تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 82 از 2199 اولاول ... 3272787980818283848586921321825821082 ... آخرآخر
نمايش نتايج 811 به 820 از 21990

نام تاپيک: Wimax Mobin net / شرکت مبین نت

داره خودمونی میشه reza-ps3's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2010
    محل سكونت
    forum.p30world.com تهران

پيش فرض

سلام دوستان میدونم اینجا جای این سوال نیست
    امروز یه روتر linksys -wrt160n خریدم برای مودم outdoor مبین نت خیلی خوب کار میکنه اما یه چیزی که هست اینه که وقتی روترو از برق در میارم و دوباره میزنم به برق روشن نمیشه و باید حتمآ فیش اداپتورو از روتر جدا کنم و دوباره وصلش کنم تا روشن بشه دوستان لطف کنید راهنمایی کنید اگر روتر خرابه ببرم عوزش کنم
    مثل اینکه کسی دلش نمیخواد به ما کمک کنه

داره خودمونی میشه Cyber-Dude's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2008
    محل سكونت
    اهواز

پيش فرض

بحث منم درست همینجاست.منم می دونم که تنها دلیل برتری وایمکس سرعت دانلوده مثلا تو همین ایران میشه 1مگ گرفت . ولی وقتی به کاربرای خونگی بیشتر از 128 نمی دن پس با این شرایط wimax هیچ برتری به gprs نداره.
    در ضمن شما درست میگی تو سایت ایرانسل طرح های نامحدودو نذاشته ولی اگه تو گوگل سرچ کنی میوتنی پیدا کنی . من خودم الان یه چند وقتی دارم استفاده می کنم .
    این کد نامحدود یه روزه:
    #1*2*7*3*140*
    با این کدم می تونی اطلاعات طرح های دیگرو بگیری:
    #2*7*3*140*

فکر می کنم درست منظورمو نگرفتی دوست عزیز. من از طرحهای نامحدود gprs اطلاع دارم ولی ایرنسل یه سیاستی داره که اگه حجم دانلودت از مقداری (مثلا چند گیگ) بیشتر شد سرویست رو قطع میکنه.اینرو من امتحان نکردم ولی کسایی که دائم دانلود میکردن نوشتن. بهرحال شاید به همین دلیل هم هست که توی سایت بطور رسمی اعلام نمیکنن نامحدود...
    نامه گرفتن واسه سرعت بالاتر هم زیاد مشکل نیست بالاخره تو هر خونه ای یه دانشجو پیدا میشه ...

3. این کاربر از Cyber-Dude بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Aug 2010

پيش فرض

به من گفت باید نامه یا کارت دانشجویی بیاری منم گفتم هیچ کدوم رو ندارم وقتی مخابرات داره 256 میده شما چرا گیر میدین گفت البته به ما گفتن زیاد گیر ندیم و بهشون 256 بدین
    این بود ماجرای ما
    خوش به حالتون من به 256 هم قانع هستم حالا فردا يه زنگ بزنم نمايندگي ببينم شانس ما اذيت نميكنن اگه نكردن كه باهاشون كنار بيام كه تعرفه اين ماهم128كه تموم شد برم 256 بگيرم.اگر از دوستان از دانشگاه گرفتن يه راهنمايي كنن چه كار كردن. حدا فردا شانس با هامون يار باشه فردا

حـــــرفـه ای
    تاريخ عضويت
    Jul 2007
    محل سكونت
    ░░░░░░

پيش فرض

سلام خدمت همه‌ی عزیزان وایمکسی

چند تا سوال داشتم قبل از اشتراک گرفتن از این شرکت مبین نت کذایی

1- من می‌خوام 512 با ماهی 25 گیگ رو بگیرم، می‌خواستم بدونم این شرکت الکی کنتور نمی‌ندازه ؟ ما با خیال راحت می‌تونیم تورنتمونو دانلود کنیم ؟

2- کیفیت سرویس‌دهیش چجوریاس ؟ از ایرانسل که دزدتر نیس ؟

3- من امسال دانشگاه قبول شدم و فکر می‌کنم تا 1 ماه از نامه و این صوبتا خبری نباشه پس :

مجبورم از شرکت یکی از اقوام سربرگ بگیرم، حالا مساله اینجاس اگه آدرس اون شرکت و شماره و ایناش به محل سکونت ما نخوری ( که نمی‌خوره ) مشکلی پیش نمیاد ؟

و مورد دوم در این زمینه اینکه اگه سربرگ اون شرکت فامیل رو قبول نمی‌کنن : چون خودم گرافیست هستم و تا حالا کلی سربرگ طراحی کردم، اگه استعلامی چیزی نمی‌گیرن، می‌شه یکی از همون سربرگ‌هارو تغییر بدم و مهر و امضا کنمش ؟ ( مهرو هم خودم واسشون طراحی کردم )

4- و مورد اخر هم سلامتی همه‌ی در به دران اینترنت 128 کیلوبیت

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Sep 2007

پيش فرض

بیشتر پوششی را که موبین نت اعلام می کند الکیه و فقط جنبه تبلیغات دارد طبق پوششی که اعلام شده بود من باید از مودم indoor استفاده می کردم اما حتی مودم outdoor هم جواب نداد{شهر خرم اباد} در حالیکه فاصله من با دکل وایمکس یک کیلومتر بیشتر نبود.با بیشتر کسانی هم که وایمکس استفاده می کردند مشورت کردم مشکل دانلود داشتند.نمی دانم در شهرهای دیگر چطور است؟

داره خودمونی میشه saman_dolore's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2010

10

این ارقام یک جاش اشتباهه
    من امروز نهایتا 25 مگابایت دانلود کردم ولی برای امروز این ارقام رو برام ثبت کرده
    5713920
    12706816
    5905408
    53880832
    که طبق گفته دوستمون توی همین تاپیک دوبار تقسیم بر 1024 بشه عددی بالغ بر 74 رو میده یعنی من این قدر مگابایت دانلود کردم
    غیر ممکنه
    دوست عزیز، این عدد آخری اشتباه، برو چک کن ببین مال دانلود همون روزت یا کل دانلودات تا اون روز.

داره خودمونی میشه saman_dolore's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2010

پيش فرض

دوستان عزیز که 1مگ نا محدود دارن، یا کلن وایمکس مبین نت دارن، کسی از شماها تاحالا skype رو امتحان کرده که ببینه پارازیت داره یا نه؟ یا اصلا میشه کال کرد باهاش یا نه؟ یا اینکه پی ام هاش send میشه یا نه ؟
    هیچ کسی پیدا نمیشه جواب سوال منو بده ؟ ؟ ؟ ؟

داره خودمونی میشه nineteen's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2008

پيش فرض

دوست عزیز، این عدد آخری اشتباه، برو چک کن ببین مال دانلود همون روزت یا کل دانلودات تا اون روز.
    نه چک کردم برای یک ساعت خاص بود مثل بقیه

داره خودمونی میشه daryosh999's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2010
    محل سكونت
    sari

پيش فرض

فکر می کنم درست منظورمو نگرفتی دوست عزیز. من از طرحهای نامحدود gprs اطلاع دارم ولی ایرنسل یه سیاستی داره که اگه حجم دانلودت از مقداری (مثلا چند گیگ) بیشتر شد سرویست رو قطع میکنه.اینرو من امتحان نکردم ولی کسایی که دائم دانلود میکردن نوشتن. بهرحال شاید به همین دلیل هم هست که توی سایت بطور رسمی اعلام نمیکنن نامحدود...
    نامه گرفتن واسه سرعت بالاتر هم زیاد مشکل نیست بالاخره تو هر خونه ای یه دانشجو پیدا میشه ...

اگه اینطوریه که شما میگین . حرف شما درسته یهنی gprs فقط یه کار رابندازه و بدرد دانلود نمی خوره.

11. این کاربر از daryosh999 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

اگه نباشه جاش خالی می مونه hellmayor's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2008
    محل سكونت
    ZJ

پيش فرض

کسی هست 512 گرفته باشه ؟ میخوام ببینم سرعت دانلودش چنده ؟ (خودم میدونم نامه میخواد )
    128 چطور ؟ با چند کیلو میگیره ؟؟

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 2 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 2 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •