تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 82 از 95 اولاول ... 327278798081828384858692 ... آخرآخر
نمايش نتايج 811 به 820 از 941

نام تاپيک: تاپیک مربوط به راهنمایی و مشکلات LCD B690 سامسونگ(در مورد قیمت صحبت نکنید)

پروفشنال Ami R 940's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2006
    محل سكونت
    شهرآرا تهران

پيش فرض

مروز ال سی دی b690 مون یه مشکل اساسی پیدا کرد و اون اینکه av دستگاه از کار افتاده یعنی وقتی ----- رو با با فیشهای زرد و سفید و قرمز وصل میکنم توی لیست source گزینش نشون داده میشه ولی وقتی انتخابش میکنم میزنه no signal ، از ----- یا از فیش ها هم نیست (روی یه تلویزیون دیگه امتحان کردم مشکلی نداشت) در ضمن توی منوی مخفی هم گزینه infolink country غیر فعال شده و جلوش سه تا نقطه هست (قبلا Malaysia بود) از بچه های کاربلد این تاپیک کسی میتونه کمکی بکنه؟
    این مشکل به این دلیل هستش که مدل تلویزیون رو از منو مخفی حواست نبوده دستت خورده چنج کردی مثال 650ui بوده شما گذاشتی رو 650xx.مدل تلویزیون رو چنج کن رو زیر شاخه های 650 که فکر می کنم شامل8 زیر شاخه(ریجن) هستش یکی یکی رو هر مدل تستشون کن یکی از این چند مدل مدل اصلی تلویزیون شما هست که سازگار هستش با فریمور دیفالت.

مدل 650 یا همون 690 حدود 8 9 مدل زیر شاخه(ریجن منطقه ای) داشت تا انجا که حضور ذهن دارم.
    Last edited by Ami R 940; 25-07-2010 at 09:47.

2. 2 کاربر از Ami R 940 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

حـــــرفـه ای t_tanhayam's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2009
    محل سكونت
    پيش امام رضا

پيش فرض

من زمانی که میخوام فیلم های بالا 4gb رو از طریق usb ببینم هر فیلمی رو که میرزم usb ال سی دی این پیغام رو میده که این فرمت ÷شتیبانی نمیشه اما اگه اونو به با همون حجم به ts تبدیل کنم نشون میده البته بدون صدا مثل فیلم Agora.2009.720p.BluRay.x264-BestHD و تمام فیلم های حجم بالا با قالب mkv ! می خواستم بدونم اصلا کلا این دستگاه قدرت پخش این فایل ها رو نداره یا مشکل از جای دیگست usb flash رو هم به صورت ntfs فرمت کردم چون به صورت fat با اینکه usb کاملا خالی هستاما پیغام پر بودن رو میده ممنون میشم یه راهنمایی بکنید
    سپاس
    در مورد فرمت usb خوب بايد با ntfs باشه تا شما بتوني فايل هايي با حجم بالاتر از 4 گيگ رو بريزي روش در غير اينصورت بخاطر محدوديت فرمت fat نميتوني فايل حجم بالا بريزي وبا پيغام اينكه پر مواجه ميشي
    در مورد فايل هاي حجم بالا من با هارد امتحان كردم الان مشكلي نداره اما چون usb حجم بالا ندارم الان نميتونم تست كنم
    ولي بهيچ وجه با mkv مشكلي نداره دوست عزيز

4. 3 کاربر از t_tanhayam بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه MR.MAHMOOD's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2007

پيش فرض

در مورد فرمت usb خوب بايد با ntfs باشه تا شما بتوني فايل هايي با حجم بالاتر از 4 گيگ رو بريزي روش در غير اينصورت بخاطر محدوديت فرمت fat نميتوني فايل حجم بالا بريزي وبا پيغام اينكه پر مواجه ميشي
    در مورد فايل هاي حجم بالا من با هارد امتحان كردم الان مشكلي نداره اما چون usb حجم بالا ندارم الان نميتونم تست كنم
    ولي بهيچ وجه با mkv مشكلي نداره دوست عزيز
    ممنون از پاسختون
    امروز یه هارد wd 320 gb گرفتن اما باز فیلم رو نمی تونه پخش کنه و پیغام میده که فیلمی در دستگاه وجود ندارد یعنی هیچ کسی مشکل من رو نداشته به کامپیوتر ربطی نداره؟

داره خودمونی میشه peyyyman's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2006

پيش فرض

آپدیت جدید کمپانی سامسونگ برای ورژن اروپائی B650 امروز 26 jul 2010 ارائه شد . برای دریافت به آدرس
    کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    مراجعه و با توجه به سایز تلوزیون خود آخرین آپدیت فریم ویر رو دریافت کنید . این فریمور توسط خودم نصب و امتحان شده است و هیچ مشکل خاصی ندارد
    .

7. 3 کاربر از peyyyman بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Jul 2006

پيش فرض

من زمانی که میخوام فیلم های بالا 4gb رو از طریق usb ببینم هر فیلمی رو که میرزم usb ال سی دی این پیغام رو میده که این فرمت ÷شتیبانی نمیشه اما اگه اونو به با همون حجم به ts تبدیل کنم نشون میده البته بدون صدا مثل فیلم Agora.2009.720p.BluRay.x264-BestHD و تمام فیلم های حجم بالا با قالب mkv ! می خواستم بدونم اصلا کلا این دستگاه قدرت پخش این فایل ها رو نداره یا مشکل از جای دیگست usb flash رو هم به صورت ntfs فرمت کردم چون به صورت fat با اینکه usb کاملا خالی هستاما پیغام پر بودن رو میده ممنون میشم یه راهنمایی بکنید
    سپاس
    دوست عزیز پلیر این پنل اتفاقا از نظر قدرت چیپ کنترلر و پخش فرمت های با اورال بیت ریت بسیار بالا از همه پلیر های بازار بهتر می می کنه و یک سر و گردن بالاتر هست . به شخصه با دو پلیر اصلی بازار وسترن دیجیتال لایو و ایگیت با آخرین آپدیت های نرم افزاری کار کردم و هر دوی این پلیر ها از پخش روان بیت ریت اوورال 16 مگ عاجز هستند و با وقفه های لحظه ای پخش می کندد ولی پلیر این پنل بدون مشکل از پس این فایل های سنگین بر می آد .
    فیلم های 1080P موجود که با فرمت MKV ریپ شدند در بالاترین حد بیت ریت 11 مگ دارند و به راحتی با پلیر پنل پخش می شند . مشکل صدا که به خاطر فرمت DTS هست .

9. 3 کاربر از peyyyman بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Apr 2007

پيش فرض

دوست عزیز پلیر این پنل اتفاقا از نظر قدرت چیپ کنترلر و پخش فرمت های با اورال بیت ریت بسیار بالا از همه پلیر های بازار بهتر می می کنه و یک سر و گردن بالاتر هست . به شخصه با دو پلیر اصلی بازار وسترن دیجیتال لایو و ایگیت با آخرین آپدیت های نرم افزاری کار کردم و هر دوی این پلیر ها از پخش روان بیت ریت اوورال 16 مگ عاجز هستند و با وقفه های لحظه ای پخش می کندد ولی پلیر این پنل بدون مشکل از پس این فایل های سنگین بر می آد .
    فیلم های 1080P موجود که با فرمت MKV ریپ شدند در بالاترین حد بیت ریت 11 مگ دارند و به راحتی با پلیر پنل پخش می شند . مشکل صدا که به خاطر فرمت DTS هست .
    اصلا رو قسمت movie کلیک می کنم میزنه فیلمی وجود نداره در حالی که یه فیلم 8gb درونش هست
    پس احتملا از شانس بد من این ال سی دی یه چیزی کم داره که نمی تونه فیلم های بالای سه گیگ رو نشون بده مدل من b690 هستش آبدیتی چیزی برای این مدل وجود نداره شاید مشکل حل بشه واقعا ضد حاله به قول معروف کنار دریا هم برم باید یه ....!
    Last edited by MR.MAHMOOD; 26-07-2010 at 21:49.

تاريخ عضويت
    Apr 2007

پيش فرض

مشکل حل شد گفتم اینجا هم بگم تا اگه بعد ها کسی با این مشکل روبرو شد سریع بره سر اصل مطلب با یه ریست کردن تلویزیون مشکل کاملا حل شد

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Aug 2008

1

آپدیت جدید کمپانی سامسونگ برای ورژن اروپائی B650 امروز 26 jul 2010 ارائه شد . برای دریافت به آدرس
    کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    مراجعه و با توجه به سایز تلوزیون خود آخرین آپدیت فریم ویر رو دریافت کنید . این فریمور توسط خودم نصب و امتحان شده است و هیچ مشکل خاصی ندارد
    .
    سلام عزیز
    ممنون بخاطر این لینک
    مشکل ساپورت فورمت صدای DTS با این فریم ویر جدید حل شده ؟

تاريخ عضويت
    Jul 2006

پيش فرض

سلام عزیز
    ممنون بخاطر این لینک
    مشکل ساپورت فورمت صدای DTS با این فریم ویر جدید حل شده ؟
    خیر متاسفانه پابرجاست . ولی شاید بشه گفت کیفیت تصویر بهبود داشته .

14. 2 کاربر از peyyyman بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Feb 2008
    محل سكونت
    اهواز

پيش فرض

آقا تو لیستش که 690 la نداره؟ همشون le هستن
    مدل مال من: LA40B650T1R هستش

Last edited by amir_babak; 27-07-2010 at 14:40.

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •