تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 82 از 136 اولاول ... 327278798081828384858692132 ... آخرآخر
نمايش نتايج 811 به 820 از 1356

نام تاپيک: *. بحث و بررسي سرويس ADSL مخابرات استان تهران.*

اگه نباشه جاش خالی می مونه ¥ Ramin2 ¥'s Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2006
    محل سكونت
    تهران، سیدخندان

پيش فرض

حالا محدودیت رو بردارند. قیمت بسیار بالاش چی؟

Banned
    تاريخ عضويت
    Dec 2009
    محل سكونت
    TEHRAN

پيش فرض

اقا اپلود من بهتر شده
    توی رپید 1 مگ اپلود کردم !!!!!
    حدود 2-3 قیقه هم طول کشید
    یه جاهاییش قطع میشد و لی تایمر برقرا بود چون که تایمرش یک اسکریپته و بصورت لایو تایمر نمیندازه.
    اخرش هم لنیک رو داد
    اول فکر کردم بد اپلود شده ولی همون فایل رو دوباره دانلودش کردم تا تست کنم ببینم وضعیت به چه شکلی هست که دیدم نه اوضاع خوبه

موقع اپلود سرعت ترانسفریت رو گاها 3-45-و یه بار هم 11 زد !
    دانلودی نداشتم و خط باز باز بود !
    خلاصه مثل این که اپلودشون یه تکونی به خودش داده.

---------- Post added at 02:35 PM ---------- Previous post was at 02:32 PM ----------

راستی یه چیزی یادم افتاد اصلا توجه کردین سرچ گوگل چقدر سریعتر از بقیه سایتها کار میکنه ؟
    توصیه میکنم یه بار که احساس میکنین سرعتتون کم هست یک بار سرچ کنین ببینین راست میگم یانه
    من همیشه خیلی سریع سرچ میکنم
    همون مواقعی هم که دیسکانکت بودم ولی مودم چراغش روشن بود و مثلا کانکت بود تمام سایتها بسته بودند ولی گوگل باز بود !!! جل الخالق !

رامین جان بابا عکس اون گوریل انگوری رو از توی امضات میشه ورداری >؟؟؟
    به خدا هربار نتوشته هات رو میخونم احساس میکنم اخرش داری به ملت دهن کجی میکنی
    زشته بابا بزرگ شدی

3. 2 کاربر از KING_DESIGNER بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز reb's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2008

پيش فرض

من گفتم برای شم ویکی دو نفر اینطوری بوده
    همونطوری که دوست بالایی گفتن بعد از مدت کوتاهی به حالت مزخرف برمیگرده
    برادر گرانقدر شما کم لطفی کردید و عرایض بنده رو نگرفتین بنده عرض کردم مخابرات جدید المالک صاحب کراماته چون با 128 کیلوبیت دان استریم 250 کیلوبایت در ثانیه دانلود میشه کرد این کرامته وگرنه دان استریم 2 مگ باشه و 250 دانلود کنی که دیگه کرامتی نداره کاملا عادیه قضیه.

5. این کاربر از reb بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Aug 2006

پيش فرض

دوستان چه طوری میشه ریز کارکرد اکانت مخابرات رو چک کرد یا پسوردشو عوض کرد ؟

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Oct 2007

پيش فرض

برادر گرانقدر شما کم لطفی کردید و عرایض بنده رو نگرفتین بنده عرض کردم مخابرات جدید المالک صاحب کراماته چون با 128 کیلوبیت دان استریم 250 کیلوبایت در ثانیه دانلود میشه کرد این کرامته وگرنه دان استریم 2 مگ باشه و 250 دانلود کنی که دیگه کرامتی نداره کاملا عادیه قضیه.
    منظورت از مالک جدید سپاهه که 60 درصدش رو خریده؟

البته از این کرامات میشه به فیلتر شدن سایت های دانلود اشاره کرد!

اگه نباشه جاش خالی می مونه netwait's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2010

پيش فرض

سلام عزیز
    از چه لحاظ منتفی شده ؟ خیلی نمیشه روش حساب کرد فقط همین چون که اگر اینترنت قطع بشه و کاربران نتونند کانکت بشوند ( در روزهای موعود اینده انتظار میره !!) اونوقت عملا سرویس یک طرفه جز چک کردن ایمیل و ... کاری نمیتونه انجام بده ( چک ایمیل یک خاصیته که از طرف شرکت ما ه واره ای بصورت رایگان برای کاربران در نظر گرفته شده بدون نیاز به سرویس ارسال بصورت افلاین باکس ایمیل رو بارتون میفرستند )

برای همین به فکر یک سرویسی هستم که مثل دو طرف کامل به خارج وصل بشه و کلا از مخابرات ایران به دور باشه و چاره کار فقط دست دو طرفه هست که اون هم مجوز پشم ! میخواد .

در مورد این که فرمودید تا به امروز راهی پیدا نشده باید عرض کنم که جز ماه واره و انتقال سرویس از طریق امواج نخیر راهی نیست.
    فقط یه راه هست که اون هم انجام شدنی هست ولی نه توی تهران !
    کسانی که لب مرز هستند حتما دقت کردید که میتونند کانالهای تلوزیون شبکه های مجاور رو نگاه کنند
    میشه توی کشور همسایه یک دیش دو طرفه گذاشت و یک سرور راه اندازی کرد و با یک روتر و انتن قوی اینترنت رو به شهر ایرانی لب مرز رسوند .
    دقیقا مثل وقتی که تلوزیون های همسایه رو توی استارا و شهرهای اذربایجان میشه دریافت کرد.
    اینجوری هم میشه اینترنت گرفت و چون که اولا پهنای باند به قیمت بین المللی خریداری میشه هزنیه اش ماهی 20-30 تومن بیشتر نیست ولی پهنای باند 30-40 مگ رو میتونین داشته باشین
    و باتوجه به اینکه فاصله شهر مرزی همسایه تا شهر داخلی ممکنه زیاد باشه اتلاف سرعت هم داریم که با توجه به پهنای باند زیادی که هست عملا افت سرعت نامحسوسی احساس میشه. .
    برای راه اندازی همچین سرویسی حدود 1-2 تومن هزنیه میخواد . مجوز هم نمیخواد سرویستون هم 2 طرفه است
    ولی باید ساکن یک شهر مرزی باشید یک فامیل توپ ! هم اونور داشته باشید. و بردی حالشو ببرید گور بابای مجوز

این روش برای تهران و شهرستانهای داخلی نشدنی در حد صفر مطلق هستش .
    حالا من در فکر یک روشی شبیه همین هستم ببینم میشه یا نه.

اونجایی که توضیح دادم و گفتم از حجم نمیشه دزدید واقعا نمیشه باید بریم تو شاخه -- و ... که اصلا حوصله ندارم روش فکر کنم
    کلا من میخوام خودمو از اینترنت مزخرف این مملکت نجات بدم واسه همین به این فکر نمیکنم که لنگر کشتی ممکنه مسئله درست کنه یا اینکه به هزارتا انگ دستگیر بشی و... از این مزخرفات
    من دنبال یک راه بهتری هستم که همه بتونند بدون منت کشی مخابرات و اینترنت گرون و همیشه قطع به دیتا دسترسی داشته باشند.

.چون در مبحث دزدی و افزایش سرعت از ISP بالاخره مچ آدم رو میگیرن ولی این روشی که من گفتم و در شهر مرزی این کار انجام بشه به هیچ صورتی نمیشه جلوی امواج رو گرفت و واقعا توپه ! چون اگر خواهند جلوی امواج رو بگیرند عملا باید وارد خاک کشور همسایه بشوند
    اگر هم بخواهند به طرف تذکر بدهند هیچ دلیلی مبنی بر انجام این کار ندارند
    ضمن این که بریجهای در وسعت کوچک جز ردیابی از نزدیک به هیچ وسیله ای قابل شناسایی نیست
    کسی هم که سر بیکاری لب مرز قدم نمینزه و متوجه امواج بشه !! ( اشعه که نیست !!)
    پس کسی که توی یک شهر مرزی زندگی میکنه راحت میتونه از این ابتکار بنده استفاده کنه فقط موضوع اینه که ما در تهران زندگی میکنیم دوستان در شهرهای دیگر و هرکسی توانایی لب مرز نشینی ندارد.
    پس عملا این کار با شکست مواجه میشه.
    و فقط باید به فکر ممجوز دو طرفه بود که اون هم داستانشو داره.

.
    .
    .
    .
    ولی بالاخره یک راهی هست ....هست !
    سلام
    حالا نمیدونم بحث در اینباره تو این تاپیک مناسب هست یا نه!
    اما چند نکته که مدنظر هست براتون مینویسم
    اول در مورد دو طرفه...به هیچوجه دنبال مجوز نباشید ،نمیدن که هیچ!تازه گیر هم میوفتی!(افتادن)همونطور که میدونید باید از اداره اسمشو نمیارم!مجوز گرفته بشه
    من در فرومی که تخصصش ماه واره بود دنبال این دو طرفه بودیم!به هیچوجه اجرایی نبود...و از طریق یک ispهم به طور قاچاقی نصب کردند که لو رفت و اداره اسمشو نمیارم هم اقدام به جمع آوری کرد!عده ای معتقد به دلیل اینکه تعداد سند های کل کشور کم هست به راحتی مک ها قابل ردیابی هستند..این دلیل کاملاً عملی هم هست
    (البته خود شرکت ispمعتقد بود که توسط شرکت رقیب لو رفته!)
    اما نکته دیگه اینکه تا 3 ماه پیش که اینترنت به منطقه ما بیاد(مرکزب.عث.ت)تنها یک کافی نت به شعاع 3 کیلومتری تو منطقه ما بود که با مجوز ماه واره ای گرفته بود...اولا خانواده شهدا بود به کنار دوماً تقریباً 2 سال دوندگی براش داشت میدونید دیگه سوئ پیشینه بگیر تا ...نوع شلوار که جین باشه یا پارچه ای جواب پسداده بود در آخر هم 2 تا فایروال وصل کرده بودن به سیستمش در حد تیم ملی یکی سخت افزاری بود که سر روتر وصل شده بود یکی دیگه هم برنامه ای به اسم ثامن!
    اما نکته ای دیگه در مورد اون طرح مرزی من فکر میکنم در حال حاضر روتر وایرلسی با قدرت نفوذ تا حتی شهر های مرزی هم وجود داشته باشه!اینطور نیست؟چون خبری خونده بودم در سنای آمریکا چنین طرحی برای ایران و کوبا پیگیری میشه!
    و اما در مورد نگرانی روز افزون شما درباره اینترنت صایران
    مهندس جان این طرح شاید اصلاً به نفع ما باشه
    در اون صورت تعداد کسایی که دوطرفه بگیرند بیشتر میشه!ممکنه تعدادی بشه که نشه پیگیرش بشند انموقع هست که میشه تو نت صاایران شِیرش کرد!

امیدوارم محروم نشیم از نت.

Banned
    تاريخ عضويت
    Dec 2009
    محل سكونت
    TEHRAN

پيش فرض

منظورت از مالک جدید سپاهه که 60 درصدش رو خریده؟

البته از این کرامات میشه به فیلتر شدن سایت های دانلود اشاره کرد!
    اواتار قدیم استون کولد

اگه نباشه جاش خالی می مونه m9780d's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2005
    محل سكونت
    تهرون

پيش فرض

سلام دوستان کسشی خبر نداره برای مرکز مخابرات شهید محلاتی مخابرات ای دی اس ال میده یا نه؟ (2246)

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jun 2009

پيش فرض

سلام...مشخص نشده کی تو کرج سرویس میده مخابرات؟!

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Dec 2006

پيش فرض

سلام عزیز
    از چه لحاظ منتفی شده ؟ خیلی نمیشه روش حساب کرد فقط همین چون که اگر اینترنت قطع بشه و کاربران نتونند کانکت بشوند ( در روزهای موعود اینده انتظار میره !!) اونوقت عملا سرویس یک طرفه جز چک کردن ایمیل و ... کاری نمیتونه انجام بده ( چک ایمیل یک خاصیته که از طرف شرکت ما ه واره ای بصورت رایگان برای کاربران در نظر گرفته شده بدون نیاز به سرویس ارسال بصورت افلاین باکس ایمیل رو بارتون میفرستند )

برای همین به فکر یک سرویسی هستم که مثل دو طرف کامل به خارج وصل بشه و کلا از مخابرات ایران به دور باشه و چاره کار فقط دست دو طرفه هست که اون هم مجوز پشم ! میخواد .

در مورد این که فرمودید تا به امروز راهی پیدا نشده باید عرض کنم که جز ماه واره و انتقال سرویس از طریق امواج نخیر راهی نیست.
    فقط یه راه هست که اون هم انجام شدنی هست ولی نه توی تهران !
    کسانی که لب مرز هستند حتما دقت کردید که میتونند کانالهای تلوزیون شبکه های مجاور رو نگاه کنند
    میشه توی کشور همسایه یک دیش دو طرفه گذاشت و یک سرور راه اندازی کرد و با یک روتر و انتن قوی اینترنت رو به شهر ایرانی لب مرز رسوند .
    دقیقا مثل وقتی که تلوزیون های همسایه رو توی استارا و شهرهای اذربایجان میشه دریافت کرد.
    اینجوری هم میشه اینترنت گرفت و چون که اولا پهنای باند به قیمت بین المللی خریداری میشه هزنیه اش ماهی 20-30 تومن بیشتر نیست ولی پهنای باند 30-40 مگ رو میتونین داشته باشین
    و باتوجه به اینکه فاصله شهر مرزی همسایه تا شهر داخلی ممکنه زیاد باشه اتلاف سرعت هم داریم که با توجه به پهنای باند زیادی که هست عملا افت سرعت نامحسوسی احساس میشه. .
    برای راه اندازی همچین سرویسی حدود 1-2 تومن هزنیه میخواد . مجوز هم نمیخواد سرویستون هم 2 طرفه است
    ولی باید ساکن یک شهر مرزی باشید یک فامیل توپ ! هم اونور داشته باشید. و بردی حالشو ببرید گور بابای مجوز

این روش برای تهران و شهرستانهای داخلی نشدنی در حد صفر مطلق هستش .
    حالا من در فکر یک روشی شبیه همین هستم ببینم میشه یا نه.

اونجایی که توضیح دادم و گفتم از حجم نمیشه دزدید واقعا نمیشه باید بریم تو شاخه -- و ... که اصلا حوصله ندارم روش فکر کنم
    کلا من میخوام خودمو از اینترنت مزخرف این مملکت نجات بدم واسه همین به این فکر نمیکنم که لنگر کشتی ممکنه مسئله درست کنه یا اینکه به هزارتا انگ دستگیر بشی و... از این مزخرفات
    من دنبال یک راه بهتری هستم که همه بتونند بدون منت کشی مخابرات و اینترنت گرون و همیشه قطع به دیتا دسترسی داشته باشند.

.چون در مبحث دزدی و افزایش سرعت از ISP بالاخره مچ آدم رو میگیرن ولی این روشی که من گفتم و در شهر مرزی این کار انجام بشه به هیچ صورتی نمیشه جلوی امواج رو گرفت و واقعا توپه ! چون اگر خواهند جلوی امواج رو بگیرند عملا باید وارد خاک کشور همسایه بشوند
    اگر هم بخواهند به طرف تذکر بدهند هیچ دلیلی مبنی بر انجام این کار ندارند
    ضمن این که بریجهای در وسعت کوچک جز ردیابی از نزدیک به هیچ وسیله ای قابل شناسایی نیست
    کسی هم که سر بیکاری لب مرز قدم نمینزه و متوجه امواج بشه !! ( اشعه که نیست !!)
    پس کسی که توی یک شهر مرزی زندگی میکنه راحت میتونه از این ابتکار بنده استفاده کنه فقط موضوع اینه که ما در تهران زندگی میکنیم دوستان در شهرهای دیگر و هرکسی توانایی لب مرز نشینی ندارد.
    پس عملا این کار با شکست مواجه میشه.
    و فقط باید به فکر ممجوز دو طرفه بود که اون هم داستانشو داره.

.
    .
    .
    .
    ولی بالاخره یک راهی هست ....هست !

یک نوع آنتن مخصوص هست که شکلش شبیه یک لپ تاپ هستش و باز ممیشه.با اون میتونید در هر نقطه زمین به سرویس اینترنت ماهواره ای مخصوص وصل شید.ظاهرا باید فرکانس هاش با شبکه های ماهواره ای و اینترنت آفلاین متفاوت باشه.کوپن یک سالش هم حدود 2 تومن میشه.سرعت هم که دیگه مگو

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •