سلام
1- حدود 12 ک
2- بعضی روزا زیاد بعضی وقتا خیلی کم
3- از دایال آپ بهتره
4- اگر مجبوری بگیری بگیر وگر نه ای دی اس ال بهتره
موفق باشی
سلام
1- حدود 12 ک
2- بعضی روزا زیاد بعضی وقتا خیلی کم
3- از دایال آپ بهتره
4- اگر مجبوری بگیری بگیر وگر نه ای دی اس ال بهتره
موفق باشی
سلام دوست عزيز
شما كدوم تعرفه اش رو گرفتيد؟
و اين كه از كدوم مودمش استفاده ميكنيد
و آيا مودم هاش با هم فرق آنچناني دارن؟
راستي يك سوال
من خودم از ADSL صبانت با سرعت 128 استفاده ميكنم
و همه ديگه ميدونن كه صبانت سرعت 128 واقعي ميده يعني Rate دانلودم 128 هست
1.كدوم تعرفه اش يك هم چين سرعتي دانلودي داره ؟
2.ميخواستم بپرسم كه براي سايت باز كردن كدوم تعرفش خوبه ؟
با سلام
دوستان تعرفه های جدید را دیدم به نظرم سرعت نامحدود 2 مگ اش خیلی به صرفه هست برای من که دارم الان برای 1 مگ نامحدود 160 تومان ماهی میدم ( البته وایرلس هستش اون ) !
البته ناگفته نماند که ما شرکتیم
یه چند تا سوال داشتم از اساتید
1- آنتن دهی اش در منطقه بالای سعادت آباد چه طوره ؟
2- پینگ تایم در این منطقه حول و حوش چنده ؟
3- توی سایت ایرانسل خوندم این سرویس های نامحدودشون هم باز محدودیت حجمی داره ! کسی میدونه برای 2 مگ چقدر در نظر گرفتن ؟
4- Authentication به چه شکل صورت میگره ( چون برای من که میخوام از طریق شبکه پخشش کنم باید حتما کانکشن pppoe باشه و تحت وب اصلا امکان عملیاتی شدن را برام نداره )
5- قطعی داره در این منطقه ؟
با تشکر
سلام:
برای خیابان رودکی شمالی سرویس ندارن چه ADSL چه وایمکس یعنی هیچ راهی نیست که انسانی که خیابان رودکی شمالی میشینه از اینترنت پرسرعت استفاده کنه.....
زنگ زدم یارو میگه باآنتن فلان فلان قدر فاصله دارین با آنتن فلان فلان قدر فاصله دارین.....
.....
نبود؟ ..........................
سلام
من تعرفه خانگي 128
از مودم داخلي ( كله قندي )
نميدونم مودماش با هم فرق داره يا نه ولي وقتي كه مودم من 1 چراغش روشنه و وقتي كه 3 چراغش روشنه از نظر سرعت كمي متفاوتن
مودم هاش از نظر آنتن دهی فرقی با هم ندارند. مودم فضای باز چون بالای پشت بوم هست بهتر آنتن میده. مودم وایرلس هم می تونی یک جای خونه که خوب آنتن میده بذاری و در تمام خونه استفاده کنی. مودم کله قندی هم که با کابل شبکه وصل میشه. بر اساس نیاز و میزان آنتن دهی اطراف خونتون میتونید مودمتون رو انتخاب کنید.
بهترین تعرفه اش فعلا 512 پایه است البته باید حواست باشه وقتی پهنای باندت رو کامل مصرف کردی بسته افزایشی بخری که هزینه هات زیاد نشه.
سلام
آقا یکی یه پینگ بزاره اینجا!
من هرچی درباره پینگ Wi-max ایرانسل گشتم چیزی نیافتم.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)