سلام بازم ممنون
منم شبیه شما حدود سه سال پیش تو یه فروشگاه بودم تمام تی وی ها رو داشت و یه فیلم تو همشون پخش میشد دیدم یه تی وی با بقیه متفاوته بعد فهمیدم که PFL9705 و به عنوان بهترین ال سی دی سال شناخته شده حالا دیگه نمیدونم این PFL8008 هم با همون تناسب بهبود پیدا کرده یانه چون سالهای بعد 9706 و 9707 و 9708 برنده شدن که البته 9708 UHD هست.
توی اون فیلم تی وی که اول نشون میده و سمت راسته PFL8008 هست و آخری که سمت چپ هست W905 که از شکل پایه ها میشه تشخیص داد
من خودم انتخاب اولم همون 8008 هست چون اون سال رفتم پاناسونیک گرفتم با همون قیمت و بعد از 70 ساعت استفاده با نصف قیمت برگردوندم نمایندگی تو ذهنم موند. امیدوارم شانس بیارم البته اگه سالم تحویل بگیرم احتمال خرابیش خیلی کمه
فروشنده میگفت خودمون 100 تومن میگیریم گارانتی میکنیم حالا نمیدونم فایده ای داره یانه
یه چیز دیگه ای که گفت اینکه پک این تی وی طوریه که نمیتونیم بازش کنیم اگر باز کنیم کاملا مشخصه وقتی تحویل دادیم باز میکنیم و براتون تو منزل تست میکنیم ولی یه جای دیگه میگفت ما قبل اینکه بفرستیم باز میکنیم تست میکنیم سالم باشه جنس معیوب نفرستیم موقع تحویل هم باز شده به دستتون میرسه ولی تو منزل هم تست میکنیم حالا نمیدونم وسایل جانبیش هم کش میرن یا نه چون 2 تا کنترل داره که یکیش کیبورد داره ویا مثلا کابلی چیزی تعویض میشه یا نه
یه مورد دیگه، تو این رنج یکم بالا تر میتونم بجای 46 اینچ سامسونگ 55 اینچ F7500 بگیرم نظرتون چیه؟ کیفیتش میگن تقریبا در حد F8880 هست و 4 هسته ای
من خودم نظرم به ترتیب اولویت اینا هست شما هم نظر بدید ممنون میشم
1- PFL8008 فیلیپس " 46 با امید به شانس که خراب نشه زیرنویس هم مهمه ولی گفتم دیگه یه پلیر میگیرم که یو اس بی اون زیر نویس فارسی رو خوب ساپورت کنه
2-F7500 سامسونگ"55 -کیفیتش به پای بقیه نمیرسه ولی قابلیتاش خوبه و سایزش عالیه من 55 رو خیلی ترجیح میدم به 46 از لحاظ سایز
3-W904 سونی "46- بعد از فیلیپس بهترین تصویر رو داره
4-F8000 سامسونگ "46 تصویر خوب و قابلیتهای عالی
5-LM9600 ال جی " 46 تازه
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
عزیز معرفی کرده هنوز چیز زیادی در موردش نمیدونم ولی فکر میکنم کنترل جادویی داره
بازم ممنون از توجه و راهنماییتون انگار اینجا به غیر از شما بقیه فقط نظاره گرن
موفق و شاد باشید