سلام جریان این new game+ چیه؟
بعد این سوزن که فرو کرد تو چشم خودش به چه دردی خورد؟(مزخرف ترین صحنه بازی ود اون جاش)
سلام جریان این new game+ چیه؟
بعد این سوزن که فرو کرد تو چشم خودش به چه دردی خورد؟(مزخرف ترین صحنه بازی ود اون جاش)
سلام، با تبریک سال نو
من تو این مرحله گیر کردم.البته از ترینر استفاده میکنم .مرحله چهار هستم.
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
کسی نیست جواب ما رو بده.
یکم توضیح بدید یا عکسای بیشتری بذارید اینجوری با یه عکس که نمیشه چیزی گفت .. خیلی وقته بازیو تموم کردیم..
این مورد صفحات قبل توضیح داده شدهکسی نیست جواب ما رو بده.
از این لینک به بعد رو بخون:
پست 799 هم توضیح کامل دادهکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
خلاصه اش اینه که باید فیوز رو بداری سر جاش داخل اتاق سمت راستی.(تو این اتاق پشتی حساب میشه)
خوب همین الان تموم شد
فکر کنم یه ماهی شد تا تمومش کنم(قابل توجه کسانی که نصف روزه یه بازی رو میرن تا آخرش)...ولی در کل خیلی خوشم اومد,به نظر من از همه لحاظ نسبت به نسخه_ی یک پیشرفت داشت(گرافیک,داستان و حتی گیم پلی) فقط بعضی گیر داده بودند که بازی از لحاظ ترس کمی کم مایه تر شده که اونم به نظر من فرق آنچنانی با نسخه_ی قبلی نداشت فقط چون قسمت اول یه جواریی از نظر جو و گیم پلی یه بازی نسبتا جدید بود خوب ترسش هم بیشتر به گیمر القاء میشد وگرنه قسمت دوم از لحاظ جو و محیط دست کمی از اولی نداشت...
خلاصه به قول برو بچ گیمر اساسی حال کردیم باهاش
موفق باشید...
خوب حالا این aim و c رو بزن یعنی چی ؟aim یعنی کلیک راست یا چپ ؟c رو هی بزنم یا نگه دارم ؟
چون من هر کار کردم نشد و موجوده کشتم
aim کلید نشونه گیریه و بصورت دیفالت رو راست کلیک تنظیمه.خوب حالا این aim و c رو بزن یعنی چی ؟aim یعنی کلیک راست یا چپ ؟c رو هی بزنم یا نگه دارم ؟
چون من هر کار کردم نشد و موجوده کشتم
یعنی راست کلیک رو بگیر و در همین حال یکبار به سمت اون موجود C رو بزن ،یه اشعه پرتاب میکنه که سرعت رو کم میکنه
اون دایره پشت لباس هم مقدار انرژی باقیمونده برای اینکار رو نشون میده.
و اون دستگاهی هم که تو این عکسه :
اون انرژی رو پر میکنه.کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
ممنون دوست عزیز.
این دری که تو تصویر هستش من باید از اون رد شم ولی در بستس و اونی که انرژی رو پر میکنه بغل دستش.این تو مرحله 4 هستش.
این پاسخ بالایی رو در جواب یه دوست دیگه دادم و از اون عکس فقط برای نشون دادن دستگاه پر کردن انرژی استفاده کردم نه در.ممنون دوست عزیز.
این دری که تو تصویر هستش من باید از اون رد شم ولی در بستس و اونی که انرژی رو پر میکنه بغل دستش.این تو مرحله 4 هستش.
شما این پست رو بخونید که پاسخ شماست:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)