حالا محدودیت رو بردارند. قیمت بسیار بالاش چی؟
حالا محدودیت رو بردارند. قیمت بسیار بالاش چی؟
اقا اپلود من بهتر شده
توی رپید 1 مگ اپلود کردم !!!!!
حدود 2-3 قیقه هم طول کشید
یه جاهاییش قطع میشد و لی تایمر برقرا بود چون که تایمرش یک اسکریپته و بصورت لایو تایمر نمیندازه.
اخرش هم لنیک رو داد
اول فکر کردم بد اپلود شده ولی همون فایل رو دوباره دانلودش کردم تا تست کنم ببینم وضعیت به چه شکلی هست که دیدم نه اوضاع خوبه
موقع اپلود سرعت ترانسفریت رو گاها 3-45-و یه بار هم 11 زد !
دانلودی نداشتم و خط باز باز بود !
خلاصه مثل این که اپلودشون یه تکونی به خودش داده.
---------- Post added at 02:35 PM ---------- Previous post was at 02:32 PM ----------
راستی یه چیزی یادم افتاد اصلا توجه کردین سرچ گوگل چقدر سریعتر از بقیه سایتها کار میکنه ؟
توصیه میکنم یه بار که احساس میکنین سرعتتون کم هست یک بار سرچ کنین ببینین راست میگم یانه
من همیشه خیلی سریع سرچ میکنم
همون مواقعی هم که دیسکانکت بودم ولی مودم چراغش روشن بود و مثلا کانکت بود تمام سایتها بسته بودند ولی گوگل باز بود !!! جل الخالق !
رامین جان بابا عکس اون گوریل انگوری رو از توی امضات میشه ورداری >؟؟؟
به خدا هربار نتوشته هات رو میخونم احساس میکنم اخرش داری به ملت دهن کجی میکنی
زشته بابا بزرگ شدی![]()
برادر گرانقدر شما کم لطفی کردید و عرایض بنده رو نگرفتین بنده عرض کردم مخابرات جدید المالک صاحب کراماته چون با 128 کیلوبیت دان استریم 250 کیلوبایت در ثانیه دانلود میشه کرد این کرامته وگرنه دان استریم 2 مگ باشه و 250 دانلود کنی که دیگه کرامتی نداره کاملا عادیه قضیه.
دوستان چه طوری میشه ریز کارکرد اکانت مخابرات رو چک کرد یا پسوردشو عوض کرد ؟
منظورت از مالک جدید سپاهه که 60 درصدش رو خریده؟
البته از این کرامات میشه به فیلتر شدن سایت های دانلود اشاره کرد!![]()
سلام
حالا نمیدونم بحث در اینباره تو این تاپیک مناسب هست یا نه!
اما چند نکته که مدنظر هست براتون مینویسم
اول در مورد دو طرفه...به هیچوجه دنبال مجوز نباشید ،نمیدن که هیچ!تازه گیر هم میوفتی!(افتادن)همونطور که میدونید باید از اداره اسمشو نمیارم!مجوز گرفته بشه
من در فرومی که تخصصش ماه واره بود دنبال این دو طرفه بودیم!به هیچوجه اجرایی نبود...و از طریق یک ispهم به طور قاچاقی نصب کردند که لو رفت و اداره اسمشو نمیارم هم اقدام به جمع آوری کرد!عده ای معتقد به دلیل اینکه تعداد سند های کل کشور کم هست به راحتی مک ها قابل ردیابی هستند..این دلیل کاملاً عملی هم هست
(البته خود شرکت ispمعتقد بود که توسط شرکت رقیب لو رفته!)
اما نکته دیگه اینکه تا 3 ماه پیش که اینترنت به منطقه ما بیاد(مرکزب.عث.ت)تنها یک کافی نت به شعاع 3 کیلومتری تو منطقه ما بود که با مجوز ماه واره ای گرفته بود...اولا خانواده شهدا بود به کنار دوماً تقریباً 2 سال دوندگی براش داشت میدونید دیگه سوئ پیشینه بگیر تا ...نوع شلوار که جین باشه یا پارچه ای جواب پسداده بود در آخر هم 2 تا فایروال وصل کرده بودن به سیستمش در حد تیم ملی یکی سخت افزاری بود که سر روتر وصل شده بود یکی دیگه هم برنامه ای به اسم ثامن!
اما نکته ای دیگه در مورد اون طرح مرزی من فکر میکنم در حال حاضر روتر وایرلسی با قدرت نفوذ تا حتی شهر های مرزی هم وجود داشته باشه!اینطور نیست؟چون خبری خونده بودم در سنای آمریکا چنین طرحی برای ایران و کوبا پیگیری میشه!
و اما در مورد نگرانی روز افزون شما درباره اینترنت صایران
مهندس جان این طرح شاید اصلاً به نفع ما باشه
در اون صورت تعداد کسایی که دوطرفه بگیرند بیشتر میشه!ممکنه تعدادی بشه که نشه پیگیرش بشند انموقع هست که میشه تو نت صاایران شِیرش کرد!
امیدوارم محروم نشیم از نت.
اواتار قدیم استون کولد![]()
سلام دوستان کسشی خبر نداره برای مرکز مخابرات شهید محلاتی مخابرات ای دی اس ال میده یا نه؟ (2246)
سلام...مشخص نشده کی تو کرج سرویس میده مخابرات؟!
یک نوع آنتن مخصوص هست که شکلش شبیه یک لپ تاپ هستش و باز ممیشه.با اون میتونید در هر نقطه زمین به سرویس اینترنت ماهواره ای مخصوص وصل شید.ظاهرا باید فرکانس هاش با شبکه های ماهواره ای و اینترنت آفلاین متفاوت باشه.کوپن یک سالش هم حدود 2 تومن میشه.سرعت هم که دیگه مگو
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)