای AryanLand's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2009
    محل سكونت
    سرزمین آریایی

پيش فرض

آخه 300 تومن میتونم از اونجا بخرم ، خیلی ارزونتر برام در میاد
    از دوستان خواهش میکنم اگه کسی از آنلاک کردن این گوشی خبر داره بگه که بخرم از اونور ( شاید هم اصلا آنلاک کردن نخواد نمیدونم !!! )
    سلام.

یکی از بهترین منابع برای دریافت اینگونه اطلاعات فروم XDA هست اونجا رو هم یه نگاهی بنداز اگر هم چیزی ندیدی یه سوال کن اونجا به احتمال زیاد جواب میگیری.

حـــــرفـه ای AryanLand's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2009
    محل سكونت
    سرزمین آریایی

پيش فرض

دوباره سلام

6- کسی از شیراز خرید کرده؟ من دلیل اینکه چرا اونجا ارزون تره رو هنوز نفهمیدم( یکی بهم گفت که احتمالا گوشی های چند ماه کارکرده رو ارزونتر میدن)

مرسی از همه

سلام.

خیر دلیلش این نیست که به عرضتون رسوندن .دلیلش اینه که اونجا یه چند تا مغازه هست که مستقیما" با کشورهای عرب در ارتباط هستن (حتی صاحب یکی دوتاشون خودشون هم عرب هستن).ضمن اینکه فارسیها تو کشورهای حوزه خلیج همیشه فارس سرمایه گزار زیاد دارن که عده ای تو بازار موبایل سرمایه گزاری کردن .تعدادی از این افراد تو ایران هم مغازه دارن و طبعا" گوشیها براشون خیلی ارزونتر تموم شده و ارزونتر میفروشن(یکی 2 تا از اینگونه افراد رو تو شبراز میشناسم البته الان اسم مغازه هاشونو به یاد ندارم اما تو این یکی 2 هفته میرم شیراز و اسم مغازه هارو براتون میزارم که به قیمت تر بتونید بخرید).

3. این کاربر از AryanLand بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

کاربر فعال انجمن متفرقه meha's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2007
    محل سكونت
    shiraz

پيش فرض

دوباره سلام
    من بالاخره تصمیم گرفتم که x10 بگیرم، احتمالا زحمتش میفته گردن آقا فرهود
    اما قبلش چند تا سوال دارم:
    1- واسه android برنامه answering machine هست؟
    2- من با x1 کار کردم، یه ایرادی که داره اینه که هر بار میخواهی بری تو برنامه map و از gps واسه تعیین موقعیت استفاده کنی، باید وصل شی internet ، یعنی یه جورایی میشه گفت که نقشه ها رو ذخیره نمیکنه و هر بار نیاز به اتصال داره، حالا خواستم ببینم اینم همون طوریه؟ بعد اینکه مبدا و مقصد رو بگی، برات بهترین راه رو نشون میده؟ مثل nokia n900 ؟؟
    3- برنامه ضبط مکالمه براش هست؟
    4- تو gsmarena خوندم که گفته بود صداش ضعیفه، اما بعدش گفته که بعد از upgrade گوشی صداش درست میشه، یعنی الان صداش خوبه یا نه حتما باید تا اخر بلندش کرد که بشه ازش استفاده کرد؟
    5- این bluetooth که همراهش هست، خوبه؟ یعنی ارزش داره که full pack بگیرم؟ یا همون half pack رو بگیرم؟
    6- کسی از شیراز خرید کرده؟ من دلیل اینکه چرا اونجا ارزون تره رو هنوز نفهمیدم( یکی بهم گفت که احتمالا گوشی های چند ماه کارکرده رو ارزونتر میدن)

مرسی از همه
    سلام
    1:خب بگید منشی تلفن شاید اسم دیگه ای داشته باشه!!فکر کنم باشه...
    2:خب یکی از معایبش عدم استفاده رایگان از GPS هست
    3:بله هست
    4:در مورد جی اس ام آرنا درسته و الان صداش خیلی بلند نیست شاید توی خیابان وقتی زنگ میخوره دچار مشکل میشید
    5:بستگی به خودتون داره به نظر من که خیلی خوبه...چون دیگه به گوشی وصل نمیشه...جدا از گوشی میشه رادیو گوش کرد...
    6:نه اینطور نیست به خاطر اینه که جنس رو مستقیم میارن و هزینه های دیگه ای نداره که روی گوشی بکشن

موفق باشید

آخر فروم باز titanium_zarin's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2006
    محل سكونت
    خوزستان / شوش دانيال

پيش فرض

سلام
    1:خب بگید منشی تلفن شاید اسم دیگه ای داشته باشه!!فکر کنم باشه...
    2:خب یکی از معایبش عدم استفاده رایگان از GPS هست
    3:بله هست
    4:در مورد جی اس ام آرنا درسته و الان صداش خیلی بلند نیست شاید توی خیابان وقتی زنگ میخوره دچار مشکل میشید
    5:بستگی به خودتون داره به نظر من که خیلی خوبه...چون دیگه به گوشی وصل نمیشه...جدا از گوشی میشه رادیو گوش کرد...
    6:نه اینطور نیست به خاطر اینه که جنس رو مستقیم میارن و هزینه های دیگه ای نداره که روی گوشی بکشن

موفق باشید
    با برنامه هاي big planet , mavarik ميتونيد از جي پي اس افلاين استفاده كنيد ....

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Dec 2008

پيش فرض

سلام
    من برای اولین بار که گوشی رو روشن کردم ، دستم خورد رفت رو زبان ترکی .
    setting رو پیدا کردم ، می تونید به صورت بالا پایین چپ راست به من بگید زبانش کجاست؟

آخر فروم باز hamed1297's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2005
    محل سكونت
    shiraz

پيش فرض

آخرین قیمت رو امروز گرفتم.495 و 502 هر دو پک ناقص و بدون هندزفری بلوتوث.
    من فکر کنم سونی اریکسون برای کم کردن قیمت گوشی از گذاشتن هندزفری بلوتوث صرف نظر کرده.شاید البته.

8. 4 کاربر از hamed1297 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Banned
    تاريخ عضويت
    Jun 2007
    محل سكونت
    بی خانمان

پيش فرض

فک کنم با یه فلش مشکل آنلاک حل بشه !
    ولی من در جریانش نیستم
    یه سرچ بزن تو نت ببین چیزی پیدا میکنی
    این دوستمون واقعا ایده خوبی رو طرح کردن که منم باهاش موافقم ولی این در صورتیه که مشکل نرم افزاری باشه واونم با یه فلش ساده حل بشه. اگه مشکل سخت افزاری باشهو مثلا آی سی ای چیزی نصب شده باشه که نزاره سیمکارت دیگه ای روش نصب بشه رو من نمی دونم!

یادمه تو پلی استیشن ها سی دی ها کپی رو اجار نمی کرد اومدن یه آی سی واسش روش نصب می کردن تو ایران و سی دی های کپی رو خوند!

10. این کاربر از Help118 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Banned
    تاريخ عضويت
    Jun 2007
    محل سكونت
    بی خانمان

پيش فرض

آخرین قیمت رو امروز گرفتم.495 و 502 هر دو پک ناقص و بدون هندزفری بلوتوث.
    من فکر کنم سونی اریکسون برای کم کردن قیمت گوشی از گذاشتن هندزفری بلوتوث صرف نظر کرده.شاید البته.
    از یه نظر اینجوریه!
    نوکیا که واسه گارانتی های اصلیش فول پک رو ارائه می داد ولی سونی اریکسون رو نمی دونم شاید اونم اینطوری باشه!

به نظر من گرفتن فول پک خیر خیلی خیلی بهتر باشه! البته صددرصد معتقدم! این هندزفری بلوتوثی که رو گوشی گذاشتن می ارزه به کل عالم! اگه از دوستان کسی فول پک گرفته هندزفری بلوتوثهشو نمیخواد یوخده زیر قیمت بفروشه بهم! پست خصوص بدین بهم ممنون

12. این کاربر از Help118 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Dec 2008

پيش فرض

سلام
    کسی می دونه چه طور این مشکلم رو برطرف کنم؟
    برای اولین بار سیم کارت گذاشتم تو گوشی ، ولی می زنه No SIM CARD
    IR-TCI رو شناسایی می کنه ولی بهش وصل نمیشه!!!!!!

کاربر فعال انجمن متفرقه meha's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2007
    محل سكونت
    shiraz

پيش فرض

شاید سیم کارت رو جابه جا گذاشتی!!

یک بار درست نگاه کن...

قسمتی که لبه نداره باید پایین گوشیه راست باشه...و قسمت اصلی سیم کارت هم باید پشت باشه یعنی قسمت سفید باید رو باشه

سلام
    من برای اولین بار که گوشی رو روشن کردم ، دستم خورد رفت رو زبان ترکی .
    setting رو پیدا کردم ، می تونید به صورت بالا پایین چپ راست به من بگید زبانش کجاست؟
    توی Setting میشه یازدهمین گزینه بعد که رفتی داخل همون اولی رو بزن....بعد زبانها رو نوشته

موفق باشید
    Last edited by meha; 14-06-2010 at 16:01.

15. 2 کاربر از meha بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •